امروز: يکشنبه 15 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 04 اسفند 1400 - 08:21

اتحادخبر: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر از تشکیل مراکز مشاوره خانواده در استان خبر داد و گفت: از یک‌هزار پرونده درخواست طلاق در استان، ۱۰ درصد آن با تلاش مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است. الماس گشتاسبی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه 20 برنامه در حوزه پیشگیری از وقوع جرایم اجرا شده است اظهار داشت...

 

اتحادخبر: معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر از تشکیل مراکز مشاوره خانواده در استان خبر داد و گفت: از یک‌هزار پرونده درخواست طلاق در استان، ۱۰ درصد آن با تلاش مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است.

10 درصد پرونده‌های طلاق در استان بوشهر از ابتدای سال با صلح و سازش مختومه شده است

به گزارش  تسنیم ، الماس گشتاسبی ظهر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه 20 برنامه در حوزه پیشگیری از وقوع جرایم اجرا شده است اظهار داشت: این برنامه‌ها در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، امور خانواده، امنیتی، وضعی، اطلاع‌رسانی، قضایی و انتظامی اجرا شده است.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر مهمترین بخش پیشگیری فرهنگی، اجتماعی را در حوزه خانواده دانست و بیان کرد: در این حوزه، طلاق از آسیب‌پذیرترین عرصه اجتماعی فرهنگی محسوب می‌شود چراکه هر پرونده طلاق منجر به تشکیل 10 پرونده قضایی دیگر می‌شود.

وی از تشکیل 150 کارگاه آموزش خانواده با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این کارگاه‌ها یک هزار و 800 زوج شرکت کرده‌اند که نقش مهمی در استحکام بنیان خانواده داشته است.

 

گشتاسبی با اشاره به ارجاع پرونده‌های طلاق به دادگستری خاطر نشان کرد: از یک‌هزار پرونده درخواست طلاق در استان، 10 درصد آن با تلاش مراکز مشاوره منجر به صلح و سازش شده است.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر با اشاره به افتتاح 6 مرکز مشاوره خانواده در استان برای پیشگیری از طلاق تصریح کرد: تاکنون 15 مرکز مشاوره پیشگیری از طلاق در استان بوشهر تشکیل شده که نقش مهمی در عرصه تحکیم بنیان خانواده داشته‌اند.

وی کارگاه آموزشی ویژه اطفال و نوجوانان برای جلوگیری از ارتکاب جرم را از دیگر برنامه‌ها دانست و خاطر نشان کرد: یکی از برنامه‌های مهم در آموزش و پرورش بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، اجرا طرح نماد با هدف مراقبت از آسیب‌های اجتماعی است.

گشتاسبی از راه‌اندازی مرکز ملاقات فرزندان طلاق خبر داد و بیان کرد ملاقات فرزندان با والدین یکی از مشکلاتی است که فرزندان طلاق پس از جدایی از والدین خود دارند و مرکز مهر والدین با هدف رفع این مشکل خدمات لازم را به والدین و فرزندان ارائه می‌دهد.  

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر افزود: این مرکز در راستای آرامش روحی و روانی کودکان طلاق با هدف جلوگیری از بزهکاری و آسیب‌های اجتماعی و روانی فرزندان و خانواده‌هایی که از هم جدا شده‌اند، مشاوره و مدد کاری لازم ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به تشکیل کارگاه‌های هجرت برای اصلاح و باز اجتماعی کردن زندانیان خاطر نشان کرد: در این راستا تاکنون 10 کارگاه برگزار شده است و بیش از 700 نفر آموزش دیده‌اند.

 

گشتاسبی باتأکید بر ایجاد مرکز ماده 16 معتادان در استان بوشهر افزود: برای بازپروری معتادان متجاهر لازم است مرکز ماده 16 ایجاد شده چراکه اکنون این معتادان در مرکز ماده 15 که بخش خصوصی است مورد درمان و بازپروری قرار می‌گیرند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر 10 جرم برتر استان را برشمرد و بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد پرونده برخی از جرایم نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.

وی کاهش پرونده خودروهای شوتی را مورد اشاره قرار داد و گفت: تخلفات خودروهای سواری حامل کالای قاچاق تحت عنوان شوتی سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن 21 درصد کاهش یافته است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان بوشهر با اشاره به اجرا طرح کاداستر در راستای کاهش جرایم زمین‌خواری خاطر نشان کرد: با اجرا طرح کاداستر 98 درصد اراضی ملی استان بوشهر تثبیت و برای 96 درصد این اراضی سند رسمی صادر شده است.

گشتاسبی از اجرا طرح مصلحین در دادگستری برای افزایش صلح و سازش پرونده‌های قضایی خبر داد و بیان کرد: برای اجرا برنامه و طرح مصلحین یا صلح یاران 400 نفر شناسایی شده است.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • بررسی حمله مجدد آمریکا به ایران؛ از منظر حقوق بین‌الملل
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • مدیریت حراست پتروشیمی بوشهر به یک مدیر جوان و باتجربه سپرده شد
  • جهش ۱۲ برابری بودجه مبادلات مرزی و سهم ویژه بوشهر، دشتی و تنگستان| چانه‌زنی‌های بودجه‌ای برای بوشهر
  • «رآکتور»
  • کارنامه سازمان غذا و دارو در تأمین شیرخشک
  • ثبت سفارش واردات انواع کنجاله آغاز شد
  • سکته گوش را جدی بگیرد؛ هشدار نسبت به کم شنوایی ناگهانی
  • چرا سیگنال مثبت تزریق دلار قیمت ارز بازار را متعادل نکرد؟
  • پزشکیان وارد بیشکک شد
  • ضرورت استفاده از اوراق گام در سازمان تأمین‌اجتماعی
  • تحول در زیرساخت‌های انرژی؛ ظرفیت برق خورشیدی دشتی ۱۲ برابر شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/09
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • .: نصیبه حدود 10 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 11 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 12 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 15 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 15 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 16 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 16 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 16 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 16 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...