امروز: شنبه 17 مرداد 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 04 آبان 1394 - 11:21

 

اتحادخبر: همایش تجلیل از روحانیون ویژه مدارس شهرستان دیر با حضور امام‌جمعه، رئیس اداره آموزش‌و‌پرورش شهرستان دیر و جمعی از فرهنگیان برگزار شد.

 

اتحادخبر: همایش تجلیل از روحانیون ویژه مدارس شهرستان دیر با حضور امام‌جمعه، رئیس اداره آموزش‌و‌پرورش شهرستان دیر و جمعی از فرهنگیان برگزار شد.

 

خبرگزاری فارس: روحانیون ویژه مدارس شهرستان دیر تجلیل شدند

به گزارش اتحادخبر، امام‌جمعه دیر ظهر روز یک شنبه، در همایش تجلیل از روحانیون ویژه مدارس شهرستان دیر گفت: تعلیم و تربیت مهم‌ترین و والاترین وظیفه معلمان بشریت، پیامبران بزرگ خدا و امامان راهنما (ع) است.

حجت‌الاسلام سید علی حسینی حضور یک روحانی در مدارس را بسیار مهم برشمرد و افزود: روحانی در مدارس ضمن برپایی نماز جماعت، دانش آموزان با دیدار چهره به چهره با این علما و پرسش سؤالات و مسائل شرعی از آنان، شبهات دینی خود را برطرف می‌کنند.

وی استفاده از تجربیات روحانیون در مدارس را مهم برشمرد و افزود: هرکدام از شما معلمین کار انبیای الهی را انجام می‌دهید اما به‌گونه‌ای دیگر؛ پس ارزش هرکدام از شما بسیار فراتر از این است و تربیت فرزندان و علم‌آموزی به آنان کار هر شخصی نیست.

امام‌جمعه دیر برگزاری جلسه پرسش و پاسخ، آراستگی ظاهری، برخورد خوب با جوانان، دست دادن و مصافحه با دانش‌آموزان بعد از نماز، مخاطب‌شناسی و نحوه صحبت کردن با دانش‌آموزان و تواضع، فروتنی و برجسته کردن نقاط مثبت دانش‌آموزان را از موارد هر چه‌بهتر برگزار شدن نماز جماعت در مدارس دانست.

حسینی با اشاره به آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی بر دانش‌آموزان تصریح کرد: باید ائمه جماعات با نگاه جدید بتوانند به دانش‌آموزان در حوزه نماز و گفتمان‌های دینی کمک کرده و مشورت و کمک لازم را به آن‌ها ارائه دهند.

مدیر آموزش‌و‌پرورش شهرستان دیر نیز در این مراسم ضمن تقدیر و تشکر از حضور ارزشمند روحانیون در مدارس این شهرستان گفت: باید جایگاه و ارزش نماز در جامعه، خانه و مدرسه نهادینه شود.

احمد عبدالله‌زاده با اشاره به اهمیت نماز و برپایی آن در اول وقت اظهار داشت: تاکنون نماز جماعت با همکاری روحانیون در مدارس شهرستان دیر به نحو احسن برگزار شد.

وی با اشاره به اهداف اعزام روحانیون به مدارس خاطرنشان کرد: هدف ما این است که دانش‌آموزان دارای یک انسجام فکری شوند و نوع تفکرشان تفکر مذهبی شود که با این کار بسیاری تردیدها و ابهامات دانش‌آموزان برطرف خواهد شد.

مدیر آموزش‌و‌پرورش دیر برنامه‌های مذهبی در آموزش‌و‌پرورش را یک اولویت مهم برشمرد و اظهار داشت: روحانیون با استفاده از شیوه‌های نوین و در خلال برنامه‌های فرهنگی و ورزشی باید مسائل قرآنی و دینی را آموزش دهند.

عبدالله‌زاده مأموریت مهم آموزش‌و‌پرورش را تربیت و تعلیم دانش‌آموزان در جامعه خواند و تصریح کرد: این مهم با همکاری خانواده‌ها بهتر محقق خواهد شد.

معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی اداره آموزش‌و‌پرورش شهرستان دیر نیز در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از اقامه نماز در مدارس شهرستان تصریح کرد: نماز جماعت یکی از برنامه‌های مهم در مدارس است و باید نماز در وقت رسمی با حضور ائمه جماعات و عوامل اجرایی مدارس برگزار شود.

اسماعیل مختارزاده افزود: این روحانیون از موسسه فرهنگی تبلیغی انوار طاها قم و با مدیریت و نظارت آیت‌الله حسینی بوشهری و با هدف توسعه فرهنگ دینی و معرفتی در دانش‌آموزان با رویکرد مذهبی و فرهنگی به این شهرستان اعزام‌ شده‌اند.

وی تصریح کرد: روحانیون ویژه مدارس شهرستان دیر به مدت دو هفته کار خود را در مدارس و در بخش دانش‌آموزی، جلسات ویژه اولیا در کلاس‌های آشنایی با آسیب‌های اجتماعی، اصول شهروندی، فرزندپروری آغاز کرده‌اند.

