امروز: جمعه 13 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 02 آذر 1404 - 09:26

اتحادخبر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر از برگزاری برنامه‌های نمایشی، بدون هدف و بدون خروجی مشخص در حوزه زنان انتقاد کرد.

 

اتحادخبر: نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر از برگزاری برنامه‌های نمایشی، بدون هدف و بدون خروجی مشخص در حوزه زنان انتقاد کرد.

انتقاد امام جمعه بوشهر از برگزاری برنامه‌های نمایشی و بدون خروجی

به گزارش مهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در نشست ستاد بزرگداشت مقام زن گفت: کاری که بدون هدف برگزار شود، هرچند ظاهری باشکوه داشته باشد، اثری در مقابله با تهاجم دشمن ندارد. بسیاری از برنامه‌ها پس از پایان جلسه فراموش می‌شوند، چون پشتوانه فکری و هدف عملیاتی ندارند.

وی با بیان اینکه برنامه‌ها باید هدف داشته باشند و بر اساس شناخت مسائل زنان استان طراحی شوند ابراز داشت: محتوا و شیوه اجرا متناسب با شرایط اجتماعی باشد.
وی اظهار داشت: گاهی یک سرود، یک دل‌نوشته یا یک سخنران مناسب اثرگذارتر از یک همایش علمی است. شناخت مخاطب و انتخاب محتوای درست اهمیت دارد.

آیت‌الله صفایی بوشهری با اشاره به اینکه بیش از هفت مسئله اصلی در حوزه زنان استان شناسایی شده است، گفت: باید اولویت‌های درجه یک را مشخص کنید و ببینید در مراسمی مانند جشن‌های میلاد حضرت زهرا (س) کدام مسائل قابل حل یا پیگیری هستند. این برنامه‌ها نباید از هم گسسته باشند، بلکه باید دنباله‌دار و مکمل یکدیگر باشند.

عضو مجلس خبرگان رهبری خواستار ارزیابی مستمر برنامه‌ها شد و گف: بعد از هر برنامه باید بررسی کنیم که چقدر به هدف رسیدیم؛ عوامل موفقیت یا ضعف چه بوده. این می‌شود کار حرفه‌ای.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر با تأکید بر کنار گذاشتن نگاه سازمانی و جناحی گفت: حفظ مقام زن و صیانت از بانوان در برابر تهاجم دشمن یک وظیفه عمومی است. این کار باید تشکیلاتی انجام شود و همه دستگاه‌ها مشارکت کنند. اینکه هر اداره جداگانه و جزیره‌ای عمل کند، نتیجه‌بخش نیست.

وی افزود: استان بوشهر در سال‌های اخیر روحیه تشکیلاتی خوبی پیدا کرده و باید آن را تقویت کرد.

آیت‌الله صفایی بوشهری با اشاره به قدرت هنر در اثرگذاری اجتماعی گفت: از همه ظرفیت‌های هنری استفاده کنید: فیلم کوتاه، تئاتر، شعر، مقاله، نقاشی، مجسمه‌سازی، موسیقی آئینی و سرود. این‌ها ابزارهایی‌اند که می‌توانند پیام هویت دینی و ملی را در دل جامعه تثبیت کنند.

وی با تأکید بر ایجاد غرفه‌های نمایش توانمندی بانوان در برنامه‌های مناسبتی اظهار داشت: بانوان استان بوشهر در حوزه‌های علمی، ورزشی، پژوهشی و هنر دستاوردهای بزرگی دارند. باید کتاب‌ها، اختراعات، مقالات، افتخارات ورزشی و صنایع دستی آنان معرفی شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر از نمونه بانوان موفق استان یاد کرد و افزود: دانشمندان، نویسندگان، ورزشکاران و مخترعان زن باید معرفی شوند تا دختران جوان الگو داشته باشند.

آیت‌الله صفایی بوشهری بخش مهمی از سخنان خود را به بانوان آسیب‌دیده اختصاص داد و گفت: در استان بانوانی هستند که به دلیل شرایط خانوادگی یا اجتماعی آسیب دیده‌اند. این موضوع نباید رها شود. دستگاه‌ها باید کنار هم قرار بگیرند و در قالب یک سازوکار مشترک، مشکلات این بانوان را حل کنند.

وی افزود: این کار نباید منوط به مراجعه افراد باشد، بلکه باید فعالانه شناسایی صورت گیرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: دشمن از سال‌ها قبل بر روی کودکان دختر کار کرده و امروز آثار آن قابل مشاهده است. اگر از کودکی هویت دینی و ملی آنان تقویت نشود، در نوجوانی و جوانی کار بسیار سخت خواهد شد.

وی پیشنهاد داد که برای کودکان برنامه‌های هویتی طراحی شود و مسابقات و فعالیت‌های هنری و فرهنگی ویژه دختران برگزار گردد و خانواده‌ها نیز در این مسیر همراه شوند.

آیت‌الله صفایی بوشهری گفت: کارهای حوزه بانوان در بوشهر از نظر بودجه مشکلی ندارد، مشکل مدیریت و برنامه‌ریزی است. با مدیریت درست، هم بودجه جذب می‌شود و هم درست مصرف خواهد شد.

وی پیشنهاد تشکیل مجمع خیریه تخصصی بانوان را مطرح کرد تا به صورت ساختارمند نیازهای زنان آسیب‌دیده را پوشش دهد؛ از جمله تهیه جهیزیه برای دختران نیازمند و کمک‌های معیشتی.

