امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 07 بهمن 1400 - 10:17
خبر بد برای مشترکان پرمصرف

اتحادخبر: علی رغم اینکه تا کنون اعلام می شد که از بهمن ماه تنها ۱۵ درصد مشترکان شامل افزایش تعرفه برق می شوند، اما پیامک‌های اخیر به تعداد زیادی از مشترکان تهرانی این موضوع را نقص می کند. در همین رابطه سخنگوی صنعت برق اقدام به شفاف سازی و توضیحات مفصلی ارائه کرد.

اتحادخبر: علی رغم اینکه تا کنون اعلام می شد که از بهمن ماه تنها ۱۵ درصد مشترکان شامل افزایش تعرفه برق می شوند، اما پیامک‌های اخیر به تعداد زیادی از مشترکان تهرانی این موضوع را نقص می کند. در همین رابطه سخنگوی صنعت برق اقدام به شفاف سازی و توضیحات مفصلی ارائه کرد.

صدور قبوض برق بهمن ماه با قیمتهای جدید

به گزارش ایسنا، بر اساس بند "ی" تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰، آیین نامه جدید تعرفه برق مشترکان خانگی با هدف اصلاح مصرف به تصویب هیئت وزیران رسید و قرار شد که از بهمن امسال در قبوض مشترکان پر مصرف تغییراتی ایجاد شود؛ موضوعی که به اعتقاد بسیاری از کارشناسان امری مطلوب بود، اما با شروع پیامک‌های وزارت نیرو به طیف زیادی از مشترکان در راستای پرمصرف بودن آنان، ماجرا کمی شبهه برانگیز شد و این شائبه به وجود آمد که تعداد مشترکان پرمصرف می بایست بیش‌تر از ۱۵ درصد اعلامی باشد.

 

پیگیری های ایسنا به اینجا ختم شد که با این پیامکها جمع کثیری از مشترکان تهرانی در دسته مشترکان پرمصرف قرار گرفته‌اند و احتمالا از بهمن ماه با تغییراتی در قبوض برق خود مواجه می‌شوند؛ حتی مشترکانی که عمدتا در منزل حضور ندارند و از وسایل پر مصرفی نیز استفاده نمی کنند!

در این رابطه توضیحات مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق مشخص کرد که مصرف برق بیش از ۲۵ درصد مشترکان استان تهران بیش از الگو است و از بهمن ماه قبوض جدیدی را دریافت خواهند کرد؛ هرچند که این مشترکان می توانند با رعایت نکاتی، میزان مصرف خود را کاهش دهند.

وی با بیان اینکه در تهران و شهرهای بزرگ، درصد مشترکان پرمصرف بیشتر بوده ولی به طور متوسط در کل کشور مصرف برق ۷۵ درصد مشترکان زیر الگو و ۲۵ درصد بیش از الگو است، به ایسنا گفت: زمانی که اعلام می کنیم ۷۵ درصد مشترکان شامل حال افزایش تعرفه نمی شوند، یعنی اینکه متوسط را در نظر گرفته ایم.

رجبی مشهدی با بیان اینکه مصرف برق بیش از ۳۰ درصد مشترکان تهران بزرگ بیش از الگو بوده و جزو مشترکان پر مصرف به حساب می‌آیند، اظهار کرد: برخی مشترکان تهرانی مصرف برق بالایی دارند و دلیل این مساله نیز این است که در منازل با متراژ بالا و چند طبقه زندگی می کنند و مصرف برق دستگاه های گرمایشی و سرمایشی آنها در این شرایط بیشتر است. حتی در برخی ویلاها از گرمایش برای استخر یا سونا استفاده می کنند و قطعا یارانه بیشتری دریافت می کنند. البته اطراف تهران برق کمتری مصرف می کنند.

 

به گفته وی، این مشترکان اگرچه هزینه بالاتری در قبوض خود می پردازند ولی یارانه بیشتری هم دریافت می کنند. مصرف برق این دسته از مشترکان بیش از دو برابر الگو بوده که این نحوه مصرف مشکلات تامین برق را برای سایر مشترکان به دنبال خواهد داشت.

رجبی مشهدی ادامه داد: مشترکی که در منزل ماینر داشته باشد و بیش از ۱۰۰۰ کیلووات ساعت برق مصرف کند، به حقوق سایر مشترکان تجاوز می کند و به صورت غیرمستقیم دست در جیب دیگران می کند چون از برق یارانه ای استفاده  می کند. البته در صورت شناسایی ماینر، برق این مشترکان قطع خواهد شد.

وی افزود: البته مردم هم نخواهند پذیرفت که تعرفه این مشترکان برابر با تعرفه مشترکان با مصرف متعارف باشد.

مشترکان تهرانی می توانند با مراجعه به سایت https://billing2.tbtb.ir/  و درج شناسه قبض از جزییات کامل قبوض خود مطلع شوند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...