امروز: دوشنبه 13 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 اسفند 1395 - 08:33

اتحادخبر: از دیدگاه مردی که زن را زیباترین مخلوق روی زمین می داند همه زنان زیبا هستند. اما استانداردهای زیبایی برای همه مردها یکی نیست. اگر نیم نگاهی به فرهنگ های مختلف در برخی نقاط جهان بیندازید تا ببینید مردان این فرهنگ ها چه چیزی را زیبایی تلقی می کنند متوجه این تفاوت ها خواهید شد.

 

اتحادخبر: از دیدگاه مردی که زن را زیباترین مخلوق روی زمین می داند همه زنان زیبا هستند. اما استانداردهای زیبایی برای همه مردها یکی نیست. اگر نیم نگاهی به فرهنگ های مختلف در برخی نقاط جهان بیندازید تا ببینید مردان این فرهنگ ها چه چیزی را زیبایی تلقی می کنند متوجه این تفاوت ها خواهید شد.

به گزارش وب‌سایت بدونیم - مریم اسدی؛ هیچ چیزی برای مردها فریبنده تر از یک زن زیبا نیست. و از دیدگاه مردی که زن را زیباترین مخلوق روی زمین می داند همه زنان زیبا هستند. اما استانداردهای زیبایی برای همه مردها یکی نیست. اگر نیم نگاهی به فرهنگ های مختلف در برخی نقاط جهان بیندازید تا ببینید مردان این فرهنگ ها چه چیزی را زیبایی تلقی می کنند متوجه این تفاوت ها خواهید شد.
 
معیارهای جذابیت برای مردان در نقاط مختلف دنیا از کشوری به کشور دیگر متفاوت است: از پاهای بزرگ و هیکل درشت و دندان های تیز در بالی گرفته تا گوش و لب های کشیده در قسمت هایی از آفریقا و آمریکای جنوبی. در این تصاویر به وضوح می توان دید که واقعا علف باید به دهن بزی شیرین بیاد.

زنان گردن بلند در میانمار

معیار جذابیت زنان در برخی از نقاط جهان

همه ما تصاویری از زنان قبیله کارن در میانمار دیده ایم که گردنبندهای قطوری به گردن دارند. آن ها به قبیله گردن دراز یا زرافه نیز معروف هستند. این ویژگی نشانه زیبایی و سلامت زنان محسوب می شود و جذابیت آن ها را برای مردها بیشتر می کند. آن ها از سن ۴ یا ۵ سالگی این گردنبندهای بلند را استفاده می کنند و هر زمان که به وزن گردنبند عادت کنند یک حلقه دیگر به آن اضافه می شود. وزن این گردنبندها حدود ۱۱ کیلو است.
 


بینی های عملی در ایران

معیار جذابیت زنان در برخی از نقاط جهان

جراحی بینی در آمریکا رواج چندانی ندارد اما ایران پایتخت جراحی زیبایی بینی دنیا شده است و بیشتر زنان ایرانی به سمت آن روی آورده اند.
 


استانداردهای زیبایی در کنیا و دیگر بخش های آفریقا لاله گوش کشیده و موهای تراشیده است

معیار جذابیت زنان در برخی از نقاط جهان

زنان قبیله ماسای در افریقا از جواهرات بزرگ ساخته شده از سنگ و عاج فیل برای کشیدن لاله گوش استفاده می کنند. هر چقدر که لاله گوش بزرگ تر باشد شان و مقام و جایگاه آن ها بهتر است. زنان این قبیله برای جلب توجه جواهرات رنگی به گوش های شان آویزان می کنند.
 


در بخش هایی از آفریقا و آمریکای جنوبی لب های کشیده برای مردها جذاب تر است

معیار جذابیت زنان در برخی از نقاط جهان

آمریکایی ها لب بشقابی را نوعی نقص عضو می دانند. اما در میان زنان قبایل مورسی و سوری در اتیوپی این ویژگی نشاندهنده بلوغ است. برای بشقابی کردن لب ها با بشقاب های سفالی یا چوبی  قبل از سوراخ کردن لب ها ۲ عدد از دندان های پایینی کشیده می شود. این بشقاب ها به مرور زمان بزرگ و بزرگ تر می شوند تا لب ها را کشیده تر کنند. هر چه بشقاب بزرگ تر باشد زیبایی آن ها بیشتر است و جذابیت بیشتری برای مردان قبیله دارد.
 


تاتو در نیوزیلند

معیار جذابیت زنان در برخی از نقاط جهان

زنان قبیله مائوری در نیوزیلند برای این که جذابیت بیشتری برای مردان قبیله داشته باشند چانه خود را تاتو می کنند که به سنت "تاموکو”  Ta Moko معروف است. تاموکوها متفاوت هستند و هر کدام در بردارنده اطلاعات قبیله ای نیاکانشان است. تاموکو نسبت خویشاوندی آن ها به خانواده شان را نیز نشان می دهد.
 


