امروز: پنجشنبه 14 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 مرداد 1398 - 13:10
مدیر کل تامین اجتماعی استان بوشهر در حاشیه دیدار مردمی در برازجان و در گفتگو با اتحاد خبر:

اتحاد خبر: مدیر کل تامین اجتماعی استان بوشهر صبح روز یکشنبه ششم مردادماه جهت تکریم و پاسخگویی به ارباب رجوع در محل شعبه تأمین اجتماعی دشتستان حضور یافت و به مطالبات و درخواست های مردمی پاسخ داد. در حاشیه این دیدار مردمی، مدیر کل تأمین اجتماعی استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار اتحاد خبر؛ ضمن ارائه گزارش و آماری از عملکرد تأمین اجتماعی در ....

اتحاد خبر _ محمد شفیعی: مدیر کل تامین اجتماعی استان بوشهر صبح روز یکشنبه ششم مردادماه از ساعت ۰۸:۰۰ صبح جهت تکریم و پاسخگویی به ارباب رجوع در محل شعبه تأمین اجتماعی دشتستان حضور یافت و به مطالبات و درخواست های مردمی پاسخ داد.

 


به گزارش اتحاد خبر؛ عبدالله شیرکوند در ادامه سلسله دیدارهای مردمی خود از شعبه های تأمین اجتماعی سراسر استان، با حضور در محل شعبه تأمین اجتماعی دشتستان که از قبل نیز به روش های مختلف اطلاع رسانی شده بود، بر روند فعالیت و خدمت رسانی واحدهای مختلف این شعبه بازدید و نظارت به عمل آورد و به مدت بیش از سه ساعت در نشست با مردم و مراجعان به این شعبه به بررسی مسائل و‌ مشکلات آنان پرداخت و به سؤالات مطرح شده توسط آنان به صورت حضوری پاسخ داد.


در حاشیه این دیدار مردمی، مدیر کل تأمین اجتماعی استان بوشهر در گفتگو با خبرنگار اتحاد خبر؛ ضمن ارائه گزارش و آماری از عملکرد تأمین اجتماعی در استان بوشهر و شهرستان دشتستان اظهار داشت: در استان بوشهر تعداد ۳۲۱ هزار نفر بیمه شده اصلی وجود دارد که با تبعه آن چیزی حدود ۹۰۰ هزار نفر از خدمات بیمه ای تأمین اجتماعی بهره می برند که این آمار در شهرستان دشتستان به ۲۶ هزار نفر بیمه شده اصلی و با تبعه ۷۲ هزار نفر تحت پوشش می رسد.

شیرکوند افزود: در استان بوشهر تعداد ۲۸ هزار نفر بازنشسته و مستمری بگیر وجود دارد که  ۴۷۳۲ نفر آنان در شهرستان دشتستان می باشد و به طور میانگین  در استان بوشهر ماهانه بیش از ۵۵ میلیارد تومان مستمری بازنشستگی واریز می شود یعنی معادل متوسط هر نفر یک میلیون و ۸۶۰ هزار تومان در ماه.

 


وی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به ضریب پشتیبانی در سازمان تأمین اجتماعی گفت: ضریب پشتیبانی، نسبت افراد بیمه شده به مستمری بگیر است که در استان بوشهر این ضریب رقمی معادل ۱۲/۳ است که در کل کشور بهترین ضریب پشتیبانی محسوب می شود و رتبه اول کشور را دارا هستیم که معادل آن نیز با پوشش ۸۳ درصدی بیمه ای در استان، رتبه نخست کشوری در زمینه بیمه شدگان اصلی تأمین اجتماعی را بعهده داریم.


شیرکوند در ادامه این گفتگو با اشاره به طرح "توسعه خدمات الکترونیک "سازمان تأمین اجتماعی افزود: در گذشته به دلیل مراجعه حضوری مردم به سازمان و شلوغی صف انتظار مشتریان در ادارات از زمان تصدی دکتر نوربخش در تأمین اجتماعی، طرح "توسعه خدمات الکترونیک "سازمان تأمین اجتماعی که از اهداف اصلی این سازمان محسوب می شود، مطرح گردید که جهت کاهش بار مراجعات مردمی به سازمان با راه اندازی سایت تأمین اجتماعی و اینترنتی شدن کلیه درخواست ها و‌ خدمات از جمله امور خدمات کارفرمایان، مستمری بگیران، بیمه شدگان و صدور دفترچه با مراجعه با این سایت و ثبت نام در سامانه تأمین اجتماعی استان بوشهر که از این حیث نیز دارای بهترین ثبت و رکورد در سطح کشور هستیم، شاهد خدمات غیر حضوری مردم و با ایجاد "میز خدمت" و ایجاد خط کشی های لازم در ساختمان ادارات جهت راهنمایی ارباب رجوع برای دریافت خدمت شاهد خدمات حضوری سازمان تأمین اجتماعی باشیم.

 


وی همچنین به دیگر اقدامات طرح توسعه خدمات الکترونیک تأمین اجتماعی به ساخت و نصب اپلیکیشن "تأمین اجتماعی همراه" بر روی تلفن همراه و سامانه نوبت دهی #۱۴۲* اشاره نمود که جهت تسهیل در ارائه خدمات و رفاه حال مشتریان و عدم حضور مردم در سازمان به صورت فیزیکی استفاده می شود.
مدیر کل تأمین اجتماعی استان بوشهر در خصوص بیمه کشاورزان و نخیلات طی جلسه ای که با مسئول صنف کشاورزان شهرستان دشتستان در این دیدار مردمی داشت، اظهار کرد: عمده مشکلات مراجعه کنندگان به سازمان تأمین اجتماعی در بخش کشاورزی و آن هم بخاطر فعالیت خاص این بخش  به "بیمه نخیلات" مربوط می شودکه طی جلسه و هماهنگی ای که با مسئول صنف کشاورزان شهرستان دشتستان در این دیدار مردمی انجام گرفت، مقرر گردید با هماهنگی های لازم و اعلام ساعت کاری کشاورزان به بازرسان تأمین اجتماعی در زمان کاشت، داشت و برداشت محصول خرما، جهت بازدید در آن بازه زمانی که خود کشاورزان و کارگران نیز حضور دارند جهت بررسی بیشتر موضوع و احقاق حقوق آن ها اقدامات ضروری و لازم صورت گیرد.


شیرکوند در بخش پایانی گفتگوی خود در خصوص "بخشودگی جرائم بیمه ای کارفرما" و نحوه اجرای آن نیز به خبرنگار اتحاد خبر گفت: در سال رونق تولید از طرف سازمان تأمین اجتماعی یک بسته حمایتی جهت کمک و حمایت از کارفرمایان و کارگاههای تولیدی تحت عنوان طرح "بخشودگی جرائم بیمه ای کارفرما" در یک فرصت و بازه زمانی مشخص و قانونی سه ماهه از سیزدهم خرداد ماه تا سیزدهم شهریور ماه،  جهت بخشودگی جرائم بیمه ای کارفرمایان و کارگاههای فعال به صورت اقساطی به سازمان تأمین اجتماعی جهت استفاده از این مزایا مراجعه نمایند که متأسفانه تاکنون استقبال خوبی از این طرح توسط کارفرمایان صورت نگرفته است و امید می رود که با اطلاع رسانی و تبلیغات خوب سازمان و همچنین اهالی رسانه این موضوع با جدیت کامل دنبال شود.




































کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 14 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...