امروز: سه شنبه 10 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 05 فروردين 1398 - 18:02

اتحاد خبر: رئیس جمهور پس از استماع گزارش معاون اول رئیس جمهور و اخذ آخرین گزارش ها از مناطق سیل زده شمال کشور، دستورات لازم را برای کاستن از رفع مشکلات مردم این مناطق صادر کرد.

اتحاد خبر: حجت الاسلام حسن روحانی در این گفتگو که بلافاصله پس از بازگشت معاون اول رئیس جمهور از مناطق سیل زده در استان‌های گلستان و مازندران انجام شد؛ از جهانگیری خواست که برآوردهای نهایی برای جبران خسارت‌ها جمع بندی شده و برای ارائه و تصویب در نخستین جلسه هیأت دولت که روز چهارشنبه برگزار می‌شود، آماده شود.

برآورد جبران خسارت‌ها برای تصویب در جلسه هیئت دولت آماده شود

به گزارش مهر، وی با توجه به فروکش کردن سیل و سیلاب در استان مازندران، تاکید کرد: لازم است هر چه سریع‌تر و با هماهنگی ستاد مدیریت بحران، برآوردها برای جبران خسارت‌های سیل در استان مازندران جمع بندی شده و در جلسه هیأت دولت ارائه شود.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به تداوم بحران ناشی از سیل و سیلاب در استان گلستان؛ بر بسیج همه دستگاه‌ها برای رفع مشکل آب گرفتگی معابر و نیز ارزیابی خسارت‌های وارده به زیرساخت‌ها، اراضی و مردم این استان برای طرح در هیأت دولت تاکید کرد.

روحانی وزارتخانه‌ها، سازمان برنامه و بودجه و دستگاه‌های مسؤول را موظف کرد تا با تشکیل یک کارگروه، ضمن هماهنگی بیشتر، تلاش‌های خود را برای حل کامل بحران و ارزیابی خسارت‌های وارده مضاعف کرده و پیشنهادات عملیاتی خود را ظرف امروز و فردا و برای طرح در جلسه چهارشنبه هیئت دولت ارائه کنند.

وی همچنین همه استانداران، فرمانداران و مسؤولان همه نقاط کشور را موظف کرد با حضور مستمر در محل خدمتشان تا پایان تعطیلات نوروزی، در آماده باش کامل باشند و ضمن ایجاد ارتباط و هماهنگی با سایر دستگاه‌های مرتبط، تمام تدارکات لازم را برای مدیریت مشکلات ناشی از وقوع احتمالی سیل پیش بینی کنند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • افتتاح پروژه‌های مسکن مددجویان و مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در بنداروز با حضور فرماندار دشتستان
  • تقدیر ویژه رئیس‌جمهور از استاندار بوشهر در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی
  • جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان افتتاح شد
  • برگزاری رقابت‌های تیراندازی ویژه کارکنان ادارات دشتستان به مناسبت هفته دولت
  • وزیر اقتصاد از پتروشیمی آسیب‌دیده در جنگ اخیر بازدید کرد
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • حذف گردنه حادثه خیز «نارمنج» دشتستان با حضور استاندار بوشهر
  • .: نصیبه حدود 5 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 6 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 7 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 9 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 10 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 10 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 11 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 11 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 11 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 11 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...