امروز: جمعه 07 ارديبهشت 1403
- حضور پتروشیمی پردیس در ایران اكسپو، بزرگترین رویداد صادراتی ایران
- استارت فوتسال محلات شهر برازجان جام ۱۵ با قدرت نمایی مدعیان / تصاویر
- مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
- اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
- رقابت پتروشیمی جم در نمايشگاه Chinaplas 2024 در کنار شرکتهای بزرگ و قدرتمند دنیا
- خبرنگاران سراسر شرکت ملی گاز ایران از پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی بازدید کردند
- حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
- ثبت بیشترین جلسات و اقدامات راهبردی در هیئت مدیره مجتمع گاز پارس جنوبی در سال 1402
- عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم مجتمع گاز پارس جنوبی پایان یافت
- خواص درمانی گیاه عطسه
اکثر مردم به دلیل مشغلههای فراوان تغذیه مناسب نداشته و غذاهای فست فودی را به عنوان وعدههای غذایی روزانه استفاده می کنند غافل از اینکه خودشان با دست خود سم را وارد بدن می کنند.
اتحاد جنوب: اکثر مردم به دلیل مشغلههای فراوان تغذیه مناسب نداشته و غذاهای فست فودی را به عنوان وعدههای غذایی روزانه استفاده می کنند غافل از اینکه خودشان با دست خود سم را وارد بدن می کنند.
کشور ما دارای تاریخ کهن و سنتهای قدیمی است.
در این تاریخچه کهن استفاده از غذاهای سنتی و اصیل که گاه هر کدام خاص منطقه خود و با توجه به شرایط آب و هوایی آن مناطق است به چشم میخورد.
غذاهای سنتی که هرکدام در فصلهای خاص خود استفاده می شد دارای خاصیتهای فراوانی بوده است.
اما امروزه با به فراموشی سپردن غذاهای اصیل و مغذی که جای آنها را غذاهای نوین و به روز پرکرده اکثر مردم دچار مشکلات داخلی و کمبود ویتامینها در بدن شدهاند.
اکثر مردم به دلیل مشغلههای فراوان تغذیه مناسب نداشته و غذاهای فست فودی را به عنوان وعدههای غذایی روزانه استفاده میکنند غافل از اینکه خودشان با دست خود سم را وارد بدن میکنند.
به دنبال استفاده از غذاهای فست فودی دیگر غذاهای پر ازمنبعهای مختلف ویتامین مانند جگر، کلم و لبنیات به فراموشی سپرده شده و روز به روز تعداد بیماران مبتلا به کمبودهای ویتامین بالا میرود.
یک کارشناس تغذیه و عضو انیستیتو تغذیه ایران عنوان کرد: در جگر و گوشت مقادیر زیادی ویتامین ب موجود می باشد که متاسفانه استفاده از این ماده مغذی در بین خانوادهها بسیار کم شده است.
سید داود حسینی گفت: برای کاهش خطرات بیماریهای قلبی و عروقی مصرف منابع غذایی ویتامین دار و نان سبوس دار لازم است.
وی افزود: گوشت ماهی و گوساله و تخم پرندگان، کنجد از منابع اصلی ویتامین دی میباشند که این ویتامین نقش مهمی را در جلوگیری از پوکی استخوان ایفاء میکند.
وی عنوان کرد: استفاده از موادغذایی مانند جوانه گندم، انواع مغزها به ویژه فندق و گردو، تخم مرغ، میگو و روغن زیتون در کاهش ابتلای به بیماریهای سرطان، آلزایمرو آب مروارید چشم مفید است.
حسینی بیان کرد: کلم، لبنیات و قلم گوساله موادغذایی تامین کننده کلسیم مورد نیاز بدن انسان است.
این کارشناس تغذیه افزود: گنجاندن انواع گوشت، سبزیجات تیره رنگ و نان سبوس دار در رژیم غذایی هفتگی برای پیشگیری از کم خونی که خستگی، گیجی و ضعف بدن انسان از مهمترین نشانههای آن است، جلوگیری می کند.
وی اظهارکرد: مصرف سویا، سبوس گندم، برنج، آجیل، کاکائو و شیر تودههای عضلانی بدن را استحکام می بخشد.
وی عنوان کرد: تغذیه در کودکان و نوجوانان از اهمیت بالایی برخوردار است.
