امروز: يکشنبه 28 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 فروردين 1401 - 08:07

اتحادخبر: فروش فوق‌العاده‌های ایران‌خودرو در حالی به مرحله سی وهفتم خود رسیده که در فروش هفتگی، چهار محصول (دو مدل پژو پارس. دو مدا راناپلاس) عرضه شده است؛ طبق روال طرح‌های هفتگی، مهلت ثبت‌نام از امروز (سه‌شنبه ۳۰ فروردین ماه) به مدت سه روز خواهد بود و قرعه‌کشی آن یکشنبه هفته آتی (۴ اردیبهشت ماه) برگزار می‌شود.

 

اتحادخبر: فروش فوق‌العاده‌های ایران‌خودرو در حالی به مرحله سی وهفتم خود رسیده که در فروش هفتگی، چهار محصول (دو مدل پژو پارس. دو مدا راناپلاس) عرضه شده است؛ طبق روال طرح‌های هفتگی، مهلت ثبت‌نام از امروز (سه‌شنبه ۳۰ فروردین ماه) به مدت سه روز خواهد بود و قرعه‌کشی آن یکشنبه هفته آتی (۴ اردیبهشت ماه) برگزار می‌شود.

دومین فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو در سال ۱۴۰۱ از امروز

به گزارش ایسنا،  ایران خودرو  اعلام کرده که در راستای اجرای طرح فروش محصولات خود به صورت هفتگی در سه‌شنبه‌ها، این هفته سی‌ و هفتیمن مرحله از  طرح فروش فوق‌العاده محصولات خود را برای چهار محصول پژو پارس سال با موتور XU۷P، پژو پارس سال با موتور TU۵، راناپلاس و راناپلاس با موتور TU۵P پانوراما و گیربکس شش سرعته دستی اجرا می‌کند.

 

در طرح قبلی که سی‌وششمین طرح فروش فوق‌العاده این گروه صنعتی بود، دو مدل خودرو جدید شامل پژو ۲۰۷ اتوماتیک مجهز به گیربکس شش سرعته با رنگ قرمز و پژو ۲۰۶ تیپ سه با سقف شیشه‌ای برای اولین بار، در کنار پژو پارس مجهز به موتور XU۷P، پارس ELX با موتور TU۵، راناپلاس با موتور TU۵ پلاس سقف شیشه‌ای و همچنین مجهز به گیربکس شش سرعته دستی عرضه شد. در مجموع پنج میلیون و ۲۱۸ هزار و ۳۸۴ نفر برای ۱۱ هزار و ۷۵۰ دستگاه مشارکت کردند.

از این تعداد متقاضی، یک میلیون و ۴۱۲ نفر برای ۲۵۰ دستگاه  پژو ۲۰۶ تیپ سه با سقف شیشه‌ای، دو میلیون و ۱۳۹ هزار و ۶۹۱ نفر برای ۱۵۰۰ دستگاه پارس TU۵ ELX، یک میلیون و ۱۸۵ هزار ۸۱ نفر برای ۷۵۰۰ دستگاه پژو پارس (مجهز به موتور XU۷P)، ۵۵۹ هزار و ۲۶۴ نفر برای پژو ۲۰۷ اتوماتیک شش سرعته با ظرفیت ۱۴۰۰ دستگاه و در نهایت ۳۳۰ هزار و ۲۳۶ نفر برای ۱۱۰۰ دستگاه راناپلاس پانوراما ثبت‌نام کرده بودند. قرعه‌کشی طرح مذکور شنبه ۲۰ فروردین ماه برگزار شد.

همزمان با این طرح سومین طرح حمایت از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برای اختصاص خودرو به مادران برگزار شد که در مجموع ۱۵۹ هزار و ۶۲۳ نفر برای ۱۱ هزار و ۷۵۰ دستگاه خودرو ثبت‌نام کردند.

 

حال در فروش این هفته ایران‌خودرو همانطور که اشاره شد چهار محصول این شرکت برای فروش با قیمت قطعی و موعد تحویل حداکثر سه ماهه عرضه شده است؛ متقاضیان این طرح از امروز (سه شنبه ۳۰ فروردین ماه) به مدت سه روز (تا پایان روز پنجشنبه ۱ اردیبهشت ماه) فرصت دارند با مراجعه به سایت فروش اینترنتی محصولات ایران‌خودرو به نشانی esale.ikco.ir نسبت به ثبت‌ درخواست خود اقدام کنند.  

 

با توجه به تعطیلی روز شنبه هفته آتی، مراسم قرعه‌کشی برای تعیین مشتریان نهایی، یکشنبه ( ۴ اردیبهشت ماه) با حضور نمایندگان نهادهای نظارتی برگزار خواهد شد.  پس از قرعه‌کشی، اسامی منتخبان از طریق سایت رسمی فروش محصولات این شرکت و ارسال پیامک اعلام خواهد شد. منتخبان این طرح سه روز برای واریز کامل وجه مبلغ خودرو خود مهلت خواهند داشت.

