امروز: يکشنبه 21 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 25 تير 1404 - 13:21

اتحاد خبر:دونالد ترامپ در حالی که در سخنرانی روز آغاز دور دوم ریاست جمهوری خود قول داده بود رئیس جمهور «برقرار کننده صلح» باشد اما بررسی‌ها نشان می‌دهند او در عرض پنج ماه اخیر به اندازه چهار سال ریاست جمهوری جو بایدن حملات هوایی به اجرا در آورده است.

 

اتحاد خبر:دونالد ترامپ در حالی که در سخنرانی روز آغاز دور دوم ریاست جمهوری خود قول داده بود رئیس جمهور «برقرار کننده صلح» باشد اما بررسی‌ها نشان می‌دهند او در عرض پنج ماه اخیر به اندازه چهار سال ریاست جمهوری جو بایدن حملات هوایی به اجرا در آورده است.

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ در سخنرانی در روز آغاز دور دوم ریاست جمهوری خود در ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ ادعا کرده بود: «قدرت ما همه جنگ‌ها را متوقف خواهد کرد و یک روح اتحاد جدید را به یک جهان خشمگین، پر خشونت و کاملا غیر قابل پیش‌بینی خواهد آورد.»

روزنامه «ایندیپندنت» گزارش می‌دهد، اما تنها با گذشت ۶ ماه از این اظهارات، دولت ترامپ به اندازه کل دوره چهار ساله ریاست جمهوری جو بایدن حملات هوایی علیه کشورهای خارجی انجام داده است و تحلیلگران ادعای این رئیس جمهور آمریکا برای پایان دادن به آنچه که «جنگ‌های همیشگی» آمریکا خوانده بود را زیر سوال می‌برند.

داده‌های یک سازمان غیرانتفاعی بین‌المللی حوزه جمع‌آوری داده به نام سازمان «داده‌های رویدادی و مکانی درگیری‌های مسلحانه» (ACLED) نشان می‌دهند از زمانی که دونالد ترامپ به کاخ سفید بازگشته، ایالات متحده دست کم ۵۲۹ بمباران را در بیش از ۲۴۰ نقطه در آفریقا، خاورمیانه و آسیای مرکزی اجرا کرده است. داده‌ها اما تصریح می‌دارند که مجموع چنین بمباران‌هایی از سوی دولت جو بایدن،‌ رئیس جمهور سابق آمریکا در طول چهار سال ریاست جمهوری‌اش ۵۵۵ مورد بوده است.

«کالیوناد رالی»، رئیس سازمان مذکور در بیانیه‌ای گفت: «این ترجیح ترامپ به درگیر شدن باعث این سوال می‌شود که آیا این حملات ناقض وعده او به پایان دادن به جنگ‌های آمریکا نیستند و با این حملات خارجی او چطور قرار است به چنین وعده‌ای عمل کند؟»

این در حالی است که «آنا کلی»، معاون سخنگوی کاخ سفید در بیانیه‌ای به ایندیپندنت مدعی شد:‌ همه اقدامات تعیین کننده ترامپ شدیدا پرطرفدار بوده و منجر به صلح بیشتر شده‌اند.

طبق داده‌های ACLED اکثر حملات هوایی دولت ترامپ یمن را در راستای حمایت از رژیم صهیونیستی هدف گرفته‌اند.

این داده‌ها نشان می‌دهند دولت دوم ترامپ در عرض سه ماه دست کم ۴۷۴ بار به یمن حمله کرده است. دولت جو بایدن طی بازه زمانی حدودا ۱۲ ماهه ۲۹۴ حمله به یمن اجرا کرده بود.

همچنین داده‌های سازمان غیرانتفاعی «ایر وارز» نیز حاکی از آن است حملات هوایی دولت ترامپ به یمن تقریبا همانقدر باعث کشته شدن غیرنظامیان در عرض تنها هشت هفته شده که بمباران‌های آمریکا در عرض ۲ دهه قبل از آن علیه یمن باعث کشته شدن غیرنظامیان شدند. گزارش این سازمان مشخص ساخته که در جریان حملات هوایی دولت ترامپ علیه یمن در بازه مارس تا مه دست کم ۲۲۴ غیرنظامی کشته شده‌اند در حالی که حملات مشابه واشنگتن به این کشور در بازه ۲۰۰۲ تا ۲۰۲۴ باعث کشته شدن ۲۵۸ غیرنظامی شد.

به نوشته ایندیپندنت دولت دوم ترامپ ۴۴ حمله هوایی را به بهانه مقابله با عوامل وابسته به داعش علیه سومالی اجرا کرده است.

ترامپ نخستین بار در ماه فوریه دستور به حملات هوایی علیه سومالی داده بود.

کالیوناد رالی بیان داشت: «(در دولت دوم ترامپ) ارتش آمریکا سریع‌تر و با ضرباتی سخت‌تر و با محدودیت‌های کمتری مداخله می‌کند. سوریه،‌ عراق، افغانستان، یمن، سومالی و حالا ایران همگی زمین‌های آشنایی هستند اما مساله به جغرافیا ربط ندارد بلکه مساله بر سر تکرر  حملات است. به نظر می‌رسد (بر خلاف ادعای ترامپ) حملات هوایی هدفمند دولت او نه به عنوان آخرین راه حل بلکه به عنوان اولین اقدام برای درگیری رخ داده‌اند.»

