امروز: سه شنبه 31 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 آبان 1399 - 12:13
استاندار فارس:

اتحادخبر: استاندار فارس تصریح کرد: در ارتباط با سرمایه گذار و تولید بنده همه مسئولیت‌ها را می‌پذیرم بنابراین دستگاه‌های اجرایی هراسی برای تصمیم‌گیر نداشته باشند و تصور نکنند که تخطی از فلان اختیارات، موجب توقف تولید می‌شود.

اتحادخبر: استاندار فارس تصریح کرد: در ارتباط با سرمایه گذار و تولید بنده همه مسئولیت‌ها را می‌پذیرم بنابراین دستگاه‌های اجرایی هراسی برای تصمیم‌گیر نداشته باشند و تصور نکنند که تخطی از فلان اختیارات، موجب توقف تولید می‌شود.

مسئولیت‌های سرمایه‌گذاری را می‌پذیرم/تولید ملزومات بهداشتی تسهیل شود

به گزارش ایسنا؛ عنایت‌الله رحیمی سه‌شنبه ٢٠ آبان در جلسه گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی فارس گفت: برای تهیه اقلام و ملزومات بهداشتی فارغ از دستورالعمل‌های ملی، تصمیمات قاطعی در فارس گرفته شد و حتی قسمتی از محصولات را به استان‌های دیگر صادر کردیم. در ارتباط با تولید الکل نیز اولویت را تامین نیاز استان داده‌ایم و در صورت مازاد، به وزارت بهداشت تحویل خواهیم داد.

 

رحیمی درخواست کرد که دانشگاه علوم پزشکی شیراز کدها آی آر سی را برای شش ماه به تولید کنندگان و سرمایه‌ گذاران متقاضی تولید الکل ارائه داده و مجوزها را بر مبنای درخواست تولیدکننده پیگیری کند تا سرمایه گذار امکان برنامه‌ریزی را داشته باشد.

 

او همچنین تاکید کرد: در خصوص سود خرده فروشی شرکت‌های بزرگ برای توزیع ملزومات بهداشتی، وزارت صمت باید بررسی کرده و اجازه ندهد که رقابت‌ها منفی شود. فروشگاه‌های بزرگ می‌توانند از دامنه سود خود کم بکاهند و تولید کننده نیز یک حداقل برای عرضه محصول خود تعیین کند.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود از مردم بابت مقاومت و تحمل جنگ اقتصادی که در قالب تحریم‌های ظالمانه بر کشور اعمال شده، قدردانی و اضافه کرد: پیروزی هم نزدیک است و یکی از نشانه‌های آن را دیدیدم که کسی که با مردم و نظام جمهوری اسلامی خصومت داشت، نتوانست مجددا در راس قدرت قرار گیرد.

 

رحیمی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم با تاکید و تکیه بر توان و تولید داخلی از ضربه پذیری اقتصادی بکاهیم تا در جامعه اقتصادی بین‌الملل حاکم بر شرایط باشیم نه تابع شرایط تحمیلی و گفت: تحقق این مهم پیروی از منویات رهبری، تلاش برای دانش بنیان کردم اقتصاد و تنوع بخشیدن به تولیدات و درآمد کشور را می‌طلبد.

او به موضوع ادغام صنف عکاس و فیلمبردار و فروشندگان ملزومات عکاسی با خدمات ارائه شده به عنوان یکی از دستورکارهای این جلسه هم اشاره و اضافه کرد: وزارت صمت و اداره کل ارتباطات در این باره ورود و هر دو صنف مسائل را احصا کرده و در چارچوب ضوابط و از هر گونه انحصار با تاکید بر کاهش تداخل‌ها، جلوگیری کنند.

استاندار فارس با بیان اینکه برخی اظهارنظرها در خصوص صنعتی شدن فارس، نادیده گرفتن تلاش‌های نظام اسلامی است، گفت: قبل از انقلاب در فارس تنها یک پالایشگاه، یک صنایع الکترونیک، یک پتروشیمی و یک کارخانه سیمان داشتیم اما طی چهل سال پس از انقلاب، تعداد کارخانه‌های سیمان از یک به یازده کارخانه رسیده است. از طرفی صنایع مادر در فارس وجود نداشت و امروز حداقل سه کارخانه فولاد داریم.