 

کماکان این امکان برای منتخبان طرح‌های قبلی ایران‌خودرو که موفق به واریز وجه نشدند، وجود دارد که دوباره بتوانند در این مرحله از فروش، اقدام به ثبت‌نام کنند.

محدودیت‌های فروش فوق‌العاده نیز همچنان در این طرح اجرا می‌شود و بر این اساس شروطی از جمله اختصاص یک دستگاه خودرو به هر کدملی، حداقل فاصله ۴۸ ماهه از خرید (ثبت‌نام یا تحویل خودرو) از شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا، عدم پلاک فعال انتظامی برای فرد متقاضی، ارائه گواهی‌نامه معتبر، تعلق شماره حساب و شماره تماس اعلامی به شخص متقاضی و... اعمال خواهند شد.  

دومین فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو در سال ۱۴۰۱ از امروز

همچنین همزمان با این طرح، چهارمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو ویژه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت برای اختصاص خودرو به مادران دارای دو فرزند و بیشتر که فرزند دوم یا بعدی آن‌ها از ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۰ به بعد به‌دنیا آمده باشند، اجرا خواهد شد.

مادران مشمول امکان ثبت‌نام یک دستگاه خودرو از محصولات ایران‌خودرو را خواهند داشت؛ چنانچه تعداد متقاضیان مشمول این بخشنامه، بیش از ظرفیت شرایط فروش باشد، منتخبان نهایی از طریق قرعه‌کشی مشخص خواهند شد. در غیر این صورت تمامی مادران مشمول که شرایط آن‌ها به تایید سازمان‌های ذی‌ربط خواهد رسید، امکان واریز وجه خودرو انتخابی را خواهند داشت.  

دومین فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو در سال ۱۴۰۱ از امروز

 

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • برگزاری آزمون های آمادگی جسمانی و دانش داوری داوران فوتبال استان بوشهر
  • جنوب ایران؛ قلعه تسخیرناپذیر
  • پیام تسلیت دکتر سالاری در پی درگذشت زنده یاد عبدالکریم گراوند استاندار اسبق بوشهر
  • آئین تقدیر از شهردار و دهیاران بخش مرکزی دشتستان برگزار شد
  • سلامت روان؛ حلقه مفقوده بهره‌وری در جامعه کار و تولید
  • فرهنگ مقاومت در بوشهر ریشه‌دار و نهادینه شده است
  • یک نقطه در شهرستان بوشهر هدف قرار گرفت
  • روز پرافتخار قایقرانی بوشهر با کسب سه جام لیگ برتر کشور
  • پهپاد متجاوز MQ۹ آمریکا در آسمان عسلویه منهدم شد
  • تارتار انتخاب مناسبی برای پرسپولیس است/ باید آکادمی‌ها را تقویت کرد
  • وضعیت مطلوب ذخایر خونی کشور
  • کشورهای میزبان نظامیان آمریکا آماده دریافت پاسخ باشند
  • قیمت جهانی طلا در مسیر بزرگ‌ترین افت هفتگی در سه ماه اخیر
  • تغییر مالکیت با دستور قاضی؛ پتروشیمی مهر رسماً در اختیار جم
  • تصاویر دیدنی از مرد ۲۴۷ سانتی‌متری والیبال نشسته ایران درمسابقات جهانی
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • تدوین ۳۲ برنامه در راستای افزایش منابع سازمان تأمین‌اجتماعی
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • قیمت بنزین در آمریکا باز هم افزایش می‌یابد
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • کالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد
  • ۹۰ مرکز ویژه کودکان کار زیر پوشش بهزیستی فعالیت می‌کنند
  • مدیرکل آموزش‌وپرورش بوشهر: تعویق امتحانات نهایی تصمیمی عادلانه بود
  • تغییر سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری های مزمن در افراد پیش‌دیابتی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/25
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • آقای استاندار مردم بوشهر را از منافع منطقه آزاد برخوردار کنید
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • به پایبندی آمریکا خوش‌بین نیستم/ تنگه هرمز در اختیار ایران می‌ماند/ پی گیری اشتغال نیروهای بومی و مطالبات استان از صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم عزاداری روز عاشورای مردم شهر صدرا
  • گفتمان شریعتی و چمران گفتمان اخلاص و دانایی
  • بازدید مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس از خانه‌های عالم شهرستان ممسنی
  • دانشگاه‌ها پیشران توسعه و خوداتکایی کشور هستند
  • .: ... حدود 5 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 6 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 8 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 8 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 12 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 19 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 23 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 27 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 27 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...