امروز: چهارشنبه 24 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 17 فروردين 1405 - 10:44

اتحادخبر:رسانه آمریکایی با اشاره به توان موشکی و پهپادی ایران نسبت به ذخایر رو به اتمام موشک‌های رهگیر آمریکا و متحدانش در جنگ کنونی در غرب آسیا هشدار داد. 

اتحادخبر:رسانه آمریکایی با اشاره به توان موشکی و پهپادی ایران نسبت به ذخایر رو به اتمام موشک‌های رهگیر آمریکا و متحدانش در جنگ کنونی در غرب آسیا هشدار داد.

گزارش نیویورک تایمز از کاهش ذخایر موشک‌های رهگیر آمریکا و متحدانش

به گزارش ایسنا، از زمان آغاز جنگ در غرب آسیا در اواخر فوریه سیستم‌های دفاعی که با پرتابه‌ها در آسمان مقابله می‌کنند، به یکی از مهم‌ترین اجزای درگیری تبدیل شده‌اند، به‌طوری که ارتش‌ها با کمبود عرضه آن مواجه هستند.

روزنامه نیویورک تایمز با این مقدمه نوشت: جنگ‌های اوکراین و اکنون خلیج فارس، نقش حیاتی رهگیرها را در محافظت از شهرها و البته پایگاه‌های آمریکایی در بحرین، کویت و دیگر کشورهای خلیج فارس برجسته کرده اما زنجیره تأمین این رهگیرها سال‌هاست که تحت فشار بوده و جنگ اوکراین، درگیری‌های گذشته با انصارالله در امتداد دریای سرخ و جنگ ۱۲ روزه گذشته با ایران، آن را تحت فشار قرار داده است.

کارشناسان دفاع موشکی به‌طور فزاینده‌ای هشدارهای جدی می‌دهند که اگر جنگ با ایران ادامه یابد، ذخایر می‌تواند به طور خطرناکی کم شود و متحدان در سراسر جهان را در برابر حملات آسیب‌پذیر کند.

تام کاراکو، مدیر پروژه دفاع موشکی در مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌المللی در واشنگتن گفت: «ما این درگیری را با یک حفره بزرگ شروع کردیم.» این مرکز در ماه دسامبر، قبل از شروع درگیری فعلی، گزارشی در مورد موجودی رو به اتمام رهگیرها منتشر کرد.  

کاراکو همچنین در مورد رهگیرها گفت: «این حفره در ماه گذشته بسیار بزرگتر شده است، زیرا ما همچنان به شلیک آنها ادامه می‌دهیم.»

نیویورک تایمز خاطر نشان کرد: کاهش عرضه رهگیرها در میان ایالات متحده و متحدانش در واقع به توانایی سرسختانه ایران در حمله از طریق پرتاب پهپاد و موشک به اسرائیل، پایگاه‌های آمریکایی و اهداف در خلیج فارس مربوط می‌شود.

علاوه‌براین، دکترین دفاعی خواستار شلیک دو رهگیر برای هر موشک ورودی است و این، بدان معناست که ذخایر دفاعی دو برابر سریع‌تر از سلاح‌های تهاجمی که با آنها مقابله می‌شود، تخلیه می‌شوند.

در جنگ فعلی، ارتش ایالات متحده سیستم‌های دفاع هوایی را با اسرائیل، عربستان سعودی، کشورهای خلیج فارس و دیگران هماهنگ می‌کند. آنها به انواع سیستم‌های پرتاب - از جمله باتری‌های پاتریوت و دفاع منطقه‌ای ارتفاع بالا (THAAD) که هر دو از زمین شلیک می‌شوند، یا موشک‌های استاندارد که از کشتی‌های جنگی نیروی دریایی در دریا شلیک می‌شوند - متکی هستند.

رسانه آمریکایی به اشاره به اینکه «در این میان، تولیدکنندگان کره جنوبی به طور فزاینده‌ای برای پر کردن این خلا وارد عمل شده‌اند» نوشت: اما تال اینبار، محقق ارشد اسرائیلی در اتحاد دفاع موشکی، یک سازمان غیرانتفاعی مستقر در ویرجینیا معتقد است که پیچیدگی سیستم‌های رهگیر، تولید انبوه سریع آنها را دشوار می‌کند.

او گفت که انواع رهگیرهای مورد استفاده در سیستم‌های THAAD یا Arrow-۳ نیاز به اجزای فرعی سفارشی، الکترونیک پیشرفته و آزمایش‌های فراوان دارند، در حالی‌که «هیچ انباری از این سیستم‌ها وجود ندارد، بنابراین شما باز هم به کارخانه‌های دیگر و در برخی موارد کشورهای دیگر متکی هستید.»



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • «کجا بودی؟»؛ سؤالی که نوجوان را از والدین دور می‌کند
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • دیدارهای مردمی فرصتی برای بررسی مستقیم مطالبات شهروندان است
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • بازآفرینی شهری در آبپخش؛ ۹۰ تن قیر رایگان اختصاص یافت
  • زمان پاسخگویی استاندارد بوشهر کاهش یافت
  • اصابت پرتابه دشمن به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد
  • انعقاد تفاهم‌نامه ۳۹۰۰ میلیارد تومانی برای ایمن‌سازی راه های بوشهر
  • آتشفشان چشمت
  • رئیس‌کل دادگستری بوشهر: حمایت از تولید با جدیت دنبال می شود
  • پزشکیان:کارآمدی مدیری که نتواند مصرف انرژی را کنترل کند مورد تردید است
  • استاندار بوشهر: کاهش هدررفت آب در شبکه‌های توزیع ضروری است
  • رئیس‌کل دادگستری استان بوشهر: برنامه‌های اصلاحی و تربیتی تداوم یابد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • .: ... حدود 20 ساعت قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها 1 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 4 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 14 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 18 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 23 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...