- برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
- جنگ غزه از آزادی بیان غربی پرده برداشت
- پیام خداحافظی عصمت دانش از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر دالکی پس از ۱۹ سال خدمت
- راهیابی دو کاراته کا بوشهری به اردوی تیم ملی
- پیشکسوتان تکواندو بوشهر با اهدای خون بهار زندگی را هدیه کردند
- قهرمانی ورزشکار بوشهری در مسابقات آزاد تپانچه قهرمانی کشور
- کسب مدال برنز مسابقات بین المللی بر گردن کشتی گیر بوشهری
- راهیابی شطرنج باز دیری به اردوی تیم ملی رده های سنی
- اولین نشست سرپرست هیات بدمینتون استان بوشهر با روئسای شهرستانهای جنوب استان
- تبریک روز شورا توسط رئیس شورای اسلامی شهر وحدتیه
اتحادخبر: سالاد پاستای ایتالیایی را که با پاستای روتینی، گوجه، کالباس، زیتون و چندین چند ماده دیگر که جزو عناصر آشپزی ایتالیایی هستند، شاید بتوان بهترین سالاد پاستای ایتالیایی دانست که علاوه بر داشتن موادی خوشمزه و در عین حال ساده با وجود یک سس کلاسیک، عالی میشود.
سالاد پاستا یکی از سالادهای پرطرفدار و در عین حال خوشمزه است که بیشتر به عنوان یک وعده غذایی استفاده میشود، اما گاهی هم پیش غذا یا بغل بشقابی سایر غذاهاست. ترکیب سالاد کاملا انتخابی است و هر کس بنابر نوع موادی که در خانه دارد، سالاد را درست میکند. سالاد پاستا اغلب به عنوان یک غذای بهاری یا تابستانی شناخته میشود، اما در تمام طول سال میتوان آن را درست کرد.
سالاد پاستا را به دو منظور میتوان درست کرد:
- برای رفتن به پیک نیک، برای یک غذای مختصر، مهمانیهای دورهمی عصرانه و یا وقتی که قرار است هر کسی چیزی برای غذا بیاورد.
- وقتی که مقداری گوشت پخته، پنیر و سبزیجات در یخچال باقی مانده و بخواهید با آنها غذا درست کنید، بهترین روش استفاده از آنها، سالاد پاستا است.
این سالاد پاستای ایتالیایی برای هر دو منظور خوب است. برای همین من درست کردن آن را توصیه میکنم. این سالاد جزو بهترین نمونه و از نوع ایتالیایی است، اما شما میتوانید ترکیب دلخواه خودتان را داشته باشید بنابراین اصراری به استفاده از این مواد اولیه نیست. در اینجا از کالباس پرادویه، پنیرهای خوشمزه، گوجه یا سبزیجات تازه بدون نیاز به پختن مثل اغلب سبزیجات برگی مثلا حتی جعفری هم خوب است. زیتون و پیاز و فلفل هم جزو مواد هستند.
همچنین به مقداری پاستا نیاز داریم که بافت و شکل محکمی داشته باشد و همه سس را جذب کند. شما میتوانید از پاستا پنه، پاستا روتینی، پروانهای و حتی پاستای زانویی استفاد کنید. پاستا روتینی بافت نیمه سفتی دارد و خیلی خوب سس را جذب میکند. برای سس هم از سس ایتالیایی استفاده میشود. برای ترکیب مواد از مخلوط کن یا غذاساز استفاده میشود که تقریبا ۶۰ ثانیه زمان برای آماده شدن میگیرد.
شاید در اینجا بدترین چیز برای افزودن کالباس باشد، توصیه میکنیم که از کالباس مرغوب استفاده کنید؛ البته من سعی میکنم روزهای بعد انواع کالباس خانگی را به شما یاد بدهم. پس تا آن روز فعلا مقداری کالباس خوب خریداری کنید به اضافه سایر مواد و یک بسته پاستا را پخته و این مواد را با سالاد ترکیب کنید و یک سالاد عالی را برای یک وعده خانوادهتان درست کنید.
مواد لازم
مواد سالاد پاستا
- پاستای خشک: ۱/۲ کیلوگرم
- گوجه گیلاسی: ۳ پیمانه، دو نیم شده
- پنیر موزارلای توپی: ۲۲۵ گرم، دو نیم شده
- کالباس: ۴۵۰ گرم، نگینی شده
- زیتون کالاماتا (زیتون سیاه): ۳/۴ پیمانه، حلقه شده
- فلفل قرمز: ۳/۴ پیمانه (اختیاری)
- پیاز قرمز: ۱/۲ پیمانه
- جعفری تازه: ۱/۲ پیمانه
سس ایتالیایی سالاد پاستا
- روغن زیتون: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- سرکه سفید: ۱/۴ پیمانه
- آب: ۱/۴ پیمانه
- نمک دریای درشت: ۲ قاشق غذاخوری (به نکات مهم مراجعه کنید)
- سیر: ۲ حبه
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- ریحان و اورگانوی خشک: ۲ قلشق چایخوری از هر کدام
- فلفل سیاه: مقداری برای مزه
- سبزیهای تازه: مقداری جعفری، ریحان یا سیرکوهی
طرز تهیه
۱. پاستا را با توجه به دستورالعمل روی بسته بندی داخل آب همراه با مقداری نمک بپزید. بگذارید کمی خنک شود و روی آن کمی روغن زیتون بریزید تا از چسبیدن آنها به هم جلوگیری شود.
