امروز: سه شنبه 28 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 بهمن 1404 - 09:02

اتحادخبر:کشورهای اروپایی در واکنش به اعتراض عمومی در مورد نگرانی‌های مربوط به ایمنی کودکان، فشار بر شرکت‌های شبکه اجتماعی را افزایش داده‌اند، اما در عین حال، خطر واکنش شدید آمریکا که خانه شرکت‌هایی مانند فیس‌بوک و ایکس ایلان ماسک است را نیز به جان خریده‌اند.

 

اتحادخبر:کشورهای اروپایی در واکنش به اعتراض عمومی در مورد نگرانی‌های مربوط به ایمنی کودکان، فشار بر شرکت‌های شبکه اجتماعی را افزایش داده‌اند، اما در عین حال، خطر واکنش شدید آمریکا که خانه شرکت‌هایی مانند فیس‌بوک و ایکس ایلان ماسک است را نیز به جان خریده‌اند.

اروپا خطر خشم واشنگتن را به جان خرید

به گزارش ایسنا،  اسپانیا سه‌شنبه هفته جاری به دادستان‌ها دستور داد تا پس از اقدام مشابه در انگلیس، از شرکت‌های متا (مالک فیس‌بوک)، ایکس و تیک‌تاک، به دلیل ادعای انتشار تصاویر جنسی کودکان تولید شده توسط هوش مصنوعی، تحقیق کنند.

ایرلند نیز تحقیقات رسمی در مورد چت‌بات هوش مصنوعی گراک (Grok) ایکس را به دلیل پردازش داده‌های شخصی و تولید تصاویر غیراخلاقی توسط این ابزار، آغاز کرد.

فهرست رو به رشدی از کشورهای اروپایی - فرانسه، اسپانیا، یونان، دانمارک، اسلوونی و جمهوری چک - در هفته‌های اخیر الگوی استرالیا را دنبال کرده و به دلیل افزایش نگرانی‌ها در مورد اعتیاد، سوءاستفاده آنلاین و افت عملکرد تحصیلی، ‌ پیشنهاد ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کاربران خردسال را مطرح کرده‌اند.

آلمان و انگلیس نیز در حال بررسی گام‌های مشابهی هستند.

این اقدامات ملی نشان‌دهنده فوریت سیاسی و همچنین ناامیدی از اتحادیه اروپا است. سیاستمداران، مشاوران و تحلیلگران می‌گویند دولت‌ها به تنهایی عمل می‌کنند زیرا شک دارند که بروکسل به اندازه کافی سریع یا با قدرت عمل کند، حتی اگر هر یک از کشورها با همان موانع قانونی، دیپلماتیک و اجرایی اتحادیه اروپا روبرو باشند.

تنش‌های ژئوپلیتیکی

بر اساس قانون خدمات دیجیتال اتحادیه اروپا (DSA) که در سال ۲۰۲۴ به اجرا درآمد، پلتفرم‌های بزرگ در صورت عدم مسدودسازی محتوای غیرقانونی یا مضر، با جریمه‌هایی بالغ بر ۶ درصد از گردش مالی سالانه جهانی خود مواجه می‌شوند.

اما اجرای مجازات‌ها از نظر سیاسی پرچالش است. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بارها تهدید کرده است که اگر کشورهای اتحادیه اروپا مالیات‌های جدید فناوری وضع کنند یا قانون خدمات دیجیتال را به گونه‌ای اجرا کنند که به شرکت‌های آمریکایی آسیب برساند، تعرفه‌ها و تحریم‌هایی را علیه آنها اعمال خواهد کرد.

کمیسیون اروپا روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای آنلاین خاطرنشان کرد که چندین تحقیق از جمله تحقیقاتی را درباره ایکس و چت‌بات گراک این پلتفرم آغاز کرده است.

این کمیسیون اعلام کرد از طریق اقداماتی مانند قانون خدمات دیجیتال، اتحادیه اروپا در حال شکل دادن به آینده دیجیتال اروپا است. این اتحادیه از فناوری‌های جدید با هدف تقویت دموکراسی حمایت، تامین مالی و تنظیم مقررات می‌کند.

این لفاظی‌ها گاهی اوقات به اوج خود رسیده است. امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، سال گذشته مقاومت آمریکا در برابر مقررات اروپایی را «نبرد ژئوپلیتیکی» نامید.

دولت ترامپ دسامبر گذشته هشدار داد که اروپا با «حذف تمدنی» روبرو است و از آمریکا خواست تا «مقاومت در برابر مسیر فعلی اروپا» را تقویت کند.

پابلو بوستیندوی، وزیر حقوق مصرف‌کننده اسپانیا، روز سه‌شنبه به روزنامه «لو گراند کانتیننت» گفت که برخورد کشورش با هدف «رهایی از وابستگی دیجیتال به آمریکا» انجام می‌شود و افزود که برخی از پلتفرم‌ها برای «بی‌ثبات کردن دموکراسی‌های اروپایی از درون» استفاده می‌شوند.

اقدام مستقل

وزارت دیجیتال‌سازی دانمارک به رویترز اعلام کرد اصلاح دستورالعمل‌های قانون خدمات دیجیتال در ۱۴ ژوئیه که اجازه قوانین محدودیت سنی ملی را می‌دهد، باعث شد دانمارک به طور مستقل اقدام کند.

