امروز: سه شنبه 14 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 14 اسفند 1392 - 17:40

سردار شریف با تاکید بر اینکه ما پای آقای خاتمی ایستادیم و از همه مدیران آن به غیر از وزیر ارشاد حمایت کردیم، مطرح کرد: سپاه خودش را ذیل رهبری می‌داند و با این رویکرد که دولت روحانی اقدامات خود را در محوریت رهبری داشته باشد، سپاه نهایت همکاری را می‌کند.

اتحادجنوب به نقل از فارس: سردار رمضان شریف در نشستی با عنوان نقش رسانه و روابط عمومی در کارآمد نشان دادن نظام اسلامی و مقابله با عملیات روانی دشمن با بیان اینکه احمدی‌نژاد گزینه سپاه نبوده است، اظهار کرد: هر  دولتی که کار و تلاش صادقانه انجام دهد، مورد اقبال مردم خواهد بود و صرفاً عملکرد دولت اصلاحات، انتخاب احمدی‌نژاد بود.

وی همچنین با اشاره به روی کار آمدن دولت روحانی افزود: عملکرد احمدی‌نژاد نیز باعث انتخاب روحانی شد و این سیر در آینده نیز با قضاوت و انتخاب مردم ادامه خواهد داشت.

شریف با تاکید بر اینکه ما پای آقای خاتمی ایستادیم و از همه مدیران آن به غیر از وزیر ارشاد حمایت کردیم، مطرح کرد: سپاه خودش را ذیل رهبری می‌داند و با این رویکرد که دولت روحانی اقدامات خود را در محوریت رهبری داشته باشد، سپاه نهایت همکاری را می‌کند.

وی یادآور شد: سپاه و بسیج مولود انقلاب اسلامی است و هر جایی که احساس کند مشکلی وجود دارد، حرف خودش را می‌زند.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه طی ماه‌های گذشته شاهد برخی پمپاژهای تخریبی علیه سپاه در حوزه سازندگی را شاهد بودیم، عنوان کرد: با این وجود به خاطر درک روحانی از مسائل، خواست برخی بی‌اثر ماند.

وی با بیان اینکه حرف‌های بچه‌گانه‌ای که بعضاً در سایت‌ها زده می‌شود، نظام را اداره نمی‌کند، از اقدامات اطلاع‌رسانی رسانه ملی با همه بضاعت موجود قدردانی کرد.

شریف اظهار کرد: اگرچه ممکن است این رسانه اشکالاتی را هم داشته باشد، لیکن نبایستی خدمات صدا و سیما را در این عرصه نادیده بگیریم.

وی با اشاره به اینکه دشمنان با تمام وجود جنگ روانی را علیه نظام اسلامی به راه انداخته است، گفت: نبایستی تحت عملیات روانی دشمن قرار بگیریم.

* افسر رسانه نیاز امروز نظام اسلامی است

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین نیاز امروز نظام اسلامی را افسران رسانه‌ای دانست و بیان کرد: اکنون میدان نبرد میدان رسانه است و گزارشگر، مستندساز، تحلیل‌گر خوب افسران این میدان هستند و فضای جدید افسران جدید و خاص خود را می‌طلبد.

وی ضرورت توانمندسازی اقتصادی کشور را مورد توجه قرار داد و خاطر نشان کرد: اگر امروز چین و روسیه نسبت به تحریم‌های احتمالی غرب و آمریکا بی‌توجهند به خاطر توانمندی در عرصه اقتصادی است از این رو باید ما هم بتوانیم با توانمند سازی اقتصادی و مدیریت صحیح عرصه اقتصادی به جایی برسیم که این تحریم‌ها بی‌اثر شود.

شریف مطرح کرد: ما به عنوان ملتی 70 میلیونی توان و ظرفیت این را داریم که در چارچوب اقتصاد مقاومتی مشکلات را رفع کنیم.

وی اقتصاد مقاومتی را اقتصادی ریاضتی ندانست و گفت: به طور حتم اقتصاد مقاومتی شکوفایی اقتصادی است و می‌تواند نسخه شفابخش اقتصاد کشور برای قرون متمادی قرار بگیرد.

 سردار شریف به منظور شرکت در نشست‌هایی با مدیران روابط عمومی، رسانه‌ها و نیروهای سپاه و بسیج به خراسان شمالی سفر کرده است./ب


کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مهار آتش‌سوزی گسترده در بازار عسلویه توسط تیم آتش‌نشانی شرکت مخازن سبز پتروشیمی عسلویه
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • پتروشیمی هنگام سامانه شناسایی و ارزیابی تأمین کنندگان را راه اندازی کرد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/13
  • پیشکسوتان، گنجینه‌های تجربی و سرمایه‌های اجتماعی شهرستان هستند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/13
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناطق کم برخوردار بوشهر
  • عدالت ورزشی از روستا تا سکوی قهرمانی؛ روایت دیدار استاندار بوشهر و وزیر ورزش
  • کلیات مطالعات طرح جامع منطقه آزاد بوشهر به تصویب شورای پژوهشی رسید
  • پژوهشکده میگو؛ پل علمی برای پایداری و افزایش بهره‌وری صنعت آبزی‌پروری
  • مسئله خانواده در دانشگاه پیام نور بوشهر بررسی شد؛ از توانمندسازی بانوان تا حمایت از فرزندآوری
  • زارع: کنگره ۲۰۰۰ شهید بوشهر به یک جریان فرهنگی در کشور تبدیل شود
  • پرداخت وام ۶۰ میلیونی به بازنشستگان تامین اجتماعی
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • فرماندار بوشهر: با تخلفات نانوایی‌ها برخورد قاطع می‌شود
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • بازدید استاندار بوشهر، رئیس و اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس و نماینده دشتستان از سد دالکی
  • بازدید جمعی از فعالان اجتماعی برازجان از نیروگاه اتمی بوشهر
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1408
  • تجلیل از قهرمانان HSE پتروشیمی جم در روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • فرمانده جدید پایگاه هوایی شهید یاسینی بوشهر معرفی شد
  • ۵۰۰ میلیارد ریال برای ایمنی آب‌پخش؛ دو خودروی سنگین به آتش‌نشانی رسید
  • مسائل آب و کشاورزی دشتستان با حضور اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس بررسی شد
  • تداوم افتخارآفرینی پلی‌پروپیلن سپهر مکران در حوزه منابع انسانی و حراست
  • برگزاری مسابقه تیراندازی به مناسبت هفته ملی سالمندان و روز جهانی ناشنوایان در دشتستان
  • آقاجانی: مقابل تیم والیبال قطر تمام توانمان را گذاشتیم اما نشد
  • نفس‌گیری طلا پس از ریزش سنگین/ قیمت جدید طلای جهانی امروز ۸ مهر ۱۴۰۵
  • پلتفرمهای طلا و نقره در ایران، فرصت هستند یا تهدید؟ / بالا رفتن تقاضا برای طلا ، به معنی واردات آن از خارج و مصرف ارز بیشتر است
  • اجرای مبحث ۱۹ ساختمان برای کاهش ناترازی انرژی در بوشهر
  • .: سامی حدود 7 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 7 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 7 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 8 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 8 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 15 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 22 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 24 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 1 ماه قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 1 ماه قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...