- دیدار رییس کمیسیون انرژی مجلس با مدیر عامل پتروشیمی جمپیلن
- حسام خوشبینفر به عضویت هیئت مدیره پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند درآمد
- آقای پزشکیان قطب یا استوا !؟
- ظرفیت نیروگاهی کشور ۱۳ برابر شده است
- ۴۱ کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله ایران معامله شد
- آمادگی گمرک ایران برای مشارکت در تجارت با آسیا و اقیانوسیه
- صدور کارت سوخت اینترنتی شد/ مردم به پلیس +۱۰ مراجعه نکنند
- اساسنامه صندوق توسعه ملی باید اصلاح شود/ فسلفه عملکرد صندوق تغییر کرد
- بررسی کمبود واکسن کودکان و شیرخشک در کمیسیون بهداشت/ همه مسائل به موضوع ارز بازمیگردد
- ارزیابی و تعیین تکلیف ۶۲۳ کانتینر آسیبدیده در حادثه بندر شهید رجایی
اتحادخبر: یک مطالعه جدید نشان میدهد که افزودنی های غذایی که معمولاً در نوشیدنیهای رژیمی، سوپها، دسرهای لبنی و سسها یافت میشوند ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در افراد افزایش دهند.
اتحادخبر: یک مطالعه جدید نشان میدهد که افزودنی های غذایی که معمولاً در نوشیدنیهای رژیمی، سوپها، دسرهای لبنی و سسها یافت میشوند ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در افراد افزایش دهند.

به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، محققان گزارش دادند که مخلوطی از مواد افزودنی که معمولاً در نوشیدنیهای شیرین شده مصنوعی یافت میشود، خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را تا ۱۳ درصد در میان گروهی متشکل از ۱۱۰۰۰۰ نفر افزایش داد.
به همین ترتیب، یک ترکیب افزودنی مرتبط با غذاهای فوق فرآوری شده مانند انواع سس، خطر ابتلاء به دیابت را تا ۸ درصد افزایش میدهد.
«ماری پاین دی لا گاراندری»، محقق ارشد در سازمان تحقیقات بهداشتی در فرانسه میگوید: «یافتهها نشان میدهند که چندین افزودنی نمادین موجود در بسیاری از محصولات اغلب با هم مصرف میشوند و مخلوطهای خاصی با خطر بالاتر ابتلاء به این بیماری مرتبط هستند.»
او در یک بیانیه خبری افزود: «بنابراین این مواد ممکن است یک عامل خطر قابل اصلاح باشند و راه را برای پیشگیری از دیابت نوع ۲ هموار کنند.»
برای این مطالعه، محققان دادههای بیش از ۱۰۸۰۰۰ نفر را که در یک مطالعه طولانیمدت فرانسوی شرکت داشتند و ارتباط بین تغذیه و سلامتی در آنها ارزیابی شده بود، تجزیه و تحلیل کردند.
همه شرکت کنندگان ۲ تا ۱۵ روز سوابق رژیم غذایی را تکمیل کردند که همه غذاها و نوشیدنیهای مصرف شده و همچنین مارکهای خاص را ردیابی میکرد. سلامت شرکت کنندگان پس از آن برای نزدیک به هشت سال پیگیری شد.
محققان پنج مخلوط افزودنی مختلف را که معمولاً در غذاهای فرآوری شده مورد استفاده قرار میگیرند، بررسی کردند تا ببینند آیا این ترکیبات بر خطر دیابت تأثیری دارند یا خیر.
نتایج نشان میدهد که ۲ تا از مخلوطها خطر را به طور قابل توجهی افزایش دادند:
• یک مخلوط شامل افزودنیهای مورد استفاده در نوشیدنیهای رژیمی، از جمله اسیدکنندهها و تنظیمکنندههای اسیدیته (اسید سیتریک، سیترات سدیم، اسید فسفریک، اسید مالیک)، رنگکنندهها (سولفیت آمونیاک کارامل، آنتوسیانینها، عصاره پاپریکا) و شیرینکنندهها (acesulfame-K، آسپارتام، سوکرالوز) بودند.
• مخلوط دیگر، که در غذاهای فرآوری شده استفاده میشود، حاوی چندین امولسیفایر (نشاسته اصلاح شده، پکتین، صمغ گوار، کاراگینان، پلی فسفاتها، صمغ زانتان)، یک ماده نگهدارنده (سوربات پتاسیم) و یک عامل رنگ دهنده (کورکومین) است.
با این حال، محققان خاطرنشان کردند که برای درک اینکه چرا این ترکیبات افزودنی خاص خطر دیابت را افزایش میدهد، به مطالعات بیشتری نیاز است.
