امروز: پنجشنبه 14 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 05 دي 1397 - 11:16
اتحاد خبر: تیم فوتبال استقلال تهران در پایان نیم‌فصل اول رقابت‌های لیگ برتر توانست با 25امتیاز در رتبه پنجم جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار بگیرد.
اتحاد خبر: تیم فوتبال استقلال تهران در پایان نیم‌فصل اول رقابت‌های لیگ برتر توانست با 25امتیاز در رتبه پنجم جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار بگیرد.

به گزارش فرهیختگان؛ آبی‌پوشان در راستای رفع نقاط ضعف و تقویت تیم برای حضوری پرقدرت در نیم‌فصل دوم لیگ برتر و البته دوره جدید لیگ قهرمانان آسیا در اولین گام با گرو و نیومایر دو بازیکن خارجی تیم‌شان فسخ کردند تا لیست‌شان برای حضور نفرات جدید بازتر باشد.

 

مذاکره فتحی با جباروف

امیرحسین فتحی، سرپرست باشگاه استقلال طبق اخباری که منتشر شده، برای مذاکره با سرور جباروف و نهایی‌کردن حضور دوباره وی در این تیم به خارج کشور رفته است. البته چندی پیش هم او برای مذاکره با یکی، دو بازیکن خارجی نیز راهی دوبی شده بود اما این موضوع را تکذیب و اعلام کرد سفرش کاملا شخصی بوده و ربطی به مذاکرات با بازیکنان نداشته است.

 

شفر به دنبال جانشین گرو

شاید فتحی در این سفر خارجی به غیر از جباروف، با یکی دیگر از گزینه‌های خارجی موردنظر شفر نیز گفت‌وگو کند، هرچند باشگاه از نظر مالی با مشکلاتی مواجه است و امکان دارد تنها یک بازیکن خارجی جذب شود، البته به این شرط که مهاجمی مثل قوچان‌نژاد جانشین گرو شود و در غیر این‌صورت گزینه شفر برای پرکردن جای خالی گرو، یک خارجی دیگر خواهد بود.

 

انتقال قرضی آقاخان؟

از سوی دیگر خبر می‌رسد شاید مرتضی آقاخان، مهاجم فصل گذشته پیکان که از بند مصدومیت رهایی یافته، برای ادامه فوتبال به صورت قرضی راهی تیم دیگری شود. این بازیکن با آبی‌پوشان قرارداد چهار ساله دارد اما هنوز آن را در هیات فوتبال به ثبت نرسانده است و از آنجا که لیست آبی‌ها برای جذب بازیکن جدید جا ندارد، ممکن است آقاخان که یک نیم‌فصل به‌خاطر مصدومیت دور از میادین بود، حداقل تا پایان فصل راهی تیمی دیگر شود.

گفته می‌شود ذوب‌آهن اصفهان، نساجی قائمشهر و پیکان تیم‌هایی هستند که خواهان به خدمت‌گرفتن این بازیکن هستند اما از آنجایی که استقلالی‌ها هنوز قرارداد او را در هیات فوتبال ثبت نکرده‌اند، این شایعه به وجود می‌آید که مسئولان استقلال قصد دارند با وجود حضور بازیکنان زیاد در خط حمله، او را به صورت قرضی منتقل کنند.

البته به نظر می‌رسد در این‌باره شفر هنوز تصمیم نهایی‌اش را نگرفته و همه مذاکرات را منوط‌به حضور بازیکنان مورد نظرش در نیم‌فصل دوم گذاشته است.

 

نورافکن به دنبال بازگشت

نورافکن دیگر بازیکن سابق استقلال است که شایعه حضور دوباره وی در جمع استقلالی‌ها شنیده می‌شود. این بازیکن جوان که اکنون در اردوی تیم ملی امید حضور دارد، نیم‌فصل بسیار ناموفقی را در شالوای بلژیک پشت‌سر گذاشته و این روزها به دنبال توافق با مسئولان این تیم بلژیکی است تا درصورت امکان برای نیم‌فصل دوم دوباره به جمع آبی‌پوشان بازگردد.

ظاهرا نورافکن مبلغی را به شارلوا پیشنهاد داده و قرار است آنها در جلسه‌ای که به‌زودی برگزار خواهند کرد، درخصوص آن تصمیم‌گیری کنند. تا 15روز آینده تکلیف نهایی این بازیکن با استقلالی‌ها مشخص خواهد شد.

 

کریمی آری، شجاعیان شاید!

در این بین، محسن کریمی و داریوش شجاعیان نیز دیگر بازیکنانی هستند که از بند مصدومیت رهایی یافته و در تمرینات استقلال حضور دارند. البته کریمی با توجه به اینکه سهمیه زیر 25ساله استقلال به‌شمار می‌رود نیازی نیست دوباره به لیست آبی‌ها اضافه شود اما شجاعیان باید با نظر کادرفنی استقلال قراردادش را در هیات فوتبال به ثبت برساند و اگر جباروف به استقلال برگردد، بعید نیست جایی برای شجاعیان نباشد!

در پایان باید گفت استقلالی‌ها هنوز به صورت جدی وارد نقل‌و‌انتقالات نشده‌اند و قرار است با شروع دوباره تمرینات و حضور وینفرد شفر در ایران این مذاکرات ادامه یافته و نهایی شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • 🎥ویدیو/حضور گسترده مردم بوشهر در راهپیمایی ۱۳ آبان
  • راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در برازجان برگزار شد
  • استقامت بدون تدبیر، شجاعت نیست
  • بوشهر یکپارچه فریاد شد؛ خروش ضد استکباری مردم در ۱۳ آبان
  • انهدام ۴ نفتکش، توقف دو فروند کشتی متخلف و شکار ۵۶امین پهپاد MQ9
  • وزارت نفت از نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تصمیم‌سازی انرژی استقبال می‌کند
  • آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با حضور پرشور مردم
  • آغاز جلسه علنی مجلس؛ ادامه بررسی طرح مقابله با نفوذ
  • پزشکیان: دولت از حضور و درخشش زنان در عرصه‌های مختلف حمایت خواهد کرد
  • زاهدی‌فرد: طرح شهر فعال در استان بوشهر اجرا می‌شود
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/13
  • موافقت اصولی ساخت ۲ هتل با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال در بوشهر صادر شد
  • ۱۳ آبان نماد استقلال خواهی ملت ایران و تکریم جایگاه دانش‌آموزان است
  • زنگ استکبارستیزی در مدارس بوشهر نواخته شد
  • مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر: ساخت خوابگاه دانشگاه فرهنگیان تسریع شود
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • سرمایه‌گذاری گردشگری راهی برای حفظ فرهنگ شیراز است
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • شرایط جدید انتخاب مسئول ایمنی در کارگاه‌های فارس اعلام شد
  • ۱۳ نفر طی دو تصادف رانندگی در شیراز مصدوم شدند
  • گامی علمی برای توسعه زنجیره ارزش پتروشیمی؛ رونمایی از کتاب تخصصی تولید پروپیلن با تألیف مدیرعامل پتروشیمی جم
  • رازهای قرآنی شعر حافظ؛ از عشق الهی تا حقیقت‌جویی
  • نفی اعتماد نه نفی مذاکره!
  • نقد و بررسي کتاب آواز دانه ها
  • .: یسنا پوزش حدود 5 روز قبل گفت: خیلی خوب ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 14 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 14 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 18 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 23 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 26 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 29 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 1 ماه قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...