امروز: جمعه 20 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 12 بهمن 1398 - 08:16
اتحادخبر: آرین هشت ساله یکی از کودکان مبتلا به بیماری سرطان که آرزوی آتش نشان شدن داشت، برای یک روز فرمانده عملیات آتش نشانی اهواز شد.

اتحادخبر: آرین هشت ساله یکی از کودکان مبتلا به بیماری سرطان که آرزوی آتش نشان شدن داشت، برای یک روز فرمانده عملیات آتش نشانی اهواز شد.

 

آرین یکی از کودکانی که سال هاست با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کند و سختی های فراوانی را پشت سرگذاشته به همت شهرداری اهواز و انجمن خیریه فرشته های زمینی ، پس از گذراندن روزهای تلخ ، روز جمعه شیرین ترین روز زندگی خود را با پوشیدن لباس آتش نشان تجربه کرد.

 

آرین که امروز تولد هشت سالگی خود را با حضور جمعی از مسئولان، شهروندان و نیروهای آتش نشان جشن گرفت، طی حکمی از سوی رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی اهواز برای یک روز به فرماندهی عملیات منصوب شد.

 

آرین ۸ ساله فرمانده عملیات آتش‌نشانی اهواز شد

 

آژیر خطر عملیات اطفای حریق در یکی از ایستگاه های آتش نشانی به صورت نمادین برای آرین به صدا درآمد تا این فرمانده خردسال به همراه نیروهای آتش نشان و هشت دستگاه خودروی اطفای حریق به محل حادثه که در یکی از پارک های منطقه گلستان بود، اعزام شوند.

 

عملیات اطفای حریق به فرماندهی آرین به خوبی انجام شد و آتش پیش از سرایت به سایر نقاط به سرعت مهار شد.

حضور پرشور شهروندان در محل برگزاری این آیین و همچنین محل آتش سوزی شور و هیجان این عملیات را بیشتر کرده بود.

ابراهیم قنبری رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی اهواز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: حمایت از این کودکان و برگزاری چنین برنامه هایی می تواند تاثیر بالایی روی تقویت روحیه این کودکان بگذارد و درد و رنج این بیماری سخت را کاهش دهد.

 

وی افزود: تمامی امکانات و تجهیزات آتش نشانی اهواز همواره در تمامی برنامه های فرهنگی و اجتماعی در اختیار انجمن های فعال در این زمینه است و برای حمایت از این کودکان از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.

 

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی اهواز همچنین با اشاره به ارائه آموزش های اطفای حریق و کمک های اولیه به ۲۸ هزار دانش آموز خوزستانی ، گفت: اگر بتوانیم این آموزش های اولیه را در سطح مدارس به عنوان آموزش پایه در دستور کار قرار دهیم ، شاید بتوانیم از وقوع بسیاری از حادثه های تلخ پیشگیری کنیم؛ آموزش های اولیه در سطح مدارس این شهرستان از مهرماه سال جاری آغاز شده و تاکنون به ۲۸ هزار دانش آموز آموزش های لازم داده شده است.

 

وی افزود: هدف گذاری ما در این طرح برای ۴۰ هزار دانش آموز است که امید می رود تا پایان سال بتوانیم آن را به صورت کامل محقق کنیم.

 

همچنین گلناز علیخانی مسئول انجمن فرشته های زمینی در خصوص برگزاری این برنامه گفت: هیچ لذتی شیرین تر از شاد کردن دل کودکان مبتلا به سرطان نیست که این برنامه نیز به همت سازمان آتش نشانی اهواز به خوبی برگزار شد و حضور پرشور شهروندان جذابیت های این اقدام فرهنگی را بیشتر کرد که شایسته تقدیر است.

 

 

 

ایرنا



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • هلدینگ «درویش» ۳ افتخار ملی را به نام خود ثبت کرد
  • 🎥ویدیو/ ۲۴۰دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان بوشهر فارغ‌التحصیل شدند
  • مجلسِ بی‌صحن؛ وقتی هزینه‌های حکمرانی باقی است و کارکرد نظارتی کمرنگ می‌شود
  • آیت الله طالقانی عالمی وحدت آفرین و مصلح و ماندگار
  • جم‌پیلن بر بام حاکمیت شرکتی صباانرژی؛ تندیس شفافیت و پاسخگویی در دستان بارگاهی
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/18
  • نقش فیزیوتراپی در کاهش بستری و هزینه‌های سلامت
  • لطف الله نسبی: به مدال دوبل بازی‌های آسیایی نزدیک تر از تیمی هستیم
  • سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: نبرد مقتدرانه ادامه خواهد داشت
  • تکمیل سدهای استان بوشهر به ۱۳۵هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
  • تخفیف ۲۵ درصدی عوارض ساخت‌وساز در بوشهر به مناسبت هفته دفاع مقدس
  • آزمایشگاه‌های استاندارد بازوان توانمند دولت در بهبود مصرف انرژی هستند
  • قالیباف با دستاورد اخیر نیروهای مسلح کشورمان، آمریکا را مسخره کرد!
  • بررسی باورهای غیرمنطقی در زنان اقدام‌کننده به خودکشی
  • استاندار بوشهر: پروژه‌های آب و برق استان در شرایط جنگی متوقف نشد
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اجرای انفجار کنترل‌شده اکتشاف در معدن سیمان شیراز
  • شناسایی ۹ انبار احتکار کالا به ارزش بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال در فارس
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • شناسایی کانون‌های اصلی بروز تخلف در فارس
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • .: دشتستان حدود 5 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 11 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 12 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 15 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 15 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 17 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 18 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 19 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 20 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...