امروز: پنجشنبه 25 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 05 تير 1392 - 22:18
بازخوانی سخنان تاریخی رئیس جمهور منتخب

بر سر سفره يك بشقاب غذا براي امام زمان مي‌كشند يا شنيده‌ام كه مي‌گويند فلان جلسه مهم را روز جمعه بياندازيد تا با حضور آقا تصميم بگيريم. اين چه بازي است و چه خرافاتي است كه راه افتاده است. اين چه بازي است كه ما اينقدر مردم را عوام فرض كرده‌ايم؟

 

درحالیکه طی روزهای اخیر سوءاستفاده از اعتقادات مردمی از سوی برخی جریان های دولتی به اوج رسیده است، «انتخاب» سخنان 6 سال پیش دکتر حسن روحانی رییس جمهور منتخب در مورد این مسائل را بازنشر می دهد.

به گزارش اتحاد جنوب به نقل از «انتخاب» ؛  حجت‌الاسلام و المسلمين حسن روحاني در تاریخ 30 بهمن 86 در مراسم بزرگداشت مرحوم آيت‌الله محمدرضا توسلي گفت: امام(ره) مي‌گفت از خرافه بپرهيزيد. يكي از عصبانيت‌هاي لحظات آخر آيت‌الله توسلي بحث خرافه بود. گفته مي‌شود آيت‌الله توسلي در حال دفاع از امام جان باخت. من مي‌خواهم يك جمله ديگر اضافه كنم و آن اين‌كه آيت‌الله توسلي در حال دفاع از امام زمان(عج) بود كه قلبش از حركت ايستاد و اين‌كه عده‌اي دكان باز كرده‌اند و در مسير فريب مردم هستند. ايشان ناراحت بود و آن‌جا عصباني شد و بيان كرد كه امام در مواجه با مدعيان ملاقات با امام زمان(عج) با ناراحتي گفته بود كه شيادها اين بازي را كنار بگذاريد، در حال دفاع از امام(ره) و بيت امام و دفاع از اسلام و امام زمان(عج) جان به جان آفرين تسليم كرد.

روحاني ادامه داد: اين چه بازي است كه ما اينقدر مردم را عوام فرض كرده‌ايم؟ مي‌ترسم كه فردا مهر امام زمان را هم درست كنند و به مردم نشان دهند. اگر لازم باشد همه جزييات را براي مردم خواهيم گفت. عده‌اي وقتي نماز مي‌خوانند. جلوي خود يك جانماز خالي پهن مي‌كنند و مي‌گويند اين را براي امام زمان گذاشته‌اند يا در سر سفره يك بشقاب غذا براي امام زمان مي‌كشند يا شنيده‌ام كه مي‌گويند فلان جلسه مهم را روز جمعه بياندازيد تا با حضور آقا تصميم بگيريم. اين چه بازي است و چه خرافاتي است كه راه افتاده است.

وی افزود: آيت‌الله توسلي براي اين مسائل سوخت و جان باخت. براي اين خرافه‌ها و اين بازي درآوردن‌ها و شيادي‌ها. امام زمان(عج) در آخرين متني كه از ولي عصر در كتب تاريخي ما آمده فرموده است؛ هر كس ادعا كند كه مرا ديده دروغگو و افترازننده است. دو – سه سال پيش بازي راه افتاد كه در آن مي‌گفتند در تهران براي امام زمان تريبون درست كنيم. يا كسي ديگر مي‌گفت كه امام زمان دو سال ديگر ظهور مي‌كند، و امروز چند سال از آن سخنان گذشته است و معلوم شد كه آن فرد دروغ مي‌گفت.

رييس مركز مطالعات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: اسلام امام(ره) اسلام منطق، وحي و قرآن بود و ما بايد از مبناي امام و راه و اصول امام حفاظت كنيم. دست‌هايي در گوشه و كنار حركت‌هايي را آغاز كرده است و اين حركت‌ها در مسيري است كه منطق امام را كم كم از صحنه خارج كند و استراتژي امام را تغيير دهند و اصول امام را كنار بزنند. اين حركت شروع شده است البته خطرناك نيست. ما بايد هوشيار باشيم.

وي ادامه داد: علت خطرناك نبودن اين حركت آن است كه ما سه اميد داريم؛ اميد اول حضور مقام معظم رهبري است. مقام معظم رهبري يعني شاگرد برومند امام(ره) و شخصيتي كه از لحظه اول نهضت اسلامي در كنار ايشان و جزو سرداران نهضت بود و در تمام مراحل به امام عشق مي‌ورزيد. رهبري مانند ايشان مگر مي‌گذارد يك مشت فريب‌خورده بخواهند مسير انقلاب را منحرف كنند. بيان و سخن ايشان مانع اين مساله خواهد بود. مقام معظم رهبري برخي بيانيه‌هاي‌شان اگر مهر و امضايش را برداريم شبيه به سخنان امام(ره) است. اميد دوم مردمند كه عاشق امامند.