حسینی گفت: رعایت نکردن رژیم غذایی متناسب نیاز بدن در کودکی و سنین مدرسه منجر به کوتاهی قد، سوء تغذیه و کاهش بهره هوشی و افت تحصیلی می شود.
وی بیان کرد: حذف وعده صبحانه و استفاده از مواد ناسالم غذایی برای میان روزیها در طول سال تحصیلی از مهمترین آسیبهای وارد شده به رژیم غذایی روزانه کودکان و نوجوانان در سنین مدرسه است.
وی با اشاره به این نکته که 25 در صد انرژی روزانه بدن از طریق وعده صبحانه تامین میشود افزود: مسوولان مدارس و والدین برای آموزش کودکان در مورد پیامدهای منفی خودداری از صرف وعده صبحانه اقدام کنند.
حسینی افزود: صرف شام در ساعات نخست شب، خوابیدن به موقع کودک و سحرخیزی والدین از تکنیکهایی است که میل کودکان به خوردن وعده صبحانه را افزایش میدهد.
وی ادامه داد: بهترین غذاهای صبحانه را یک لیوان شیر، پنیر و گردو، یک لیوان شیر، عسل و گردو، یک لیوان شیر یک ساندویج تخم مرغ و یک لیوان شیر، کره و مربا است نه ساندویچهای کالباس و غیره که دانش آموزان با خود به همراه می برند.
وی اظهارکرد: شایع بودن بیماری فشارخون و عارضههای چاقی و لاغری مفرط در برخی دیگر از کودکان عدم توجه والدین به تغذیه آنان است.
این کارشناس تغذیه بیان کرد: تغذیه نامناسب عامل بیماریهای فشارخون، قلبی و عروقی، دیابت و انواع سرطان است.
حسینی افزود: خودداری از مصرف میوه، سبزیجات خام، شیر، گوشت و مصرف بی رویه شکلات و تنقلات شور از مهمترین عادات بد رژیم غذایی کودکان سنین مدرسه است که در صورت اصلاح این رفتارها با استفاده از آموزش در مدارس و رسانههای ارتباط جمعی زمینه پیشگیری از سوء تغذیه و بسیاری از بیماریها در سنین بزرگسالی را فراهم می کند.
وی گفت: توجه به رژیم غذایی مناسب در سنین سالمندی برای کاهش بیماریهایی مانند فشارخون، بیماریهای قلبی عروقی، پوکی استخوان، اضافه وزن و انواع سرطان ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: استفاده از روغنهای مایع، رژیم غذایی حاوی انواع ویتامینها، آب به اندازه کافی و مواد معدنی الفبای زندگی سالم در دوران سالمندی است.
حسینی عنوان کرد: پرهیز از مصرف غذاهای شور، پرچرب، گوشت قرمز و غذاهای سرخ کرده از مواردی است که رعایت آن برای تمام اقشار جامعه به ویژه سالمندان الزامی است.
وی اظهار کرد: حذف هر یک از گروههای غذایی در برنامه غذایی روزانه پیامدهای منفی برای سلامتی بدن انسان دارد که منجر به بیماریهای مختلف می شود، مثلاً مصرف کم لبنیات منجر به پوکی استخوان، استفاده کم از گوشت ها باعث کمخونی و فقر آهن که سوء تغذیه لاغری و کوتاهی قد را به دنبال خواهد داشت. /ب1
در این تاریخچه کهن استفاده از غذاهای سنتی و اصیل که گاه هر کدام خاص منطقه خود و با توجه به شرایط آب و هوایی آن مناطق است به چشم میخورد.
غذاهای سنتی که هرکدام در فصلهای خاص خود استفاده می شد دارای خاصیتهای فراوانی بوده است.
اما امروزه با به فراموشی سپردن غذاهای اصیل و مغذی که جای آنها را غذاهای نوین و به روز پرکرده اکثر مردم دچار مشکلات داخلی و کمبود ویتامینها در بدن شدهاند.
اکثر مردم به دلیل مشغلههای فراوان تغذیه مناسب نداشته و غذاهای فست فودی را به عنوان وعدههای غذایی روزانه استفاده میکنند غافل از اینکه خودشان با دست خود سم را وارد بدن میکنند.
به دنبال استفاده از غذاهای فست فودی دیگر غذاهای پر ازمنبعهای مختلف ویتامین مانند جگر، کلم و لبنیات به فراموشی سپرده شده و روز به روز تعداد بیماران مبتلا به کمبودهای ویتامین بالا میرود.
