امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 دي 1397 - 09:25
اتحادخبر؛ همین واردات باعث شده تا همه‌چیز در ایسلند گران باشد و مردم ایسلند از بالاترین حقوق ماهیانه در جهان برخوردار شوند. این موضوع به هزینه‌ی بالای کسب و کار منجر شده و هر چیزی که در ایسلند تولید می‌­شود، در نهایت بسیار گران تمام می­‌شود.
اتحادخبر: همین واردات باعث شده تا همه‌چیز در ایسلند گران باشد و مردم ایسلند از بالاترین حقوق ماهیانه در جهان برخوردار شوند. این موضوع به هزینه‌ی بالای کسب و کار منجر شده و هر چیزی که در ایسلند تولید می‌­شود، در نهایت بسیار گران تمام می­‌شود.

نام ایسلند غلط انداز است و اغلب تصور می‌کنیم سراسر آن از برف و یخ تشکیل شده اما در واقع، ایسلند به طرز چشمگیر و حیرت آوری سرسبز است، به ویژه در تابستان. جالب است بدانید که تنها حدود ده درصد از ایسلند با برف و یخ دائمی پوشانده شده است.

 

این امر عمدتاً به دلیل گرمای اقیانوس اطلس می‌باشد که آب و هوای جزیره را گرم و سواحل آن را در زمستان عاری از یخ نگه می‌دارد، هرچند که به قطب شمال نزدیک است.

 

شاید این سوال به ذهنتان خطور کند که چرا به این کشور ایسلند می‌گویند؟ در حقیقت بر اساس افسانه‌ی مهاجران وایکینگ ایسلند، چنین نام غلط اندازی را برای این سرزمین انتخاب کرده­‌اند تا مهاجران را از سفر به این منطقه منصرف کنند.

 

آنها امیدوار بودند که کلمه‌ی یخ مانع از ورود مردم به این کشور شده و سرزمین سرسبز آنها هیچ‌گاه کشف نشود، امادر نظر داشته باشید که این فقط یک افسانه است و حقیقت ماجرا چیز دیگری است.

 

چرا ایسلندی‌ها یخ وارد می‌کنند؟

 

در گذشته، ایسلند نام‌­های زیادی داشته ولی علت اصلی نام فعلی‌اش این است که وقتی نادادور (Naddador)، مهاجر نژاد نورس، ابتدا در ایسلند لنگر گرفت، برف می­‌بارید و به همین علت او این کشور را اسنالند (Snæland) گذشت.

 

بعدها، زمانی که وایکینگ سوئدی گاردار سواواروسون (Garðar Svavarosson) به ایسلند آمد، او جزیره را گارارسولمور (Garðarshólmur) به معنی جزیره گاردار نامگذاری کرد. در قرن نهم، یک وایکینگ به نام فلوکی ویلگردرسون (Flóki Vilgerðarson) در جستجوی گارارسولمور بود.

 

هنگامی که او به آنجا رسید برای زمستان و سرما آمادگی نداشت و تصور میکرد با آب‌وهوایی بهاری روبه‌رو خواهد شد اما وقتی برف‌ها را روی کوه‌ها دید مضطرب شد و اسم این سرزمین را ایسلند گذاشت.

 

بی‌تردید یخچال­ها و کوه­های یخی شناور در ایسلند وجود دارند اما همه‌ی این کشور برف و یخ نیست. گفته می‌شود که یخ یخچال‌های طبیعی ایسلند به قدری پاکیزه است که می‌توانید قطعه‌ای از آن‌ها را برداشته و در نوشیدنی خود بیندازید اما پیشنهاد می‌کنیم که این کار را انجام ندهید چون باعث عصبانیت طرفداران محیط زیست خواهید شد. همین موضوع باعث شده تا ساکنان ایسلند هم خودشان یخ تولید کنند.

 

بد نیست بدانید که به علت موقعیت جغرافیایی ایسلند و آب و هوای نامطلوبش (مانند بسیاری از جزایر شمالی)، مردم ایسلند به شدت به واردات بسیاری از محصولات از جمله نفت، گندم، سبزی و سایر مواد غذایی وابسته هستند.

 

همین واردات باعث شده تا همه‌چیز در ایسلند گران باشد و مردم ایسلند از بالاترین حقوق ماهیانه در جهان برخوردار شوند. این موضوع به هزینه‌ی بالای کسب و کار منجر شده و هر چیزی که در ایسلند تولید می‌­شود، در نهایت بسیار گران تمام می­‌شود.