وي افزود: علت اين‌كه به خاطر توهين به يادگار امام سراسر جامعه‌ ما متاثر شد عشق به امام(ره) بود. اهانت‌هاي اخير اهانت به نوه امام نيست، كه حتي اگر آن هم بود بايد در برابر آن مي‌ايستاديم. بلكه اهانت به خود امام(ره) و خط امام بود. مگر حضرت حجت‌الاسلام و المسلمين حاج حسن آقا چه گفته بود؟ مگر بياني از خود داشت؟ ايشان وصيت‌نامه امام را تبيين كرده بود و برخي ناراحتند كه چرا سخنان امام تبيين مي‌شود. توهين به حجت‌الاسلام و المسلمين سيدحسن آقا به عنوان عالم و مدرس حوزه‌ علميه‌ قم و يادگار امام(ره) كه اخلاق، هوش و سياست را از جد خود ارث برده است، قابل تحمل نيست. اما اين‌ها به امام توهين كرده‌اند. ايشان در سخنان خود گفته بود كه نيروهاي مسلح در احزاب و جريان‌هاي سياسي دخالت نكنند. مگر اين سخن، سخن خودش است؟ اين وصيت‌نامه امام است كه نيروهاي مسلح از بازي‌هاي سياسي كنار بكشند تا عظمت آن‌ها محفوظ بماند.

روحاني ادامه داد: شنيده‌ام كه برخي مي‌گويند اگر به امام(ره) توهين شد، مگر بايد انسان جان دهد. اين چه صحبتي است. حضرت امير(ع) در برابر حادثه‌اي كه در آن از يك زن يهودي تحت ذمه اسلام طلايش را ببرند فرمود، اگر مسلماني جان بدهد به او خرده نبايد گرفت، حال چگونه است كه اگر به امام(ره) توهين شد و كسي از ناراحتي جان داد او را مورد سوال قرار دهيم. عجب وضعي شده است و ما در چه دنيايي زندگي مي‌كنيم. برخي رسانه‌ها نمي‌گويند كه آيت‌الله توسلي در حالي كه از امام(ره) در مجمع تشخيص مصلحت نظام دفاع مي‌كرد جان داد. بايد اين واقعيت‌ها را گفت. اين مردم اجازه نمي‌دهند چهار تا بچه بخواهند جلوي بيت امام بايستند. در سرلوحه‌ اين مردم سپاه و بسيج قرار دارد كه عاشق امامند و چنين اجازه‌اي نمي‌دهند.

وي افزود: اميد سوم ما ياران امام(ره) هستند؛ آن‌هايي كه در كنار ايشان بودند و من آن‌ها را حواريون امام(ره) مي‌دانم. كساني مانند آيت‌الله توسلي كه وقتي به امام توهين شد جان باخت. آيت‌الله توسلي در 16 سالي كه در مجمع با ايشان بودم و در هشت سالي كه در خبرگان سوم در كنارشان بودم مردي منظم و دقيق بود و خيلي هم كم صحبت مي‌كرد. آقاي توسلي يكبار هم در برابر اهانتي كه به هاشمي شده بود در مجمع سخنراني كرد و گفت وقتي هاشمي به سفر مي‌رفت امام براي سلامتي او قرباني مي‌كرد و ابراز تاسف كرد كه چرا به ياران امام توهين مي‌شود و آن سخن امام(ره) را گفت كه در جايي، در سال 61 فرموده بودند بعد از من به ياران و نزديكان من تهمت‌هاي فراواني خواهند زد.

وي گفت: آيت‌الله توسلي فقيهي والامقام بود كه هميشه در كنار امام(ره) بود. من به بيت معظم ايشان اين مصيبت را تسليت مي‌گويم.

در اين مراسم که در تاریخ 30 خرداد 1386 برگزار شد، شخصيت‌هايي از جمله آيت‌الله هاشمي رفسنجاني رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام، دكتر غلامعلي حداد عادل رييس مجلس شوراي اسلامي، آيت‌الله مهدوي كني، آيت‌الله اميني، قاليباف، عسگراولادي، لاريجاني، فتاح وزير نيرو، آيت الله موحدي كرماني، آيت‌الله امامي كاشاني، آيت‌الله محمدي گلپايگاني، حجت‌الاسلام و المسلمين پورمحمدي وزير كشور، سيد يحيي رحيم‌صفوي، محسن رضايي، كمال خرازي، حجت‌الاسلام و المسلمين محتشمي‌پور، حسيني سخنگوي وزارت امور خارجه، حجت‌الاسلام و المسلمين سيد محمود دعايي، مسجدجامعي، حجت‌الاسلام و المسلمين امام جماراني و جمعي ديگر از شخصيت‌هاي سياسي و ... و برخي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي حضور داشتند./س


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • توسعه امکانات و تجهیزات سلامت، بهداشت و درمان؛ گامی ارزشمند از سوی هلدینگ پتروپالایش کنگان
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1397
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/04/24
  • انتشار جلد اول از سومین کتاب مهندس انصاری با محوریت مدیریت مؤثر
  • تصویب پاداش مدال‌آوران بازی‌های آسیایی/۳ میلیارد برای طلایی‌ها
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/24
  • حمله به چهار نقطه در بوشهر؛ آرامش در شهر برقرار است
  • فرماندار گناوه: تغییر و جابه‌جایی مدیران زمینه‌ساز پیشرفت است
  • تغییر سبک زندگی برای جلوگیری از بیماری های مزمن در افراد پیش‌دیابتی
  • استاندار بوشهر: روش‌های نوین تدریس در مدارس به‌کارگیری شود
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • چشم بارانی
  • تلفن‌های هوشمند می‌توانند خطر افسردگی سالمندان را افزایش دهند
  • هشدار سازمان ثبت درباره ادعاهای خلاف واقع در سامانه اسناد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • در خط مقدم تولید؛ نقش کارکنان پتروشیمی و پالایشگاه‌ها در عبور از بحران
  • .: ... حدود 2 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 3 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 5 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 9 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 16 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 20 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 24 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 24 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...