امروز: سه شنبه 21 مهر 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 04 بهمن 1404 - 09:46

اتحادخبر:کارشناس داوری گفت: داور پیش از اعلام خطای پنالتی به سود سپاهان در دیدار با پرسپولیس باید خطای بازیکن تیم میهمان را اعلام می کرد.

 

اتحادخبر:کارشناس داوری گفت: داور پیش از اعلام خطای پنالتی به سود سپاهان در دیدار با پرسپولیس باید خطای بازیکن تیم میهمان را اعلام می کرد.

کارشناسی داوری دیدارهای استقلال و پرسپولیس/ پنالتی سپاهان درست بود؟

به گزارش مهر، تیم های فوتبال پرسپولیس و سپاهان امروز جمعه ۳ بهمن به مصاف هم رفتند که این دیدار با برتری ۲ بر یک سرخ ها خاتمه یافت. در دیگر بازی مهم امروز تیم های استقلال و ذوب آهن در ورزشگاه فولادشهر اصفهان رو در روی هم قرار گرفتند که مصاف شاگردان ساپینتو و قاسم حدادی فر با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت.

نوذر رودنیل کارشناس داوری در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با قضاوت موعود بنیادی فرد در دیدار پرسپولیس - سپاهان اظهار داشت: در دقایق ابتدایی مسابقه شرایط زمین مناسب بود و بارش برف شدت زیادی نداشت، اما در ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پایانی نیمه نخست، بارش برف افزایش پیدا کرد و در نیمه دوم شرایط زمین به‌گونه‌ای شد که می‌توانست خطرناک باشد. طبق قانون، تا زمانی که دید داور مناسب باشد و توپ روی زمین به‌صورت روان حرکت کند، ادامه بازی منع قانونی ندارد، اما از سوی دیگر حفظ سلامت بازیکنان نیز از نکات مهمی است که داور باید به آن توجه داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به تصمیمات داوری در این مسابقه گفت: با توجه به شرایط زمین، داور تشخیص داد که بازی ادامه پیدا کند. اخطارهای داده‌شده در این دیدار صحیح بود و کارت زرد دقیقه ۴۰ به میلاد سرلک از پرسپولیس و دقیقه ۴۳ به آریا یوسفی از سپاهان کاملاً درست بود.

این کارشناس داوری درباره گل پرسپولیس در دقیقه ۵۳ تصریح کرد: گل پرسپولیس کاملاً صحیح به ثمر رسید. هرچند در دقایق ۵۲ یا ۵۳ خطایی از سوی احسان حاج‌صفی رخ داد که داور می‌توانست آن را اعلام کند، اما با توجه به تشخیص داور، بازی ادامه پیدا کرد و تصمیم اشتباه تأثیرگذاری در نتیجه ایجاد نشد.

رودنیل درباره صحنه‌های پایانی مسابقه توضیح داد: در دقیقه ۷۳ تصمیم داور کاملاً صحیح بود. همچنین در دقیقه ۳+ ۹۰، در خصوص صحنه‌ای که برخی انتظار اعلام ضربه پنالتی به سود سپاهان را داشتند، ادامه بازی تصمیم درستی بود. همچنین اخراج ایگور سرگیف بازیکن پرسپولیس کاملاً درست انجام شد.

وی درباره جنجالی‌ترین صحنه بازی در دقیقه ۸+ ۹۰ و اعلام پنالتی به سود سپاهان گفت: در این صحنه ابتدا دروازه‌بان پرسپولیس از دروازه خارج شد و توپ را با مشت دفع کرد. پیش از آن، زمانی که توپ وارد محوطه جریمه پرسپولیس شد، بازیکن شماره ۹۹ سپاهان مدافع پرسپولیس را هل داد که داور می‌توانست همان‌جا خطا را اعلام کند، اما به دلیل شلوغی صحنه یا زاویه دید، این اتفاق نیفتاد. پس از آن، برخورد توپ با مچ دست دروازه‌بان رخ داد که همزمان شد با برخورد دست دروازه بان با سر مهاجم سپاهان که به نظر من داور در این صحنه اشتباه کرد و پنالتی سپاهان درست نبود.