او خاطرنشان کرد:‌ «ترامپ بارها قول داده به جنگ‌های همیشگی آمریکا پایان دهد اما به ندرت نشان داده که چطور می‌خواهد این وعده را عملی کند.»

ترامپ در عین حال در طی کارزار انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ جو بایدن و بعد از آن هم کامالا هریس، رقیب دموکرات خود در این انتخابات را متهم کره بود به اینکه آمریکا را دارند به سمت جنگ جهانی سوم می‌برند. ترامپ در یک مناظره انتخابات ریاست جمهوری در ژوئن ۲۰۲۴ درباره بایدن گفت: «ما بیشتر از آنکه هر کسی بتواند تصور کند به جنگ جهانی نزدیک شده‌ایم.»

«تولسی گابارد»، مدیر کنونی اطلاعات ملی در دولت ترامپ نیز در زمان تبلیغات انتخاباتی در حمایت از او ادعا کرده بود: «من مطمئن هستم اولین ماموریت او این خواهد بود که برای دور کردن ما از آستانه جنگ تلاش کند. ما تا زمانی که در صلح نباشیم نمی‌توانیم موفق شویم.»

با وجود همه حملات خشونت آمیز و کشتارهای چشمگیری که دولت دوم ترامپ تا کنون به راه انداخته، این رئیس جمهور آمریکا صحبت از تمایلش برای دریافت «جایزه صلح نوبل» کرده و حتی دست کم چهار نفر از چهره‌های طرفدار و متحد با او نیز ترامپ را به عنوان نامزد این جایزه معرفی کرده‌اند. او در زمان تبلیغات انتخاباتی همچنین چند بار ادعا کرده بود که در صورت رسیدن به ریاست جمهوری به جنگ‌های غزه و اوکراین پایان خواهد داد اما هنوز چنین چیزی محقق نشده است.

 رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه ادعا کرده «در راستای فشار وارد کردن به روسیه به منظور پایان دادن به جنگ» تصمیم به ارسال تسلیحات جدید برای اوکراین گرفته و مسکو را به اعمال تحریم‌های اقتصادی شدیدتر در صورتی که در عرض ۵۰ روز توافق صلح منعقد نکند تهدید کرد.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • اجرای ۲ عملیات همزمان توسط پلیس بوشهر؛ ۳۴ کیلوگرم تریاک کشف شد
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • پیام مدیرعامل پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه به مناسبت آیین باشکوه تشییع رهبر شهید و تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب
  • چنگ خروس‌ها به صورت شیران اطلس/فرانسه از خطر گریخت و به نیمه نهایی رفت
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • امام جمعه موقت برازجان: بدرقه رهبر شهید تجدید پیمان با مقاومت بود
  • تنها راه، پایبندی دو طرف به تعهداتشان ذیل یادداشت تفاهم اسلام آباد است
  • غریب‌آبادی: امارات باید پاسخگو باشد
  • عوارض دندان‌قروچه را جدی بگیرید
  • حرف دل
  • قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد
  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • آئین بزرگداشت و بدرقه قائد شهید امت در شهر دالکی برگزار شد
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • آماده‌باش راهداری بوشهر برای تأمین ایمنی زائران تشییع قائد شهید
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • بدرقه میلیونی مردم/ اقامه نماز بر پیکرهای مطهر شهدا با حضور ۳ فرزند رهبر شهید
  • همدلی، رمز ماندگاری تولید در صنعت انرژی
  • تشریح آیین‌های بزرگداشت رهبر شهید در بوشهر
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • منطقه آزاد بوشهر؛ فرصت توسعه یا تکرار تجربه‌های گذشته
  • معاون استاندار بوشهر: آب‌شیرین‌کن «دیر» ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • بوشهر در سوگ رهبر شهید؛ برگزاری آیین‌های گسترده عزاداری
  • تسری منطقه آزاد به بافت شهری مرکز استان مبنای قانونی ندارد
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب تاسوعا
  • استاندار بوشهر: منطقه آزاد پیشران توسعه استان خواهد بود
  • پرداخت بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان به بازنشستگان و مستمری بگیران استان بوشهر در خردادماه
  • زارع: تسریع در فعال سازی منطقه آزاد بوشهر زمینه ساز تحول اقتصادی است
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 2)
  • تصاویر اختصاصی اتحاد خبر از تعزیه روز عاشورا در روستای نظرآقا ( 1)
  • تصاویر اتحاد خبر از عزاداری مردم برازجان در شب عاشورا
  • مطالبه دیرینه بوشکانی‌ها برای راه ارتباطی؛ بهسازی نینیزک-کلمه آغاز شد
  • اجرای عملیات آسفالت بلوار ۲۴ متری شهید عبدالرحمان صابری
  • چرا ملت‌ها شکست می‌خورند؟
  • سرمربی تیم ملی؛ الگوی اخلاقی یا ویترین نمایش؟
  • بازدید میدانی و بررسی روند اجرای پروژه مهم تعریض محور وحدتیه به روستای سیامنصور
  • بوشهر و حلقه مفقوده توسعه
  • اعتراض به امتحانات حضوری دانشجویان ارشد
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 13 ساعت قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 20 ساعت قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام 1 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 4 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 11 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 15 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 19 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 20 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 22 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 23 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...