امروز: سه شنبه 07 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 15 آذر 1394 - 09:51
اتحادخبر: کمتر از 80 درصد نسبت به حذف یارانه اعتراض کنند و افرادی هم که اعتراض کردند یارانه 66 درصدشان را برگرداندیم ولی از آنها تضمین گرفتیم که اگر خطا نکرده باشیم آن مقدار یارانه‌های پرداختی را از انها کسر می کنیم.
اتحادخبر: کمتر از 80 درصد نسبت به حذف یارانه اعتراض کنند و افرادی هم که اعتراض کردند یارانه 66 درصدشان را برگرداندیم ولی از آنها تضمین گرفتیم که اگر خطا نکرده باشیم آن مقدار یارانه‌های پرداختی را از انها کسر می کنیم.
وزیر کار: یارانه 2 میلیون و 943 هزار غیرنیازمند را حذف کردیم

به گزارش اتحادخبر؛ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از حذف یارانه 2 میلیون و 943 هزار نفر خبر داد و گفت: با همکاری اتحادیه امکان، تضمینی که کارفرمایان نسبت به برگشت حقوق کارگران می‌دهند و کارتهای اعتباری خرید که برای کارگران صادر می‌کنیم امکان بهره‌مندی همه کارگران از وام خرید کالا فراهم خواهد شد.

 

  علی ربیعی با حضور در برنامه نگاه یک به ارائه گزارش عملکرد وزارتخانه متبوع خود پرداخت.

 

وی با اشاره به آخرین جزییات حذف یارانه غیر نیازمندان گفت: اگر چه زمان زیادی برد تا اطلاعات مربوط به خانوارها را جمع آوری و خطاهای احتمالی را کم کنیم اما خوشبختانه توانستیم نظام رسیدگی به اعتراض ها را تقویت کنیم و این امر موجب شد کمتر از 80 درصد نسبت به حذف یارانه اعتراض کنند و افرادی هم که اعتراض کردند یارانه 66 درصدشان را برگرداندیم ولی از آنها تضمین گرفتیم که اگر خطا نکرده باشیم آن مقدار یارانه‌های پرداختی را از انها کسر می کنیم.

 

ربیعی با اشاره به وضع معیشتی کارگران و نظام حقوق و دستمزد، درباره عدم تناسب بین خط فقر و دستمزد کارگران ابراز عقیده کرد و گفت: در بحث دستمزد باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که جانب کارگر و کارفرما را بگیریم تا هم کرامت کارگر و امنیت شغلی او حفظ شود و هم کارفرما به تعدیل و اخراج او فکر نکند.

 

وی ادامه داد: در شرایط رکودی که به سر می‌بریم و بین تورم و مزد سالها شکاف افتاده است مزد پایین مانده و تورم بالا رفته است لذا در چنین شرایطی باید طوری برنامه ریزی کرد که هم به کارفرما فشار وارد نشود و هم زندگی کارگر بچرخد.

 

وزیر کار به هم ریختگی نظام عرضه و تقاضا در بازار کار را در اشتغال نیروی کار موثر خواند و گفت: اگر یک درصد رشد در کشور ایجاد شود 100 هزار شغل به وجود می آ‌ید و ایجاد این میزان شغل به صدهزار میلیارد تومان نیاز دارد.

 

ربیعی تصریح کرد: از سال 1384 تا 1392 به طور متوسط دستمزد دو درصد از نرخ تورم پایین تر بوده است اما در سال اول وزارت خود دستمزدها را 25 درصد افزایش دادیم و سال قبل با وجود تورم 15 درصدی این رقم 17 درصد افزایش پیدا کرد.

