امروز: دوشنبه 27 ارديبهشت 1400
    طراحی سایت خبری
تاريخ انتشار: 29 فروردين 1400 - 21:07

اتحادخبر: رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی گفت: مصرف خرفه ، خشکی، گرمی و حرارت بدن را فرو نشانده و توصیه می شود که از شربت حاوی تخم خرفه Portulaca oleracea یا سبزی خرفه در وعده افطار و سحر جهت رفع تشنگی و خواص بی نظیر آن استفاده شود.

اتحادخبر: رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی گفت: مصرف خرفه ، خشکی، گرمی و حرارت بدن را فرو نشانده و توصیه می شود که از شربت حاوی تخم خرفه Portulaca oleracea یا سبزی خرفه در وعده افطار و سحر جهت رفع تشنگی و خواص بی نظیر آن استفاده شود.

رفع تشنگی با مصرف گیاه خرفه در ماه مبارک رمضان

به گزارش ایسنا، دکتر رضا غفارزادگان ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای کلیه مسلمانان در این ماه پرفضیلت، عنوان کرد: خرفه به عنوان غذای برتر آینده معرفی مـی شـود، چـرا کـه دارای بسیاری از ترکیبات مغذی و غنی از آنتی اکسیدان و اسید های چرب می باشد. از آنجا که حدود 70 درصد از بدن ما را آب تشکیل می دهد، اهمیت آن را نمی توان نادیده گرفت. کمبود آب بدن مهمترین عاملی است که می تواند برای روزه داران باعث مشکلات زیادی از جمله خستگی، سرگیجه ، سردرد و عدم تمرکز شود.

 

رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی درخصوص خواص این گیاه اظهار کرد: مصرف خرفه ، خشکی، گرمی و حرارت بدن را فرو نشانده در برطرف شدن و تسکین دردهای ناشی از حرارت و گرمی بدن و درمان اختلالات و التهابات مجاری ادراری موثر است و برای رفع و پیشگیری از تشنگی در ماه مبارک رمضان بسیار مفید بوده و توصیه می شود که از شربت حاوی تخم خرفه یا سبزی خرفه در وعده افطار و سحر جهت رفع تشنگی و خواص بین نظیر آن استفاده شود.

 

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد در مناطقی که این گیـاه مصـرف می‌شود شیوع پایین سرطان و بیماری قلبی گزارش شده اسـت که احتمالاً به علت وجود اسـیدهای چـرب امگـا 3 موجـود در خرفه است. مواد موثره این گیاه شامل اگزالیک اسید، کینامیک اسید، کافئیک اسید، مالئیک اسید، اسید سیتریک، کومارین ها، فلاونوئیدها، آلانین،تانن، آلفا لینولئیک اسید و گلیکوزوئیدهای منوتروپینی می باشد و مشخص شده که آلکالوئیدها از جمله مهم ترین مواد شیمیایی این گیاه می باشد.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، غفارزادگان بیان کرد: خرفه منبع غنی از آنتی اکسیدانهایی مانند ویتامین A ،B1 ،B2 ،C ،E ،بتا کاروتن و سایراسید آمینه های ضروری است. همچنین این گیاه منبع غنی از مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، فسفر، مس و پتاسیم می باشد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • .: محمد علوی حدود 7 ساعت قبل گفت: خانوم‌عبیدی چرا نمیگی مردم ...
  • .: م حدود 23 ساعت قبل گفت: سلام ، پیشنهاد میکنم ...
  • .: محمد 1 روز قبل گفت: بیشتر نشاندهنده نفرت مردم ...
  • .: کارمند 1 روز قبل گفت: از اتحاد خبر بابت ...
  • .: دبیر ادبیات وفلسفه 1 روز قبل گفت: دست مریزاد! جستاریست سخت ...
  • .: معلم حدود 2 روز قبل گفت: قلمتان مانا و اندیشه ...
  • .: عباسی حدود 3 روز قبل گفت: هنر شهر،استان و کشور ...
  • .: حمید حیدری حدود 3 روز قبل گفت: بسیار جالب و آمرزنده ...
  • .: حسین مومیوند حدود 4 روز قبل گفت: عالی بود ...
  • .: شهروند حدود 5 روز قبل گفت: با سلام قطعا باید ...