امروز: يکشنبه 21 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 10 مهر 1404 - 09:22

اتحادخبر:زنگ آغاز فصل جدید لیگ برتر بسکتبال در حالی با یک هفته تاخیر روز پنجشنبه به صدا در می‌آید که قرار است ۱۲ تیم جدید و قدیمی برگزارکننده فصلی به ظاهر منظم‌تر از قبل باشند.

 

اتحادخبر:زنگ آغاز فصل جدید لیگ برتر بسکتبال در حالی با یک هفته تاخیر روز پنجشنبه به صدا در می‌آید که قرار است ۱۲ تیم جدید و قدیمی برگزارکننده فصلی به ظاهر منظم‌تر از قبل باشند.

پایان ۵ماه رکود بسکتبال باشگاهی با آغاز لیگ؛ رقابت ۱۲ تیم در فصلی منظم

به گزارش مهر، به فاصله پنج ماه پس از برگزاری آخرین دیدار لیگ برتری بسکتبال (۱۵ اردیبهشت - سومین فینال فصل بیست و ششم)، قرار است فصل جدید این مسابقات از روز پنجشنبه (۱۰ مهر) آغاز شود. فصلی که برخلاف حداقل فصل گذشته، بدون کش و قوس آنچنانی به نقطه آغاز رسیده و این می تواند نویدبخش در پیش بودن مسابقاتی منظم تر باشد.

فصل گذشته لیگ بسکتبال در حالی برگزار شد که تهدید و تعهد و ورود دقیقه ۹۰ چالش های پیش فصل زیادی را برای برگزارکنندگان لیگ ایجاد کرده بود. در نهایت هم لیگ سال قبل در حالی قرعه کشی شد که تیم قدیمی ذوب آهن و دو تیم تازه وارد (آسمان ولایت مشهد و پایش پارت شاهرود) درست پیش از آغاز مراسم قرعه کشی به فهرست لیگ برتری ها اضافه شدند. در نهایت هم مسابقات با یک هفته تاخیر آغاز شد درحالیکه جای قدیمی ترین و پرافتخارترین تیم ها (ذوب آهن و مهرام) در میان فهرست ۱۱ تیمی آن خالی بود اگرچه بعد از یک هفته ذوب آهن وارد لیگ شد و ... .

بسکتبال برای فصل جدید لیگ برتر اما پیچ و تابی به اندازه قبل به خود ندید کمااینکه تیمی نامدار و مطرح مانند استقلال متقاضی حضور در لیگ شد و بدون این هفته و آن هفته کردن، ورودش را قطعی کرد، ۶ تیم فصل گذشته و از جمله فینالیست ها دوباره خود را در جمع لیگ برتری ها قرار دادند و دیگر تیم های تازه وارد هم تا قبل از قرعه کشی، تکلیف شان را نهایی کردند.

پایان ۵ماه رکود بسکتبال باشگاهی با آغاز لیگ؛ رقابت ۱۲ تیم در فصلی منظم

فصل گذشته لیگ بسکتبال با چالش های زیادی پیش از آغاز همراه بود به خصوص از سمت ذوب آهن

البته که بعضا این تیم ها کم و بیش با مشکلاتی مواجه بودند اما سازمان لیگ بسکتبال که سال گذشته به خاطر نقض قوانین خودنوشته، انتقادات زیادی را متوجه خود کرد، امسال با مدیریت هوشمندانه تر و به موقع تر، مانع از تکرار چالش های قبل شد.

البته که لیگ برتر بسکتبال در سال جاری هم با یک هفته تاخیر نسبت به زمان مقرر اولیه آغاز می شود اما به نظر می رسد با توجه به تمهیدات اندیشیده شده به خصوص از حیث مالی و تاکید بر تسویه حساب مالی باشگاه ها، لیگ امسال با برنامه تر پیش ببرد.

گلنور اصفهان، کاله مازندران، شهرداری گرگان، پالایش نفت آبادان، مهگل البرز، طبیعت اسلامشهر و پایش پارت شاهرود که سال گذشته هم در لیگ برتر حضور داشتند همراه با رعد پدافند هوایی اصفهان، پترو نوین ماهشهر، پاس کردستان، نفت زاگرس جنوبی و استقلال تهران برگزارکننده فصل جدید رقابت های باشگاهی بسکتبال خواهند بود.

این بیست و هفتمین فصل لیگ برتر بسکتبال به حساب می آید که شهرداری گرگان مدافع عنوان قهرمانی آن محسوب می شود. این تیم در فینال فصل قبل و طی ۳ دیدار متوالی، برابر طبیعت که مدافع قهرمانی آن فصل بود، پیروز شد و جام قهرمانی را از آن خود کرد.

