امروز: چهارشنبه 07 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 16 بهمن 1400 - 17:01

اتحادخبر: متخصصان حوزه سلامت در انگلیس بر اساس یافته‌های یک مطالعه‌ جدید تاکید می‌کنند: بزرگسالانی که می‌خواهند در دوره سالمندی به درد عضله، استخوان و مفاصل دچار نشوند باید دست‌کم هفته‌ای یک‌ نوبت فعالیت ورزشی سنگین داشته باشند.

اتحادخبر: متخصصان حوزه سلامت در انگلیس بر اساس یافته‌های یک مطالعه‌ جدید تاکید می‌کنند: بزرگسالانی که می‌خواهند در دوره سالمندی به درد عضله، استخوان و مفاصل دچار نشوند باید دست‌کم هفته‌ای یک‌ نوبت فعالیت ورزشی سنگین داشته باشند.

یک توصیه مفید برای کاهش دردهای مزمن عضلانی

به گزارش ایسنا، متخصصان علوم پزشکیِ دانشگاه "پورتسموث" در انگلیس در این باره می‌گویند: فعالیت‌هایی نظیر بیل زدن باغچه، تنیس‌بازی، شنای مداوم یا انجام کار سنگین جسمی می‌تواند در بلندمدت از بدن در برابر دردهای عضلانی - استخوانی مزمن محافظت کند.

نویسندگان این مطالعه که شرح آن در نشریه "پلاس وان" منتشر شده است، داده‌های ۵۲۰۸ فرد بالای ۵۰ سال را ارزیابی کردند که در بازه‌ای ۱۰ساله در "پژوهش سالخوردگی انگلستان" شرکت داشته‌اند.

طبق یافته‌های این مطالعه هر مقدار فعالیت جسمی در مقایسه با بی‌تحرکی، احتمال ابتلا به درد عضلانی - استخوانی را کاهش می‌دهد و البته فعالیت‌های جسمی ملایم تا متوسط مانند پیاده‌روی و جارو برقی کشیدن به‌ اندازه فعالیت‌های سنگین‌تر اثر محافظت از بدن در برابر این دردها را ندارند.

در این مطالعه کارشناسان ابتلا به دردهای مزمن را بر اساس جنسیت، شاخص توده بدنی (بی‌ام‌آی)، سن و رفاه مالی نیز بررسی کرده‌اند.

  • یک توصیه ساده و سودمند برای افراد بالای ۴۰ سال

طبق نتایج به دست آمده فاکتورهایی چون فقر، جنسیت (زن بودن)، اضافه‌وزن یا چاقی همه از عوامل خطر ابتلا به دردهای عضلانی‌ - استخوانی به‌ شمار می‌روند. متخصصان معتقدند که درد در زنان به دلیل تفاوت‌های هورمونی متداول‌تر است و در افراد چاق نیز وزن اضافی، بار و فشار وارد شده بر مفاصل را افزایش می‌دهد.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، دکتر "نیلز نیدرشتراسر"، نویسنده اصلی این مطالعه می‌گوید: درد مزمن در هر سنی مشکلی بزرگ و یکی از علل اصلی مرخصی‌های استعلاجی یا مراجعه به بخش فوریت‌ها و سوانح است.

وی تاکید کرد: این عارضه یکی از شایع‌ترین و بغرنج‌ترین معضلات در جامعه پزشکی است و کیفیت زندگی و رفاه بسیاری از مبتلایان را کاهش می‌دهد. هر جنب‌وجوشی به حفظ وضع مطلوب کمک می‌کند و از تمرین بدنی نکردن بهتر است اما به نظر می‌رسد تمرین‌های معتدل در جلوگیری از دردهای مزمن اثر درازمدت ندارند. فعالیت بدنی نه‌ تنها باید سنگین باشد بلکه باید حداقل هفته‌ای یک‌ نوبت انجام شود. کسانی که مثلا ماهی یک‌ بار دوچرخه‌سواری می‌کنند و فعالیت دیگرشان فقط کارهای سبک خانه باشد؛ همچنان در جرگه بی‌تحرک‌ها قرار دارند.

همچنین دکتر "نینا اتریج"، یکی دیگر از نویسندگان این مطالعه می‌گوید: امیدواریم این یافته‌ها به متخصصان امور درمانی کمک کند تا برنامه‌ای تمرینی شامل "فعالیت‌های جسمانی شدید و منظم" برای مراجعه‌کنندگان و بیماران خود طراحی کنند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • هرمز؛ میدان آزمون انسانیت گم شده ترامپ
  • بازسازی فرودگاه بوشهر آغاز می‌شود؛ وضعیت اتصال استان به خط ریلی
  • متیونین؛ کالای استراتژیک و نقطه ضعف صنعت ایران
  • درخواست کارگران پیمانکاری نیروگاه اتمی بوشهر برای پرداخت حقوق و حق بیمه بیکاری
  • حق مشروع ایران بر تنگه هرمز از منظر حقوق بین‌الملل
  • سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت
  • بازنگری طرح هادی ۱۱ روستای استان بوشهر تصویب شد
  • بدون بازی تدارکاتی خارجی قهرمان شدیم/والیبال ایران شرایط منصفانه نداشت
  • تاکید کمیسیون امنیت ملی مجلس بر آمادگی دفاعی و حمایت از نیروهای مسلح
  • هشدار از مجمع بوعلی؛ چالش خوراک و انرژی، آزمون بزرگ مدیریت و آینده نامشخص تولید و سوآوذی شرکت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/05/01
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/05/01
  • مدیرکل ورزش و جوانان بوشهر: استعدادیابی و آموزش در دستور کار است
  • امام جمعه بوشهر: ظرفیت‌های اقتصادی جنوب کشور فعال شود
  • یوسفی: انتقام از دشمن برای ما امنیت‌ساز و اقتدارآفرین است
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • ورزش همچنان کلید داشتن قلبی سالم‌تر است
  • ۲۷۲ مصوبه رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد
  • عبور پارس از بحران جنگ با ۱۳۳ همت فروش/ وعده مدیرعامل: واردات بنزن تا مرداد و شتاب در پروژه‌های PDH و PP
  • .: ح. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: بسیار عالی 👌🌹 ...
  • .: بهار 1 روز قبل گفت: 🤲🤲🤲 ...
  • .: فعال محیط زیست حدود 2 روز قبل گفت: از توجه حضرتعالی به ...
  • .: وعده وعید کافیه حدود 5 روز قبل گفت: یادمه پارسال همین استاندار ...
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک حدود 8 روز قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر حدود 9 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 11 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...
  • .: ... حدود 15 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 16 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...