امروز: چهارشنبه 11 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 مهر 1400 - 11:39
میرکاظمی اعلام کرد

اتحادخبر: آنطور که رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد در سال آینده افزایش حقوق کارکنان پلکانی و احتمالا از ۱۰ تا بالای ۳۰ درصد خواهد بود.

اتحادخبر: آنطور که رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد در سال آینده افزایش حقوق کارکنان پلکانی و احتمالا از ۱۰ تا بالای ۳۰ درصد خواهد بود.

جزئیات افزایش حقوق ۱۴۰۱؛ از ۱۰ تا بالای ۳۰ درصد

 

به گزارش ایسنا، در بخشنامه بودجه سال ۱۴۰۱ دستگاه‌های دولتی مکلف شدند میزان افزایش حقوق کارکنان را به طور متوسط ۱۰ درصد در نظر بگیرند که اعلام این میزان با توجه به شرایط تورمی با واکنش‌هایی از جمله برخی نمایندگان مجلس  همراه بود.

اما این‌که جریان افزایش حقوق کارکنان در سال آینده به چه صورتی است، در حاشیه مراسم تودیع و معارفه رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی از میرکاظمی – رئیس سازمان برنامه و بودجه مورد سوال قرار گرفت و وی در پاسخ به ایسنا توضیحاتی ارائه کرد.

 

نمی شود بخاطر کارکنان تمام مردم در سختی باشند

 

میرکاظمی با بیان این‌که در سال آینده افزایش حقوق به صورت پلکانی انجام خواهد شد، اظهار کرد: بر این اساس تلاش بر این است که حداقل افزایش اعمال شده ولی حقوق‌های پایین ممکن است تا بالای ۳۰ درصد نیز افزایش یابد اما کسانی که چندین بار افزایش حقوق داشته‌اند کمترین درصد رشد را خواهند داشت، بنابراین افزایش حقوق برای تمامی کارکنان یکسان نیست.

 

وی با اشاره به این‌که در حال حاضر در یک چرخه منفی حقوق قرار گرفته‌ایم، یادآور شد: اکنون به طور مرتب تورم ایجاد می‌شود و به دنبال آن حقوق‌ها افزایش پیدا می‌کنند که برای تامین منابع آن خلق پول شده و به دنبال این جریان با افزایش پایه پولی و افزایش نقدینگی تورم رشد می‌کند به عبارتی ۲۰ درصد افزایش حقوق برای کارکنان اعمال می‌کنیم، ولی تورم برای عموم مردم ایجاد می‌شود. دولت به سمتی حرکت خواهد کرد که خلق پول صورت نگرفته و به این صورت نباشد که برای پرداخت حقوق کارکنان که سهم محدودی در جامعه دارند تبعات و تورم آن کل مردم را تحت فشار قرار دهد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر بهم ریختگی بالایی در وضعیت حقوق وجود دارد به طوری که مصوباتی را گرفته‌اند که افزایش بالای حقوق را برای برخی کارکنان ایجاد می‌کند، اما مثلا جوان تحصیلکرده‌ای که تازه وارد سیستم می‌شود حقوق پایینی دارد، اما برنامه ما این است تا سه سال آینده بتوانیم شرایط را تغییر دهیم.

 

در بودجه 1401 از منابع صندوق استفاده نخواهد شد

 

اما در ادامه رئیس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر استفاده دولت در بودجه سال جاری و بودجه سال ۱۴۰۱ از منابع صندوق توسعه ملی توضیح داد: ما به هیچ عنوان برنامه‌ای برای استفاده از منابع صندوق توسعه ملی در بودجه سال آینده نخواهیم داشت و به سمت خلق پول نمی‌رویم حتی این موضوع را در بخشنامه نیز تاکید کرده‌ایم. استفاده دولت از منابع صندوق توسعه ملی بودجه‌ای نخواهد بود مگر برای پیشرانی اقتصاد و پروژه‌های بخش خصوصی و ایجاد زیرساخت در توسعه کشور.

 

میرکاظمی با بیان این‌که در بودجه امسال از منابع صندوق توسعه ملی استفاده شده است یادآور شد: این نیز براساس مصوبه قانون بودجه و مجوز صادره از مازاد ۲۰ درصد بوده که در نیمه اول سال استفاده شد و احتمالا در نیمه دوم سال نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

 

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به این‌که نگاه دولت قبل این بود که همانطور که پول وارد صندوق می‌شود در فشارهای اقتصادی و تنگناها نیز از آن استفاده کند، اظهار کرد: بر این اساس برداشت‌هایی از منابع صندوق صورت گرفته که در برخی موارد مانند مهار آب‌های مرزی اقدام پسندیده بود ولی در مواردی براساس ضروریات دولت صورت گرفته که تا حد ممکن سعی می‌شود اینگونه از منابع صندوق استفاده نکنیم هر چند منابعی که با مجوز رهبری برداشت شده به صورت تسهیلات است و باید بعد از بررسی و محاسبات صورت گرفته به صندوق بازگردد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • بررسی حمله مجدد آمریکا به ایران؛ از منظر حقوق بین‌الملل
  • سواحل بوشهر از امروز مواج می‌شود؛ کاهش دما در راه است
  • کارنامه سازمان غذا و دارو در تأمین شیرخشک
  • ثبت سفارش واردات انواع کنجاله آغاز شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/09
  • توسعه زیرساخت‌های سلامت در استان سیستان و بلوچستان امیدبخش است
  • پیدا و پنهان خانه نشینی ۶۰ تا ۷۰ هزار پرستار
  • بخشدار آبدان: خبرنگاران صدای رسای مردم هستند
  • جهش ۱۲ برابری بودجه مبادلات مرزی و سهم ویژه بوشهر، دشتی و تنگستان| چانه‌زنی‌های بودجه‌ای برای بوشهر
  • سکته گوش را جدی بگیرد؛ هشدار نسبت به کم شنوایی ناگهانی
  • چرا سیگنال مثبت تزریق دلار قیمت ارز بازار را متعادل نکرد؟
  • پزشکیان وارد بیشکک شد
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • سایه افزایش نرخ بهره بر سر بازار؛ طلا در سراشیبی قیمت
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • تقدیر ویژه رئیس‌جمهور از استاندار بوشهر در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی
  • افتتاح پروژه‌های مسکن مددجویان و مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در بنداروز با حضور فرماندار دشتستان
  • جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان افتتاح شد
  • برگزاری رقابت‌های تیراندازی ویژه کارکنان ادارات دشتستان به مناسبت هفته دولت
  • حذف گردنه حادثه خیز «نارمنج» دشتستان با حضور استاندار بوشهر
  • وزیر اقتصاد از پتروشیمی آسیب‌دیده در جنگ اخیر بازدید کرد
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • .: نصیبه حدود 5 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 6 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 7 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 9 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 10 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 11 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 11 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 11 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 11 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 11 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...