امروز: شنبه 16 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 13 آبان 1398 - 18:58
فرماندار دشتستان:

اتحاد خبر: فرماندار دشتستان گفت: هفته پدافند غیر عامل فرصتی مناسب برای برگزاری مانورهای پدافند غیر عامل و آمادگی بیشتر جهت جلوگیری از خطر وقوع بحران است.به گزارش خبرنگار اتحاد خبر،فتح الله نوروزی روز دوشنبه در این جلسه ضمن تبریک هفته پدافند غیر عامل با اشاره به یکی از بحث های جدی که در هفته پدافند غیر عامل باید مد نظر قرار بگیرد...

اتحاد خبر__مهشید شهنه مطلق: فتح الله نوروزی روز دوشنبه در این جلسه ضمن تبریک هفته پدافند غیر عامل با اشاره به یکی از بحث های جدی که در هفته پدافند غیر عامل باید مد نظر قرار بگیرد، اظهار داشت: تمرین ها و برگزاری مانورهای لازم در این مناسبت برای آمادگی و تعامل هرچه بیشتر این است که، بتوانیم جامعه ای سالم داشته باشیم.



به گزارش خبرنگار اتحاد خبر، وی با اشاره به انجام پدافند غیر عامل و واکسیناسیون دام ها بیان کرد: با اجرای پدافند غیر عامل می توان از تهدید خطر جلوگیری کرد و این کار در حوزه دامپزشکی تاثیر چشمگیری دارد.

فرماندار دشتستان افزود: یکی از کارکردهای پدافند غیر عامل این است که در زمان صلح، تصمیم گیری و برنامه های لازم انجام شود تا در زمان وقوع بحران بتوان در کمترین زمان خطر را مدیریت کرد.

نوروزی در این نشست با اشاره به اینکه هفته پدافند غیر عامل را باید فرصت دانست و اهمیت آن را جدی گرفت، عنوان کرد: اقدامات لازم مربوط به پدافند غیر عامل مرتبط با دام انجام شود تا سال بعد در هفته پدافند غیر عامل گزارش هایی را که موجب سلامت مردم شده است را ارائه دهیم.

معاون سلامت شبکه دامپزشکی بوشهر اظهار کرد: در حوزه دامپزشکی روزی را بدون پدافند غیر عامل نداشته ایم.



محمد مهدی سیمرونی خاطر نشان کرد: بیماری سیاه زخم از بیماری های قابل انتقال به انسان و دام است. در استان بوشهر و دشتستان بیش از 10 سال است که هیچ گونه گزارشی از این بیماری در سطح دام هایمان نداریم.

وی افرود: به واسطه مبارزه بسیار خوبی که در چند سال گذشته صورت گرفته، استان بوشهر به عنوان استان عاری از بیماری شاربن معرفی شده است و عملیات واکسیناسیون هم حذف کرده ایم.

رئیس دامپزشکی شهرستان دشتستان بیان کرد: عمده فعالیت های دامپزشکی یعنی بیش از 90 درصد فعالیت های دامپزشکی در حوزه پدافند غیر عامل است.

فیصل ضرغامی خاطر نشان کرد: کنترل و بهداشت بیماری ها از جمله فعالیت های مختلفی مثل: واکسیناسیون، سم پاشی، ضد عفونی و آزمایشاتی که انجام می دهیم در نهایت منجر به تامین سلامت جامعه و انسان می شود.



وی ادامه داد: بیش از 800 نوع بیماری مشترک بین انسان و دام است که 60 درصد بیماری های عفونی انسان را شامل می شود و 70 درصد بیماری های نوپدید دامی در قالب بیو تروریست طبقه بندی می شود که خطر بالقوه ای برای جامعه دامی و انسانی است.

رئیس اداره جهاد کشاورزی دشتستان بیان کرد: سهل انگاری در حوزه دامپزشکی، باعث خسارت جانی و مالی می شود.

منصور نوذری با اشاره به اهمیت مانور پدافند غیر عامل تاکید کرد: سبب می شود ‌که مردم حضور دامپزشکی را بیشتر حس کنند و موجب اطمینان خاطر به تولیدات بخش کشاورزی می شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: با همراهی رئیس اداره دامپزشکی، شبانه بازرسی هایی را انجام می دهیم. همچنین همکاری دیگر بین اداره دامپزشکی و شبکه بهداشت دشتستان، برگزاری کلاس های آموزشی است.



خویش دوست ادامه داد: رئیس اداره دامپزشکی در مورد فصل ها و شیوع بیماری های خاصی که اتفاق می افتد در شکبه بهداشت حضور پیدا می کند و همه نیروهای ما را آموزش می دهد.

 















کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • به همت بخشدار صورت گرفت؛ نشست مسئولین و معتمدین بخش سعدآباد با مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر
  • 15 آبان سالروز مجتمع پتروشیمی خارک گرامی باد
  • بن‌بست ساختاری و منطق تغییر حکومت: از اندیشه فیلسوفان قدیم تا نظریه‌پردازان عصر حاضر
  • یک لحظه غفلت، ممکن است به قیمت جان یک کودک تمام شود
  • نقشه راه دیپلماسی منطقه‌ای انرژی ایران تصویب و ابلاغ شد
  • حیدری: صادرات جم به چین قابلیت افزایش از ۲۵۰ به ۵۰۰ هزار تن را دارد
  • حوالی زندگی
  • پتروشیمی پارس از پیشگامان نوآوری و عملکردهای ویژه کارکنان تجلیل کرد
  • زیر میزی!!!
  • حبیب مظلومی و مجتبی غلامی، نمایندگان پتروشیمی زاگرس در مسابقات جهانی آتش‌نشانان
  • پتروشیمی پارس مناقصه تأمین و تزریق پرلیت مخزن پروپان را به ارزش ۳۵۰ میلیارد ریال برگزار می‌کند
  • پیگیری مشکلات حوزه راه بخش سعدآباد در دیدار بخشدار با مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/16
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/16
  • مسابقات استانی کشتی فرنگی نونهالان در بوشهر برگزار می شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • .: یسنا پوزش حدود 7 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 14 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 16 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 16 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 19 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 20 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 24 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 27 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...