 

یخ وارداتی از کشورهای دیگر به ایسلند، حدود چهل درصد ارزان­تر از یخ تولید شده در ایسلند است و برق در ایسلند (به علت منابع فراوان آبزیان و گرمایش زمین) بسیار ارزان تمام می‌شود. با این تفاسیر، ایسلندی‌ها ده‌­ها تن یخ را از نروژ، بریتانیا و حتی ایالات متحده آمریکا وارد می­‌کنند.

 

چرا ایسلندی‌ها یخ وارد می‌کنند؟

 

این یخ به فروشگاه­های مواد غذایی فروخته می‌­شود تا تولیدات و محصولاتی همچون گوشت و ماهی تازه نگه داشته شود.

 

برخی عقیده دارند که حمل یخ بین کشورها به علت استفاده و انتشار گازهای گلخانه‌ای کشتی­‌ها تأثیر مخربی بر محیط زیست می­‌گذارد، این موضوع حقیقت دارد اما ایسلندی‌ها بسیاری از مایحتاج خود را وارد می‌کنند که یخ فقط بخش کوچکی از آن‌ها را تشکیل می‌دهد.

 

ایسلند از سال 1970 که عضو اتحادیه‌ی تجارت آزاد اروپا شد، از تجارت آزاد و بدون گمرک میان کشورهای اروپایی بهرمند شده است. بسیاری از سرمایه‌­ها، نیروی کار انسانی، کالاها و خدمات بین ایسلند، نروژ و کشورهای عضو اتحادیه اروپا قابل انجام است.

 

این موضوع شامل واردات یخ از ایسلند بدون پرداخت مالیات نیز می­‌شود که می­‌تواند به پایین نگه داشتن قیمت آن کمک به‌سزایی کند. پس اگر ایسلندی‌ها یخ را از خارج از کشورشان وارد کنند برایشان بسیار مقرون به‌صرفه‌تر خواهد بود و به همین دلیل دست به چنین کاری زده‌اند.

 

خبرآنلاین



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • احتمال بارش باران در استان بوشهر از اواخر هفته
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • بقایی: در وضعیت جنگی هستیم و در دفاع از خود درنگ نمی‌کنیم
  • امتیازات «پَرکشیده» برای سرخابی‌ها؛ غرش سپاهان و تراکتور برای جام
  • تولید میعانات گازی پالایشگاه فجر جم ۵۰ درصد افزایش یافت
  • آبزی‌پروری؛ نسخه اشتغال‌زایی مددجویان و توانمندسازی محرومان بوشهر
  • پنج دستگاه" ام‌ آر آی" در استان بوشهر فعال است
  • هشدار بارندگی در ۸ استان؛ سامانه بارشی جدید پنجشنبه وارد کشور می‌شود
  • نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در تهران برگزار می‌شود
  • پزشکیان: تنش‌های دی‌ماه بیشتر ناشی از آسیب‌های اجتماعی بود
  • هوشمندسازی و تأمین برق پایدار؛ ضرورت رونق صنعت پرورش میگو درسایه منطقه آزاد بوشهر
  • عراق با بستن مرز، مردم خودش را تنبیه می‌کند؛ تجارت پابرجاست
  • ۵۷ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان بوشهر کشف شد
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • آبدان قهرمان کونگ‌فو توآ جنوب بوشهر شد / درخشش ۱۲۰ ورزشکار در میزبانی کنگان
  • نقشه راه مهار بحران ارزی و معمای پنهان‌سازی ذخایر در اقتصاد تحریمی
  • ندا غایبی در بوچیا به مدال نرسید
  • هیچ سلاحی در برابر دشمن کارآمدتر از وحدت ملی نیست
  • کمبودی در کالاهای اساسی نداریم؛ بازار تحت کنترل است
  • وینگر استقلال به چادرملو رسید
  • شیرودی: ایرلاین‌ها به‌جای جنجال، نقص هواپیماهای ام‌دی را رفع کنند
  • آخرین وضعیت قیمت جهانی نفت و فرآورده‌های انرژی در بازارهای بین‌المللی
  • خیرالله زاده درپاراجودو نایب قهرمان شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/30
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • .: محمد حدود 4 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 10 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 14 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 20 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 29 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...