امروز: سه شنبه 23 تير 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 27 خرداد 1404 - 12:46

اتحادخبر: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به شرایط ویژه کشور و تهدیدات خارجی، بر پایداری امنیت در استان و آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخگویی به هرگونه تجاوز تاکید کرد.

اتحادخبر: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به شرایط ویژه کشور و تهدیدات خارجی، بر پایداری امنیت در استان و آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخگویی به هرگونه تجاوز تاکید کرد.

قاطعیت ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی؛ امنیت در فارس پایدار است

به گزارش مهر، حجت‌الله رضایی صبح سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در شیراز گفت: کشور در شرایط خاص و حساسی قرار گرفته و در این شرایط متأسفانه شاهد آغاز جنگی تمام‌عیار از سوی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران هستیم.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در طول تاریخ خود هیچ‌گاه جنگ‌طلب نبوده و نخواهد بود. همان‌طور که در دوران دفاع مقدس نیز، این رژیم بعثی عراق بود که تجاوز به خاک، حاکمیت و تمامیت ارضی ما را آغاز کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس افزود: رژیم صهیونیستی آغازگر این جنگ است. آمریکا و هم‌پیمانانش با ایجاد و حمایت از این رژیم غاصب، تلاش دارند اهداف شوم و پنهانی خود را در منطقه پیاده کنند. آنها با هدف قرار دادن استقلال کشور، به دنبال تضعیف جایگاه ایران در منطقه هستند.

رضایی گفت: ما هیچ‌گاه به دنبال جنگ نبوده‌ایم، اما به هیچ‌کس اجازه نخواهیم داد به خاک ما تعرض کند. به برکت خون شهدا و با هدایت‌های هوشمندانه اتاق فکر نظام، در زمان مناسب، پاسخ قاطع و درخور به دشمن داده شده و خواهد شد.

وی از شهروندان خواست در این شرایط با حفظ آرامش، از نیروهای مسلح پشتیبانی کرده و اجازهالتهاب‌آفرینی ندهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی راهبرد اصلی دشمن است و همدلی و اتحاد مردم، بزرگ‌ترین سد در برابر این توطئه‌ها ست.

وی، با اشاره به وضعیت استان فارس، ادامه داد: به‌رغم عملیات روانی دشمن و برخی فشارها، استان فارس از آرامش برخوردار است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس تصریح کرد: مردم ایران اسلامی، با پایداری و هوشیاری خود نقش اصلی در بازدارندگی دشمن داشته‌اند و همچنان پشتوانه نظام و کشور هستند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • قواعد ومقررات داخلی وبین الملی حاکم بر تنگه هرمز
  • ۱۴۰۴؛ سال طلایی جم؛ فتح قله تاریخی ۱۰۰ همتی درآمد
  • حضور بخشدار سعدآباد و شهردار وحدتیه در مراسم تشییع پیکر آقای شهید ایران
  • پیکر مطهر شهید علیرضا معینی با حضور استاندار بوشهر تشییع شد
  • حاکمیت بر قلمرو هوایی ودریایی وتاثیر آن بر امنیت ملی درصورت بروز بحران
  • حسرت بر نروژ یک خطای مقایسه ای است
  • تاب‌آوری زیرساخت‌های یوتیلیتی؛ درس‌هایی از ژورونگ برای عسلویه و ماهشهر
  • اکریلونیتریل؛ حلقه مفقوده زنجیره ارزش پتروشیمی ایران
  • تکیه بر تجربه؛ مجید خدابخش سکان هدایت توسعه پلیمر پادجم را به دست گرفت
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز 1405/04/20
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/04/20
  • ۲۲۰۰ بازرسی از واحدهای صنفی دشتستان انجام شد
  • تصمیم عجیب کادرفنی تیم ملی فوتبال درجام‌جهانی/ زنگ خطر برای چند بازیکن
  • موکب «کیمیای ولایت»؛ جلوه‌ای از همدلی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی کیمیای پارس خاورمیانه در آیین وداع با رهبر شهید
  • تداوم وزش باد و گرمای ۵۰ درجه‌ای در بوشهر؛ خلیج فارس مواج می‌شود
  • .: ح. ح. نیکنام حدود 3 روز قبل گفت: احسنت 👌👏👏💐 ...
  • .: جواد حدود 3 روز قبل گفت: با آرزوی موفقیت برای ...
  • .: ج. ح. نیکنام حدود 4 روز قبل گفت: قلمت مانا جالب بود ...
  • .: الهه حدود 7 روز قبل گفت: خوب بود ...
  • .: سید عبدالعطَیم حسینی موردراز حدود 13 روز قبل گفت: سلام خسته نباشید جناب ...
  • .: رها حدود 17 روز قبل گفت: عکس ها عالی ...
  • .: سعید حدود 22 روز قبل گفت: امتحانات حضوری با توجه ...
  • .: جواد حدود 22 روز قبل گفت: با توجه به عدم ...
  • .: ابراهیم حدود 24 روز قبل گفت: به نظر شما این ...
  • .: محمودی حدود 25 روز قبل گفت: به جای هشدار نظارت ...