امروز: جمعه 15 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 24 اسفند 1399 - 10:48

اتحادخبر: مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به فعال شدن ۹ واحد راکد صنایع فرآوری محصولات کشاورزی و شیلاتی گفت: در این زمینه ۳ واحد جدید تولید خوراک آبزیان با ۶۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری افتتاح شد.

اتحادخبر: مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به فعال شدن ۹ واحد راکد صنایع فرآوری محصولات کشاورزی و شیلاتی گفت: در این زمینه ۳ واحد جدید تولید خوراک آبزیان با ۶۵ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری افتتاح شد.

واحدهای راکد صنایع فرآوری استان بوشهر وارد چرخه تولید شد

به گزارش تسنیم، تولید محصولات کشاورزی، شیلاتی و دامی یکی از ظرفیت‌های مهم استان بوشهر است که بر اساس آمارهای موجود سالانه افزون بر 1.5 میلیون تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و شیلات از جمله ماهی و میگو، در استان بوشهر تولید می‌شود.

 

تولید سالانه 580 هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل، 60 هزار تن محصولات صید و صیادی در عرصه آبزیان، 23 هزار تن میگو پرورشی و برداشت افزون‌بر 160 هزار تن محصول خرما از  نخیلات استان از جمله محصولات اراضی کشاورزی و پرورشی استان بوشهر است.

 

بر اساس آمارهای موجود تاکنون افزون بر 500 هزار تن گوجه‌فرنگی خارج از فصل در استان بوشهر تولید شده که بخش عمده‌ای از آن برای بازار تازه‌خوری کشور و مازاد آن برای تولید رب‌گوجه‌فرنگی تحویل واحدهای فرآوری صنایع تبدیلی این محصول در استان و دیگر استان‌ها شده است.

 برای حمایت از صاحبان واحدهای صنایع فرآوری محصولات کشاورزی اقدامات مهم و موثر انجام شده است به‌ گونه‌ای‌که  9 واحد راکد سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در بخش صنایع تبدیلی کشاورزی با پرداخت تسهیلات اعتباری و یا بعضاً با هدایت سرمایه‌گذاران جدید فعال و وارد چرخه تولید شده‌اند.

 

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به برگزاری آیین اختتامیه صدمین پروژه توسعه خوشه‌های صنعتی کسب و کارها در استان بوشهر با حضور معاون وزیر صمت و سایر مسئولان اظهار داشت: در این آیین 2 خوشه صنعتی آبزیان و خرما استان بوشهر مورد توجه قرار گرفت که خوشه آبزیان از مرحله مطالعاتی و پژوهشی با انجام سیر و فرایند تکاملی به انجمن صنعت آبزیان استان بوشهر تبدیل شد و در  این آیین از عوامل و دست‌اندرکاران آن قدردانی شد.

 

مصطفی قلی‌پور جایگاه آبزی پروری در استان بوشهر به‌عنوان قطب تولید میگو پرورش کشور را با اهمیت برشمرد و با بیان اینکه این استان در پرورش میگو در کشور پیشرو است گفت: استان بوشهر با میانگین سالانه تولید حدود 23 هزار تن میگو پرورشی نقش به‌سزایی در ایجاد اشتغال، ارزآوری، تولید غذای سالم و کمک به سایر حلقه‌های زنجیره صنعت میگو پرورشی کشور داشته است.

 

وی، توسعه صنایع تبدیلی و جانبی آبزیان را دارای اهمیت دانست و بیان کرد: در همین راستا توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری، خوراک آبزیان پرورشی از سوی جهاد کشاورزی استان بوشهر صورت گرفته است.

 

وی اضافه کرد: در این راستا برای توسعه زیرساخت‌های آبزی پروری کارخانه‌های تولید خوراک آبزیان در 3 سال اخیر مورد توجه ویژه قرار گرفته و توسعه یافته است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از وارد مدار شدن 3 کارخانه تولید خوراک آبزیان در استان خبر داد و تصریح کرد: با افتتاح این 3 کارخانه در مجموع 5 کارخانه دارای ظرفیت تولید خوراک آبزیان در استان بوشهر از 35 هزار تن در سال به 75 هزار تن رسیده که با تامین مواد اولیه و سایر نهادهای اولیه قادر به خوراک به  تولیدکنندگان و پرورش‌دهنده آبزیان در استان بوشهر هستند.

قلی‌پور، با بیان اینکه 7 مجوز دیگر برای تولید خوراک آبزیان پرورشی صادر شده و در حال احداث است گفت: با تکمیل و افتتاح این واحدها، استان بوشهر در این عرصه خودکفا می‌شود.

 

وی، افزایش 3 برابری ظرفیت صنایع فرآوری آبزیان در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: ظرفیت فرآوری آبزیان در استان بوشهر از 25 هزار تن به 75 هزار تن افزایش یافته و بر اساس میانگین تولید میگو پرورشی، 3 برابر این تولید صنایع تبدیلی راه‌اندازی شده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، از بازگشت 9 واحد راکد صنایع تبدیلی فرآوری در حوزه آبزیان و خرما در  استان بوشهر به چرخه تولید و فعالیت دوباره آنها با نوسازی و بازسازی خبر داد و بیان کرد: با حمایت‌های ویژه از جمله تامین تسهیلات بانکی سرمایه ثابت و درگردش و بعضاً با سرمایه گذاری شخصی متقاضیان مشکلات 9 واحد راکد برطرف و وارد چرخه فعالیت شد.

 

قلی‌پور یکی از این واحدها را فرآوری آبزیان و سردخانه نگهداری زیر صفر درجه سانتیگراد دانست و تصریح کرد: این واحد که تحت پوشش صنایع تبدیلی جهادکشاورزی استان و در ناحیه صنعتی روستایی بنه‌‌گز شهرستان تنگستان قرار دارد با فعال شدن آن به ظرفیت یک‌هزار تن فرآوری انواع آبزیان با 12 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری زمینه اشتغال 150 نفر را در صنعت آبزیان استان فراهم کرده است.

 

وی، از افتتاح طرح صنایع تبدیل فرآوری محصولات شیلات در شهرک صنعتی 2 بوشهر خبر داد و افزود: این واحد صنعتی فرآوری آبزیان، سردخانه نگه‌دارنده زیر صفر درجه سانتیگراد و انجماد با 15 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری راه‌اندازی و وارد چرخه تولید شد که ظرفیت سالانه یک‌هزار تن فرآوری محصولات انواع آبزیان دارد.

افزایش ظرفیت سردخانه‌ها  یکی دیگر از این توانمندی‌ها است به‌گونه‌ای که تا سال 95 ظرفیت سردخانه‌های استان تنها 54 هزار تن بود اما اکنون این میزان به 114.5 هزار تن رسیده است.

 

توسعه سردخانه‌ها  نقش مهمی در زمینه تنظیم بازار و حفظ کیفیت محصول و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی استان دارد.

سالانه افزون بر 1.5 میلیون تن محصول کشاورزی در استان بوشهر بخش‌های دام و طیور، زارعی، باغی، صیفی‌جات، خارج از فصل و محصولات شیلات تولید می‌شود که نقش مهمی در تامین امنیت  مواد غذایی ، ایجاد اشتغال و ارزآوری کشور دارد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • نخستین المپیاد ساحلی دانش‌آموزی کشور برگزار می‌شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • .: یسنا پوزش حدود 6 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 15 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 15 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 18 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 19 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...