امروز: دوشنبه 13 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 19 دي 1393 - 10:52

شرق -  سریال لغو کنسرت‌های موسیقی در شهرستان‌ها به بخش هیجان‌انگیز خود رسید. حالا دیگر ممانعت از برگزاری یک کنسرت از سوی یک گروه یا خواننده در یکی از شهرستان‌های کشور به یکی از خبرهای تکراری تبدیل شده و زنجیره‌ای را به وجود آورده است که هرازگاهی به‌سراغ یکی از شهرها می‌رود.

شرق -  سریال لغو کنسرت‌های موسیقی در شهرستان‌ها به بخش هیجان‌انگیز خود رسید. حالا دیگر ممانعت از برگزاری یک کنسرت از سوی یک گروه یا خواننده در یکی از شهرستان‌های کشور به یکی از خبرهای تکراری تبدیل شده و زنجیره‌ای را به وجود آورده است که هرازگاهی به‌سراغ یکی از شهرها می‌رود.

این‌روزها نیز بوشهر و به‌دنبال آن شیراز بر سر راه مسیر این زنجیره قرار گرفته‌اند. کنسرت گروه لیان که توانست تنها یکی از دوسانس پیش‌بینی‌شده در روز جمعه، ١٢دی در سالن سینمای شهید آوینی این شهر برگزار کند، حالا با مخالفت فرماندار شیراز مواجه است.

این گروه که طی ١٦سال گذشته نتوانسته بود در زادگاهش، بوشهر روی صحنه برود، بالاخره بعد از این مدت مجوز وزارت ارشاد را دریافت کرد که مورد اعتراض گروهی از معترضان قرار گرفت و بعد از سه‌ساعت تاخیر و دخالت نیروی انتظامی و حمایت استاندار، یکی از سانس‌ها اجرا شد.

این گروه قرار بود روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده هم کنسرتی در شهر شیراز برگزار کند که گویا دامنه مخالفت‌ها از بوشهر به شیراز نیز گسترش پیدا کرد و مصطفی امیری، فرماندار شیراز خبر برگزارنشدن این کنسرت را به خبرگزاری نسیم داده است: «در هیچ شرایطی اجازه برگزاری برنامه‌هایی که امنیت و نظم عمومی شیراز را تهدید کند، نمی‌دهیم. برنامه‌های فرهنگی باید متناسب با شأن سومین حرم اهل‌بیت(ع) باشند. همان‌گونه که به مدیرکل ارشاد فارس اعلام شده نظر قطعی ما عدم برگزاری کنسرت گروه لیان است و قطعا با هر مجموعه‌ای که برای اجرای این برنامه و مخدوش‌کردن مصالح اصولی نظام اقدام کند، برخورد مى‌کنیم.»

بنابر گزارش «نسیم»، اجرای این کنسرت، سال گذشته با حواشی زیادی روبه‌رو بود و تشکل‌های دانشجویی و ارزشی دانشگاه‌های شیراز طی نامه‌ای به بهزاد مریدی، مدیرکل ارشاد فارس اعلام کردند با توجه به پیشینه محسن شریفیان، رییس این گروه کنسرت و حوادث پیش‌آمده در قبل و حین برگزاری این کنسرت در بوشهر، خواهان لغو برگزاری این کنسرت در شیراز هستند.

از سوی دیگر جریان لغو کنسرت‌های بوشهر محدود به لیان نشده و کنسرت سیروان خسروی، خواننده پاپ هم که عنوان شده بود، ۱۷ و ۱۸ دی در سینما بهمن برگزار می‌شود، لغو شد. به‌دنبال این اتفاق، خسروی با انتشار متنی در صفحه شخصی اینستاگرام خود به لغو این کنسرت در بوشهر اشاره کرد: «کنسرت بوشهر به‌دلیل مسایلى که خودتون بهتر می‌دونید لغو شد. البته به من این قول‌رو دادن که ١٨ و ١٩بهمن این کنسرت برگزار بشه. از همه بوشهرى‌هاى عزیز که بلیت تهیه کرده‌بودن عذرخواهى می‌کنم.»

