امروز: سه شنبه 10 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 10 شهريور 1405 - 10:18

اتحادخبر:استقلال در نخستین فصل حضورش در لیگ برتر زنان با جذب هشت بازیکن جدید از جمله مریم یکتایی سودای حضور در جمع مدعیان را دارد.

اتحادخبر:استقلال در نخستین فصل حضورش در لیگ برتر زنان با جذب هشت بازیکن جدید از جمله مریم یکتایی سودای حضور در جمع مدعیان را دارد.

استقلال در قامت مدعی لیگ برتر/ خریدهای پرسروصدا جواب می‌دهد؟

به گزارش مهر، لیگ برتر فوتبال زنان ایران در نوزدهمین فصل فعالیت خود شرایطی متفاوت نسبت به سال‌های گذشته دارد. حضور همزمان استقلال و پرسپولیس در سطح اول فوتبال زنان معادلات این رقابت‌ها را تغییر داده و حالا آبی‌پوشان پایتخت در نخستین فصل حضور خود در لیگ برتر با پروژه‌ای بلندپروازانه وارد بازار نقل‌وانتقالات شده‌اند؛ پروژه‌ای که می‌تواند استقلال را از یک تیم تازه‌وارد به یکی از مدعیان فصل جدید تبدیل کند.

استقلال فقط برای بقا نیامده است

استقلال که مسیر صعود خود را از لیگ ۲ آغاز کرد و فصل گذشته با حضور در لیگ یک توانست جواز حضور در بالاترین سطح فوتبال زنان ایران را به دست آورد حالا با هدایت مریم ایراندوست در حال ساخت تیمی متفاوت است. آبی‌پوشان طی روزهای اخیر از هشت بازیکن جدید رونمایی کرده‌اند؛ فهرستی که حضور چهره‌های باتجربه در آن نشان می‌دهد هدف استقلال صرفاً بقا در لیگ برتر نیست.

یک ملی‌پوش درون دروازه آبی‌ها

شاخص‌ترین خرید استقلال را می‌توان مریم یکتایی دانست دروازه‌بان باتجربه‌ای که سابقه حضور در تیم ملی ایران، لیگ ترکیه، صربستان و باشگاه بشیکتاش را در کارنامه دارد و حتی تجربه حضور در لیگ قهرمانان زنان اروپا را به دست آورده است. یکتایی که پیش‌تر نیز سابقه پوشیدن پیراهن استقلال را داشته پس از سال‌ها دوباره به جمع آبی‌پوشان بازگشته تا یکی از مهم‌ترین نقاط اتکای تیم ایراندوست در فصل پیش‌رو باشد.

البته فعالیت استقلال در بازار تابستانه تنها به جذب یک دروازه‌بان باتجربه محدود نشده و این تیم تاکنون هشت بازیکن جدید به خدمت گرفته است. در شرایطی که بازار نقل‌وانتقالات همچنان ادامه دارد احتمال اضافه شدن نفرات جدید نیز وجود دارد؛ موضوعی که می‌تواند ترکیب استقلال را بیش از پیش به تیمی مدعی شبیه کند.

استقلال در قامت مدعی لیگ برتر/ خریدهای پرسروصدا جواب می‌دهد؟

سه گل برای شروع یک مسیر تازه

نکته قابل توجه دیگر نخستین نمایش تدارکاتی استقلال در مسیر آماده‌سازی برای لیگ نوزدهم بود. شاگردان ایراندوست در این دیدار با ترکیبی از بازیکنان جدید و نفرات فصل گذشته برابر وارش نوشهر قرار گرفتند و با سه گل به پیروزی رسیدند؛ تیمی که استقلال فصل گذشته در فینال لیگ یک مقابل آن شکست خورده بود.

البته یک پیروزی در دیدار تدارکاتی نمی‌تواند معیار دقیقی برای سنجش قدرت استقلال باشد ولی کنار هم قرار دادن این نتیجه با تحرکات گسترده آبی‌پوشان در بازار نقل‌وانتقالات تصویری روشن از جاه‌طلبی این باشگاه ارائه می‌دهد.

رقابت با بزرگان آزمون واقعی استقلال

حالا پرسش اصلی این است که آیا استقلال می‌تواند در نخستین فصل حضورش در لیگ برتر فاصله خود با تیم‌های ریشه‌دار و مدعیانی مانند خاتون بم، گل‌گهر سیرجان، سپاهان اصفهان و ملوان بندرانزلی را جبران کند؟

پاسخ این سؤال در زمین مسابقه مشخص خواهد شد اما آنچه تا اینجای کار مشخص است استقلال با هدفی فراتر از بقا وارد لیگ برتر شده است؛ تیمی که اگر خریدهای پرسروصدای خود را به یک ترکیب هماهنگ تبدیل کند می‌تواند یکی از جذاب‌ترین چهره‌های فصل جدید فوتبال زنان ایران باشد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • تنوع انتخاب رشته در دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزایش یافت
  • محمد پیامبری که از نو باید شناخت
  • صدور 30 فقره جواز تأسیس صنعتی در شهرستان دشتستان
  • هشدار آبی در بوشهر؛ افت ۲۶ متری آبخوان‌ها | تکمیل سدهای استان نیازمند ۱۳ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • خسارت ۸۶۷۸ واحد در جنگ اخیر؛ پرداخت ۱۰۰ میلیارد تومان به آسیب‌دیدگان/ بوشهر برای نخستین‌بار رتبه اول کشور را کسب کرد
  • سواحل بوشهر از امروز مواج می‌شود؛ کاهش دما در راه است
  • توسعه زیرساخت‌های سلامت در استان سیستان و بلوچستان امیدبخش است
  • پیدا و پنهان خانه نشینی ۶۰ تا ۷۰ هزار پرستار
  • کارنامه سازمان غذا و دارو در تأمین شیرخشک
  • ثبت سفارش واردات انواع کنجاله آغاز شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/09
  • پزشکیان وارد بیشکک شد
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • افتتاح پروژه‌های مسکن مددجویان و مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در بنداروز با حضور فرماندار دشتستان
  • تقدیر ویژه رئیس‌جمهور از استاندار بوشهر در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی
  • جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان افتتاح شد
  • برگزاری رقابت‌های تیراندازی ویژه کارکنان ادارات دشتستان به مناسبت هفته دولت
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • تمجید فدراسیون آسیایی از پرچم‌داری ووشو ایران در بازی‌های آسیایی
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • .: نصیبه حدود 5 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 6 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 7 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 9 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 10 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 10 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 11 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 11 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 11 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 11 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...