 

وی با بیان اینکه نمی خواهیم شغل های موجودی که داریم از دست بدهیم، اظهار کرد: در شورای عالی کار رقم دستمزد بر مبنای نرخ تورم و سبد هزینه خانوار تعیین می شود البته در سالهای گذشته بیشتر تمرکز بر نرخ تورم بوده است ولی دولت در شورای عالی کار مداخله گر اصلی نیست بلکه بحث میان کارگر و کارفرما است و دولت به عنوان ضلع سوم دیدگاه خود را بر اساس نظر کارگر و کارفرما و شرایط کشور اعمال می کند و رقم دستمزد تعیین می شود که ممکن است تصمیم نهایی تلاقی سه منحنی کارگر و کارفرما و دولت همه را راضی نکند.

 

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود به ارزیابی اعطای وام خرید خودرو اشاره کرد و گفت: احساس شد پرداخت تسهیلات در این طرح هم به نو شدن خودروها منجر می شود و هم به کاهش مصرف انرژی کمک می کند. در حال حاضر تعدادی از بنگاهای کوچک از جمله قطعه سازان به شدت به خودروسازان وابسته و متصل هستند لذا تحریک تقاضا ایجاد کردیم که از رکود و تعطیلی این بنگاهها و ریزش نیروهای کار جلوگیری شود.

 

وی به جزییات آخرین جلسه شورای عالی اشتغال اشاره کرد و گفت: در این جلسه بسته سیاستی ویژه اشتغال برای دوره رکود و پس از آن تدوین شد که کاهش نرخ بیکاری به زیر 10 درصد تا پایان سال 96 از مهمترین رهاوردهای آن به شمار می‌رود و ایجاد نظام ملی اطلاعات بازار کار، حمایت از بنگاههای دانش بنیان برای افزایش اشتغال در دراز مدت و تثبیت و تقویت اشتغال روستایی از دیگر اهداف پیش بینی شده در این بسته است.

 

ربیعی ادامه داد: در این جلسه گزارشی از وضعیت بازار کار ارائه و بر لزوم هدفگذاری صحیح برای تک رقمی کردن نرخ بیکاری در کوتاه مدت تاکید شد همچنین سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات دولت برای ایجاد اشتغال پایدار در سه سطح کوتاه مدت، متوسط و درازمدت مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقررشد تا از محل کمک های فنی و اعتباری و یارانه سود و کارمزد تسهیلاتی به بنگاههای کوچک اختصاص داده شود و بانک مرکزی هم با هماهنگی دبیرخانه شورای عالی اشتغال بسته تامین مالی رسته های منتخب و بنگاههای کوچک را تدوین کند.

 

وزیر کار افزود: معاون اول رییس جمهور در این جلسه با اشاره به تدوین سیاستهای معطوف به اشتغال توسط دستگاهها در جلسه آینده شورا، بر ضرورت استفاده از نهادهای موثر مانند کمیته امداد، سازمان بسیج مستضعفین، بنیاد برکت، معاونت توسعه روستایی رییس جمهوری، میراث فرهنگی، بهزیستی،‌ وزارت جهاد کشاورزی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای تاکید کردند.

 

وی با بیان اینکه دولت و وزارت کار سیاست اشتغال خود را به سمت بنگاههای خرد و کوچک سوق داده است، گفت: هدف ما این است که در کوتاه مدت روی بنگاههای خرد و کوچک متمرکز شویم و در دراز مدت روی بنگاههای دانش بنیان سرمایه گذاری کنیم.ما معتقدیم اگر جهت گیری خود را به سمت تامین مالی کسب وکارهای خرد ببریم رشد اشتغال را شاهد خواهیم بود.

 

به گفته وزیر کار، در حال حاضر 18 میلیون و 100 هزار شغل در بخش صنایع خرد و کوچک، سه میلیون و 400 هزار شغل در صنعت کارخانه‌ای و تعداد اندکی شغل در حوزه نوآوری و دانش بنیان وجود دارد.