یک کارشناس تغذیه و عضو انیستیتو تغذیه ایران عنوان کرد: در جگر و گوشت مقادیر زیادی ویتامین ب موجود می باشد که متاسفانه استفاده از این ماده مغذی در بین خانوادهها بسیار کم شده است.
سید داود حسینی گفت: برای کاهش خطرات بیماریهای قلبی و عروقی مصرف منابع غذایی ویتامین دار و نان سبوس دار لازم است.
وی افزود: گوشت ماهی و گوساله و تخم پرندگان، کنجد از منابع اصلی ویتامین دی میباشند که این ویتامین نقش مهمی را در جلوگیری از پوکی استخوان ایفاء میکند.
وی عنوان کرد: استفاده از موادغذایی مانند جوانه گندم، انواع مغزها به ویژه فندق و گردو، تخم مرغ، میگو و روغن زیتون در کاهش ابتلای به بیماریهای سرطان، آلزایمرو آب مروارید چشم مفید است.
حسینی بیان کرد: کلم، لبنیات و قلم گوساله موادغذایی تامین کننده کلسیم مورد نیاز بدن انسان است.
این کارشناس تغذیه افزود: گنجاندن انواع گوشت، سبزیجات تیره رنگ و نان سبوس دار در رژیم غذایی هفتگی برای پیشگیری از کم خونی که خستگی، گیجی و ضعف بدن انسان از مهمترین نشانههای آن است، جلوگیری می کند.
وی اظهارکرد: مصرف سویا، سبوس گندم، برنج، آجیل، کاکائو و شیر تودههای عضلانی بدن را استحکام می بخشد.
وی عنوان کرد: تغذیه در کودکان و نوجوانان از اهمیت بالایی برخوردار است.
حسینی گفت: رعایت نکردن رژیم غذایی متناسب نیاز بدن در کودکی و سنین مدرسه منجر به کوتاهی قد، سوء تغذیه و کاهش بهره هوشی و افت تحصیلی می شود.
وی بیان کرد: حذف وعده صبحانه و استفاده از مواد ناسالم غذایی برای میان روزیها در طول سال تحصیلی از مهمترین آسیبهای وارد شده به رژیم غذایی روزانه کودکان و نوجوانان در سنین مدرسه است.
وی با اشاره به این نکته که 25 در صد انرژی روزانه بدن از طریق وعده صبحانه تامین میشود افزود: مسوولان مدارس و والدین برای آموزش کودکان در مورد پیامدهای منفی خودداری از صرف وعده صبحانه اقدام کنند.
حسینی افزود: صرف شام در ساعات نخست شب، خوابیدن به موقع کودک و سحرخیزی والدین از تکنیکهایی است که میل کودکان به خوردن وعده صبحانه را افزایش میدهد.
وی ادامه داد: بهترین غذاهای صبحانه را یک لیوان شیر، پنیر و گردو، یک لیوان شیر، عسل و گردو، یک لیوان شیر یک ساندویج تخم مرغ و یک لیوان شیر، کره و مربا است نه ساندویچهای کالباس و غیره که دانش آموزان با خود به همراه می برند.
وی اظهارکرد: شایع بودن بیماری فشارخون و عارضههای چاقی و لاغری مفرط در برخی دیگر از کودکان عدم توجه والدین به تغذیه آنان است.
این کارشناس تغذیه بیان کرد: تغذیه نامناسب عامل بیماریهای فشارخون، قلبی و عروقی، دیابت و انواع سرطان است.
حسینی افزود: خودداری از مصرف میوه، سبزیجات خام، شیر، گوشت و مصرف بی رویه شکلات و تنقلات شور از مهمترین عادات بد رژیم غذایی کودکان سنین مدرسه است که در صورت اصلاح این رفتارها با استفاده از آموزش در مدارس و رسانههای ارتباط جمعی زمینه پیشگیری از سوء تغذیه و بسیاری از بیماریها در سنین بزرگسالی را فراهم می کند.
وی گفت: توجه به رژیم غذایی مناسب در سنین سالمندی برای کاهش بیماریهایی مانند فشارخون، بیماریهای قلبی عروقی، پوکی استخوان، اضافه وزن و انواع سرطان ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: استفاده از روغنهای مایع، رژیم غذایی حاوی انواع ویتامینها، آب به اندازه کافی و مواد معدنی الفبای زندگی سالم در دوران سالمندی است.
