امروز: سه شنبه 10 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 10 شهريور 1405 - 11:18

اتحادخبر:سخنگوی دولت گفت: در حوزه انرژی یکی از موضوعاتی که به‌شدت مورد مطالبه فعالین محیط زیست است، موضوع کاهش فلرسوزی‌هاست که جزو دستاوردهای دولت محسوب می‌شود.

اتحادخبر:سخنگوی دولت گفت: در حوزه انرژی یکی از موضوعاتی که به‌شدت مورد مطالبه فعالین محیط زیست است، موضوع کاهش فلرسوزی‌هاست که جزو دستاوردهای دولت محسوب می‌شود.

مهاجرانی: کاهش فلرسوزی جزو دستاوردهای دولت محسوب می‌شود

به گزارش مهر، فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در نشست خبری خود با تبریک میلاد پیامبر اسلام (ص) و امام صادق علیه‌السلام، با با اشاره به هفته دولت اظهار کرد: در هفته دولت میزبان خانواده‌های شهدای دولت بودیم؛ از شهدای هفتم تیر تا شهدای انفجار دفتر حزب و شهدای نخست‌وزیری سابق که در واقع خانواده شهید رجایی و خانواده شهید باهنر بودند. این سنتی است که کمک می‌کند بدانیم وامدار کدام عزیزان هستیم.

ساخت ۶۴۱۴ کلاس درس در طول دوسال 

مهاجرانی در گزارش عملکرد دو ساله دولت، بیان کرد: ۶۴۱۴ کلاس درس در طول این دو سال، با همت همه ارکان آموزشی کشور، تقدیم مردم عزیزمان شده است که در این میان، من جا دارد به صورت ویژه نام ببرم از خیرین مدرسه‌ساز کشور که مشارکت آن‌ها بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۵، تأکید بکنم برای اینکه آموزش هوش مصنوعی به بیش از چهار میلیون نفر از دانش‌آموزان گسترش پیدا کرد و کلاس‌های هوشمند هم ۵۰۰۰ کلاس آماده‌سازی شد و همین‌طور در مورد استانداردسازی سامانه‌های سرمایشی و گرمایشی که یکی از موضوعات مورد مطالبه هم خانواده‌ها و هم، به هر حال، به نوعی از ارکان آسایش آموزشی است، که ۲۴ کلاس درس به این امور مجهز شدند.

کاهش فلرسوزی از دستاوردهای دولت است 

سخنگوی دولت گفت: در حوزه انرژی یکی از موضوعاتی که به‌شدت مورد مطالبه فعالین محیط زیست است، موضوع کاهش فلرسوزی‌هاست که جزو دستاوردهای دولت محسوب می‌شود و طبیعتاً برای اینکه ما آلودگی‌های کمتری داشته باشیم، لازم است که بتوانیم جایگزین بکنیم سوخت‌های کم‌آلاینده‌تر را با سوخت‌های بنزینی و لذا مصرف گاز، مصرف گاز در واقع سی‌ان‌جی که البته کاهش داشته در طول سال‌های گذشته، به جهت عدم جذابیت اقتصادی، افزایش پیدا بکند. از ۲۳ میلیون مترمکعب در ۱۴۰۱ به ۱۶ میلیون مترمکعب رسیده است.

مهاجرانی ادامه داد: از برنامه های دولت اصلاح صنعت خودرو است ، لذا در راستای تولید خودروهای کم‌ مصرف و پاک و افزایش بهره‌وری مصرف دولت برنامه جدی دارد ، همین طور دولت نکته دیگر اینکه ۴۳ درصد برای حمل و نقل عمومی برنامه از مردم از کارت سوخت شخصی خودشان استفاده داشته و روی آن کار می کند. 

۴۳ درصد دارندگان خودرو از کارت های سوخت شخصی استفاده می کنند

مهاجرانی با بیان آنکه ۴۳ درصد دارندگان خودرو از کارت های سوخت شخصی استفاده می کنند ، عنوان کرد: در مورد انرژی برق خورشیدی باید گفت که تا پایان تابستان از مرز ۷۰۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی خواهیم گذاشت، ضمنا تا پایان سال از ۱۲ هزار مگاوات عبور می‌کنیم و الان هم که دارم صحبت می‌کنم، از مرز ۶ هزار مگاوات انرژی خورشیدی عبور کرده ایم . همچنین باید گفت ظرفیت تولید انرژی ما در کشور ۱۰۲ هزار مگاوات است که با بهسازی و تلاشی که فرزندان این مرز و بوم در وزارت نیرو انجام دادند، حاصل شده است.

