امروز: دوشنبه 23 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 04 ارديبهشت 1393 - 13:13
فرماندار سابق، مدیر کل کتابخانه‌های استان می شود

اتحاد جنوب: استاندار بوشهر ضمن معرفی غلامرضا مهرجو به عنوان سرپرست فرمانداری دشتی افزود: مهرجو مورد قبول همه اقشار و گروه‌های مختلف مردم شهرستان دشتی است و در زمانی که بحث ایشان به میان آمد مورد قبول نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی واقع شد که شخصی در شهرستان حضور خواهند یافت که بدون حاشیه و مسائل جانبی خواهند بود و خدمات ارزنده‌ای...

اتحاد جنوب: استاندار بوشهر با بیان اینکه تلاش ما همدلی بین مدیران است، گفت: سیدعلی هاشمی فرماندار سابق دشتی به عنوان مدیر کل کتابخانه‌های استان مشغول به کار خواهد شد.

به گزارش اتحاد جنوب به نقل از فارس؛ مصطفی سالاری پیش از ظهر امروز در جمع مدیران شهرستان دشتی ضمن تقدیر از خدمات سید علی هاشمی فرماندار سابق دشتی، گفت: شنیده‌ام که وی شخصی صادق، متعهد، ولایتمدار و معتقد بوده‌اند و در عرصه‌های مختلف حوزه اجرایی تلاش زیادی انجام داده‌اند.

وی یادآور شد: بلایای طبیعی در سه سال گذشته در دشتی نسبت به دیگر شهرستان‌های استان بوشهر بیشتر بوده است و فرماندار دشتی در عرصه‌ها خدمت و پاسخگویی به مردم سربلند بیرون آمدند در منطقه‌ای که کاملا ویران و ساختن آن بسیار سخت و طاقت‌فرسا بود.

سالاری گفت: برای سیدعلی هاشمی در ماموریت جدید که به عنوان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان در عرصه فرهنگی هستند آرزوی موفقیت داریم.

استاندار بوشهر ضمن معرفی غلامرضا مهرجو به عنوان سرپرست فرمانداری دشتی افزود:علما، سادات دارای تجارب متعددی در حوزه‌های مختلف سیاسی، امنیتی، اجتماعی و عمرانی هستند.

سالاری اذعان کرد: مهرجو مورد قبول همه اقشار و گروه‌های مختلف مردم شهرستان دشتی است و در زمانی که بحث ایشان به میان آمد مورد قبول نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی واقع شد که شخصی در شهرستان حضور خواهند یافت که بدون حاشیه و مسائل جانبی خواهند بود و خدمات ارزنده‌ای به مردم ارائه خواهند کرد.

وی با بیان اینکه تلاش ما این است تا مدیران شهرستان‌ها مورد قبول همه قشرها باشند، افزود: حجت‌الاسلام عبدالحسین مصلح امام جمعه خورموج نیز فرمودند نظر بسیار مثبتی نسبت به ایشان دارند و از همه گروه‌ها که رصدی داشتیم چنین نظری را داشتند و کمتر اتفاق می‌افتد که چنین شخصی مورد اجماع همه گروه‌ها، افراد، شخصیت‌ها و افراد تاثیرگذار جامعه باشد.

سالاری با اشاره به اینکه تلاش ما وحدت و همدلی در بین تمام مدیران با مردم است، گفت: امیدواریم آقای مهرجو با پشتیبانی همه اقشار مردم و نماینده مردم در مجلس و امام جمعه خورموج در راه خدمت به مردم موفق باشند.

نماینده ارشد دولت در استان بوشهر تاکید کرد: کارهای مقدماتی بندر لاور ساحلی صورت گرفته و تمام تلاش ما این است که در کوتاه‌ترین زمان ممکن این بندر را بندر تجاری کنیم، تعریض ورودی شهر خورموج و رسیدگی به کشاورزان از دغدغه‌های نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و امام جمعه خورموج است.

وی از فرماندار جدید شهرستان دشتی خواست تا این مسائل را در اولویت کاری قرار دهند و افزود: ما نیز ضمن حمایت از فرماندار جدید قول می‌دهیم تا این مشکلات را در حداقل زمانی سه ماه آینده برطرف نماییم.

استاندار بوشهر از مهرجو خواست به مناطق زلزله‌زده شنبه رسیدگی دقیق کنند و مسائلی که باقی مانده بررسی و اقدام شود و لازم است تا این مردم بعد از تابستان هیچ‌گونه دغدغه‌ای نداشته باشند.

وی با بیان اینکه تصمیمات باید منطقی باشد، گفت: سفر دکتر نوبخت به دشتی سبب شد تا تصمیمات کلانی در رفع مشکلات اتخاذ شود اما برای اجرایی کردن آنها نیاز به بررسی دقیق و واحد به واحد است.

سالاری اضافه کرد: سد دشت پلنگ برای شهرستان دشتی پروژه‌ای حیاتی است که می‌تواند تحولی عظیم در بخش کشاورزی ایجاد کند و همچنین در زمینه کارخانه سیمان نیز کمک کنند تا اجرایی و این کارخانه در موعد مناسبی به بهره‌برداری برسد.

سالاری افزود: در بحث توسعه عمران شهری و روستایی نیز باید با برنامه‌ریزی و پشتیبانی مرکز استان و وجوه متمرکز ملی کارها را جلو ببریم.

نماینده دولت یازدهم در بوشهر گفت: بنای دولت این است بیش از اینکه دنبال تبلیغ و نمایش و گفتن باشیم بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم و مردم حق دارند از کارهایی که انجام می‌شود اطلاع پیدا کنند.

