امروز: شنبه 18 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 18 مهر 1405 - 08:42

اتحادخبر: استاندار بوشهر  گفت: افزایش اعتماد عمومی و تعامل نزدیک‌تر نیروی انتظامی با شهروندان، از پایه‌های مهم تأمین امنیت پایدار و ارتقای سرمایه اجتماعی است.

اتحادخبر: استاندار بوشهر  گفت: افزایش اعتماد عمومی و تعامل نزدیک‌تر نیروی انتظامی با شهروندان، از پایه‌های مهم تأمین امنیت پایدار و ارتقای سرمایه اجتماعی است.

استاندار بوشهر: اعتماد عمومی به پلیس  پایه امنیت پایدار است

به گزارش مهر، ارسلان زارع صبح جمعه در دیدار فرمانده انتظامی استان بوشهر، معاونان و جمعی از فرماندهان انتظامی و مرزبانی به مناسبت هفته فراجا، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای نیروی انتظامی، از تلاش‌های کارکنان این مجموعه در تأمین نظم و امنیت عمومی قدردانی کرد.

وی همچنین از خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و بازنشستگان فراجا که سال‌ها برای برقراری امنیت و آرامش جامعه تلاش کرده‌اند، تجلیل کرد.

امنیت، زیربنای پیشرفت و توسعه

استاندار بوشهر با بیان اینکه امنیت پایدار زیربنای پیشرفت و توسعه است، اظهار کرد: تحقق اهداف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی بدون برخورداری از امنیت و احساس آرامش در جامعه امکان‌پذیر نیست.

زارع افزود: مأموریت فراجا تنها به انجام وظایف انتظامی محدود نمی‌شود، بلکه با زندگی روزمره مردم، سرمایه اجتماعی، رونق اقتصادی و آینده توسعه استان ارتباط مستقیم دارد.

وی با اشاره به موقعیت راهبردی استان بوشهر، مرزهای دریایی، بنادر، صنایع انرژی و ظرفیت‌های بزرگ اقتصادی و صنعتی، تصریح کرد: حفاظت از این ظرفیت‌ها، تأمین امنیت مردم و فعالان اقتصادی و صیانت از نظم عمومی، نیازمند حضور هوشمندانه، مقتدرانه و مردم‌محور پلیس است.

استاندار بوشهر همچنین بر تقویت هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، انتظامی، امنیتی و قضایی برای تحکیم امنیت و افزایش رضایتمندی مردم تأکید کرد.

استاندار بوشهر: اعتماد عمومی به پلیس  پایه امنیت پایدار است

مردم‌داری و پاسخگویی؛ لازمه تقویت اعتماد به پلیس

زارع با تأکید بر اهمیت سرمایه اجتماعی در کنار اقتدار انتظامی گفت: مردم انتظار دارند پلیس در کنار اجرای قانون، با مردم‌داری، پاسخگویی و حفظ کرامت شهروندان، پناهگاه امن مردم و مظهر آرامش و عدالت باشد.

وی خاطرنشان کرد: هرچه اعتماد متقابل و ارتباط میان پلیس و مردم تقویت شود، زمینه مشارکت بیشتر شهروندان در تأمین و ارتقای امنیت اجتماعی فراهم خواهد شد.

استاندار بوشهر با قدردانی از اقدامات پیشگیرانه مجموعه انتظامی استان در مقابله با جرائم، شناسایی و کشف به‌موقع تخلفات و برخورد با مخلان نظم و امنیت، بر تداوم این تلاش‌ها تأکید کرد.

زارع همچنین خواستار پیگیری جدی‌تر رویکرد پیشگیری از جرم، هوشمندسازی، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و ارتقای کیفیت خدمات انتظامی در استان بوشهر شد.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی، ضامن امنیت روانی شهروندان است
  • رقصِ فیل و الاغ در آسمانِ ایران
  • «جم» به باشگاه بنزین‌سازان می‌پیوندد؛ تولید روزانه یک میلیون لیتر بنزین باکیفیت
  • دشتستان در مسیر تکمیل زنجیره ارزش خرما؛ صنایع تبدیلی جان می‌گیرند
  • همدلی در میدان حادثه؛ همراهی صنعت و نیروهای امدادی برای مهار آتش در عسلویه
  • خلیج فارس کانون ال‌نینو؛ بوشهر آماده بارش‌های احتمالی
  • پایان رقابت کمانداران بوشهر و فارس در هفته فراجا؛ معرفی برترین‌های ریکرو و کامپوند
  • حضور اعضای کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خارگ؛ بررسی مسائل و مطالبات جزیره
  • استاندار بوشهر: تقویت زنجیره ارزش، محور ارتقای بهره‌وری در صنعت انرژی است
  • افتخارآفرینی بانوی دشتستانی در عرصه ملی؛ کمیته «الهه بلوکی» برترین کمیته بانوان سبک آریا رزم کشور شد
  • اسلامی: سلامت و امنیت غذایی را یک تکلیف مهم برای توسعه کشور می‌دانیم
  • پژمانفر: مقاومت مردم خارگ و ایثار کارکنان صنعت نفت ماندگار است
  • بخشنامه‌های متناقض سد راه تجارت
  • برگراری جلسه هماهنگی طرح ملی تکاپوی ورزشی بانوان استان بوشهر
  • بازگشت هیجان به لیگ برتر؛ تراکتور و استقلال در حساس‌ترین بازی هفته
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 6 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 11 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 11 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 11 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 12 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 12 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 19 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 26 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 28 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 1 ماه قبل گفت: درود و خدا قوت ...