امروز: يکشنبه 28 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 28 تير 1405 - 10:22

اتحادخبر:تیم‌های ملی فوتبال آرژانتین و اسپانیا در حالی در فینال جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف هم می روند که نمی توان هیچ تیمی را از پیش برنده دانست اما می توان پیش بینی یک دیدار جذاب را داشت.

اتحادخبر:تیم‌های ملی فوتبال آرژانتین و اسپانیا در حالی در فینال جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف هم می روند که نمی توان هیچ تیمی را از پیش برنده دانست اما می توان پیش بینی یک دیدار جذاب را داشت.

چرا فینال آرژانتین و اسپانیا متفاوت است؟ ۶ نکته‌ای که باید بدانید

به گزارش مهر، فینال جام جهانی ۲۰۲۶ امروز یکشنبه از ساعت ۲۲:۳۰ دقیقه به وقت تهران در ورزشگاه نیویورک-نیوجرسی برگزار می‌شود؛ دیداری که دو قدرت بزرگ فوتبال جهان، اسپانیا و آرژانتین، برای فتح جام طلایی به مصاف هم خواهند رفت. این مسابقه علاوه بر اهمیت کسب عنوان قهرمانی، از نظر تاکتیکی و تقابل‌های فردی نیز جذابیت‌های فراوانی دارد.

آیا مسی می‌تواند سد دفاعی اسپانیا را بشکند؟

اَبَر رایانه opta در گزارشی نوشت: یکی از مهم‌ترین پرسش‌های پیش از فینال، تقابل لیونل مسی با خط دفاعی مستحکم اسپانیاست. شاگردان لوئیس دلافوئنته در این جام عملکردی کم‌نظیر در دفاع داشته‌اند و در نیمه‌نهایی فرانسه، با حضور ستاره‌هایی چون کیلیان امباپه، عثمان دمبله و مایکل اولیسه را تنها به ۰.۳۱ گل مورد انتظار (xG) محدود کردند؛ آماری که از سال ۱۹۹۴ تاکنون در مرحله نیمه‌نهایی بی‌سابقه بوده است.

اسپانیا تاکنون ۶ کلین‌شیت ثبت کرده و اونای سیمون پیش از گل بلژیک در مرحله یک‌چهارم نهایی، ۶۴۹ دقیقه متوالی در جام جهانی گلی دریافت نکرده بود.

در سوی مقابل، مسی ستاره بی‌چون‌وچرای آرژانتین بوده است. او مسابقات را با هت‌تریک آغاز کرد، در دیدار دوم دو گل دیگر به ثمر رساند و رکورد گلزنی میروسلاو کلوزه در جام جهانی را شکست. کاپیتان آلبی‌سلسته در مراحل حذفی نیز بیشتر در نقش بازی‌ساز ظاهر شد؛ مقابل مصر یک گل زد و یک پاس گل داد، برابر سوئیس پاس گل نخست تیمش را ارسال کرد و در نیمه‌نهایی مقابل انگلیس نیز هر دو گل آرژانتین را ساخت تا با ۱۲ پاس گل، بهترین پاسور تاریخ جام جهانی شود.

نبرد خط میانی؛ تکنیک اسپانیا مقابل جنگندگی آرژانتین

تقابل خط هافبک دو تیم می‌تواند سرنوشت فینال را تعیین کند. رودری در این جام بار دیگر کیفیت بالای خود را نشان داده و با ثبت ۶۵۵ پاس صحیح، رکورد بیشترین پاس موفق در یک دوره جام جهانی از سال ۱۹۶۶ را شکسته است.

هافبک منچسترسیتی علاوه بر بازی‌سازی، ۳۴ بار توپ را بازپس گرفته و از این حیث نیز یکی از بهترین‌های مسابقات بوده است. فابیان رویس و پدری نیز عملکردی درخشان داشته‌اند؛ پدری بیشترین پاس منجر به ورود توپ به یک‌سوم هجومی را میان هافبک‌های جام ثبت کرده است.

در سمت مقابل، الکسیس مک‌آلیستر، انزو فرناندز، رودریگو دی‌پائول و لئاندرو پاردس ستون‌های اصلی خط میانی آرژانتین هستند. مک‌آلیستر با ۳۳ نبرد موفق و ۱۰ توپ‌ربایی از مؤثرترین هافبک‌های جام بوده و انزو فرناندز نیز مقابل انگلیس با گلزنی و ثبت بیشترین تعداد لمس توپ، پاس صحیح و پاس در یک‌سوم هجومی، بهترین بازیکن میدان لقب گرفت.

تصمیم‌های دشوار دو سرمربی

لوئیس دلافوئنته و لیونل اسکالونی برای انتخاب ترکیب اصلی با چند تصمیم مهم روبه‌رو هستند.

در اسپانیا رقابت اصلی میان فابیان رویس و پدری است. رویس که در ۴۹ بازی ملی شکست نخورده، مقابل بلژیک گلزنی کرد و برابر فرانسه نیز بهترین بازیکن تیمش در بازپس‌گیری توپ بود. در مقابل، پدری بیشترین توپ‌گیری در یک‌سوم هجومی و بیشترین امید به پاس گل (xA) را میان بازیکنان اسپانیا ثبت کرده است.

در آرژانتین نیز اسکالونی باید میان خولیان آلوارس و لائوتارو مارتینز یکی را برای خط حمله انتخاب کند. لائوتارو پس از نیمکت‌نشینی در مرحله یک‌هشتم نهایی، در هر سه بازی اخیر یا گل زده یا پاس گل داده است، اما آلوارس با وجود تنها یک گل، به دلیل دوندگی و پرس مؤثر همچنان یکی از گزینه‌های اصلی سرمربی آرژانتین محسوب می‌شود.