وی در رابطه با بهداشت و درمان عنوان کرد : در موضوع پزشک خانواده با توجه به اینکه می‌تواند کمک به عدالت بهداشت و درمان و کاهش هزینه‌های درمان در سبد خانوار داشته باشد دولت جدی است. در بیش از ۱۰۰ کشور دنیا طرح پزشک خانواده در حال اجراست و در ایران هم در بیش از ۶۴ شهر در حال انجام است و یک نظام سه‌سطحی درمان طراحی شده است؛ نظامی که اول، پیشگیری، مراقبت اولیه و تشخیص ابتدایی را در پزشک خانواده انجام می‌دهد؛ سطح بعدی، سطح خدمات تخصصی، آزمایشگاه و تصویربرداری است و در سطح سوم، تهیه فوق‌تخصصی و بستری است که طراحی شده است.

سخنگوی دولت گفت: همین‌طور تهیه اطلس سلامت محل‌محوری که در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رویکرد محل‌محوری که مورد مطالبه آقای رئیس‌جمهور است، انجام شده است.

وی ادامه داد: اما در محور عدالت اقتصادی و معیشت عرض بکنم که اولین اولویت دولت این هست که بتواند اشتغال را حفظ بکند، اشتغال پایدار را حفظ بکند. همان طور که از قبل هم می‌دانستیم، تحریم‌های اقتصادی که بر مردم وضع می‌شود، این‌گونه نیست که بر دولت اثر نداشته باشد . این تحریم‌ها دقیقاً بر مردم وضع می‌شود و لذا فشارش را از قبل هم آغاز کرده بوده و همچنان شاهد ادامه این فشارها هستیم، اما علی‌رغم همه این‌ها، دولت دارد کار خودش را انجام می‌دهد و به‌خصوص برای افرادی که دچار معلولیت هستند و یا تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند، ۱۱۸ هزار فرصت شغلی ایجاد شده است.

تلاش دولت برای تکمیل پروژه‌های کریدوری

مهاجرانی اظهار کرد: در مورد حمل‌ونقل‌های زیرساختی یا اصطلاحاً کریدوری که به توسعه مناطق کمک می‌کند، ما شاهد بودیم که مسیر آستارا، کریدور شمال به جنوب، در حال فعال شدن است. ۲۹۰ کیلومتر عملیات ریل‌گذاری در پروژه‌های ریلی در حال انجام است. راه‌آهن چابهار به زاهدان که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت داشته است، در عین حال راه‌آهن شلمچه به بصره را داریم که جزء محورهای کریدوری شرق به غرب و شمال به جنوبی کشور هستند و کمک می‌کنند که از موقعیت جغرافیایی بی‌نظیرمان که موقعیت قرار گرفتن در چهارراه جغرافیا است، بتوانیم به خوبی بهره‌برداری بکنیم.

وی افزود: همین‌طور ۴۵۷۹ کیلومتر راه جدید کشیده شده است .در عین حال افتتاح مسیر قطار اردبیل ـ میانه، اتصال ریلی هرمز به قفقاز را داریم ؛ این‌ها جزو موضوعات جدی است که انجام شده است. علاوه بر این، در حوزه مسکن، برای زمین، برای خانه‌سازی ۳۶ هزار هکتار زمین جدید برای خانه‌سازی در نظر گرفته شده و ۵۴ هزار واحد که از جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه آسیب دیده بودند و همین‌طور جنگ‌های سال ۱۴۰۴، توسط بنیاد مسکن بهسازی شده است.

سخنگوی دولت گفت: یکی از کارهایی که دولت در طول این دو سال انجام داد، موضوع تفویض اختیار به استانداران بود. استان‌های مختلف بنا به اقتضائاتشان ابتکارات بسیار خوبی را داشتند و طبیعتاً این تفویض اختیار سبب شد که ما شاهد کاهش زمان تصمیم‌گیری، تناسب تصمیم با شرایط محلی، فعال شدن ظرفیت‌های محلی، کاهش هزینه‌های هماهنگی اداری و افزایش پاسخگویی مدیران باشیم .



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • افتتاح پروژه‌های مسکن مددجویان و مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در بنداروز با حضور فرماندار دشتستان
  • تقدیر ویژه رئیس‌جمهور از استاندار بوشهر در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی
  • جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان افتتاح شد
  • برگزاری رقابت‌های تیراندازی ویژه کارکنان ادارات دشتستان به مناسبت هفته دولت
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • وزیر اقتصاد از پتروشیمی آسیب‌دیده در جنگ اخیر بازدید کرد
  • حذف گردنه حادثه خیز «نارمنج» دشتستان با حضور استاندار بوشهر
  • .: نصیبه حدود 5 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 6 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 7 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 9 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 10 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 10 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 11 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 11 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 11 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 11 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...