امروز: پنجشنبه 29 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 28 فروردين 1396 - 09:23
اتحاد خبر: دژاگه تا امروز پای تلویزیون نشسته، قهوه خورده و فقط بازی‌های ولفسبورگ را تماشا کرده.

اتحاد خبر: دژاگه تا امروز پای تلویزیون نشسته، قهوه خورده و فقط بازی‌های ولفسبورگ را تماشا کرده. او فقط 5 هفته زمان دارد تا به ترکیب ولفسبورگ برسد و برای خود جایی ثابت دست و پا کند. اگر این اتفاق رخ ندهد او نمی‌تواند به ادامه حضور در این تیم امیدوار باشد. قرارداد دژاگه نیز به مدت نیم‌فصل امضا شد و او با ادامه این روند و پایان قرارداد راهی جز خروج از بوندس لیگا و خداحافظی با ولفسبورگ پیش رو نخواهد داشت. اتفاقی که هم باعث ناراحتی دژاگه می‌شود و هم هواداران تیم ملی ایران که پس از مدتها منتظر بودند یک ایرانی در بوندس لیگا بدرخشد و در این لیگ درجه یک بدرخشد.

به گزارش ایران ورزشی، نقل و انتقالات ژانویه بوندس لیگا خبر ویژه‌ای را در خود جای داد. بازگشت اشکان دژاگه به ولفسبورگ. این مهم‌ترین انتقال سالهای اخیر بازیکنان ایرانی در سطح اروپا بود. بخصوص که دژاگه پس از چهار فصل بازی در لیگ ستارگان قطر به بوندس لیگا بازگشته بود تا دوباره دوران طلایی خود را ولفسبورگ تکرار کند.

دژاگه وقتی پیراهن ولفسبورگ را پوشید با موانع بسیاری مواجه شد. از جمله مشکلاتی که مدیران العربی برای صدور آی تی سی او به‌وجود آوردند. اشکان به همین دلیل یکی دو هفته‌ای را معطل ماند تا نتواند برای ولفسبورگ در بوندس لیگا بازی کند. هر چند که در تمرینات آماده نشان می‌داد و برای بازگشت به سطح اول فوتبال آلمان بی تابی می‌کرد.

والرین اسماعیل وقتی آمادگی دژاگه را دید متعجب شد. اینکه بازیکنی از لیگ ستارگان قطر بیاید و پس از 7 ماه دوری از بازی رسمی اینقدر سرحال باشد، اسماعیل را وسوسه کرد تا نام دژاگه را برای بازی مقابل بایرن مونیخ در فهرست 18 نفره قرار بدهد. کارشکنی مدیران العربی اما باعث شد تا آرزوهای دژاگه بر باد برود و او نتواند بازگشت به بوندس لیگا را جشن بگیرد. هر چند پیش‌تر و پس از امضای قرارداد با ولفسبورگ، دوستان اشکان در آلمان از جمله بواتنگ – مدافع بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان – برای او سنگ تمام گذاشته و بازگشت به بوندس لیگا را به کاپیتان تیم ملی ایران تبریک گفته بودند.

آی تی سی اشکان صادر شد اما انگار نتایج ضعیف ولفسبورگ اجازه ریسک را از والرین اسماعیل گرفته بود. سرمربی فرانسوی ولفسبورگ که تیمش را در خطر سقوط می‌دید هرگز روی خوش به دژاگه نشان نداد و سعی کرد از بازیکنانی استفاده کند که در شرایط بازی قرار داشتند. نظر اسماعیل نسبت به روزهای نخست حضور دژاگه در تمرینات ولفسبورگ تغییر کرد و او هرگز نام اشکان را در فهرست 18 نفره تیمش قرار نداد.

دژاگه آنقدر بازی نکرد که در نهایت با آسیب‌دیدگی مواجه شد؛ خبری که از آلمان مخابره شد و ایرانی‌ها را نگران کرد. اشکان از ناحیه همسترینگ مصدوم شد و سایت رسمی ولفسبورگ اعلام کرد او حداقل سه تا چهار هفته نمی‌تواند برای این تیم بازی کند. دژاگه به همین دلیل بازی‌های ولفسبورگ در بوندس لیگا و تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی را از دست داد. او نتوانست برای ایران مقابل قطر و چین به میدان برود. هر چند تیم ملی ایران در غیاب کاپیتان خود موفق شد شش امتیاز حساس از این دو بازی کسب کند.

در همین روزها بود که مدیران باشگاه ولفسبورگ تصمیم به اخراج والرین اسماعیل گرفتند. این مربی در ولفسبورگ جای خود را به یک هلندی داد؛ آندریاس یانکر 54 ساله با سابقه مربیگری در بایرن مونیخ و تیم زیر 19 ساله‌های آرسنال. یانکر وقتی به ولفسبورگ آمد دژاگه مصدوم بود و دوران نقاهت خود را سپری می‌کرد. او با بازیکنانی مواجه شد که در تمرینات حضور داشتند و همین بهانه‌ای شد تا در این شرایط حساس بیشتر روی آنها حساب باز کند تا بازیکنانی نظیر اشکان دژاگه.

دژاگه از اواخر اسفندماه تمرینات انفرادی خود را آغاز کرد و الان چند هفته‌ای است که کنار سایر بازیکنان در تمرینات گروهی شرکت می‌کند. یانکر اما این فرصت را به دژاگه نداده تا عرض اندام کند و پس از مدتها در بوندس لیگا و ترکیب ولفسبورگ به میدان برود.