همچنین خوبانی، مدیر موسسه فرهنگی«دی باذر» که مجری این کنسرت است، به سایت «موسیقی ما» گفت: «با وجود اخذ مجوز از دستگاه‌های ذی‌ربط و فروش دوهزار بلیت به‌صورت اینترنتی، پس از برگزاری کنسرت گروه لیان و فضایی که برخی به وجود آوردند، از ما درخواست شده برای ایجاد فضایی آرام قبل از سفر هیات دولت به استان، کنسرت سیروان خسروی به زمان دیگری موکول شود. از طرفی به ما گفته شده که مجوز این برنامه لغو نمی‌شود، ولی تامین امنیت آن برعهده مجری است که البته ما قادر به ارایه چنین تعهدی نیستیم.»

او ادامه داد: «ما با تغییر زمان کنسرت مخالفتی نکردیم، هرچند هماهنگی گروه‌های کشوری برای حضور در زمان دیگر دشوار است اما مشکل اینجاست که اعلام شده تا اطلاع ثانوی برای چنین برنامه‌هایی به‌صورت کتبی مجوز صادر نمی‌شود. از این‌رو در حال حاضر قادر به اعلام روز دقیق کنسرت نیستیم.»

با توجه به اتفاقات پیش‌آمده به سراغ پیروز ارجمند، مدیر دفتر موسیقی وزارت ارشاد رفتیم تا موضع این نهاد را در قبال برخوردهای صورت‌گرفته بپرسیم: «تاکنون با هماهنگی میان نیروهای انتظامی، فرمانداری و استانداری‌ها مشکل بسیاری از کنسرت‌ها رفع شده است اما در برخی مواقع گروه‌هایی مانند لیان با مخالفت‌هایی مواجه می‌شوند که به‌نظرم این مخالفت‌ها غیرمنطقی‌ترین شکل برخورد با یک گروه موسیقی است.»

او در توضیح این موضوع گفت: «کسانی که مشکل شخصی با گروه لیان دارند می‌توانند به مراجع قضایی مراجعه کنند اما رفتارهای صورت‌گرفته در این چندروز از سوی مخالفان، غیرقانونی است و اگر مشکلی با موسیقی محلی یا ملی دارند، می‌توانند این مساله را بیان کنند هرچند که در این صورت هم می‌توان اینطور برداشت کرد که آنها با یک محصول سالم و شاد برای جوانان ایرانی مخالف هستند.»

ارجمند در مورد برخورد افرادی که با عنوان دلواپس به مخالفت با اجرای گروه‌هایی مانند لیان پرداخته‌اند، اظهار کرد: «خود من دلواپس دلواپسان هستم چون آنها بیشتر از آنکه به فکر جوانان باشند، کاری می‌کنند که جوانان ما برای تماشای یک کنسرت موسیقی به خارج از کشور بروند و در صورت هر نوع اتفاق نامتناسب یا رفتار ناهنجار در خارج از ایران، گناه بر گردن آنها خواهد بود. آنها باید در محکمه مردم جوابگو باشند و اقتدار نیروی انتظامی و نظام آنقدر هست که هر فردی نتواند مانع فعالیت‌های فرهنگی رسمی شود. ما اجازه نمی‌دهیم این رفتارها تکرار شود.»

او همچنین از تلاش برای رفع مشکل لغو کنسرت لیان در شیراز خبر داد: «در حال رایزنی با مسوولان شیراز هستیم و در این مورد پیگیری‌های لازم را انجام خواهیم داد. این برنامه از دید ما هنوز لغو نشده است و فکر می‌کنم مسوولان شیراز با لغو این برنامه اقتدار خود را از بین نمی‌برند.»/م


