امروز: پنجشنبه 02 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 29 ارديبهشت 1405 - 09:39

اتحادخبر:سازمان لیگ فوتبال بر خلاف وعده قبلی باید در حالی نمایندگان ایران به آسیا را معرفی کند که به نظر می رسد با مشکلات و انتقادات جدی در این زمینه روبرو خواهد شد.

اتحادخبر:سازمان لیگ فوتبال بر خلاف وعده قبلی باید در حالی نمایندگان ایران به آسیا را معرفی کند که به نظر می رسد با مشکلات و انتقادات جدی در این زمینه روبرو خواهد شد.

سازمان لیگ میان بحران مجوز حرفه‌ای و جدول نیمه‌تمام

به گزارش مهر، با نزدیک شدن به پایان مهلت کنفدراسیون فوتبال آسیا برای معرفی نمایندگان فوتبال ایران در رقابت‌های فصل آینده، ابهام درباره نحوه انتخاب تیم‌های آسیایی به اوج رسیده است؛ ابهامی که ریشه آن را باید در تصمیم سازمان لیگ برای تعلیق مسابقات لیگ برتر و نیمه‌تمام ماندن فصل جستجو کرد.

در شرایطی که انتظار می‌رفت پس از توقف مسابقات، برنامه‌ای برای ادامه لیگ و تعیین تکلیف نهایی جدول ارائه شود، حالا سازمان لیگ در موقعیتی قرار گرفته که ناچار است بدون پایان رسمی مسابقات، درباره سهمیه‌های آسیایی تصمیم‌گیری کند؛ تصمیمی که می‌تواند اعتراض گسترده باشگاه‌ها و هواداران را به دنبال داشته باشد.

در حال حاضر ۶ باشگاه استقلال، تراکتور، سپاهان، پرسپولیس، گل‌گهر سیرجان و چادرملو همچنان شانس حضور در رقابت‌های آسیایی فصل آینده را دارند اما فوتبال ایران تنها دو سهمیه در لیگ نخبگان آسیا و یک سهمیه در لیگ قهرمانان آسیا۲ خواهد داشت؛ موضوعی که حساسیت تعیین نمایندگان را دوچندان کرده است.

در همین خصوص امیرمهدی علوی سخنگوی فدراسیون فوتبال شب گذشته در گفتگوی تلویزیونی تاکید کرد باشگاه‌ها باید ساختار مالی، مجامع و مدارک حرفه‌ای خود را با دقت بیشتری تنظیم کنند زیرا نظارت AFC نسبت به گذشته سختگیرانه‌تر شده است.

وی در بخشی از صحبت‌های خود اعلام کرد: «اگر استقلال، تراکتور و سپاهان مجوز حرفه‌ای دریافت کنند، فصل بعد نیز آسیایی می‌شوند.»

همین جمله شرطی علوی، حالا به مهم‌ترین نقطه ابهام در ماجرای سهمیه‌های آسیایی تبدیل شده است چرا که شواهد موجود نشان می‌دهد حداقل دو باشگاه مدعی با چالش‌های جدی برای دریافت مجوز حرفه‌ای مواجه هستند.

بر اساس اسناد و گزارش‌های منتشر شده، سپاهان اصفهان به دلیل مشکلات مرتبط با درآمدزایی و مسائل مالی مرتبط با کارخانه فولاد مبارکه با موانعی در مسیر اخذ مجوز حرفه‌ای روبه‌رو شده است. از سوی دیگر استقلال تهران نیز هنوز صورت‌های مالی ۶ ماهه خود را در سامانه کدال منتشر نکرده؛ موضوعی که می‌تواند با الزامات AFC برای صدور مجوز حرفه‌ای در تضاد باشد.

سازمان لیگ میان بحران مجوز حرفه‌ای و جدول نیمه‌تمام

همین مسئله این پرسش جدی را مطرح کرده است که اگر یکی از تیم‌های مدعی موفق به دریافت مجوز حرفه‌ای نشود، آیا تیم بعدی جدول جایگزین خواهد شد؟ به طور مشخص اگر استقلال یا سپاهان از دریافت مجوز بازبمانند، آیا گل‌گهر سیرجان به عنوان تیم چهارم جدول فعلی راهی آسیا می‌شود؟

ابهام به وجودآمده زمانی بیشتر می‌شود که هنوز هیچ توضیح شفافی از سوی سازمان لیگ درباره معیار نهایی انتخاب نمایندگان ارائه نشده است. آنچه تاکنون از تصمیم‌گیری‌ها برمی‌آید، اتکا به وضعیت فعلی جدول رده‌بندی است. موضوعی که از نگاه بسیاری با اصل عدالت ورزشی همخوانی ندارد، چرا که لیگ به پایان نرسیده و تیم‌ها فرصت کامل برای رقابت نداشته‌اند.

