امروز: دوشنبه 22 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 26 آبان 1404 - 10:27

اتحادخبر:رئیس کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اقدام بیمارستان های خصوصی برای گرفتن تعهد عدم ازدواج و فرزندآوری پرستاران خانم را یک رفتار غیرقانونی دانست.

 

اتحادخبر:رئیس کمیته پرستاری کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اقدام بیمارستان های خصوصی برای گرفتن تعهد عدم ازدواج و فرزندآوری پرستاران خانم را یک رفتار غیرقانونی دانست.

واکنش مجلس به محدودیت در ازدواج و فرزندآوری پرستاران

به گزارش مهر به نقل از خانه ملت، سیدمحمد جمالیان، با اشاره به برخی گزارش‌ها درباره گرفتن تعهد از پرستاران در مراکز درمانی خصوصی برای محدود کردن ازدواج یا فرزندآوری، گفت: اگر جایی تعهد کتبی برای عدم ازدواج یا فرزندآوری از پرستاران گرفته شود، این اقدام غیرقانونی است حتی اگر چنین تعهدی اخذ شده باشد، پرستاران می‌توانند به اداره کار شکایت کنند، چون این نوع شروط در قراردادها از نظر قانونی فاقد اعتبار است.

وی توضیح داد: اگر هم چنین مواردی مشاهده شود، معمولاً ناشی از ماهیت قراردادهای بخش خصوصی است چرا که برخلاف کارمندان دولت که ۳۰ سال در یک سازمان باقی می‌مانند، پرستاران در بخش خصوصی قراردادهای یک‌ساله یا کوتاه‌مدت دارند و برخی مراکز خصوصی هنگام جذب نیرو شرط می‌گذارند که فرد در مدت قرارداد قصد بارداری نداشته باشد و این موضوع محدود به پرستاری نیست و در برخی مشاغل دیگر نیز دیده می‌شود.

جمالیان افزود: وقتی پرستاری وارد بیمارستانی می‌شود، مدتی طول می‌کشد تا با استانداردهای بخش آشنا شود و برای بیمارستان سخت است که ۲ ماه بعد فرد اعلام کند باردار است یا می‌خواهد از مرخصی قانونی استفاده کند.

وی گفت: برخی افراد بدون اعلام وضعیت بارداری استخدام شده و پس از چند ماه درخواست استفاده از ۹ ماه مرخصی با حقوق داده‌اند یا پس از مرخصی دیگر بازنگشته‌اند و همین موضوع باعث گلایه برخی مراکز شده است.

جمالیان تأکید کرد: اگر در برخی بیمارستان‌ها چنین شرطی گذاشته شده، بیشتر با هدف جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی بوده نه ممنوعیت ازدواج یا فرزندآوری و شخصاً هیچ موردی ندیده‌ام که بیمارستانی به‌صورت رسمی ازدواج یا بچه‌دار شدن را ممنوع کرده باشد و چنین چیزی هم با عقل و منطق سازگار نیست.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد: در قراردادهای یک ساله، ممکن است کارفرما بگوید در مدت قرارداد قصد بارداری نداشته باشید اما این کاملاً متفاوت است از اینکه بخواهند برای سال‌های طولانی یا برای پرستاری که سال‌ها در بیمارستان کار کرده، حق فرزندآوری را سلب کنند؛ اکنون بسیاری از پرستاران متأهل و دارای فرزند در بخش خصوصی مشغول کارند و چنین محدودیتی وجود ندارد.

وی با اشاره به خروج بالای نیرو از بخش خصوصی، گفت: متأسفانه به دلیل کمبود پرستار و رفت‌وآمد زیاد نیرو، برخی از مراکز برای کنترل شرایط به سمت چنین شروطی رفته‌اند اما این اقدام نیز نباید منجر به تضییع حقوق پرستاران شود.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • جزئیات حملات دشمن به ۵ شهرستان استان بوشهر
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • ماکیاوللی؛ مرید شیطان یا راهنمای انسان؟
  • 🔹آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی زاگرس(سهامی عام) به روش حضوری و الکترونیکی
  • نخستین پرواز فرودگاه بوشهر پس از چهار ماه انجام شد
  • آیا دوچرخه سواری و دویدن به زانو آسیب می زند
  • جزئیات نامه‌ای با مضمون افزایش تاب‌آوری نظام دارویی کشور
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی پردیس به مناسبت روز ملی حراست
  • کارفرمایان بوشهری پیشگامان تحقق رشد اقتصادی هستند
  • تسریع در پرداخت وام ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی در بوشهر
  • ظهور قدرت‌های جدید در فوتبال زنان/ مدعیان سنتی در چه وضعیتی هستند؟
  • برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی/ جنگ غول‌ها برای فینال
  • ۴ بازی برای فرار از تکرار بدترین رکورد؛مأموریت بزرگ پیاتزا در هفته سوم
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 2 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 6 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 21 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 21 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 24 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...