امروز: شنبه 14 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 08 بهمن 1398 - 08:38
معاون وزیر آموزش و پرورش:

اتحادخبر: معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت با تاکید بر لزوم توجه به جوانان، گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیاز روز جامعه است.حجت‌الاسلام و المسلمین علی ذوعلم صبح دوشنبه در نشست هم‌اندیشی با اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اظهار داشت...

اتحادخبر:  معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت با تاکید بر لزوم توجه به جوانان، گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیاز روز جامعه است.

دیوار بین مسئولان و جوانان برچیده شود/ لزوم تحقق بیانیه گام دوم

 حجت‌الاسلام و المسلمین علی ذوعلم صبح دوشنبه در نشست هم‌اندیشی با اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با رویکرد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اظهار داشت: مدرسه، حوزه و دانشگاه به عنوان سه نهاد تأثیرگذار در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب هستند.

 

وی تصریح کرد: مدرسه، حوزه و دانشگاه باید برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب سه اصل مهم خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی را موردتوجه قرار دهند.

 

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی وزارت آموزش و پرورش گفت: بیانیه گام دوم انقلاب در واقع راه تعامل و نحوه گفتگو با جوانان را به ما آموزش می‌دهد.

 

ذوعلم افزود: منظور از خودسازی، خودسازی اخلاقی صرف و ریاضت طلبی نیست بلکه خودسازی در تمام عرصه‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی جسمی و اخلاقی مدنظر است.

 

وی با بیان اینکه برای رسیدن به یک تعریف درست از انقلاب و آرمان‌های آن باید بیانیه گام دوم را مطالعه کنیم اضافه کرد: تک‌تک آحاد جامعه می‌توانند برای خود نقش و رسالتی برای تأثیرگذاری در تحقق این بیانیه تعریف کنند.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت تصریح کرد: دانشگاهیان و به ویژه اساتید و اعضای هیئت‌علمی پیشگامان تربیت نسل آینده هستند.

 

رئیس ستاد پیگیری گام دوم انقلاب افزود: آموزش و پرورش، حوزه‌های علمیه و دانشگاه به صورت خاص باید در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با تلاش و برنامه‌ریزی نقش ایفا کنند.

 

وی اظهار داشت: با الهام گیری از بیانیه گام دوم انقلاب باید نهاد دانشگاه هم برای خود یک گام دومی تعریف کند و در این راستا هیئت اندیشه‌ورز با استفاده از کارشناسان و افراد صاحب اندیشه برای بهتر شدن وضعیت تعلیم و مسائل دانشگاه تشکیل شود و این کار نیاز به بخش‌نامه و اعتبار ندارد.

ذوعلم بیان کرد: اگر انقلاب اسلامی شکل‌دهی به تمدن اسلامی را هدف قرار داده است باید دانشگاه نیز در این راستا با مدیریت محدودیت‌ها و چالش‌ها در تمدن سازی نقش داشته باشد.

 

رئیس ستاد پیگیری گام دوم انقلاب گفت: رسالت دانشگاه بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب این است که همان نگاه توأم با اعتماد و ایمان و فطرت که در این بیانیه به جوانان وجود دارد در دانشگاه نیز ایجاد و تقویت شود.

 

وی تصریح کرد: بیانیه گام دوم انقلاب یک بیانیه عملیاتی است که باید امیدآفرینی به صورت مستمر به جوانان به ویژه دانشجویان القا شود.

ذوعلم رشد و تداوم انقلاب اسلامی را رمز تداوم ۴۰ ساله انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد و ادامه داد: جوهره انقلاب اسلامی ایران یک جوهره عقلانیت و فرهنگی است، شکل‌گیری انقلاب مبتنی بر یک تحول فرهنگی است به طوری که تحول مردمی، انقلاب را با کمترین هزینه به پیروزی رساند.

 

عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، زمینه‌های سیاسی و اقتصادی را دلیل ثانوی پیروزی انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: دلیل اصلی پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، بازگشت مردم به معنویت بود که مردمی‌ترین انقلاب جهان را شکل داد.

 

وی با بیان اینکه مهم‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی، شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی ایران است، گفت: قانون اساسی یک سال پس از پیروزی انقلاب با رأی مردم تصویب شد و این قانون اساسی از نظر عقلانیت و تصویب مردم‌سالاری و احقاق حقوق مردم به‌گونه‌ای تنظیم‌شده که بعد از ۴۰ سال می‌گوئیم باید قانون اساسی احیا شود.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: روح جامعه و آرمان‌های انقلاب مبتنی بر فطرت است و تکیه‌گاه آن ایمان دینی و مبتنی بر توحید خواهد بود.