 

رحیمی با بیان اینکه در ایجاد و توسعه صنایع نمی‌توان خلق‌الساعه عمل کرد و اگر کسی جز این تصوری دارد، روند فکری معقولی را دنبال نمی‌کند، گفت: بزرگترین کارخانه آلومینیوم را راه‌اندازی کردیم اما جای تعجب است که چرا برخی مصداق‌ها و مواردی به این بزرگی را نمی‌ببیند، کربنات سدیم را ایجاد کردیم که در دنیا سر و صدا کرده است اما آن را نمی‌بینند حال چگونه می‌خواهند مشکلات مردم را احصاء کنند؟



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مهلت ۱۰ روزه دیوان محاسبات به وزیر کار برای توضیح درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی
  • ۹۳۳ برنامه برای هفته دفاع مقدس / «بوشهر جان‌فدا» اواخر مهرماه برگزار می‌شود
  • سخنگوی آموزش و پرورش استان بوشهر منصوب شد
  • مسعود آذرگون سرپرست بازرگانی و توسعه بازار جم صنعت‌کاران شد
  • درخشش دو تیم هیئت تیراندازی دشتستان در هفته دوم لیگ استان بوشهر
  • لزوم تکمیل بیمارستان مادر و کودک بوشهر؛ تسهیل دسترسی مردم به خدمات
  • توقیف اتوبوس حامل قاچاق در دشتستان
  • کاراته‌کای بوشهری قهرمان کشور شد
  • دو پروژه ۲۴۶ مگاواتی در مبین انرژی؛ G۱۵ احیا شد، G۱۳ در حال تعمیر
  • حاضری؛ | برای دانش آموزان شهیدمیناب
  • از لباس دانش‌آموزی تا سرویس مدارس؛ پاسخ به دغدغه های والدین
  • طرح «کوله‌کتاب» در بخش ارم اجرا شد
  • مدیریت اجتماعی سواحل باید در کنار اقدامات انتظامی دنبال شود
  • پیروزی پر گل ستازه ساز جم در گام نخست مرحله نهایی لیگ برتر فوتبال ساحلی باشگاه های کشور
  • پرسنل سازمان بنادر و دریانوردی، ایثارگران جبهه اقتصادی کشور در دفاع مقدس
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1406
  • نشست فرماندار دشتستان با مراکز «مثبت زندگی» / تأکید بر اشتغال و پیشگیری
  • دانشگاه خلیج فارس در انتظار خوابگاه!
  • سلیمانی رفت؛ مهرجویی سرپرست گمرکات استان بوشهر شد
  • «دقایقی کوتاه با وزیر نفت»
  • با حضور مدیرعامل هلدینگ صباانرژی عملکرد سه ماهه شرکت پتروشیمی جم بررسی شد
  • وقتی رئیس رسانه ملی می‌گوید: کور خوانده‌اید؟!
  • گشت مشترک نظارت و بازرسی بر عملکرد واحدهای صنفی نانوایی
  • درخشش شرکت توسعه پلیمر کنگان در بیست و یکمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی
  • بازگشت داود جعفری‌فر به قلب تولید جم؛ مدیر مجتمع پلی‌اتیلن سنگین ۲ شد
  • راهبرد جدید «فارس» پس از جنگ/سرکوب قیمتی از مشکلات تولید در صنعت پتروشیمی است/ ظرفیت تولید بر اساس شرایط بازار و سودآوری مورد بازنگری قرار گرفته
  • «دره لاک‌پشت‌ها» به جشنواره فیلم کوتاه تهران راه یافت
  • ارتباط هورمون‌درمانی با کاهش عوارض دوران یائسگی
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • زلزله ۳.۱ ریشتری در نورآباد فارس
  • فعالیت بیش از ۵ هزار پزشک در خط مقدم سلامت فارس
  • ضرابخانه تاریخی اصفهان
  • نایب‌رئیس مجلس از یادمان شهدای جنگ رمضان در لامرد بازدید کرد
  • وداع باشکوه مردم داراب با سردار شهید «حسین حکیمی»
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • .: عرفان حدود 8 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 10 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 16 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 19 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 22 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 24 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 26 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 27 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 28 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 30 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...