تقابل دو متخصص فوتبال ملی

نکته جالب این فینال حضور دو سرمربی بومی روی نیمکت دو تیم است. تاریخ جام جهانی نشان می‌دهد تاکنون هیچ تیمی با سرمربی خارجی قهرمان جهان نشده است.

اسکالونی پس از قهرمانی در جام جهانی ۲۰۲۲، بار دیگر آرژانتین را به فینال رسانده و دلافوئنته نیز پس از قهرمانی اسپانیا در یورو ۲۰۲۴، حالا تنها یک گام تا فتح جام جهانی فاصله دارد.

احتمال تکرار درام در دقایق پایانی

یکی از ویژگی‌های مشترک دو تیم، بازگشت‌های دیرهنگام آنهاست.

آرژانتین در مرحله یک‌هشتم نهایی تا دقیقه ۷۸ با دو گل از مصر عقب بود، اما با سه گل دیرهنگام پیروز شد. در نیمه‌نهایی نیز تا دقیقه ۸۵ برابر انگلیس شکست خورده بود، اما با درخشش مسی بازی را به سود خود تغییر داد.

اسپانیا نیز در مسیر صعود بارها با گل‌های دیرهنگام، از جمله مقابل پرتغال و بلژیک، راهی مراحل بالاتر شد و نشان داد تا آخرین ثانیه برای پیروزی می‌جنگد.

نبرد قهرمانان اروپا و آمریکای جنوبی

این نخستین بار در تاریخ جام جهانی است که قهرمان اروپا و قهرمان آمریکای جنوبی در فینال این رقابت‌ها برابر هم قرار می‌گیرند.

آرژانتین که قهرمان کوپا آمریکا و مدافع عنوان قهرمانی جهان است، در صورت پیروزی یازدهمین قهرمانی تاریخ آمریکای جنوبی در جام جهانی را رقم خواهد زد و فاصله این قاره با اروپا را به تنها یک عنوان کاهش می‌دهد.

از سوی دیگر، اسپانیا به دنبال دومین قهرمانی جهان و تثبیت برتری فوتبال اروپا در مهم‌ترین رقابت ملی فوتبال جهان است؛ موضوعی که باعث شده فینال جام جهانی ۲۰۲۶ فراتر از یک مسابقه فوتبال، به نبردی حیثیتی میان دو مکتب بزرگ فوتبال جهان تبدیل شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • برگزاری آزمون های آمادگی جسمانی و دانش داوری داوران فوتبال استان بوشهر
  • پیام تسلیت دکتر سالاری در پی درگذشت زنده یاد عبدالکریم گراوند استاندار اسبق بوشهر
  • جنوب ایران؛ قلعه تسخیرناپذیر
  • آئین تقدیر از شهردار و دهیاران بخش مرکزی دشتستان برگزار شد
  • سلامت روان؛ حلقه مفقوده بهره‌وری در جامعه کار و تولید
  • فرهنگ مقاومت در بوشهر ریشه‌دار و نهادینه شده است
  • تغییر مالکیت با دستور قاضی؛ پتروشیمی مهر رسماً در اختیار جم
  • روز پرافتخار قایقرانی بوشهر با کسب سه جام لیگ برتر کشور
  • یک نقطه در شهرستان بوشهر هدف قرار گرفت
  • پهپاد متجاوز MQ۹ آمریکا در آسمان عسلویه منهدم شد
  • تارتار انتخاب مناسبی برای پرسپولیس است/ باید آکادمی‌ها را تقویت کرد
  • وضعیت مطلوب ذخایر خونی کشور
  • کشورهای میزبان نظامیان آمریکا آماده دریافت پاسخ باشند
  • قیمت جهانی طلا در مسیر بزرگ‌ترین افت هفتگی در سه ماه اخیر
  • نشست مشترک شهرداری برازجان و دانشگاه علوم پزشکی با محوریت بازگشایی تقاطع ۱۷ شهریور
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • تدوین ۳۲ برنامه در راستای افزایش منابع سازمان تأمین‌اجتماعی
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • قیمت بنزین در آمریکا باز هم افزایش می‌یابد
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • کالابرگ کد ملی‌های ۷، ۸ و ۹ شارژ شد
  • ۹۰ مرکز ویژه کودکان کار زیر پوشش بهزیستی فعالیت می‌کنند
  • مدیرکل آموزش‌وپرورش بوشهر: تعویق امتحانات نهایی تصمیمی عادلانه بود
  • تغییر سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری های مزمن در افراد پیش‌دیابتی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/25
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • آقای استاندار مردم بوشهر را از منافع منطقه آزاد برخوردار کنید
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • به پایبندی آمریکا خوش‌بین نیستم/ تنگه هرمز در اختیار ایران می‌ماند/ پی گیری اشتغال نیروهای بومی و مطالبات استان از صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
  • گفتمان شریعتی و چمران گفتمان اخلاص و دانایی
  • تصاویر اتحاد خبر از مراسم عزاداری روز عاشورای مردم شهر صدرا
  • بازدید مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس از خانه‌های عالم شهرستان ممسنی
  • دانشگاه‌ها پیشران توسعه و خوداتکایی کشور هستند
  • .: ... حدود 5 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 6 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 8 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 9 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 12 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 19 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 23 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 27 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 27 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...