حسینی عنوان کرد: پرهیز از مصرف غذاهای شور، پرچرب، گوشت قرمز و غذاهای سرخ کرده از مواردی است که رعایت آن برای تمام اقشار جامعه به ویژه سالمندان الزامی است.
وی اظهار کرد: حذف هر یک از گروههای غذایی در برنامه غذایی روزانه پیامدهای منفی برای سلامتی بدن انسان دارد که منجر به بیماریهای مختلف می شود، مثلاً مصرف کم لبنیات منجر به پوکی استخوان، استفاده کم از گوشت ها باعث کمخونی و فقر آهن که سوء تغذیه لاغری و کوتاهی قد را به دنبال خواهد داشت. /ب1
منبع: ایسنا
برچسب ها:
فست فودها با بدن چه میکنند
نظرات کاربران
تازه ترین خبرها
- حضور پتروشیمی پردیس در ایران اكسپو، بزرگترین رویداد صادراتی ایران
- استارت فوتسال محلات شهر برازجان جام ۱۵ با قدرت نمایی مدعیان / تصاویر
- مادر حسن غلامی هنرمند شاخص هم استانی در آغوش خاک آرام گرفت / تصاویر
- اولین دورهمی اتحاد جنوب در سال ۴۰۳ برگزار شد / تصاویر
- رقابت پتروشیمی جم در نمايشگاه Chinaplas 2024 در کنار شرکتهای بزرگ و قدرتمند دنیا
- خبرنگاران سراسر شرکت ملی گاز ایران از پالایشگاه های مجتمع گاز پارس جنوبی بازدید کردند
- حضور تیرانداز دشتستانی در مسابقه کشوری بنچ رست ۲۵ متر
- ثبت بیشترین جلسات و اقدامات راهبردی در هیئت مدیره مجتمع گاز پارس جنوبی در سال 1402
- عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم مجتمع گاز پارس جنوبی پایان یافت
- خواص درمانی گیاه عطسه
- بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
- کنترل استرس و روشهای خاص طب سنتی برای آن
- پرسپولیس به راحتی آلومینیوم و سپاهان را شکست می دهد
- دومین طلا برای ملی پوش ووشو ایران/ زهرا کیانی بازهم قهرمان شد
- تداوم بارشهای رگباری در این استانها/ کوهنوردی ممنوع!
- آغاز رقابت بیش از ۱۶ هزار داوطلب کنکوری در استان بوشهر
- میزان تولید پتروشیمی بوشهر ۳۷ درصد افزایش یافت
- اردوغان : روابط تجاری ترکیه با اسرائیل متوقف شد
- مالک جدید استقلال: به کمتر از قهرمانی آسیا رضایت نمی دهیم
- حماس : تصمیمی برای انتقال به سوریه نداریم
- خطیر: واگذاری استقلال بزرگ ترین اتفاق بعد از قهرمانی آسیا بود
- مدیرعامل باشگاه پرسپولیس: دایی؟ اوسمار گزینه اول ماست
- رد پای پرسپولیس در شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان!
- پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
- ترکیب سهامداران پرسپولیس در هیئت مدیره مشخص شد
- تأکید فدراسیون فوتبال؛ تماشای بازیها نباید رایگان باشد
- وزیر علوم : کنکوریها اضطراب نداشته باشند/ فرصت جبران وجود دارد
- قیمت طلا امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
- تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
- تغییراتی در چشم که باید نگران تان کند!
- مسئولیتهای اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
- عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد
- کاروان خودروهای شوتی در دشتستان توقیف شد
- مستقل شدن روابط عمومیها در دستگاههای اجرایی پیگیری میشود
- هفته کارگر در بوشهر با گلباران مزار شهدا آغاز شد
- مشکلات کانالهای آبیاری و زهکشی نخیلات آبپخش پیگیری می شود
- مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
- کاروان خدمت استان بوشهر به عسلویه رسید
- مدیریت ارشد استان بوشهر برای رفع مشکلات مردم پای کار است
- مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا میشود
- بانوان در نظام و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارند
- آغاز عملیات اجرایی پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت دشتستان
- امدادرسانی به خدمه شناور تانزانیایی در آبهای بوشهر انجام شد
- همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد
- امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
- عناوین روزنامههای ورزشی امروز1403/02/06
- عناوین روزنامههای امروز1403/02/06
- فال روزانه ۱۴۰۳.۰۲.۰۶
- رهبر انقلاب: کارگر رکن جهش تولید است
- راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی کشور/ برچیدن بساط ارز چند نرخی