امروز: پنجشنبه 07 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 تير 1404 - 07:58

اتحادخبر: برخی کارشناسان و صاحب نظران سیاسی معتقد هستند که ایران اسلامی تا اتمام حملات رژیم صهیونیستی و محکومیت این رژیم در مجامع بین المللی وارد هیچ مذاکره‌ای نباید شود.

 

اتحادخبر: برخی کارشناسان و صاحب نظران سیاسی معتقد هستند که ایران اسلامی تا اتمام حملات رژیم صهیونیستی و محکومیت این رژیم در مجامع بین المللی وارد هیچ مذاکره‌ای نباید شود.

مذاکره تا پایان تجاوزات اسرائیل ممنوع؛ نفوذی‌ها مجازات شوند

به گزارش مهر، گروه استان‌ها: اسرائیل به زعم برخی کارشناسان مسائل سیاسی به اشتباه بزرگی در حمله به ایران دست زد اشتباهی که او را پشیمان کرده و خواهد کرد زیرا این رژیم منحوس فکر چند موضوع را نکرد یک اینکه ایران اقتدار نظامی و دفاعی خوبی دارد و دوم اینکه مردم ایران از بیگانه استقبال نخواهند کرد و سوم کشورهای منطقه به اسرائیل چراغ سبز جدی نشان نخواهند داد.

این اشتباهات باعث شد تا اسرائیل امروز در مرداب سیاست‌های خودش فرو برود و هر روز شاهد فرود آمد موشک‌های ایرانی بر سر تلاویو و حیفا و دیگر نقاط باشد موشک‌هایی که هر روز یک سورپرایز جدید هم برای این رژیم دارد.

مصطفی کواکبیان نماینده اسبق سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس، عضو خانه احزاب و فعال سیاسی به سوالاتی درباره هجوم ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان و به شهادت رساندن جمعی از مردم، نظامیان و دانشمندان هسته‌ای و چشم‌انداز مقاومت ملت ایران پاسخ می‌دهد.

چرا اسرائیل به ایران حمله کرد؟

رژیم صهیونیستی بر اساس اطلاعات غلطی که به آنها رسیده بود فکر می‌کردند که به دلیل مشکلات داخل کشور، مردم یکپارچه برای آنان فرش قرمز پهن خواهند کرد و آماده هستند که از نتانیاهو و اربابان او استقبال کنند و این تصوری بود که اینها داشتند علیرغم آنکه می‌دانستند ایران به دنبال بمب هسته‌ای نیست و نه اینکه قدرت آن را نداشته باشیم بلکه به خاطر فتوای شرعی و حکمی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که نمی‌خواهیم سلاح اتمی داشته باشیم.

مشخصاً اینها دنبال بهانه‌ای می‌گشتند تا در این مقطعی که آمریکا علیرغم اینکه به ظاهر می‌گوید کمکی به رژیم صهیونیستی نکرده، واقعیت اما این است که آمریکایی‌ها اگر می‌خواستند می‌توانستند جلوی این غلط بزرگ اسرائیل را بگیرند.

علیرغم تمام این موارد، رژیم صهیونیستی با این ایده وارد عمل شد که قرار است کل مردم به خیابان‌ها بیایند و شورش علیه نظام و سیستم صورت گیرد اما حماسه‌ای که مردم در نماز جمعه‌های جمعه گذشته نشان دادند، همه را نقش برآب کرد. این علیرغم از دست دادن شخصیت‌های بزرگ نظامی و دانشمندان هسته‌ای کشور بود و همه این شوق و شور مردم را مشاهده کردند.

این اشتباه حاوی چه پیامی بود؟

این یک واقعیت است که در سراسر کشور مردم پای کار هستند و نشان دادند همه برنامه ریزی های آنان غلط از کار درآمده است و معتقد هستیم که این خطای محاسباتی دشمن بود. ما در سطح دنیا شاهد بودیم افرادی این جنایت را محکوم کردند که حتی جمهوری اسلامی را قبول ندارند و این نشان می‌دهد که همه برای ایران و ایرانی و مام وطن، در صحنه هستند باید این را قدر بدانیم و جدی بگیریم.

مذاکره تا پایان تجاوزات اسرائیل ممنوع؛ نفوذی‌ها مجازات شوند

نظرتان درباره کسانی که به اسرائیل کمک کردند چیست؟

برخی عوامل نفوذی عمله و نوکری رژیم صهیونیستی را داشتند و جیره و مواجب را دریافت کردند تا برخی خراب کاری‌هایی را در داخل انجام دادند و باید آنها هم بدانند که این روزها می‌گذرد و روسیاهی برایشان باقی خواهد ماند و این مزدوری اصلاً در این شرایط قابل بخشش نیست.

نتانیاهو و ترامپ معلوم است که ضدیت دارند و حتماً محکوم هستند اما محکومیت بیشتر برای رذالتی است که نوکران دشمنان ما در داخل داشتند و مسئولان امنیتی و انتظامی و اطلاعاتی حتماً باید شناسایی دقیقی از این عوامل نفوذی داشته باشند و این یک نوع دهن کجی به ملت عظیم و با اقتدار ایران است که اینها بیایند و برای دشمنان مزدوری و نوکری کنند.