نماینده ولی‌فقیه در استان بوشهر درباره لزوم تحرک جدی در حوزه فرهنگ زنان گفت: در حوادث سال‌های اخیر، کوتاهی برخی باعث آسیب شد. باید برنامه‌ها را جدی بگیریم. انسان‌های بزرگ کارهای نشدنی را شدنی می‌کنند.

آیت‌الله صفایی بوشهری با قدردانی از فعالان حوزه زنان استان گفت: افتخار من این است که در استانی زندگی می‌کنم که مردمش بزرگ، شریف و اثرگذارند. شما انسان‌های بزرگی هستید و نقش بی‌بدیلی در اعتلای استان دارید.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • مدیریت حراست پتروشیمی بوشهر به یک مدیر جوان و باتجربه سپرده شد
  • تنوع‌بخشی به عرضه محصولات آریاساسول با تولید و فروش پلیمر به صورت پودر
  • دانشگاه پیام نور واحد کنگان با دو رشته به اصلاحیه دفترچه ارشد ۱۴۰۵ اضافه شد
  • محکومیت حمله بزدلانه آمریکا به مراسم عروسی در سیریک
  • بوشهر پیشتاز در سرمایه‌گذاری؛ عبور از مرز ۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی
  • پیگیری ترمیم دستمزد کارگران در شورای‌عالی کار
  • نونهالان و نوجوانان بوشهری در مسابقات قهرمانی کونگ‌فو توآ کشور خوش درخشیدند
  • ارتباط نوشیدنی‌های شیرین با دو برابر شدن خطر ابتلا به سرطان معده
  • توصیه کارشناس هواشناسی به کشاورزان برای ۴ روز آینده
  • نرخ موفقیت درمان ناباروری از ۲۵ تا ۴۰ درصد است
  • توقف فعالیت معدن شن و ماسه در حریم تخت‌جمشید
  • سرمربی ایرانجوان بوشهر: تیم را برای حضور شایسته در لیگ 2 می‌بندیم
  • نیک‌روش: افتتاح گذر غرب تنگک‌ها پیش از تکمیل پروژه محل ابهام است
  • حمله به پایگاه علی‌السالم؛ آشیانه پهپادها به آتش کشیده شد
  • کیفیت هوای شیراز در وضعیت قابل قبول است
  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • حذف گردنه حادثه خیز «نارمنج» دشتستان با حضور استاندار بوشهر
  • تصاویر اتحاد خبر از بهره‌برداری از طرح تولید ریزجلبک اسپیرولینا در دشتستان
  • افتتاح ۱۴۰۰ پروژه عمرانی در بوشهر با حضور وبیناری رئیس‌جمهور؛ گامی برای امید و توسعه پایدار
  • مخزن 1000 مترمکعبی شهر کلمه دشتستان با حضور استاندار بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • بهره‌برداری از طرح توسعه تولید جوجه مرغ آمین در دشتستان با حضور استاندار بوشهر / تصاویر اتحاد خبر
  • مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی دشتستان با حضور استاندار به بهره‌برداری رسید / تصاویر اتحاد خبر
  • عقل هم خوب چیزی هست؛ گرانی را از واقعیت های اقتصاد جدا نکنیم
  • تنوع انتخاب رشته در دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزایش یافت
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 209 پروژه با اعتبار 1656 میلیارد تومان در هفته دولت در بخش مرکزی دشتستان
  • پتروشیمی جم، حقوق ۴۵ میلیون یورویی پادجم در پرونده جندی‌شاپور را احیا کرد
  • محمد پیامبری که از نو باید شناخت
  • بهره‌برداری از نخستین مرکز پرتودرمانی بیماران سرطانی بوشهر با حضور وزیر بهداشت و استاندار بوشهر
  • تجلیل از مسعود آتشی در نشست مؤسسین خانه فرهنگ دشتستان
  • استاندار بوشهر از خبرنگاران تجلیل کرد / تصاویر اختصاصی
  • دیدار رئیس سازمان نظام پزشکی دشتستان با مدیر مسئول و سردبیر اتحاد جنوب
  • در صحنه بمان؛ با تمام آلام
  • جاماندگان اربعین در سراسر کشور
  • اجرای طرح های عوامل تعیین‌کننده اجتماعی سلامت و پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرستان دشتستان
  • علوی: مواکب فارس تا بازگشت آخرین زائر اربعین فعال می‌مانند
  • جایگاه های سوخت نرسان بنزین
  • 🎥ویدیو/ظفرقندی: تکمیل مرکز پایش سلامت نخل تقی عسلویه شتاب می‌گیرد
  • 🎥ویدیو/توافق ایران و عمان بر سر نقشه تردد در تنگه هرمز
  • موکب‌های روستایی در راه حسین(ع)
  • جاده ی مرگ در شبانکاره باز هم قربانی گرفت/ آیا در استان بوشهر فریادرسی نیست؟
  • نشست فرماندار دشتستان با مدیرکل بنیاد شهید استان بوشهر / ابلاغ ریاست بنیاد شهید شهرستان به شهرام قلی‌زاده
  • کارشناسِ های همه‌چیزدان، این همه سواد را از کجا می آورند؟!
  • .: نصیبه حدود 8 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 8 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 10 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 11 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 13 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 13 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 13 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 13 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 14 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 14 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...