معاون پرورشی و تربیت‌بدنی اداره آموزش‌و‌پرورش شهرستان دیر افزود: آشنایی مربیان با مسائل اسلامی و اعتقادی، حضور روحانیون در مدارس،آشنایی با مسائل سیاسی روز، همکاری خانواده با مدرسه و ایجاد ظرفیت و فرصت برای دانش‌آموزان از دیگر فعالیت‌های پرورشی در مدارس است.

در پایان این همایش از تلاش‌های روحانیون ویژه مدارس شهرستان دیر تجلیل شد./ص

فارس

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی، شرط برگزاری باشکوه پیاده‌روی بزرگ ولایت است
  • اخلاقی: وزیر بهداشت برای تکمیل بیمارستان برازجان دستور ویژه‌ صادر کرد
  • بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان تا پایان سال آینده به بهره برداری می رسد
  • علوی: مواکب فارس تا بازگشت آخرین زائر اربعین فعال می‌مانند
  • شایعه «معافیت سربازان فراری» تکذیب شد
  • وزیر صمت عازم قرقیزستان شد
  • دستگیری ۸ نفر از اشرار مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی
  • حسینی: ۳۱۰۰ پرونده تخلف اقتصادی و خدماتی در تعزیرات بوشهر رسیدگی شد
  • محموله تجهیزات صوتی قاچاق در دشتستان کشف شد
  • امام جمعه دشتی: مطالبات حوزه سلامت شهرستان محقق شود
  • کشف کارگاه تولید بوتاکس تقلبی در زعفرانیه
  • کمیسیون اصل نود مجلس قانع نشد؛ تایید صلاحیت برخی نامزدها سلیقه‌ای است
  • بیش از ۹۰ درصد پروژه‌های مدرسه‌سازی بوشهر تا هفته دولت افتتاح می‌شود
  • دردسر جدید برای سرخپوشان؛ پیام بازیکن مازادی که پرسپولیس را نگران کرد!
  • نماینده دشتستان: تکمیل بیمارستان ۱۷ شهریور نیازمند حمایت ملی است
  • بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی بوشهر با حضور وزیر بهداشت و استاندار بوشهر
  • تجلیل انجمن «دیدگاه» دشتستان از نویسنده کتاب «یادنامه»
  • وقتی پای اقتصاد از گلیم خانواده‌ ها درازتر می شود!
  • از پزشک خانواده تا پروژه‌های عمرانی؛ دشتستان در آستانه هفته دولت/پیاده روی ولایت یک برند فرهنگی برای دشتستان
  • بگذارید فرزندان ایران، حقوق ملت را بر سرِ میز اقتدار بازستانند
  • ارزیابی عملکرد موکب حضرت سیدالشهدا (ع) پتروشیمی پردیس در خدمت‌رسانی به زائران
  • نایب‌قهرمانی امیرمحمد تاج، نوجوان آینده‌دار دشتستان در نخستین مسابقات آزاد تیراندازی کشور
  • تقویت ارتباطات سازمانی با یک مدیر بومی؛ رییس جدید روابط‌عمومی پتروشیمی جم منصوب شد
  • جم پیلن با تجمیع انبارها، زیرساخت توسعه آینده را بنا می‌کند
  • پرداخت سود سهام پتروشیمی خارک زودتر از موعد آغاز شد
  • منطقه آزاد تجاری صنعتی بوشهر یکی از مهم‌ترین فرصت‌های سرمایه‌گذاری کشور است
  • ارائه بیش از ۳۵۰ هزار خدمت درمانی در پلی‌کلینیک تخصصی بوعلی کنگان
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/05/10
  • تسلیت پتروشیمی خارک به مناسبت اربعین حسینی
  • کدام دموکراسی؟
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • قرعه کشی مرحلی پلی آف لیگ دسته دوم کشور/ شاهین عامری میزبان دور برگشت شد
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • «فرهنگستانِ آرام‌سازیِ درد»
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • توسعه ورزش بدمینتون در بوشهر، اولویت رده‌های پایه و ساحلی
  • ماتادورها «کله» خروس‌ها را کندند/اسپانیا اولین فینالیست جام بیست‌وسوم
  • آئین تقدیر از شهردار و دهیاران بخش مرکزی دشتستان برگزار شد
  • ورزش همچنان کلید داشتن قلبی سالم‌تر است
  • ۲۷۲ مصوبه رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان بوشهر ابلاغ شد
  • «آقای ونس؛ اُوه آقای ونس»
  • .: محمد حدود 5 روز قبل گفت: میز اقتداری که منتظر ...
  • .: ا ارمی حدود 10 روز قبل گفت: بسیار عالی ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 11 روز قبل گفت: بسیار عالی 👌🌹 ...
  • .: بهار حدود 11 روز قبل گفت: 🤲🤲🤲 ...
  • .: فعال محیط زیست حدود 11 روز قبل گفت: از توجه حضرتعالی به ...
  • .: وعده وعید کافیه حدود 14 روز قبل گفت: یادمه پارسال همین استاندار ...
  • .: فروشگاه لیان کلاسیک حدود 18 روز قبل گفت: آنتن دهی وحشتناک خرابه ...
  • .: احسانی فر حدود 19 روز قبل گفت: دشتستان و قطعا استان ...
  • .: اوا فقینه ژاد حدود 21 روز قبل گفت: ا کا دمی زبان ...
  • .: ... حدود 25 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...