امروز: پنجشنبه 22 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 06 بهمن 1394 - 11:00
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر خبر داد:

اتحادخبر: رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر گفت: برخی از شهرهای استان دچار تخلف در ساخت و سازها هستند.به گزارش اتحادخبر، احمد زارعی پیش از ظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: مفهوم رکن چهارم دموکراسی و آزادی بیان با وجود رسانه ها معنا می بابد.وی ادامه داد: تعامل دستگاه های اجرایی و نهادهای مختلف می تواند یک شاخص...

اتحادخبر: رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر گفت: برخی از شهرهای استان دچار تخلف در ساخت و سازها هستند.
به گزارش اتحادخبر، احمد زارعی پیش از ظهر سه شنبه در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: مفهوم رکن چهارم دموکراسی و آزادی بیان با وجود رسانه ها معنا می بابد.
وی ادامه داد: تعامل دستگاه های اجرایی و نهادهای مختلف می تواند یک شاخص و معیار خوب برای شفاف سازی و قانونمداری آن دستگاه باشد مشروط به اینکه این تعامل بدون سانسور و بی پرده صورت گیرد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر، نقش رسانه ها در پیشگیری از جرایم را تا آنجا مهم دانست که بیان داشت: اگر رسانه ها به رسالت خود بپردازند حتی در پیشگری جرایم می توانند از قوه قضاییه هم مهمتر باشند.
زارعی ضمن ارج نهادن به خدمات هیئت مدیره پیشین این سازمان، شعار اصلی هیئت مدیره جدید را فعالیت در راستای مردم‌مداری و قانون محوری عنوان کرد.
وی اذعان داشت: سازمان نظام مهندسی مهم‌ترین و تنها سازمان در عرصه نظارت بر ساخت و سازهای غیردولتی است و طبق قانون مصوب سال 75 در مجلس شورای اسلامی، دولت مکلف بوده ظرف مدت 10 سال در تمام نقاط کشور این قانون را تسری بخشد.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر گفت: هرگونه خدمات مهندسی ساختمان شامل آغاز به‌کار ساخت، تفکیک اراضی، طراحی و اجرا توسط اشخاص حقیق و حقوقی مستلزم داشتن صلاحیت حرفه ای است و اگر کسی غیر از این عمل کند مرتکب جرم شده است.
وی با اشاره قانون اظهار داشت: شهرداری ها مکلفند در زمینه ساخت و سازها به تایید فنی و اجرایی در حوزه ساخت و ساز نظام مهندسی توجه داشته باشند.
رئیس نظام مهندسی استان بوشهر یادآور شد: در حال حاضر تنها شهرهای بوشهر، عالی‌شهر، برازجان، چغادک، دیلم، گناوه، اهرم، خورموج، جم و کنگان تحت پوشش خدمات نظام مهندسی هستند و مابقی شهرهایی که نمایندگی نظام مهندسی در آنها مستقر نیست که بر ساخت و سازهای آنان نظارت کند دچار تخلف قانونی هستند.
احمد زارعی تصریح کرد: توجه به تاییدیه نظام مهندسی در ساخت و سازها یک تکلیف است که بر عهده شهرداران است و ضمن گوشزد کردن مسئولیت خطیر شهرداری ها در این زمینه به آنان اعلام می کنم نظام مهندسی آمادگی دارد در همه شهرها، از طریق ایجاد دفاتر مستقیم و یا از طریق دفاتر موجود در شهرهای همجوار به ارائه خدمت بپردازد.
وی در پاسخ به خبرنگار اتحادخبر در خصوص میزان همکاری شهرداری ها با نظام مهندسی بیان داشت: اجرایی کردن یک تکلیف قانونی شاید نیاز به ساز و کارهایی داشته باشد و شهرداری ها احساس کنند که به تنهایی قادر به انجام آن تکلیف نیستند و د راین مسیر نیاز به کمک شوراها دارند لذا انتظار می رود شورا در این خصوص شهرداری ها را حمایت و همراهی کنند.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر با اشاره به اینکه نیاز است شهرداری ها در این زمینه همت بیشتری داشته باشند گفت: شاید همه مقررات ملی ساختمان در هیچ جای کشور به طور کامل اجرایی نشود اما رعایت بیس و پایه این مقررات الزامی است و هیئت مدیره سازمان نظامی مهندسی سعی دارد با همکاری شورا و شهرداری بوشهر این مهم را بهتر از گذشته اجرا کند.
زارعی در پاسخ به خبرنگار دیگری در خصوص ایمن‌سازی پروژه‌های مسکن مهربا اشاره به اینکه متاسفانه پروژه‌های مسکن مهر در جاهای مناسب جانمایی نشده است بیان کرد: در اکثر پروژه‌های مسکن مهر در استان بخصوص شهرک نیایش ناظران ما بر این پروژه‌ها نظارت دارند.
وی ادامه داد: تلاش دولت یازدهم به اتمام رساندن طرح‌های مسکن مهر در استان‌های کشور است.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان بوشهر ، تعداد مهندسین نظام مهندسی استان را پنج هزار نفر عنوان کرد و افزود: قرارداد نظارتی بین مالک و ناظر منعقد می‌شود و کمیته نظارت مضاعف نیز بر روند سرکشی‌های مهندسان نظارت می کنند.
احمد زارعی تصریح کرد: در صورت وقوع تخلف، شورای رسیدگی به تخلفات مهندسان این مهم را بررسی کرده و پس از احراز تخلف پروانه مهندسی فرد باطل و یا تا مدتی کار وی تعلیق می‌شود.
وی از کاهش 20 درصدی ساخت و ساز در استان بوشهر در مدت 10 ماهه سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و اضافه کرد: میانگین عمر ساختمان در تمام استان‌های کشور پایین بوده و بین ۲۵ تا ۳۰ سال است./س











