امروز: پنجشنبه 25 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 مهر 1404 - 10:51

اتحادخبر:رئیس سازمان لیگ کشتی با اشاره به وضعیت تیم‌ها در آستانه آغاز لیگ برتر، از بلاتکلیفی دانشگاه آزاد به دلیل تأخیر در تصویب بودجه خبر داد و تأکید کرد لیگ فرنگی به صورت متمرکز برگزار خواهد شد.

 

اتحادخبر:رئیس سازمان لیگ کشتی با اشاره به وضعیت تیم‌ها در آستانه آغاز لیگ برتر، از بلاتکلیفی دانشگاه آزاد به دلیل تأخیر در تصویب بودجه خبر داد و تأکید کرد لیگ فرنگی به صورت متمرکز برگزار خواهد شد.

یاری: لیگ کشتی فرنگی متمرکز برگزار می‌شود؛ حضور خارجی‌ها هزینه‌زا نیست

حمید یاری در گفتگو با مهر درباره انصراف برخی تیم‌ها از لیگ کشتی گفت: بحث انصراف تیم‌ها فقط مربوط به دانشگاه آزاد است و مشکل آنها هم مربوط به مصوب نشدن بودجه است. تا زمانی که بودجه تصویب نشود امکان تمدید قرارداد یا انعقاد آن وجود ندارد. به هر حال ما فعلاً منتظر این تیم هستیم و باید ببینیم امروز یا فردا تکلیفش چه خواهد شد و در غیر این صورت تصمیم دیگری خواهیم گرفت.

وی گفت: سال گذشته مسابقات المپیک در مردادماه برگزار شد و ما یک ماه شهریور فرصت داشتیم و شروع مسابقات را از مهرماه آغاز کردیم. با این حال برخی باشگاه‌ها و مربیان انتقاد می‌کردند که لیگ طولانی و فرسایشی شده است. امسال با توجه به برنامه تیم ملی و مسابقات چرخه انتخابی، قبل از دهه سوم آذر تصمیم گرفته شد که لیگ با ۶ تیم برگزار شود و درخواست برخی باشگاه‌ها برای اضافه کردن تیم‌ها پذیرفته نشد، زیرا زمان کافی برای اتمام لیگ وجود نداشت.

برخی وعده‌ها نادرست باعث دلسردی اسپانسرها می‌شود

رئیس سازمان لیگ کشتی با اشاره به حضور برخی تیم‌ها با بودجه‌های قابل قبول و حضور اسپانسرها گفت: در سال‌های گذشته لیگ کشتی تک‌قطبی یا دوقطبی بوده و حالا در چند سال اخیر با اضافه شدن برخی تیم‌های جدید، شرایط لیگ سه و چهارقطبی ایجاد شده آیا این موضوع به ضرر کشتی است؟ برخی دوستان صحبت‌هایی مطرح می‌کنند که بسیار عجیب است. اگر در لیگ کشتی بودجه آمده آیا این نشانه بی برنامگی است؟ اتفاقاً این موضوع نشان می‌دهد لیگ کشتی در کنار سایر رشته‌ها به حق واقعی خودش رسیده است.

رئیس سازمان لیگ کشتی در مورد حضور اسپانسرها در لیگ کشتی ادامه داد: در زمینه اسپانسرینگ، سازمان لیگ تلاش می‌کند ارتباط مستقیم با اسپانسرها داشته باشد، اما برخی وعده‌های نادرست یا سوءتفاهم‌ها باعث دلسردی اسپانسرها می‌شود. ما تلاش داریم که با رعایت قوانین و شفافیت، شرایط حضور اسپانسرها و تیم‌ها را بهبود ببخشیم. حضور اسپانسرها و تیم‌ها در لیگ برای همه افتخار است و هدف نهایی ارتقای کیفیت و رقابت است. مشکل اصلی ما در مذاکره نادرست و دلسردی برخی افراد است. برخی افراد هنگام قراردادبستن و حضور در تیم، انتظار دارند که همه وعده‌ها و شرایط به سرعت انجام شود و وقتی این اتفاق نمی‌افتد، دلسرد می‌شوند و تصمیم به ترک تیم یا انتقاد می‌گیرند. این مسائل به ضرر کشتی و لیگ تمام می‌شود. ما تمام تلاش خود را می‌کنیم که مسابقات طبق برنامه و بدون تأخیر برگزار شود و تیم‌ها، مربیان و کشتی‌گیران در شرایط مناسب حضور یابند.

لیگ کشتی فرنگی به صورت متمرکز برگزار می‌شود

یاری در مورد بدهی برخی باشگاه‌ها عنوان کرد: قطعاً لیگ کشتی هنوز در حال آزمون و خطاست و ما منکر این موضوع نمی‌شویم. متأسفانه برخی باشگاه‌ها هنوز قرارداد داخلی دارند و قراردادهای رسمی خود را در سامانه ثبت نمی‌کنند به همین خاطر است که وقتی موضوع بدهی باشگاه‌ها به کشتی‌گیران مطرح می‌شود ما نمی‌توانیم ورود کنیم چرا که قراردادی که کشتی‌گیر با باشگاه بسته است با آن چیزی که در سامانه ثبت شده متفاوت است. در هر صورت ما پیگیر موضوع بدهی باشگاه شهرداری مسجد سلیمان به کشتی‌گیران هستیم.