ذوعلم با بیان اینکه دشمن ایمان دینی و اراده ملی را هدف گرفته است، تصریح کرد: جامعه‌ای موفق خواهد بود که به ارزش‌های دینی باور داشته باشد.

وی انقلاب اسلامی ایران را یک انقلاب فرهنگی و عقلانی دانست و ادامه داد: سطح سوم فرهنگی بودن انقلاب در تداوم آن نقش دارد به همین منظور اگر برای اجرای گام دوم انقلاب در آموزش و پرورش و دانشگاه فکری نشود، گام بعدی در حد مطلوب نخواهد بود.

ذوعلم خاطرنشان کرد: اگر دانشگاه و حوزه و آموزش و پرورش با گام دوم انقلاب همراهی نکرده و فهم عمیق نداشته باشند به‌طور یقین به نتایج مطلوبی نخواهیم رسید.

 

امید رهبر انقلاب به جوانان است

 

وی در بخش دیگری آزادی را نخستین ارزش در انقلاب اسلامی دانست و تصریح کرد: این آزادی به معنای بی‌بند و باری نیست بلکه منظور آزادی به معنای زمینه‌ای است که اندیشه‌ها مطرح شود و با همدلی به پیشرفت برسیم.

ذوعلم با اشاره به اینکه آزادی، معنویت، اخلاق و برادری باید با وجود تفاوت در ادیان، سلیقه‌ها و نژاد حاکم باشد، ادامه داد: باید تحمل شنیدن نظر مخالف و اختلاف نظر و سلیقه را داشته باشیم که البته این اختلافات نباید به نزاع و درگیری برسد.

عضو هیئت‌علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب ۴۰ بار از واژه جوان در این بیانیه استفاده کرده‌اند و حتی در آخر بیانیه نیز سلامی به جوانان داده‌اند و در خلال این بیانیه نیز مشاهده می‌شود که امید رهبر انقلاب به جوانان است.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش خواستار برچیده شدن دیوار بین مسئولان و جوانان شد و خاطرنشان کرد: اگر با سازوکار حداقلی به سمت نقش تحول‌آفرین نرویم یعنی باوری به جوانان نداریم به طوری که باید اداره دانشگاه به‌گونه‌ای باشد که جوانان حس کنند خود اداره می‌کنند.

دبیر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: اصلی‌ترین کارکرد بیانیه گام دوم انقلاب ارتقای آگاهی و عقلانیت جامعه است.

مراد علی فولادوند اظهار داشت: رهبر انقلاب با این بیانیه چارچوب و اصولی برای ارتقای رشد و آگاهی جامعه نسبت به آینده انقلاب اسلامی و مسیر پیشرو معین کرده‌اند

 

دبیر هم‌اندیشی اساتید دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: اعتماد به جوانان کلیدی‌ترین نکته بیانیه گام دوم است و تحول با نسل جوان شکل می‌گیرد.

 

 

 

 

مهر



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مخزن 1000 مترمکعبی شهر کلمه دشتستان با حضور استاندار بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • بهره‌برداری از طرح توسعه تولید جوجه مرغ آمین در دشتستان با حضور استاندار بوشهر / تصاویر اتحاد خبر
  • تنوع انتخاب رشته در دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزایش یافت
  • محمد پیامبری که از نو باید شناخت
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • بررسی حمله مجدد آمریکا به ایران؛ از منظر حقوق بین‌الملل
  • مدیریت حراست پتروشیمی بوشهر به یک مدیر جوان و باتجربه سپرده شد
  • جهش ۱۲ برابری بودجه مبادلات مرزی و سهم ویژه بوشهر، دشتی و تنگستان| چانه‌زنی‌های بودجه‌ای برای بوشهر
  • صدور 30 فقره جواز تأسیس صنعتی در شهرستان دشتستان
  • ثبت سفارش واردات انواع کنجاله آغاز شد
  • کارنامه سازمان غذا و دارو در تأمین شیرخشک
  • سکته گوش را جدی بگیرد؛ هشدار نسبت به کم شنوایی ناگهانی
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • .: نصیبه حدود 9 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 10 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 11 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 14 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 15 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 15 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 15 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 15 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 15 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...