رودنیل در ادامه با اشاره به شرایط جوی مسابقه افزود: هوای بسیار سرد و وضعیت نامناسب زمین هم روی بازیکنان و هم روی داور تأثیر می‌گذارد، اما در مجموع قضاوت داور با توجه به شرایط مسابقه قابل قبول بود.

این کارشناس داوری در پایان درباره دیدار استقلال و ذوب‌آهن نیز گفت: در این مسابقه داور عملکرد خوبی داشت. بیشتر اخطارهای داده‌شده درست بود و خطاهای اعلام‌شده نیز صحیح بودند. صحنه خاص و تأثیرگذاری در محوطه جریمه رخ نداد که نیاز به تصمیم مهمی داشته باشد و در مجموع قضاوت داور در این دیدار مناسب و قابل قبول ارزیابی می‌شود.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • شهردار آب‌پخش از دانش‌آموز نخبه آب پخشی تجلیل کرد+ تصاویر
  • پک‌های مدیریتی؛ امپراطوری بسته‌ای که تا صدسالگی ساپورت می‌شود/ پتروشیمی، فوتبال، صنعت و ...
  • کاهش 7 درصدی مصرف سوخت کوره 201 با نوآوری در سیستم مشعل/ صرفه‌جویی سالانه ۱۷۴ میلیارد تومانی مصرف انرژی
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1410
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/19
  • تداوم بازسازی نیروگاه مبین انرژی خلیج فارس؛ توربین جدید در آستانه راه‌اندازی
  • بازدید نماینده کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از پروژه های مسکن ملی بوشهر
  • نمایشگاه ایران‌مد باید نقشه راه توسعه صنعت تجهیزات پزشکی شود
  • محموله قاچاق در دشتستان توقیف شد
  • وقتی قرار است آموزش سبک زندگی، فشار تازه‌ای بر دوش خانواده‌ها بگذارد!
  • همکاری شمشیربازی ایران با بائو تا آغاز مسیر انتخابی المپیک ادامه دارد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/19
  • رضایی: قدرت ملی پشتوانه اصلی دیپلماسی و امنیت کشور است
  • پیش‌بینی وضعیت جوی امروز ۱۹ مهر؛ کدام استان‌ها بارانی می‌شوند؟
  • خم شدن حین کار، خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد
  • تأکید استاندار بوشهر بر تثبیت مسیر دریایی بوشهر–قطر و تسهیل تشریفات گمرکی
  • هیچ مجوزی برای کشتار و عرضه گوشت الاغ صادر نشده است / افزایش تولید میگوی بوشهر پس از بحران HPND
  • دیدار مهندس انصاری مدیر عامل شرکت مخازن سبز با فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه
  • معاون وزیر صمت: زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی تقویت می‌شود
  • دکتر زارع استاندار بوشهر همراه وزیر کشور راهی قطر شد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/15
  • «جم» به باشگاه بنزین‌سازان می‌پیوندد؛ تولید روزانه یک میلیون لیتر بنزین باکیفیت
  • پیاتزا:هیچ تیمی چالش‌های ما را ندارد؛رسیدن والیبال به المپیک ممکن نیست
  • دیدار مدیرعامل پتروشیمی بوشهر با فرمانده انتظامی شهرستان عسلویه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/14
  • شستا سیاست‌زده شده / سامانه شایسته‌سالاری میدری هم جواب نداد
  • بیماران قلبی جوان شده‌اند!
  • رقصِ فیل و الاغ در آسمانِ ایران
  • احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی، ضامن امنیت روانی شهروندان است
  • واکنش رئیس انستیتو پاستور ایران به طاعون روسی
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 9 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 13 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...
  • .: بچه شمرون حدود 13 روز قبل گفت: ارواح مطّهر تمامی شهدا ...
  • .: اکبری حدود 14 روز قبل گفت: خداقوت و دستمریزاد به ...
  • .: دوست حدود 15 روز قبل گفت: درود بر خلیل شجاع ...
  • .: ایران حدود 15 روز قبل گفت: 🤣🤣🤣🤣 ...
  • .: مهدی حدود 22 روز قبل گفت: دلسوز مردم بودن مستلزم ...
  • .: عرفان حدود 29 روز قبل گفت: اره عالی ...
  • .: نیکنام حدود 1 ماه قبل گفت: عالی بود درود بر ...
  • .: دشتستان حدود 1 ماه قبل گفت: درود و خدا قوت ...