امروز: يکشنبه 08 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 04 آذر 1404 - 09:36

اتحادخبر:یبوست یک اختلال مزمن است که می‌تواند کیفیت زندگی را به‌طور جدی تحت تأثیر قرار داده و هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی را افزایش دهد.

 

اتحادخبر:یبوست یک اختلال مزمن است که می‌تواند کیفیت زندگی را به‌طور جدی تحت تأثیر قرار داده و هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی را افزایش دهد.

غذاهایی که یبوست را درمان می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، محققان کالج کینگز لندن، نخستین دستورالعمل‌های غذایی مبتنی بر شواهد را برای یبوست مزمن ارائه کرده‌اند و دریافته‌اند که تسکین واقعی ممکن است از طریق کیوی، نان چاودار و آب معدنی حاصل شود. همچنین پسلیوم، پروبیوتیک‌ها و اکسید منیزیم نیز اثرات مثبتی نشان دادند، در حالی که توصیه‌های معمول درباره‌ی فیبر و سنا مؤثر نبودند. این دستورالعمل‌ها بر مدیریت شخصی و استفاده از شواهد با کیفیت بالا تأکید دارند و ابزارهای عملی برای بیماران و پزشکان فراهم می‌کنند.

ایسنا نوشت: کار این گروه تحقیقاتی، نخستین توصیه‌های جامع و مبتنی بر شواهد غذایی را ارائه می‌دهد که به‌طور خاص برای بزرگسالانی که به صورت مزمن و طولانی مدت یبوست دارند، طراحی شده است. نتایج این تحقیق همچنین نشان داد که مکمل‌هایی مانند فیبر پسلیوم، برخی پروبیوتیک‌ها و اکسید منیزیم می‌توانند تسکین بیشتری فراهم کنند. در مقابل، برخی روش‌های رایج که اغلب برای مدیریت یبوست تبلیغ می‌شوند از جمله رژیم‌های غذایی عمومی با فیبر بالا و مکمل‌های سنا (نوعی مسهل)، فاقد شواهد علمی قانع‌کننده برای اثربخشی بودند.

یبوست یک اختلال مزمن است که می‌تواند کیفیت زندگی را به‌طور جدی تحت تأثیر قرار دهد و هزینه‌های مراقبت‌های بهداشتی را افزایش دهد. توصیه‌های بالینی گذشته بر افزایش فیبر و مصرف مایعات متکی بوده‌اند، رویکردی که محققان اکنون آن را بسیار ساده‌انگارانه و قدیمی می‌دانند.

برخلاف راهنمایی‌های پیشین، توصیه‌های جدید مبتنی بر بررسی‌های سیستماتیک گسترده و متاآنالیزها هستند، با استفاده از چارچوب GRADE  برای ارزیابی کیفیت شواهد، یک پنل تخصصی شامل متخصصان تغذیه، یک کارشناس تغذیه، متخصص گوارش، فیزیولوژیست دستگاه گوارش و پزشک عمومی داده‌های بیش از ۷۵ کارآزمایی بالینی را بررسی کردند. این تلاش منجر به ارائه ۵۹ توصیه غذایی و شناسایی ۱۲ حوزه کلیدی برای تحقیقات آینده شد.

تغذیه شخصی‌سازی‌شده و کاربرد جهانی

این دستورالعمل‌ها همچنین بر نتایج قابل اندازه‌گیری تأکید دارند، از جمله تعداد و قوام مدفوع و کیفیت زندگی. این تمرکز عملی به متخصصان بهداشت و درمان اجازه می‌دهد تا مشاوره غذایی را بر اساس الگوهای علائم فردی تنظیم کنند. برای حمایت از پیاده‌سازی، محققان ابزاری دوستانه برای کلینیک‌ها طراحی کرده‌اند که می‌تواند در سراسر جهان مورد استفاده قرار گیرد. این بررسی همچنین نشان داد که اگرچه چندین غذا و مکمل مؤثر به نظر می‌رسند، کیفیت بیشتر مطالعات موجود هنوز پایین است. بسیاری از کارآزمایی‌ها تنها یک مداخله خاص را بررسی کرده‌اند و نه الگوهای رژیم غذایی جامع، که این موضوع نیاز به مطالعات تغذیه‌ای محکم‌تر در زمینه یبوست را برجسته می‌کند.

بازنگری در مورد فیبر و مسیرهای تحقیقاتی آینده

اگرچه رژیم‌های غذایی پر فیبر اغلب به‌عنوان مفید برای سلامت کلی ترویج می‌شوند، یافته‌های جدید نشان می‌دهند شواهد محدودی برای اثربخشی خاص آن‌ها در کاهش یبوست وجود دارد. رژیم غذایی پر فیبر فواید زیادی برای سلامت عمومی دارد و همیشه به‌عنوان یک توصیه رایج برای یبوست مطرح بوده است. با این حال، دستورالعمل‌های ما نشان می‌دهند که به سادگی شواهد کافی برای اثبات اثربخشی آن‌ها در یبوست وجود ندارد. تحقیقات ما در عوض چند استراتژی غذایی جدید را نشان می‌دهد که واقعاً می‌تواند به بیماران کمک کند. در عین حال، ما به شدت به کارآزمایی‌های با کیفیت بالا نیاز داریم تا شواهد مربوط به آنچه مفید است و آنچه مفید نیست را تقویت کنیم.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 209 پروژه با اعتبار 1656 میلیارد تومان در هفته دولت در بخش مرکزی دشتستان
  • بهره‌برداری از جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان / اجرای ۵۵ میلیارد تومان پروژه عمرانی در هفته دولت
  • جهش تولیدات کشاورزی بوشهر/ افتتاح ۷۲ طرح با سرمایه‌گذاری ۱.۹ همتی در هفته دولت
  • پروژه‌های هفته دولت، زمینه‌ساز ایجاد بیش از ۶ هزار فرصت شغلی جديد در استان شد
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • افتتاح زمین چمن اسلام آباد؛ گامی بلند در تحقق عدالت ورزشی روستایی در دشتستان
  • افتتاح ۱۴۰۰ پروژه عمرانی در بوشهر با حضور وبیناری رئیس‌جمهور؛ گامی برای امید و توسعه پایدار
  • طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان با حضور استاندار به بهره‌برداری رسید
  • درخشش مستند بوشهری در جشنواره تلویزیونی مستند/ «از نظر دیگران» برگزیده آرای مخاطبان شد
  • پی گیری مشکلات حوزه راه، اینترنت، بهداشت و درمان و گازرسانی بخش بوشکان
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/07
  • ۲۰ پروژه کشاورزی دشتستان افتتاح می شود
  • پتروشیمی جم، حقوق ۴۵ میلیون یورویی پادجم در پرونده جندی‌شاپور را احیا کرد
  • اتحادخبر:عناوین روزنامه‌های امروز1405/06/07
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • بحران معیشت و فروپاشی منزلت اجتماعی
  • آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۷۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش چاه مبارک به مناسبت هفته دولت
  • نیچه از اوج نبوغ تا مرز جنون
  • متانول به‌عنوان مکمل بنزین؛ ارزیابی مهندسی عملکرد، آلایندگی و سازگاری موتور
  • رهن خانه؛ نیازی که در جدول دهک‌ها دیده نمی‌شود
  • تجدید میثاق رئیس‌ جمهور با آرمان‌های امام راحل
  • تبریکات زودهنگام و کالایی‌ شدن روابط اجتماعی
  • دختران مهر شبانکاره بر بام هندبال بوشهر
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • .: نصیبه حدود 3 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 3 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 5 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 6 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 8 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 8 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 8 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 9 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 9 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...