دژاگه در بازی اخیر ولفسبورگ مقابل اینگول اشتاد هم در فهرست 18 نفره قرار نگرفت تا آرزوهای او فعلا نقش بر آب شود. از روز نخستی که اشکان در انتقالی عجیب و غیر منتظره پیراهن ولفسبورگ را پوشید، 11 هفته می‌گذرد اما دژاگه حتی یک بار هم به فهرست 18 نفره این تیم راه پیدا نکرده و این یعنی اوج ناامیدی برای بازیکنی که قرار بود ناجی ولفسبورگ باشد.

تا پایان بوندس لیگا فقط 5 هفته زمان باقی مانده و ولفسبورگ هم کمی از منطقه خطر فاصله گرفته و در رده سیزدهم لیگ هجده تیمی بوندس لیگا قرار گرفته است. این تیم در آخرین بازی خود با سه گل اینگول اشتاد را شکست داد تا نشان بدهد عزم خود را برای بقا در بوندس لیگا جزم کرده است.

دژاگه اما فقط 5 هفته زمان دارد تا به ترکیب ولفسبورگ برسد و برای خود جایی ثابت دست و پا کند. اگر این اتفاق رخ ندهد تمام اهداف اشکان در بازگشت به بوندس‌لیگا و بازی برای ولفسبورگ به سنگ می‌خورد و او نمی‌تواند به ادامه حضور در این تیم امیدوار باشد. قرارداد دژاگه نیز به مدت نیم‌فصل امضا شد و او با ادامه این روند و پایان قرارداد راهی جز خروج از بوندس لیگا و خداحافظی با ولفسبورگ پیش رو نخواهد داشت. اتفاقی که هم باعث ناراحتی دژاگه می‌شود و هم هواداران تیم ملی ایران که پس از مدتها منتظر بودند یک ایرانی در بوندس لیگا بدرخشد و در این لیگ درجه یک بدرخشد.


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • زنگ خطر جمعیتی در بوشهر؛ ولادت و ازدواج کاهش یافت/ کاهش ۲۷ درصدی طلاق
  • انتقاد به انتصاب سرپرست برای «تامین اجتماعی»/ صدای کارگران و کارفرمایان شنیده نمی‌شود، شورای عالی را احیا کنید
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • نشست هم‌اندیشی رئیس و قضات دادگستری دشتستان با شهردار و مدیران شهرداری برازجان
  • زمان جدید آغاز لیگ برتر فوتسال زنان مشخص شد
  • ادارات استان بوشهر چهارشنبه تعطیل هستند
  • باند سارقان سیم و کابل برق در برازجان منهدم شد
  • درخواست از پزشکیان برای عبور از مشکلات دارویی
  • آیا کراتین در مبارزه با سرطان موثر است
  • انتخاب شمشیربازان اعزامی به ناگویا با نظر «بائو»/محمد فتوحی بهترین است
  • آتش‌سوزی در بازار گناوه مهار شد
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند رسمی تسریع می‌شود
  • لزوم توزیع هدفمند تسهیلات اشتغال در بوشهر؛ ۱۶۷۷ میلیارد تومان ابلاغ شد
  • عراقچی: دیپلماسی و میدان در هماهنگی و همبستگی با یکدیگر حرکت می‌کنند
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیار و تبار بوشهر ،باز هم تماشاگر از دست رفتن سرمایه‌های مدیریتی خود ؟
  • بوشهر در مسیر جبران عقب‌ماندگی درمانی/ ۷۰۰ تخت جدید تا اوایل سال آینده / تصاویر اختصاصی
  • بنزین ۴۰ تا ۷۰ هزار تومانی؛ اصلاح اقتصادی یا شوک اجتماعی؟
  • پروژه احداث کانال دفع آب‌های سطحی محله قلایی شهر آب‌پخش در ایستگاه پایانی/افتتاح در آینده ای نزدیک
  • ٢٢ مرداد ١٢٩٤ روز شكست تاريخي انگليس در دلوار و احیای غرور ملی ایرانیان
  • پتروشیمی خارک به پروژه جمع‌آوری گازهای مشعل پیوست
  • بنزین گران؛ راه‌حل ناترازی یا بازتولید بحران؟
  • ضرورت واکنش جامعه نخبگان بوشهر به جابجایی‌های غیرتخصصی
  • آریاساسول، پیشگام در اجرای طرح جامع ارتقای سلامت کارکنان
  • نخبه‌کُشی؛ وقتی قامت مدیران بلندتر از میزهای تصمیم‌گیری است
  • آئین وداع با بقایای پیکر مطهر شهید «احسان حاجیان» در آبدان برگزار شد
  • رضایت خداوند و راحتی ملت در حکمرانی
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • بررسی موانع اجرایی طرح آبیاری تحت فشار نخیلات در سعدآباد / بخشدار: هم‌افزایی دستگاه‌ها برای افزایش بهره‌وری آب ضروری است
  • .: دهقان حدود 16 ساعت قبل گفت: درود بر آقای صفری ...
  • .: 🙏 حدود 19 ساعت قبل گفت: شهرستان تنگستان و بویژه ...
  • .: نامی نظری - شهرداری وحدتیه 1 روز قبل گفت: ضمن عرض ادب و ...
  • .: نجمه حدود 2 روز قبل گفت: 👏👏👏 ...
  • .: زهرا حدود 5 روز قبل گفت: نکته ی بعد افسانه ...
  • .: محمد حدود 9 روز قبل گفت: با سلام، مسوولین محترم ...
  • .: فریده فهیمی حدود 10 روز قبل گفت: مغز مریزاد، امیدخان دریسی ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 10 روز قبل گفت: جمع آوری سگ های ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 10 روز قبل گفت: تعداد زیاد متخصص و ...
  • .: مهدی طاهری نیا حدود 11 روز قبل گفت: بازم مثل همیشه زیبا ...