سیرا رگو، وزیر جوانان و کودکان اسپانیا، گفت: اسپانیا ماه‌ها در حال بررسی اقدامات لازم بود، اما آخرین جرقه برای پیشنهاد ممنوعیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال و قانونی که مدیران عامل شبکه‌های اجتماعی را در قبال نفرت‌پراکنی مسئول می‌کند، تولید تصاویر جنسی توسط گراک بدون رضایت افراد زیر سن قانونی بود.

برای مکرون که شبکه‌های اجتماعی را به دلیل دامن زدن به خشونت در میان جوانان سرزنش می‌کند، نقطه عطف، چاقو خوردن مرگبار یک دستیار مدرسه توسط یک دانش‌آموز ۱۴ ساله در ماه ژوئن بود. او گفت که برای ممنوعیت استفاده نوجوانان از این پلتفرم‌ها در سراسر اتحادیه اروپا تلاش خواهد کرد یا در صورت لزوم، به طور یکجانبه در فرانسه اقدام خواهد کرد.

بر اساس گزارش رویترز، کریاکوس میتسوتاکیس، نخست وزیر یونان، گفت که خواندن کتاب «نسل مضطرب» جاناتان هایت  که استدلال می‌کند تلفن‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی در حال «سیم‌کشی مجدد» مغز کودکان هستند، «یک تجربه آموزنده» بود. او گفت: «ما در حال اجرای بزرگترین آزمایش کنترل نشده با مغز فرزندانمان هستیم.»



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • فرزانگی در عصر تفرقه
  • از هشدار تا آمادگی، پیش از آنکه سیل برسد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/27
  • برگزاری نشست شورای معاونان با محور بررسی تصمیم‌های سفر اخیر سرپرست وزارت نفت
  • آیین تجلیل از کادر درمان و پرستاران آریاساسول برگزار شد
  • پیام مدیرعامل جم‌پیلن به مناسبت بیست‌ودومین سالروز تأسیس؛ خانواده بزرگ جم‌پیلن آینده را می‌سازد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/27
  • درخشش کمانداران بوشهر در رقابت‌های چندجانبه؛ کسب ۸ عنوان برتر در سایه کمبود زیرساخت‌ها
  • پیام تبریک پزشکیان در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران در آمریکا
  • معاون عمرانی استاندار بوشهر: تکمیل زیرساخت‌های درمانی در دستور کار است
  • زاهدی‌فرد: ۲۰ ایستگاه ورزش روزانه در استان بوشهر فعال شد
  • بازنشستگان تامین اجتماعی منتظر واریز معوقه اردیبهشت نباشند!
  • فرماندار دشتی: پیشگیری در اولویت فعالیت‌های پدافندغیرعامل شهرستان باشد
  • مدیرکل شیلات بوشهر: رعایت استانداردهای فنی ضرورت توسعه آبزی‌پروری است
  • مشکلات جزیره شیف و عالی‌شهر بررسی شد
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • از پلاک خودروهای منطقه آزاد بوشهر رونمایی شد
  • فرصت تازه تحصیل در دانشگاه پیام نور برای داوطلبان استان بوشهر
  • از ولایتی تا عراقچی!
  • پیگیری میدانی مطالبات دالکی؛ از آسفالت راه نخیلات تا اجرای ۳۵۰ انشعاب آب
  • شتاب بازسازی پارس جنوبی برای زمستانی پایدار / جبران ۱۰۰ میلیون مترمکعبی ظرفیت ازدست‌رفته
  • سهم همه مردم بوشهر از سفره اقتصادی منطقه آزاد باید محقق شود
  • سالانه ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان می‌بازند؛ خودروهای ایمن باید جایگزین شوند
  • «پیام سپاس و خداحافظی سروش گرمسیری‌نژاد از دشتستان / آغاز خدمت در معاونت دفتر فنی استانداری بوشهر»
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/22
  • سه گزینه احتمالی برای هدایت منچستریونایتد؛ کونته نزدیک به نیمکت
  • سامانه آشکارساز ایکس‌ری درایست‌وبازرسی شهید صلاحی دشتستان افتتاح شد
  • داروی شگفت انگیز که خطر زوال عقل را کاهش می‌دهد
  • وعده قلعه‌نویی به مردم؛ در جام ملت‌ها بهتر از جام جهانی خواهیم بود
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/02
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/02
  • پرسنل سازمان بنادر و دریانوردی، ایثارگران جبهه اقتصادی کشور در دفاع مقدس
  • بوتیمار، مهمان موقت آریاساسول به طبیعت بازگشت
  • بازدید معاون عمرانی استاندار بوشهر از محور کنارتخته–دالکی با همراهی معاون عمرانی فرماندار دشتستان
  • تقابل میان موازنه قدرت و حاکمیت قانون بین‌الملل
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • گردشگری می‌تواند زنجیره گسترده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی را فعال کند
  • درخواست رسیدگی به وضعیت معیشتی بازنشستگان انتظامی
  • وقتی صنعت کنار پدافند ایستاد/تقدیر ویژه پدافند هوایی ارتش از مدیر عاملی که تمام جنگ رمضان را در شرکت ماند
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • یک سال گذشت؛ سهم توانیابان بوشهر از تغییر و تحول مدیریتی چه بود؟
  • برداشت خرما در حمیدیه
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 7 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 9 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 13 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 16 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 21 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 21 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 21 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 22 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 22 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 29 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...