زنان بیشتر کشورهای آسیایی به هر قیمتی خود را از آفتاب حفظ می کنند

معیار جذابیت زنان در برخی از نقاط جهان

بسیاری از زنان آسیایی از نور خورشید هراس دارند زیرا پوست روشن نشانه زیبایی است. زنان کره جنوبی از کلاه های مخصوص در زیر آفتاب استفاده می کنند و تمام بدن را از سر تا پا حتی در گرمترین فصل های سال در مقابل آفتاب حفظ می کنند. از دیدگاه آنان پوست تیره نشان دهنده فقر و پوست روشن نشان دهنده ثروت و زندگی لوکس و مرفه است.
 


مردان موریتانی زنان چاق می پسندند

معیار جذابیت زنان در برخی از نقاط جهان

در موریتانی قحطی و خشکسالی رواج دارد بنابراین چاق بودن نشانه رفاه و موفقیت است. چاق بودن زن به قدری برای آن ها مطلوب است که دختران شان را از ۷ سالگی به مزارع چربی می فرستند و آن ها را مجبور به خوردن می کنند تا وزن اضافه کنند. وزن آن ها بین ۶۰ تا ۱۰۰ کیلوگرم است.
 


زنان هندی در مناسبت های خاص روی پوست خود با حنا طراحی می کنند

معیار جذابیت زنان در برخی از نقاط جهان

زنان هندی خود را با حلقه بینی، حنا و آویز پیشانی آراسته می کنند تا جذاب تر شوند. در فرهنگ هندوستان زنان هندی زیبای را نوعی عبادت می دانند و به آن احترام می گذارند. آن ها پوست روشن می پسندند و هزینه زیادی برای کرم های روشن کننده متحمل می شوند.زیبایی زنان هندوستانی بر اساس ویژگی هایی چون پوست روشن، اندام زنانه، چشم های درشت و موهای بلند و مشکی و براق سنجیده می شود.
 


تیغ زنی در آفریقا و برخی نقاط دیگر نشانه زیبایی است

معیار جذابیت زنان در برخی از نقاط جهان

تیغ زنی سنتی است که در بسیاری از نقاط جهان از غرب اقیانوس آرام گرفته تا آمریکای جنوبی و قسمت های از آفریقا شهرت دارد. در بیشتر این فرهنگ ها هم زنان و هم مردان تیغ زنی را انجام می دهند. این زخم ها درست مثل تاتوهای قبیله مائوری پیغامی در رابطه با موقعیت اجتماعی، نقش مذهبی یا سیاسی و شجره نامه او دارد.  این زخم ها مراحل زندگی مثل جوانی، بلوغ و غیره را نیز نشان می دهد و با تمام شدن این مراحل زمان ازدواج او فرا می رسد.
 


مردان فرانسوی چهره طبیعی زنان را بیشتر دوست دارند

معیار جذابیت زنان در برخی از نقاط جهان

هیچ چیزی برای مردان فرانسوی جذاب تر از زیبایی طبیعی زنان نیست. زنان فرانسوی درست برعکس فرهنگ های دیگر که آرایش سنگین می کنند دوست دارند ظاهر و زیبایی طبیعی خودشان را داشته باشند. به اعتقاد زنان فرانسوی ” ما می خواهیم خودمان باشیم نه چیزی بهتر از خود واقعی مان” بهتر است به جای این که بخواهی چیزی را تغییر دهی به آن عادت کنی. آن ها از پوست خود به خوبی مراقبت می کنند تا زیبایی طبیعی خود را از دست ندهند./ج


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • دولت هشت سال دفاع مقدس نمونه موفق حکمرانی در جنگ
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • رونمایی از المان یادبود سردار شهید حاج بهنام رضایی در شهر آب‌پخش
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • بازدید استاندار بوشهر، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده دشتستان از سد دالکی
  • تجلیل از رزمندگان شاغل در شهرداری و شورای شهر آب پخش
  • بازدید جمعی از فعالان اجتماعی برازجان از نیروگاه اتمی بوشهر
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1408
  • تجلیل از قهرمانان HSE پتروشیمی جم در روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/06
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/06
  • درخشش دختران رزمی‌کار فول‌کیک‌بوکسینگ دیلمی در مسابقات کشوری
  • بررسی و تسریع در ساماندهی اسناد و املاک مدیریت درمان تأمین اجتماعی بوشهر
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/ ۲۴۰دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان بوشهر فارغ‌التحصیل شدند
  • بررسی ومقایسه باورهای غیرمنطقی در زنان ودخترانی که اقدام به خودکشی کرده اند با زنان ودختران عادی
  • نشست فرماندار دشتستان با مراکز «مثبت زندگی» / تأکید بر اشتغال و پیشگیری
  • افتتاح نمایشگاه عکس هنرجویان سینمای جوان برازجان با حضور معاون فرماندار دشتستان
  • شیراز و چالش مطب‌هایی که در خانه‌های مسکونی جا گرفتند
  • «دقایقی کوتاه با وزیر نفت»
  • دانشگاه فرهنگیان فارس ۸ هزار معلم آینده را تربیت می‌کند
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • برای دانش آموزان جنوب مظلوم
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • بررسی باورهای غیرمنطقی در زنان اقدام‌کننده به خودکشی
  • پرسنل سازمان بنادر و دریانوردی، ایثارگران جبهه اقتصادی کشور در دفاع مقدس
  • .: سامی حدود 5 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 5 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 6 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 7 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 7 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 14 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 21 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 23 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 29 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 1 ماه قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...