امروز: جمعه 13 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 04 اسفند 1404 - 09:20

اتحادخبر:با رفتن حسن یزدانی و خداحافظی دیوید تیلور، تصور می‌شد وزن ۸۶ افت کند، اما تغییر وزن ستاره‌ها و ظهور مدعیان تازه این وزن را دوباره به کانون توجه جهان کشتی برگردانده است.

 

اتحادخبر:با رفتن حسن یزدانی و خداحافظی دیوید تیلور، تصور می‌شد وزن ۸۶ افت کند، اما تغییر وزن ستاره‌ها و ظهور مدعیان تازه این وزن را دوباره به کانون توجه جهان کشتی برگردانده است.

کامران قاسمپور و بازگشت به وزنی پر از مدعی/جنگ تازه در ۸۶ کیلوگرم

به گزارش مهر، دومین مسابقه رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی به میزبانی تیرانا آلبانی از ۶ تا ۱۰ اسفندماه برگزار خواهد شد و تیم ملی کشتی آزاد با سه ملی‌پوش یونس امامی در ۷۴ کیلوگرم، محمد نخودی در ۷۹ کیلوگرم و امیرحسین فیروزپور در ۹۲ به میدان خواهد رفت. کشتی ایران در وزن ۸۶ کیلوگرم در مسابقات آلبانی نماینده ندارد و کامران قاسمپور که کشتی‌گیر این وزن است در سال ۲۰۲۶ تاکنون به میدان نرفته و قرار است با تصمیم کادرفنی در گام نخست به مسابقات قهرمانی آسیا در بیشکک قرقیزستان اعزام شود و در صورت عملکرد قابل قبول به احتمال زیاد کامران نماینده کشتی ایران در مسابقات جهانی خواهد بود.

مدعیان وزن ۸۶ کیلوگرم در آلبانی

وزن ۸۶ یکی از اوزانی است که در این سال‌ها به دلیل حضور حسن یزدانی و دیوید تیلور آمریکایی مورد توجه دنیا قرار گرفته بود. در این چند سال اخیر تقابل حسن یزدانی و دیوید تیلور آمریکایی باعث شده بود تا همه دنیا به این وزن به گونه‌ای دیگر نگاه کنند اما در این دو سال اخیر شرایط در این وزن هم تغییر کرد. تیلور از دنیای قهرمانی خداحافظی کرد و حسن یزدانی هم پس از دو بار جراحی کتف و دو سال دوری از میادین به دو وزن بالاتر رفت و ماه پیش برای نخستین بار در یک میدان بین‌المللی در وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی گرفت و به مدال نقره بسنده کرد.

پس از آن کامران قاسمپور جایگزین حسن یزدانی شد و به وزنی برگشت که سال‌ها به دلیل حضور یزدانی پشت خط آن مانده بود. اگرچه کامران سال‌ها در این وزن کشتی گرفته بود اما بازگشت دوباره او به معنای موفقیتش نبود و او در مسابقات جهانی و بازی‌های کشورهای اسلامی به مدال برنز بسنده کرد. حالا قاسمپور در مسابقات آلبانی به میدان نمی‌رود اما مدعیانی در این وزن قرار است به میدان بروند که قطعا کار را برای گلادیاتور کشتی ایران سخت خواهد کرد.

کامران قاسمپور و بازگشت به وزنی پر از مدعی/جنگ تازه در ۸۶ کیلوگرم

اگرچه دیوید تیلور از دنیای کشتی خداحافظی کرد اما وزن ۸۶ کیلوگرم از سوی کشتی‌گیران آمریکایی خالی نماند و مدعیانی پا به عرصه گذاشتند. در المپیک پاریس آرون بروکس که جایگزین دیوید تیلور شده بود توانست به مدال برنز برسد و در مسابقات جهانی کرواسی هم والنسیا آمریکایی در وزن ۸۶ کیلوگرم به مدال طلا رسید. البته وزن ۸۶ کیلوگرم در کشتی آمریکا بعد از دیوید تیلور هنوز به یک مهره ثابت دست پیدا نکرده است به عنوان مثال والنسیا آمریکایی اگرچه در مسابقات جهانی به مدال طلا رسید اما او در لیگ داخلی آمریکا و همچنین در اولین دوره مسابقات رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی که ماه پیش در زاگرب برگزار شد نتیجه قابل قبولی کسب نکرد.

کامران قاسمپور و بازگشت به وزنی پر از مدعی/جنگ تازه در ۸۶ کیلوگرم

حالا قرار است در دومین مسابقه رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی که به میزبانی آلبانی برگزار خواهد شد در وزن ۸۶ کیلوگرم کایل دیک از آمریکا به روی تشک برود؛ کشتی‌گیری که یکی از مدعیان وزن ۷۴ کیلوگرم به حساب می‌آید و چندین مدال جهانی و المپیک را در این وزن به دست آورده است، اما این بار قرار است با تغییر وزن در ۸۶ کیلوگرم به میدان برود.

مدعیان وزن ۸۶ کیلوگرم تنها به آمریکا محدود نمی‌شود و کشتی‌گیرانی از آذربایجان و روسیه هم در آلبانی روی تشک خواهند رفت، به عنوان مثال آرسنی دژیوف از جمهوری آذربایجان به میدان می‌رود که در بازی‌های کشورهای اسلامی موفق به شکست کامران قاسمپور شده بود. از روسیه هم ابراگیم کادیف نماینده کشتی آزاد در وزن ۸۶ کیلوگرم خواهد بود. او چندی پیش در لیگ ایران برای تیم استقلال کشتی گرفت و همه رقبای خود را شکست داد.