سازمان لیگ میان بحران مجوز حرفه‌ای و جدول نیمه‌تمام

در چنین شرایطی، احتمال حذف پرسپولیس از سهمیه آسیایی می‌تواند فضای فوتبال ایران را بیش از پیش ملتهب کند. هواداران این تیم معتقدند تعیین نمایندگان بر اساس جدول نیمه‌تمام، نمی‌تواند معیار عادلانه‌ای باشد و احتمالاً در صورت نهایی شدن چنین تصمیمی، موج تازه‌ای از انتقادات علیه سازمان لیگ شکل خواهد گرفت.

حالا حیدر بهاروند و مدیران سازمان لیگ در یکی از دشوارترین بزنگاه‌های مدیریتی فوتبال ایران قرار گرفته‌اند؛ جایی که هم باید پاسخگوی الزامات AFC باشند و هم بحران مشروعیت در تعیین سهمیه‌های آسیایی را مدیریت کنند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • فرماندار دشتستان: پیوند ارزش‌های دفاع مقدس با سنگر تعلیم و تربیت، رمز تعالی کشور است
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • آئین آغاز سال تحصیلی جدید در روستای عیسوند و تجدید میثاق با شهدا
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • افتتاح دو مسیر رفت و برگشت به طول حدود ۷۵۰ متر با قدردانی شهردار از مردم و مسئولان
  • از اداره کردن تا سازمان ساختن؛ شکاف پنهان نظام اداری بوشهر
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/01
  • تقابل میان موازنه قدرت و حاکمیت قانون بین‌الملل
  • استاندار بوشهر در دیدار با وزیر صمت، مهم‌ترین ظرفیت‌ها و مطالبات استان در حوزه تولید، صنعت و تجارت را مطرح کرد
  • پیشنهاد مدیری را بی‌تردید پذیرفتم؛ چالش‌ حضور در «مرد سه‌ هزار چهره»
  • جانشین نیسان آبی با طراحی کاملا جدید رونمایی شد
  • پیشرفت قطعات اول و دوم بزرگراه فیروزآباد–جم به ۵۰ درصد رسید
  • امکان اعتراض داوطلبان به نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/01
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • «دقایقی کوتاه با وزیر نفت»
  • حضور استاندار بوشهر و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در آیین اختتامیه سی‌و‌پنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع غذایی WorldFood مسکو
  • بررسی مسائل شیلات و تسهیل صادرات در نشست استاندار بوشهر با رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس
  • نخستین هفته لیگ تیراندازی استان بوشهر برگزار شد؛ یک پیروزی و یک شکست برای تیم‌های دشتستان
  • مسعود آذرگون سرپرست بازرگانی و توسعه بازار جم صنعت‌کاران شد
  • پرسنل سازمان بنادر و دریانوردی، ایثارگران جبهه اقتصادی کشور در دفاع مقدس
  • مهلت ۱۰ روزه دیوان محاسبات به وزیر کار برای توضیح درباره تغییر مدیرعامل تأمین اجتماعی
  • دومین رویداد ملی «مخ‌برون» برداشت خرمای بوشهر به کار خود پایان داد
  • شهریار شاعر زود آشنا
  • کشف ۲۰۰ کیلوگرم ماده مخدر گل در عملیات مشترک پلیسی
  • ۹۳۳ برنامه برای هفته دفاع مقدس / «بوشهر جان‌فدا» اواخر مهرماه برگزار می‌شود
  • استاندار بوشهر: ظرفیت های اقتصادی استان به سرمایه گذاران روسی معرفی شد
  • سهم تعاون در اقتصاد بوشهر بالاتر از میانگین کشوری است
  • النصر به مهاجم گل نزن استقلال دل بست؛ مأموریت نازون در لیبی
  • فرمان رهبری و ضرورت بازگشت به هم‌صدایی
  • تیم منتخب شین‌کیوکوشین بوشهر در فستیوال ستارگان و قهرمانی کشور خوش درخشید
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • نقش فرج الله کمالی در تداوم و تحول مکتب دشتستان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • نایب‌رئیس مجلس از یادمان شهدای جنگ رمضان در لامرد بازدید کرد
  • وداع باشکوه مردم داراب با سردار شهید «حسین حکیمی»
  • آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین مجتمع آموزشی، تربیتی و چندمنظوره ایتام خاورمیانه در شهر جدید صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • «رآکتور»
  • آغاز ساخت«خانه هنر معلولین و مددجویان فارس»با اعتبار ۸۰۰ میلیارد ریالی
  • تأمین مسکن مددجویان در اولویت برنامه‌های بهزیستی است
  • مددجویان نباید برای همیشه در چرخه حمایت باقی بمانند
  • بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی ۳ مگاواتی فسا با حضور وزیر کار
  • .: عرفان حدود 10 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 12 روز قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 19 روز قبل گفت: درود و خدا قوت ...
  • .: محمد علی خانی حدود 21 روز قبل گفت: عالی بود دکتر ‌. ...
  • .: نامی نظری حدود 25 روز قبل گفت: خداقوت و درود بر ...
  • .: اذرگون حدود 26 روز قبل گفت: بهتر شده ...
  • .: نصیبه حدود 28 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 29 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 1 ماه قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 1 ماه قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...