منبع: ایسنا


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1394/09/15 - 16:06
0
1
سلام واقعا براي اين دولت تدبير و اميد بايد اسپند دود كرد بلكه خدايي ناكرده چشم نخورند اين از وعده هاي پوچ و تو خالي اش مثل افزايش حقوق كارگران طبق نرخ تورم خصوصي سازي سرخابي ها استخدام مربيان پيش دبستاني ورتبه بندي معلمان و خيلي چيزهاي ديگر متاسفم براي خودم بابت راي... /ج
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دولت هشت سال دفاع مقدس نمونه موفق حکمرانی در جنگ
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • رونمایی از المان یادبود سردار شهید حاج بهنام رضایی در شهر آب‌پخش
  • تجلیل از رزمندگان شاغل در شهرداری و شورای شهر آب پخش
  • ضرورت ایجاد مرکز مدیریت صادرات محصولات و کالاهای استان بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/06
  • مهندس اصفهانی: اولویت ما حفظ ثبات و ارتقای مستمر بهره‌وری است
  • یادواره شهدای جنگ رمضان در دشتستان برگزار شد
  • سردار خرمدل: تقویت پیوند میدان و خیابان برای حفظ اقتدار کشور ضروری است
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/06
  • تحریم هوایی ایران خطاست؛ هشدار به کشورهای همراه با سیاست‌های آمریکا
  • پزشکیان: همه ظرفیت‌های کشور برای افزایش تاب‌آوری فعال شود
  • «رویش فرداها» آغاز شد؛ جم‌پیلن و بهزیستی بوشهر استعدادهای برتر را توانمند می‌کنند
  • درخشش دختران رزمی‌کار فول‌کیک‌بوکسینگ دیلمی در مسابقات کشوری
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • آئین آغاز سال تحصیلی جدید در روستای عیسوند و تجدید میثاق با شهدا
  • فرماندار دشتستان: پیوند ارزش‌های دفاع مقدس با سنگر تعلیم و تربیت، رمز تعالی کشور است
  • 200 عدد کیف به دانش آموزان بخش ارم اهدا شد
  • افتتاح دو مسیر رفت و برگشت به طول حدود ۷۵۰ متر با قدردانی شهردار از مردم و مسئولان
  • تقابل میان موازنه قدرت و حاکمیت قانون بین‌الملل
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/01
  • پتروشیمی جم‌پیلن به سراغ مدیریت یکپارچه ریسک رفت
  • مهرِ نامهربان؛ بوی تلخ تورم و بی‌انگیزگی دانش‌آموزان
  • پیشنهاد مدیری را بی‌تردید پذیرفتم؛ چالش‌ حضور در «مرد سه‌ هزار چهره»
  • اتحاد و همدلی مردم نقشه‌های دشمنان را خنثی کرده است
  • جانشین نیسان آبی با طراحی کاملا جدید رونمایی شد
  • امکان اعتراض داوطلبان به نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • «رآکتور»
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • کشف ۲.۵ تُن مواد مخدر در فارس طی ۱۰ روز؛ ۷ باند قاچاق منهدم شد
  • آتش در شالیزار
  • ظرفیت‌های گردشگری اقلید در انتظار سرمایه‌گذاری و توسعه زیرساخت‌ها
  • توقف فعالیت معدن شن و ماسه در حریم تخت‌جمشید
  • کیفیت هوای شیراز در وضعیت قابل قبول است
  • 🎥ویدیو/ ۲۴۰دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان بوشهر فارغ‌التحصیل شدند
  • بررسی ومقایسه باورهای غیرمنطقی در زنان ودخترانی که اقدام به خودکشی کرده اند با زنان ودختران عادی
  • شیراز و چالش مطب‌هایی که در خانه‌های مسکونی جا گرفتند
  • نشست فرماندار دشتستان با مراکز «مثبت زندگی» / تأکید بر اشتغال و پیشگیری
  • .: عرفان حدود 15 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 17 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 24 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 26 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 30 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 1 ماه قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 1 ماه قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 1 ماه قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 1 ماه قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...