امروز: چهارشنبه 22 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 09 ارديبهشت 1405 - 07:42

اتحادخبر: نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: ایران در سال‌های آینده به یکی از قدرت‌های برتر جهان تبدیل خواهد شد و آموزش‌وپرورش نقش تعیین‌کننده‌ای در تحقق این هدف دارد.

 

اتحادخبر: نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: ایران در سال‌های آینده به یکی از قدرت‌های برتر جهان تبدیل خواهد شد و آموزش‌وپرورش نقش تعیین‌کننده‌ای در تحقق این هدف دارد.

امام جمعه بوشهر: ایران  به یکی از قدرت‌های برتر جهان تبدیل خواهد شد

به گزارش مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری سه شنبه شب در دیدار مدیر کل و معاونان آموزش و پرورش استان بوشهر با تأکید بر جایگاه بنیادین آموزش‌وپرورش در پیشرفت کشور گفت: نظام تعلیم و تربیت، ریشه و اساس توسعه هر جامعه است و اگر کشوری از آموزش‌وپرورش قوی برخوردار باشد، مسیر پیشرفت برای آن هموار خواهد شد.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه آموزش‌وپرورش وزارت اول و مادر سایر بخش‌هاست، افزود: همان‌گونه که ریشه یک درخت کمتر دیده می‌شود اما عامل حیات آن است، آموزش‌وپرورش نیز زیربنای تمامی پیشرفت‌های علمی، اقتصادی و اجتماعی کشور به شمار می‌رود و باید مورد توجه ویژه در برنامه‌ریزی‌ها و تخصیص اعتبارات قرار گیرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی بلندمدت در این حوزه تصریح کرد: آموزش‌وپرورش نباید صرفاً برنامه‌های روزمره داشته باشد، بلکه باید با نگاه آینده‌نگر، برای دهه‌های پیش‌رو نیروی انسانی تراز تربیت کند.

آیت‌الله صفایی بوشهری همچنین با اشاره به تحولات جهانی اظهار داشت: جهان در آستانه یک تغییر بزرگ قرار دارد و کشورها در حال رقابت برای شکل‌دهی به نظم نوین جهانی هستند. در این میان، جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر استقلال، دانش و ظرفیت‌های انسانی خود، به یکی از بازیگران اثرگذار تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه علم و فناوری مهم‌ترین مؤلفه قدرت در آینده است، ادامه داد: دشمنان تلاش کرده‌اند با فشارهای مختلف از جمله تحریم و ترور دانشمندان، مسیر پیشرفت ایران را متوقف کنند، اما رشد علمی کشور همچنان ادامه دارد و این روند متوقف‌شدنی نیست.

امام جمعه بوشهر نقش معلمان را در این مسیر بسیار کلیدی دانست و گفت: دانش‌آموزان امروز، سرمایه‌های راهبردی و آینده‌سازان کشور هستند و هر یک می‌توانند به دانشمندان و نخبگان اثرگذار در سطح جهانی تبدیل شوند، بنابراین باید فراتر از آموزش‌های کتابی، به تربیت عمیق علمی و شخصیتی آنان توجه شود.

وی با تأکید بر اهمیت تربیت اخلاقی در کنار آموزش علمی افزود: علم بدون تربیت صحیح می‌تواند آسیب‌زا باشد، از این رو توجه به اخلاق، هویت دینی و شخصیت‌سازی دانش‌آموزان باید در اولویت قرار گیرد.

آیت‌الله صفایی بوشهری همچنین بر ضرورت توجه به نیازهای عاطفی نسل جدید تأکید کرد و گفت: دانش‌آموزان امروز بیش از گذشته نیازمند محبت، حمایت و توجه هستند و معلمان باید با رویکردی تربیتی و دلسوزانه در کنار آنان باشند.

وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به آینده کشور خاطرنشان کرد: با تکیه بر ظرفیت‌های علمی و انسانی، ایران در سال‌های آینده به یکی از قدرت‌های برتر جهان تبدیل خواهد شد و آموزش‌وپرورش نقش تعیین‌کننده‌ای در تحقق این هدف دارد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • کاهش 7 درصدی مصرف سوخت کوره 201 با نوآوری در سیستم مشعل/ صرفه‌جویی سالانه ۱۷۴ میلیارد تومانی مصرف انرژی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1410
  • از پُست تا پردیس؛ روایت پیوند خاطرات خدمت پدرانه با مسیر حرفه‌ای فرزند
  • ترمز تصادفات جاده‌ای در بوشهر کشیده شد
  • فرصت تازه تحصیل در دانشگاه پیام نور برای داوطلبان استان بوشهر
  • برگزاری هشتمین نمایشگاه بین‌المللی تخصصی خرما و صنایع وابسته در بوشهر
  • شتاب بازسازی پارس جنوبی برای زمستانی پایدار / جبران ۱۰۰ میلیون مترمکعبی ظرفیت ازدست‌رفته
  • محمد صادق سلیم‌پور عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون بدمینتون شد
  • جابه‌جایی سه میلیون و ۵۰۰ هزار مرسوله در شش‌ماهه نخست سال/ حمایت از کسب‌وکارهای خرد
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • نشست خبری بقائی آغاز شد
  • خوردن خوراکی در اواخر شب برای کبد خطرناک است
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/21
  • جنجال مالی جدید برای اینفانتینو؛ حقوق میلیون‌ یورویی و ویلای لوکس
  • از پنتاگون ۱۹۷۵ تا کاخ سفید ۲۰۲۶؛ یک پروژه، یک سیاست، یک اعتراف
  • «جم» به باشگاه بنزین‌سازان می‌پیوندد؛ تولید روزانه یک میلیون لیتر بنزین باکیفیت
  • شستا سیاست‌زده شده / سامانه شایسته‌سالاری میدری هم جواب نداد
  • دیدار مدیرعامل پتروشیمی بوشهر با فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه
  • رقصِ فیل و الاغ در آسمانِ ایران
  • احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی، ضامن امنیت روانی شهروندان است
  • سفر ملی پوشان تکواندو از ترکیه به پاریس؛ هادی ساعی به ایران برمی‌گردد!
  • بطری‌ها هم جان دارند
  • در سوگ امید غضنفر، او که واژه ها هم برایش سوگوار اند
  • «گذر فرشتگان میناب» در پارس جنوبی سبز شد؛ ادای احترام پتروشیمی هنگام به شهدای دانش‌آموز
  • پایان رقابت کمانداران بوشهر و فارس در هفته فراجا؛ معرفی برترین‌های ریکرو و کامپوند
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/16
  • معاون وزیر بهداشت: دانش‌آموز بیمار را به مدرسه نفرستید
  • همدلی در میدان حادثه؛ همراهی صنعت و نیروهای امدادی برای مهار آتش در عسلویه
  • استاندار بوشهر: غیرت کارگران و متخصصان، ضامن تداوم تولید در پالایشگاه‌های آسیب‌دیده است
  • تاثیر مشکلات جفت بر خطر بیش فعالی
  • .: محمود حدود 3 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 7 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 10 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 15 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 15 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 15 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 16 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 16 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 23 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 30 روز قبل گفت: اره عالی ...