درباره اقتدار ایران در این روزها بگویید

برخی سردمداران فعلی و قبلی رژیم صهیونیستی غیرمستقیم به قدرت ایران اسلامی اعتراف کردند و فکر نمی‌کردند که ما در بعد موشکی و دفاعی و نظامی و پدافندی اینقدر قدرت مند شده باشیم که تمام داشته‌های آنان را از بین ببریم و این اعترافی است که برخی سردمداران رژیم صهیونیستی مطرح کردند و برخی از تحلیل گران سیاسی حتی در داخل آمریکا به این موضوع اذعان داشتند و به ترامپ هشدار دادند

ترامپ اگر بخواهد وارد شود بحث فقط منطقه نیست بلکه مقوله جهانی است و برای آنها قطعاً معادله غیرقابل پیش بینی خواهد بود. یک موضوعی که باید به آن اشاره کرد این است که آمریکایی‌ها پایگاه‌های مختلفی در سراسر منطقه دارند که مصون از برد موشک‌های ما نخواهد بود و به نظر می‌رسد دو هفته‌ای که ترامپ وقت گرفته، در حال محاسبات است و ما به او می‌گوئیم که اگر یک جو عقل در سرشان باشد، می‌بایست رژیم صهیونیستی را مهار کنند.

نقش مجامع بین‌المللی چطور می‌بینید؟

ما در وسط مذاکره بودیم و قرار بود دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا صورت گیرد و وسط دیپلماسی ما چنین خباثت‌هایی را بروز دادند و خوشبختانه در سطح کشورهای اسلامی و حتی اتحادیه عرب و کنفرانس اسلامی که این روزها در استانبول جلسه دارند واکنش نشان داده‌اند اما آنانی که باید این موضوع را جدی بگیرند مانند نشستی که شورای امنیت سازمان ملل داشت، بروز و ظهور بیشتری از خودشان نشان می‌دادند.

گوترش دبیرکل سازمان ملل و رئیس سازمان انرژی اتمی گروسی بی تفاوت در این مقوله بحث می‌کنند ما معتقد هستیم که گروسی باید پاسخگوی این موضوع باشد. زیر در یک مرحله برگشت به شورای حکام خط داد که رژیم صهیونیستی مستند به این گزارش حملات خودش را انجام داد.

در خصوص واکنش‌ها هم بگویید همچنین به نظر شما روند مذاکرات متوقف می‌شود؟

سرزمین‌های اسلامی واکنش‌هایی به خصوص بعد از اهانت به رهبر معظم انقلاب اسلامی انجام دادند و شاهد این واکنش‌ها بودیم و حتی در عراق تظاهراتی برپا شد اما باید توجه داشت که بی عملی شورای امنیت و نشست اضطراری انرژی اتمی بسیار قابل توجه است زیرا این نشست‌ها تنها به پایان دادن جنگ اشاره داشت بدون اینکه به این سوالات پاسخ دهد که چه کسی جنگ را شروع کرده و چه کسی باید متوقف کند. ما که اساساً جنگی نداشتیم و حتی مذاکره می‌کردیم و قطعاً در این شرایط هیچ مذاکره‌ای دیگر مطرح نیست تا این جنایت‌ها تمام شود.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • انتصاب سرپرست روابط عمومی و دبیر مسئولیت‌های اجتماعی آریاساسول
  • درآمد شش ماهه جم پیلن به ۱۵/۲ همت رسید؛ سود عملیاتی ۱۷۶ درصد جهش کرد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/05
  • بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین‌استانی در جاده‌های بوشهر ثبت شد
  • تاب‌آوری بوم‌گردی‌های بوشهر درجنگ؛ ضرورت عبور از بحران به توسعه پایدار گردشگری
  • استاندار بوشهر در دیدار با معاون اول رئیس‌جمهور بر تخصیص اعتبارات بیشتر برای تکمیل پروژه‌های مهم استان تاکید کرد
  • تأکید بر توسعه نظارت هوشمند و ایمن‌سازی معابر در منطقه پارس جنوبی
  • ترخیص شبانه‌روزی کالاهای اساسی و مواد اولیه تولید در استان بوشهر
  • تجلیل از برگزیدگان نهمین دوره جایزه امیدآفرین / تصاویر
  • پوردهقان: در صورت تکرار شوک ارزی استیضاح وزیر اقتصاد را پیگیری می‌کنیم
  • پردیس۳۶۰» به شماره هفتم رسید؛ روایت پایداری پردیس در روزهای جنگ
  • اندیشه را با جغرافیا نمی‌توان سنجید
  • نرخ حواله پنج ارز در مرکز مبادله ایران اعلام شد
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/30
  • ارزیابی رایگان خسارت‌های حملات دشمن در بوشهر؛ از فرودگاه تا تأسیسات و تجهیزات
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/30
  • نسرین شاهی و ساره جوانمردی صاحب سهمیه پارالمپیک شدند
  • زنگ سرشماری ۱۴۰۵ در برازجان نواخته شد / آمار دقیق، زیربنای توسعه دشتستان
  • منطقه آزاد بوشهر به کانون توسعه سرمایه‌گذاری و اشتغال تبدیل می‌شود
  • مهم‌ترین چالش پیش روی پزشک خانواده
  • ادامه روند کاهشی قیمت طلای جهانی
  • 🎥ویدیو/صادرکنندگان بوشهری از موانع پیش‌روی صادرات می‌گویند
  • ارتباط تعداد کم گام های روزانه با زوال عقل و سکته مغزی
  • ورزش، درد مزمن را در بیماران نخاعی کاهش می‌دهد
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • خاموشی یک صدا در قلب رسانه؛ در سوگ امید غضنفر
  • گرامیداشت روز ایمنی و آتش‌نشانی در آریاساسول؛ آمادگی عملیاتی و مسئولیت همگانی
  • رئیس پلیس راهور استان بوشهر معارفه شد
  • تلف شدن خرس ماده بر اثر تصادف در بزرگراه شیراز-اصفهان
  • .: محمد حدود 5 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 7 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 7 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 9 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 11 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 15 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 18 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 21 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 25 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 29 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...