 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • خبرنگاران نقش اساسی در امر توسعه و تحقق عدالت و تحولات جامعه دارند
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • خبرنگاران بوشهری؛ راویان بی ادعای روزهای آتش و امید
  • پیام مدیرعامل و نائب رئیس هیات مدیره شرکت پتروشیمی جم پیلن به مناسبت روز خبرنگار
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت توسعه پلیمر کنگان به مناسبت روز خبرنگار
  • رسانه‌ها چشم بیدار جامعه و مطالبه‌گر مسئولانه‌اند
  • اولین و جوان‌ترین بانوی بازنشستهٔ خبرنگار دشتستان تجلیل شد
  • پیام تبریک مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر به مناسبت روز خبرنگار
  • نمایشگاه عکس انفرادی «روایت مشک‌» اثر یلدا خادمی در برازجان افتتاح شد
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • وزارت دفاع: خبرنگاران، یاوران و همراهان راهبردی صنعت دفاعی کشور هستند
  • قرارداد توسعه گریدهای جدید پلی‌پروپیلن بین جم‌پیلن و پژوهشگاه پلیمر امضا شد؛ گامی برای افزایش ارزش‌آفرینی و سودآوری پایدار
  • اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است
  • یائسگی زودرس با فشارخون بالا مرتبط است
  • .: محمد حدود 3 روز قبل گفت: با سلام، مسوولین محترم ...
  • .: فریده فهیمی حدود 3 روز قبل گفت: مغز مریزاد، امیدخان دریسی ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 4 روز قبل گفت: جمع آوری سگ های ...
  • .: مرتضی از آبپخش حدود 4 روز قبل گفت: تعداد زیاد متخصص و ...
  • .: مهدی طاهری نیا حدود 4 روز قبل گفت: بازم مثل همیشه زیبا ...
  • .: مهدوی حدود 4 روز قبل گفت: به به 🙏 ...
  • .: غلامرضا بردستانی حدود 6 روز قبل گفت: با تبریک به مردم ...
  • .: محمد حدود 10 روز قبل گفت: میز اقتداری که منتظر ...
  • .: ا ارمی حدود 16 روز قبل گفت: بسیار عالی ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 16 روز قبل گفت: بسیار عالی 👌🌹 ...