وی تصریح کرد: دولت به صداقت مردم باور دارد و ما نیز بر آن تاکید داریم که صادقانه با مردم باید حرف زد.

سالاری تاکید کرد: ساختار مشارکت همه گروه‌های مردم به‌خصوص جوانان  را در تصمیم گیری‌ها فعال کنید و سازمان‌های مردم نهاد را در شهرستان تقویت کنید.

وی در ادامه نیز ضمن معرفی غلامرضا مهرجو به عنوان سرپرست فرمانداری دشتی، محمد حسینی نیز به عنوان معاون سیاسی اجتماعی فرماندار دشتی معرفی کرد.

سالاری افزود: حسینی مورد قبول و اعتماد همه گروه‌ها بوده و هستند و برای ایشان هم آرزوی توفیق می‌کنیم.

سالاری گفت: برای سیدعلی هاشمی به عنوان مدیر کل کتابخانه‌های استان نیز آرزوی موفقیت دارم./س



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
1393/02/06 - 12:19
0
0
کاش آقای استاندار که این همه از " مورد پذیرش بودن آقای مهرجو توسط مردم و مسئولین شهرستان دشتی" دم میزنند کمی هم به این فکر باشند که آیا آقای هاشمی مورد خواست و پذیرش همه کتابداران استان هستند یا نه!؟!؟!!! کاش یه حساب سرانگشتی داشته باشن استاندار محترم!!! کتابداران که به شما نامه داده بودند و انتظاراتشون را اعلام کرده بودند!!! این بود انتظار کتابدارا و درخواستشون؟؟؟!!! ناامیدمون کردین آقای سالاری!!!!!!!
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • از «هیچ» تا «چهره استان»؛ معجزه رزومه‌سازان بوشهر
  • جلسه رسمی انجمن کونگ‌فو توآ کشور برگزار شد / تأکید بر حیاتی بودن نیمه دوم سال و تقدیم احکام مسئولان کمیته‌ها
  • ستار عباسی سملی و حسین شاکر قهرمان کشور شدند
  • بررسی ومقایسه باورهای غیرمنطقی در زنان ودخترانی که اقدام به خودکشی کرده اند با زنان ودختران عادی
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/21
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/21
  • نخستین پرواز خارجی فرودگاه بوشهر پس از ۶ ماه وقفه انجام شد
  • رشیدی: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد؛ دولت بر قیمت‌ها نظارت کند
  • پاسخی عملی به مطالبه شهروندان
  • افزایش نرخ سوم بنزین؛ راهکار اقتصادی یا راه‌حل مهندسی برای ناترازی سوخت؟
  • پزشکیان: هیچگاه تسلیم نمی‌شویم و از حقوق خود با تمام توان دفاع می‌کنیم
  • ادیبان: استعدادیابی کمانداران بوشهری با مدل علمی انجام می‌شود
  • مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی بوشهر به ۷۳ درصد رسید
  • عراقچی: در حال رایزنی برای تسهیل عضویت ایران در بانک توسعه بریکس هستیم
  • هلال‌احمر بوشهر آماده ثبت روایت‌های امدادگران و شهدای امدادگر است
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • اهدای اعضای بدن رئیس بانک توسعه تعاون شعبه کنگان به بیماران نیازمند
  • بررسی باورهای غیرمنطقی در زنان اقدام‌کننده به خودکشی
  • هلدینگ «درویش» ۳ افتخار ملی را به نام خود ثبت کرد
  • وزیر نیرو: ظرفیت تولید آب‌شیرین‌کن‌ها افزایش می‌یابد
  • آغاز عملیات اجرایی پست برق ۱۳۲/۲۰ کیلوولت چاه مبارک با حضور وزیر نیرو
  • مهرانگیز: عوارض خودرو به نفع شهرداری‌های استان وصول می شود
  • «مبین» در مسیر بازگشت به تابلو؛ ظرفیت عملیاتی به ۶۰ درصد رسید
  • پرداخت ۴۰۰۰ میلیارد تومان به شهرها و روستاهای بوشهر
  • وضعیت «آنفلوانزا» در فصل سرما؛ چه کسانی واکسن بزنند
  • پزشکیان: توسعه همکاری‌های همه‌جانبه با تاجیکستان را در اولویت قرار داده‌ایم
  • مهاجرانی: نرخ سوم بنزین به ۱۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت
  • پیشنهاد حذف یارانه شیرخشک و افزایش اعتبار کارت امید مادران
  • شیراز و چالش مطب‌هایی که در خانه‌های مسکونی جا گرفتند
  • درخشش پاراتکواندوکار بوشهری درکره جنوبی
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • راهکاری عملی برای ناترازی بنزین
  • بی‌اعتنایی به رنجِ جنوب؛ از وعده تا واقعیتِ بی‌برقی!
  • اعتراض به بی توجهی به امکانات سرمایشی در حوزه کنکور برازجان؛ داوطلبان در گرما و استرس مضاعف
  • آقای حجت‌الله عبدالملکی؛ استاد! شما دیگر هیچ نگویید
  • اجرای انفجار کنترل‌شده اکتشاف در معدن سیمان شیراز
  • شناسایی ۹ انبار احتکار کالا به ارزش بیش از ۵۰۳ میلیارد ریال در فارس
  • 🎥ویدیو/مشاهده کفتار راه‌راه در منطقه حفاظت‌شده شاهزاده ابراهیم و تنگ باهوش
  • کنکور؛ ماراتنی که هرگز تمام نمی شود!
  • شناسایی کانون‌های اصلی بروز تخلف در فارس
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • .: نیکنام 1 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 8 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 11 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 14 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 15 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 18 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 18 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 20 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 21 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 23 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...