با این حساب، گرگانی ها از مدعیان فصل جدید هستند. اگرچه مهره کلیدی مانند ارسلان کاظمی از جمع آنها جدا شده است اما با حضور صالح مخدومی در راس کادر فنی و بازیکنانی مانند برادران یازرلو، میثم میرزایی، مبین شیخی، پیتر گریگوریان و همیلتون آمریکایی، می توان همچنان روی شهرداری گرگان به عنوان مدعی حساب کرد مانند طبیعت.

با جدایی مهران شاهین طبع از کادر فنی طبیعت، علی آرزومندی جای او را گرفت. این مربی امیدوار است با در اختیار داشتن بازیکنانی مانند سجاد مشایخی، سعید داورپناه، امیرحسین آذری، مسعود سلیمانی و دو بازیکن خارجی اش، بتواند با دیگر مدعیان رقابت داشته باشد و از جمله کاله.

پایان ۵ماه رکود بسکتبال باشگاهی با آغاز لیگ؛ رقابت ۱۲ تیم در فصلی منظم

شهرداری گرگان و طبیعت که برگزارکننده فینال فصل گذشته لیگ برتر بسکتبال بودند، ازمدعیان فصل جدید هم به حساب می آیند

کاله که فصل گذشته لیگ بسکتبال را با جایگاه سومی تمام کرد، برای فصل جدید فرزاد کوهیان را به جای مهران حاتمی در راس کادر فنی خود دارد. مربی تیم ملی بسکتبال که در کنار بازیکنان داخلی مانند متین آقاجان پور، جلال آقامیری، فرید اصلانی، روزبه ارغوان، علی نصیری و چند بازیکن جوان باشگاه کاله، دو بازیکن خارجی هم قرار داده است به این امید که تیمش را به سمت بالای جدول هدایت کند.

بیراه نیست اگر نفت را هم در کنار مدعیان قرار داد. تیمی با سابقه و همیشه حاضر در لیگ بسکتبال که همچون سال های اخیر، حماد صامری هدایت آن را بر عهده دارد. سجاد پذیرفته، رسول مظفری، سینا واحدی و آرمان زنگنه از بازیکنان شاخص این مربی هستند و عصای دستش برای رقابت نزدیک با رقبا.

علاوه بر این تیم های با سابقه و قدیمی، تیم تازه لیگ برتری شده استقلال را هم می توان در صف مدعیان قرار داد. تیمی که مهران شاهین طبع هدایت آن را بر عهده گرفته است. این مربی بدون بازیکن خارجی، ترکیبی به نسبت جوان را برای ورود به لیگ بسکتبال بسته است. ارسلان کاظمی در کنار نوید رضایی فر بازیکنان شاخص استقلال هستند و امید مربی شان برای به کارگیری تجربه رقابت لیگ برتری.

اتفاقا دیدار همین تیم استقلال با کاله، مهمترین دیدار هفته نخست فصل جدید لیگ برتر بسکتبال را رقم خواهد زد. دو تیمی که مربی فعلی تیم ملی و سرمربی پیشین این تیم در راس آنها قرار دارند و هر یک امیدوارند اول با تجربه ای که از مربیگری در لیگ برتر دارند و دوم اتکا به بازیکنان شان، برنده این هفته از رقابت ها باشند.

برنامه دیدارهای هفته نخست بیست و هفتمین دوره رقابت های بسکتبال لیگ برتر باشگاه های کشور به این شرح است:

پنجشنبه ۱۰ مهر

* رعد پدافند - پترو نوین ماهشهر
* طبیعت اسلامشهر - گلنور اصفهان
* مهگل البرز - پاس کردستان
* نفت آبادان - پایش پارت شاهرود
* شهرداری گرگان - نفت زاگرس جنوبی
* کاله مازندران - استقلال تهران

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • چنگ خروس‌ها به صورت شیران اطلس/فرانسه از خطر گریخت و به نیمه نهایی رفت
  • اجرای ۲ عملیات همزمان توسط پلیس بوشهر؛ ۳۴ کیلوگرم تریاک کشف شد
  • بقائی: درخواستی برای مذاکره با آمریکا نداشتیم
  • قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد
  • تولید سالانه ۵ میلیون بچه‌ماهی دریایی در بوشهر هدف‌گذاری شد
  • تنها راه، پایبندی دو طرف به تعهداتشان ذیل یادداشت تفاهم اسلام آباد است
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • همدلی، رمز ماندگاری تولید در صنعت انرژی
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • بوشهر در سوگ رهبر شهید؛ برگزاری آیین‌های گسترده عزاداری
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • .: ح. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد 1 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 2 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 5 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 12 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 16 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 20 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 20 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 23 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 23 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...