امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 17 ارديبهشت 1401 - 08:45

اتحادخبر: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از فعالیت سامانه بارشی در بیشتر نقاط کشور خبر داد.

 

اتحادخبر: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از فعالیت سامانه بارشی در بیشتر نقاط کشور خبر داد.

تداوم فعالیت سامانه بارشی در بیشتر نقاط کشور/کاهش دما تا ۸ درجه

به گزارش ایسنا؛ صادق ضیاییان  درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: در روز شنبه (۱۷ اردیبهشت) به‌جز استان‌های ایلام و سیستان و بلوچستان در سایر مناطق کشور سامانه بارشی فعال است و در بعضی ساعات سبب رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، گاهی گردوخاک و در مناطق مستعد بارش تگرگ می‌شود.

وی افزود: روز یکشنبه (۱۸ اردیبهشت) بارش در غرب و جنوب غرب کشور قطع می‌شود و در سایر مناطق کشور شرایط مشابه روز شنبه است. روزهای دوشنبه تا چهارشنبه (۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت) نیز در نوار شمالی کشور بارش پیش‌بینی می‌شود.

 

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در دو روز آینده همچنان در برخی نقاط استان‌های واقع در غرب، جنوب غرب و شمال غرب کشور پدیده گردوخاک را که از روی عراق به کشور منتقل شده خواهیم داشت.

 

وی افزود: روزهای دوشنبه و سه شنبه کاهش ۵ تا ۸ درجه ای دما در شمال شرق کشور رخ خواهد داد. دریای خزر تا روز یکشنبه و خلیج فارس و تنگه هرمز تا روز سه شنبه مواج پیش‌بینی می‌شوند.

 

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۱۸ اردیبهشت) کمی ابری تا نیمه‌ابری و در بعضی ساعت‌ها رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای ۲۶ درجه سانتیگراد و طی ‌روز دوشنبه  (۱۹ اردیبهشت) صاف تا قسمتی ابری گاهی وزش باد و در بعد از ظهر  وزش باد شدید  با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۷ و۱۸ اردیبهشت) بوشهر با دمای ۳۶ و ۳۵ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل با  دمای ۴ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور هستند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...