۲. مواد سالاد را در مخلوط کن، با هم میکس کنید یا داخل شیشه دردار بریزید و شیشه را خوب تکان دهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
۳. همه مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کنید. من ترجیح میدهم که حدود ۳/۴ سس را استفاده کنم و بقیه را نگه دارم تا به بقیه سالادم اضافه کنم.
۴. آن را به مدت ۲ تا ۳ روز در یخچال نگهدای کنید. مزه سالاد یک روز پس از درست کردن بهتر هم خواهد شد.
نکات مهم
مقدار نمک در بخش مواد لازم ۲ قاشق غذاخوری ذکر شده و شاید برای شما باعث تعجب شده باشد، اما این مقدار برای نمک دریای درشت است. اگر از نمک ریز آشپزخانه استفاده میکنید با ۲ قاشق چایخوری شروع کنید و بعدا برای مزه دادن، بیشتر اضافه کنید.
سس سالاد خودش خیلی نمکی خواهد بود که این مقدار نمک برای سالاد طبیعی است. اما در این دستورالعمل چیزی که ما میخواهیم این است که سس سالاد به آن طعمدهی کند، چون پاستا بی مزه است و سبزیجات هم که بدون نمک و فلفل هستند و وقتی همه چیز با هم ترکیب شود، مزه خواهد گرفت.
شما میتوانید این سالاد را بصورت انتخابی و طبق سلیقه خودتان درست کنید. سعی کنید سبزیجات بلانج شده مثل لوبیای سبز، اسفناج تازه، فلفل دلمه قرمز یا زرد، نخود پخته و یا سایر چیزهایی که فکر میکنید، خوب است استفاده کنید. این سبزیجات برای یک نمونه پر سبزی خوب است. در مورد نوع پنیر هم میتوانید پنیر فتا یا پارمزان را جایگزین کنید. نوع پاستا هم میتواند تغییر کند؛ پنه، فوسیلی و حتی تورتلینی خوب هستد. البته انواعی که میتوانید استفاده کنید خیلی زیاد هستند. من عاشق این سالاد هستم، چون خیلی انعطاف پذیر است.
تازه ترین خبرها
- برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
- پیام خداحافظی عصمت دانش از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهر دالکی پس از ۱۹ سال خدمت
- راهیابی دو کاراته کا بوشهری به اردوی تیم ملی
- پیشکسوتان تکواندو بوشهر با اهدای خون بهار زندگی را هدیه کردند
- قهرمانی ورزشکار بوشهری در مسابقات آزاد تپانچه قهرمانی کشور
- کسب مدال برنز مسابقات بین المللی بر گردن کشتی گیر بوشهری
- راهیابی شطرنج باز دیری به اردوی تیم ملی رده های سنی
- اولین نشست سرپرست هیات بدمینتون استان بوشهر با روئسای شهرستانهای جنوب استان
- تبریک روز شورا توسط رئیس شورای اسلامی شهر وحدتیه
- حساب بانکی چه کسانی مشمول مالیات میشود؟
- ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کشها خطر پارکینسون را افزایش میدهد
- حکم بازداشت نتانیاهو در آستانه صدور
- بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال کیست؟
- آیا انسان واقعا «اختیار» دارد؟
- چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
- 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
- ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
- سرپرست اسبق استقلال مسافر نیویورک شد
- کارشناس فوتبال: پرسپولیس با تعویض های اوسمار بازنده شد
- اگر هر روز طناب بزنید چه اتفاقی برای اتحادخبرتان می افتد؟
- اگر صافی کف پا نوعی بمب ساعتی نباشد چه؟
- عملیات احداث پارک بانوان برازجان آغاز شد
- هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید از سهشنبه
- استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
- همبستگی دانشگاه پیامنور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
- استان فارس ظرفیتهای قابل توجهی در ایجاد زنجیرههای ارزش دارد
- کلاسهای مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشتماه دایر است
- مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری میشود
- حضور ۲۰ واحد تولیدی و فعال استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو
- بیعدالتی پتروشیمیها در حق مردم استان بوشهر پذیرفتنی نیست
- ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
- طرحهای اقتصادی در سواحل توسعه مییابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
- صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
- ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
- عقبماندگیهای اجرای طرح فیبر نوری در استان بوشهر جبران شود
- پوشش بین المللي برنامه های روز ملی خلیج فارس با حضور ١٩ شبکه مختلف تلویزیونی خارجی
- پیام شهردار برازجان به مناسبت گرامیداشت نهم اردیبهشت ماه؛ روز شوراها
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۲.۰۹
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/02/09
- عناوین روزنامههای امروز1403/02/09
- قطعی شدن صعود تیم های مدعی به دور بعد
- مطالبه فعالان اقتصادی استان بوشهر تعطیلی شنبه است
- سفر قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی کشور به عسلویه و دیدار با علما و مسئولین منطقه
- رئیس دانشگاه کراچی در حالی که لباس مخصوص این مراسم را بر تن کرده بود، مدرک دکترای افتخاری را به رئیسی داد / سال ۹۶ در روسیه بدون حضور مقامات ارشد دولتی، به روحانی مدرک دکترای افتخاری دادند
- طرحهای مقابله با تنش آبی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا میشود
- حفاظت از لاکپشتهای دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
- ۴ هزار و ۱۹۳ نفر از دانشجویان متاهل وام تحصیلی دریافت کردند
- شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
- علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
- هواشناسی ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ / رگبار و رعدوبرق در مرکز و شرق کشور