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1393/10/19 - 13:44
0
0
خطاب به قاسم:
تمامی بدبختی ما از دولت فخیمه قبلیه! تو بدبختیهامون گیر کردیم.
سوزنی که احمدی نژاد تو چاه انداخته، صدتا عاقل نمیتونن درش بیارن.
آقا قاسم خواهش میکنم شما دیگه سکوت کنید....بس دیگه برادر من....بسه
حداقل بزارید خوشحال باشیم.
1393/10/19 - 11:17
0
0
آره شما خیلی به فکر جوونا هستید!خیلی عرضه دارید فکری به حال جوونای معتاد بکنید.خیلی عرضه دارید به فکر وام ازدواج جوونا باشید.خیلی دلتون برای جوونا میسوزه به فکر اشتغال اونا باشید.مسکن برای اونا بسازید.و گر نه رقصاندن مردم که هنر نیست.اون کنسرتی که شما براش سینه چاک میکنید و حاضرید برای اجرای اون همه چی رو زیر پا بذارید با اون بلیط چند ده هزار تومنی هیچ دردی از یه جوون دوا نمیکنه.فقط بدرد پولدارا و مرفهین بی درد میخوره.چرا چیزی که مردم واقعا ازتون میخوان انجام نمیدین؟فقط یاد گرفتین همه مشکلات رو بندازین گردن دولت قبل و مخالفین خودتونو دلواپس و...خطاب کنین.مردم از شما جواب منطقی میخوان نه کنسرت!!!
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • اقدام پیشگیرانه مدیریت شهری برازجان؛ دره‌های فصلی پاکسازی می‌شوند
  • تعمیرات؛ سرمایه پنهان تولید پایدار در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی
  • موسسه فرهنگی هنری مهان بوشهر از طرح کشف و پرورش استعداد کودکان رونمایی کرد
  • آمادگی مدیریت شهری آب‌پخش جهت مقابله با بحران‌های احتمالی ناشی از بارندگی و ناپایداری‌های جوی/جزییات اقدامات انجام شده
  • استاندار بوشهر: ثمرات حوزه انرژی باید در زندگی مردم استان دیده شود
  • مهار آتش‌سوزی گسترده در بازار عسلویه توسط تیم آتش‌نشانی شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه
  • رئیس دادگستری خارگ:امنیت پایدار جزیره حاصل همکاری دستگاه‌های مسئول است
  • هماوردی کمانداران زیر ۲۰ سال در یادواره شهدای پلیس و سرداران شهید دیار مقاومت
  • توقیف ۲ شناور متخلف در بوشهر
  • نایب‌رئیس مجلس: مردم بوشهر با وحدت و همدلی پشتیبان کشور و نظام هستند
  • فرماندار بوشهر: ۴۳ پرونده تخلف صنفی در طرح نظارت بر بازار تشکیل شد
  • وجود نوعی قند موجود در گوشت قرمز و خطر دیابت
  • کاهش خطر ابتلا به دیابت با افزایش فعالیت بدنی
  • تاثیر محافظتی قهوه بر سلامت روان
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • بازدید جمعی از فعالان اجتماعی برازجان از نیروگاه اتمی بوشهر
  • بازدید استاندار بوشهر، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده دشتستان از سد دالکی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1408
  • تجلیل از قهرمانان HSE پتروشیمی جم در روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی
  • بررسی و تسریع در ساماندهی اسناد و املاک مدیریت درمان تأمین اجتماعی بوشهر
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • فرمانده جدید پایگاه هوایی شهید یاسینی بوشهر معرفی شد
  • ۵۰۰ میلیارد ریال برای ایمنی آب‌پخش؛ دو خودروی سنگین به آتش‌نشانی رسید
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/07
  • مسائل آب و کشاورزی دشتستان با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی شد
  • لیگ برتر فوتبال ساحلی/ مقاومت گلساپوش یزد، حریف پارس جنوبی بوشهر نشد
  • برگزاری مسابقه تیراندازی به مناسبت هفته ملی سالمندان و روز جهانی ناشنوایان در دشتستان
  • دو اتفاق متفاوت در شروع لیگ برتر؛ پخش زنده به بخش فوتبال زنان هم رسید
  • .: سامی حدود 6 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 6 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 6 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 7 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 7 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 14 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 21 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 23 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 30 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 1 ماه قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...