از دیگر کشتی‌گیرانی که در وزن ۸۶ کیلوگرم در مسابقات آلبانی به میدان می‌روند، گئورگیوس کوگیومتدیس آزادکار ۷۴ کیلوگرم یونان که شهریورماه در مسابقات جهانی طلا گرفت. او به تازگی به دو وزن بالاتر آمده و قرار است در آلبانی در وزن جدید خود به میدان برود و باید دید در نهایت چه عملکردی خواهد داشت. همچنین ولادیمیر گامکرلیدزه هم آزادکار ۷۹ کیلوگرم گرجستان و دارنده مدال نقره جهان است که او هم با تغییر وزن قرار است در مسابقات آلبانی در وزن ۸۶ کیلوگرم به میدان برود.

کامران به دنبال طلسم‌شکنی در ۲۰۲۶

با نگاه اجمالی به رقبای کامران قاسمپور که قرار است در مسابقات آلبانی به میدان بروند، او کار راحتی در وزن ۸۶ کیلوگرم ندارد و باید دید کامران امسال چه سرنوشتی برای خود رقم خواهد زد. او در سال ۲۰۲۶ به دو مدال برنز بسنده کرد و قطعا این روزها در تلاش است تا در مسابقات قهرمانی آسیایی بیشکک قرقیزستان که فروردین ماه امسال پیش روست، طلسم شکنی کند و به مدال طلا برسد.

کامران قاسمپور و بازگشت به وزنی پر از مدعی/جنگ تازه در ۸۶ کیلوگرم

کامران در این سال‌ها با تغییر وزن مکرر شرایط باثباتی نداشت، او بعد از اینکه تصمیم گرفت دیگر پشت خط حسن یزدانی در وزن ۸۶ کیلوگرم نباشد به وزن ۹۲ کیلوگرم رفت و اتفاقا دو مدال طلای جهانی را هم در این وزن به دست آورد اما از آنجا که وزن ۹۲ کیلوگرم المپیکی نبود؛ به ناچار کامران به وزن ۹۷ کیلوگرم رفت اما در این وزن نتوانست از پس مدعیان برآید و به سهمیه المپیک پاریس نرسید.

کامران حالا دوباره به وزن ۸۶ کیلوگرم بازگشته است؛ اما به گفته برخی اهالی کشتی بدن او عضلانی است و شاید حضورش در این وزن تا دو سال مانده به المپیک پاریس به او فشار زیادی وارد کند. در نهایت باید دید کامران در مصاف با مدعیان وزن ۸۶ کیلوگرم چه نتایجی کسب می‌کند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مدیریت حراست پتروشیمی بوشهر به یک مدیر جوان و باتجربه سپرده شد
  • تنوع‌بخشی به عرضه محصولات آریاساسول با تولید و فروش پلیمر به صورت پودر
  • دانشگاه پیام نور واحد کنگان با دو رشته به اصلاحیه دفترچه ارشد ۱۴۰۵ اضافه شد
  • محکومیت حمله بزدلانه آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
  • نونهالان و نوجوانان بوشهری در مسابقات قهرمانی کونگ‌فو توآ کشور خوش درخشیدند
  • بوشهر پیشتاز در سرمایه‌گذاری؛ عبور از مرز ۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی
  • نرخ موفقیت درمان ناباروری از ۲۵ تا ۴۰ درصد است
  • پیگیری ترمیم دستمزد کارگران در شورای‌عالی کار
  • ارتباط نوشیدنی‌های شیرین با دو برابر شدن خطر ابتلا به سرطان معده
  • توصیه کارشناس هواشناسی به کشاورزان برای ۴ روز آینده
  • توقف فعالیت معدن شن و ماسه در حریم تخت‌جمشید
  • سرمربی ایرانجوان بوشهر: تیم را برای حضور شایسته در لیگ 2 می‌بندیم
  • «رآکتور»
  • حمله به پایگاه علی‌السالم؛ آشیانه پهپادها به آتش کشیده شد
  • نیک‌روش: افتتاح گذر غرب تنگک‌ها پیش از تکمیل پروژه محل ابهام است
  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • حذف گردنه حادثه خیز «نارمنج» دشتستان با حضور استاندار بوشهر
  • افتتاح ۱۴۰۰ پروژه عمرانی در بوشهر با حضور وبیناری رئیس‌جمهور؛ گامی برای امید و توسعه پایدار
  • مخزن 1000 مترمکعبی شهر کلمه دشتستان با حضور استاندار بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • بهره‌برداری از طرح توسعه تولید جوجه مرغ آمین در دشتستان با حضور استاندار بوشهر / تصاویر اتحاد خبر
  • مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی دشتستان با حضور استاندار به بهره‌برداری رسید / تصاویر اتحاد خبر
  • عقل هم خوب چیزی هست؛ گرانی را از واقعیت های اقتصاد جدا نکنیم
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 209 پروژه با اعتبار 1656 میلیارد تومان در هفته دولت در بخش مرکزی دشتستان
  • پتروشیمی جم، حقوق ۴۵ میلیون یورویی پادجم در پرونده جندی‌شاپور را احیا کرد
  • تنوع انتخاب رشته در دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزایش یافت
  • محمد پیامبری که از نو باید شناخت
  • بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی بوشهر با حضور وزیر بهداشت و استاندار بوشهر
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • جاماندگان اربعین در سراسر کشور
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • علوی: مواکب فارس تا بازگشت آخرین زائر اربعین فعال می‌مانند
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/ظفرقندی: تکمیل مرکز پایش سلامت نخل تقی عسلویه شتاب می‌گیرد
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • .: نصیبه حدود 8 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 8 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 10 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 12 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 13 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 13 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 13 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 13 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 14 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 14 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...