رئیس سازمان لیگ بااشاره به اینکه لیگ کشتی فرنگی به تعویق افتاد گفت: یکی از آن دلایل تعویق لیگ بحث نامشخص بودن وضعیت تیم شهرداری مسجد سلیمان است. ضمن اینکه هر ۶ تیم شرکت‌کننده در لیگ برتر فرنگی درخواست کردند که لیگ به صورت متمرکز برگزار شود و احتمالاً باتوجه به چرخه انتخابی تیم‌های ملی و برنامه‌ریزی برای مسابقات قهرمان کشوری، استارت لیگ متمرکز فرنگی را از هشتم آبان ماه خواهیم زد.

دستمزد یک کشتی‌گیر روس درجه یک از ملی‌پوش داخلی کمتر است!

یاری در ادامه درباره حضور ۳ کشتی‌گیر خارجی و برخی انتقادها مبنی بر اینکه حضور کشتی‌گیران خارجی باعث افزایش هزینه‌ها و کاهش تقاضا شده است، گفت: یکی از عواملی که لیگ کشتی را از دو قطبی و تک قطبی خارج کرده است حضور همین کشتی‌گیران خارجی است، حضور کشتی‌گیران داخلی در لیگ محدودیت خاص خودش را دارد، مشخصاً چند ملی‌پوش در لیگ کشتی نمی‌گیرند و تنها تعدادی ملی‌پوش محدود باقی می‌ماند که در تیم‌ها تقسیم می‌شوند. بنابراین حضور کشتی‌گیران خارجی این فرصت را می‌دهند که برخی تیم‌ها عرض اندام کنند.

رئیس سازمان لیگ کشتی تأکید کرد: حضور این نفرات هیچ ضرر مالی برای تیم‌ها ایجاد نمی‌کند بلکه تنور رقابت‌ها داغ‌تر می‌شود. تیم‌ها می‌توانند نفرات مناسب را انتخاب نمایند. برای مثال، هزینه کشتی‌گیر درجه یک روس، مشابه یا حتی کمتر از کشتی‌گیر درجه دوم ایران است. این موضوع نشان می‌دهد که حضور خارجی‌ها فرصت مناسبی برای تیم‌ها فراهم می‌کند. ما بر این باوریم که حضور کشتی‌گیران خارجی فرصت مناسبی برای ارتقای لیگ است و هیچ‌گونه ضرر مالی برای تیم‌ها ندارد. این موضوع یک ظرفیت برای لیگ کشتی به حساب می‌آید. چون هم از نظر پولی به نفع تیم‌هاست و هم تنور لیگ کشتی داغ می‌شود. قطعاً ما ایراد داریم و منکر آن نمی‌شویم.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه تا راه‌آهن
  • توسعه امکانات و تجهیزات سلامت، بهداشت و درمان؛ گامی ارزشمند از سوی هلدینگ پتروپالایش کنگان
  • فرماندار بوشهر: مدیریت مصرف برق در اولویت است
  • گره کور مطالبات گندم‌کاران
  • رکوردشکنی پتروشیمی زاگرس در بازار سرمایه؛ یکی از بزرگ‌ترین افزایش سرمایه‌های سال کلید خواهد خورد
  • مهلت رفع تعهد ارزی سال ۱۴۰۴ تا پایان آذر ۱۴۰۵ تمدید شد
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: به آمریکا اجازه دخالت در تنگه هرمز را نمی‌دهیم
  • زاکانی: رایگان شدن حمل‌ونقل عمومی در شرایط جنگی ادامه یابد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/04/24
  • نسخه اینترنتی هفته نامه اتحاد جنوب/شماره 1397
  • ترکیب هیئت رئیسه کمیسیون‌های مجلس در اجلاسیه سوم مشخص شد
  • جزئیات ارائه ۸۴ خدمت تأمین اجتماعی بدون مراجعه حضوری
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • پیگیری پروژه‌های راهبردی راه دشتستان؛ از روند تکمیل بزرگراه دالکی–کنارتخته و تکمیل بزرگراه برازجان–اهرم تا تقاطع غیرهمسطح وحدتیه و راه‌آهن بوشهر شیراز
  • دستگاه سونوگرافی و OPG در پلی‌کلینیک تخصصی امام موسی کاظم(ع) برازجان به بهره‌برداری رسید
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • ۱۰۴ هزار بوشهری زیر چتر بهزیستی/ اختلافات خانوادگی و اعتیاد در صدر بحران‌های اجتماعی
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • قدرت ملّی، زیربنای هر انتقام مؤثر است
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی در مهدیه شهر صدرا/ تصاویر اختصاصی
  • ضرورتِ گذار از نهاد های استخراجی به نهادهای فراگیر
  • در خط مقدم تولید؛ نقش کارکنان پتروشیمی و پالایشگاه‌ها در عبور از بحران
  • .: ... 1 روز قبل گفت: درود بر شما🙏 ...
  • .: پتروشیمی ها حدود 3 روز قبل گفت: درود بر همکاران عزیز ...
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 5 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 5 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 6 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 9 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 15 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 19 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 23 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 24 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...