تازه ترین خبرها
- ظرفیت نیروگاهی کشور ۱۳ برابر شده است
- ۴۱ کیلوگرم شمش طلا در مرکز مبادله ایران معامله شد
- آمادگی گمرک ایران برای مشارکت در تجارت با آسیا و اقیانوسیه
- صدور کارت سوخت اینترنتی شد/ مردم به پلیس +۱۰ مراجعه نکنند
- اساسنامه صندوق توسعه ملی باید اصلاح شود/ فسلفه عملکرد صندوق تغییر کرد
- بررسی کمبود واکسن کودکان و شیرخشک در کمیسیون بهداشت/ همه مسائل به موضوع ارز بازمیگردد
- ارزیابی و تعیین تکلیف ۶۲۳ کانتینر آسیبدیده در حادثه بندر شهید رجایی
- توقف ۳ ساله غنیسازی اورانیوم در ایران، مطرح نشده است
- پزشکیان هفته آینده به عمان میرود
- با این ویتامینها خواب خوش را تجربه کنید
- ویتامینی که کمبود آن سبب کوچک شدن مغز میشود
- بمب ویتامین و پروتئین را بشناسید
- گرفتگی بینی در فصل بهار ؛ چطور راحت نفس بکشیم؟
- چند خاصیت کمتر گفته شده قهوه
- با این ۵ ویتامین اعصابتان را تقویت کنید
- اگر حس خوابآلودگی دارید این مطلب را بخوانید
- این ادویه اثربخشی داروها را کم میکند
- تقویت سیستم ایمنی فقط با ۳ ویتامین
- بیماری سندرم سر افتاده چه علائمی دارد؟/ عکس
- سهم مردم از هرینه درمان باید به 30درصد میرسید اما الان گاهی به 80درصد میرسد
- «قلب» فروشی هم داریم؟
- قطعی برق کابوس صنعتگران بوشهری؛ استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر
- جشن ازدواج ۲۰ زوج دانشجو در دانشگاه فرهنگیان بنت الهدی بوشهر برگزار شد
- کارگاه شعر آهنگ از جشنواره هنری « نسل امید» در بوشهر برگزار می شود
- رویشگاههای جنگلهای حرا استان بوشهر در معرض تهدید قرار دارند
- راهیابی ورزشکار بوشهری به مرحله دوم اردوی تیم ملی ورزشهای رزمی
- سردار آزمون و سه تراکتوری در جمع برترین های لیگ قهرمانان آسیا
- پراکندگی ورزشکاران در بازیهای آسیایی جوانان؛ اسکان ایرانیها در ۲۵ هتل
- کپی برداری طارمی و یاران از بازیکنان ایرانی در سری آ
- برگزاری انتخابات فدراسیون جهانی تنیس روی میز با سه کاندیدای زن ایرانی
- دبیر فدراسیون تنیس: یزدانی درخشش غیرمنتظرهای در تور جهانی داشت
- دعوت از تیم واترپلو جوانان ایران به حضور در تورنمنت مونتهنگرو
- مبارزه ۴۲۱ کاراتهکا در مسابقات قهرمانی آسیا؛ حضور ایران در با دو تیم
- خط قرمز فدراسیون فوتبال روی اسم مهدی رحمتی برای تیم امید
- بررسی وضعیت کاروانهای اعزامی به بحرین و ریاض در هیئت اجرایی
- گیوتین AFC روی گردن دو باشگاه بدهکار ایران؛ حذف استقلال و پرسپولیس!
- استاندار بوشهر: ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر افزایش مییابد
- حضور تیم ملی فوتبال نابینایان در جام ملتها و رقابت با غیرآسیاییها
- چالش سه بازیکن خارجی برای استقلال؛ نقل و انتقالات به بن بست میخورد؟
- ۸۵ درصد گوشت مرغ در شرایط بهداشتی به دست مردم ایلام می رسد
- تلآویو از ترس مقاومت سیستم امنیتی چند لایه ایجاد میکند
- زیاد دارچین نخورید؛ داروهایتان بی اثر میشود!
- تعطیلی بخشهای بیمارستانی؛ پرستار نیست!
- از علت قطع یارانه برخی از بازنشستگان تا نحوه اصلاح دهک درآمدی خانوار
- کلاهبردارانی که خود را نماینده سازمان حج و زیارت معرفی میکنند
- هشداری به تحریفکنندگان؛ خلیج فارس خط قرمز هویتی ایران است
- راننده تیبا قربانی عدم استفاده از کمربند ایمنی در تصادف بزرگراه چمران
- فعالیت سامانه بارشی در شمال کشور؛ هشدار وقوع گرد و خاک
- تاکید عراقچی براهتمام ویژه ایران برای تقویت همکاری بین کشورهای شانگهای
- تقویت مناسبات ایران و افغانستان در راستای مصالح عالی دو کشور است