امروز: چهارشنبه 06 آبان 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 14 اسفند 1403 - 09:29

اتحادخبر: رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: مجلس شورای اسلامی در قوام، دوام، ارتقا و پیشرفت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نقش آفرینی کرده و به سازمان در امورات مختلف کمک بسیاری کرده است.

اتحادخبر: رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: مجلس شورای اسلامی در قوام، دوام، ارتقا و پیشرفت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نقش آفرینی کرده و به سازمان در امورات مختلف کمک بسیاری کرده است.

مجلس شورای اسلامی در پیشرفت سازمان ثبت اسناد نقش آفرینی کرده است

به گزارش مهر، نشست مشترک سازمان ثبت اسناد و املاکش کشور و اعضای کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با حضور حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، محمد سرگزی رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس، پیرزاده مدیر کل دفتر مجلس و نمایندگان قوه قضائیه، علی خندانی رئیس کانون سردفتران و دفتریاران و معاونان و مدیران کل سازمان ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد.

در این نشست حسن بابایی رئیس کل سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ضمن تشکر و قدردانی از همکاری و همراهی کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، گفت: اگر امروز رئیس قوه قضائیه از قوام، دوام، ارتقا و پیشرفت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور صحبت می‌کند، قطعاً مجلس شورای اسلامی در این امر نقش آفرینی کرده و به سازمان در امورات مختلف کمک بسیاری کرده است.

وی افزود: اگر سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حوزه فناوری و ثبت نوین پیشرو بوده قسمت اعظم آن حاصل زحمات اعضای مجلس شورای اسلامی است. باید امروز فرصت را مغتنم بدانیم و مشکلاتی که در حوزه‌های مختلف داریم را مطرح کنیم تا اعضای کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی ما را راهنمایی کنند و به یک جمع بندی خوبی دست پیدا کنیم.

محمد سرگزی رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس گفت: در این دوره جنس، نوع و سرعت خدمات به مردم تغییر کرده است و نگاه خدمت به مردم را به طریق دیگری دنبال می‌کنید. تمام تلاش ما بر این است که بتوانیم عدالتی را در توزیع اعتبارات ایجاد کنیم و سعی کرده‌ایم با کمک تمام کسانی که در مجموعه قوه قضائیه حضور دارند اعتباری را اضافه کنیم و در اختیار سازمان ثبت قرار دهیم و مجدداً اگر اعتباری پیش‌بینی شود، حتماً مجموعه سازمان ثبت اسناد را خواهیم دید.

وی افزود: طرح قانونی اصلاح موادی از قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند مصوب ۲۰ آذر ۱۳۹۰ مجلس شورای اسلامی اقدام خوبی است و بلافاصله پس اینکه این طرح در کمیسیون مطرح شود موارد مدنظر را به آن اضافه می‌کنیم و این قانون را با کمک شما مرتفع می‌کنیم.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس گفت: در فرایند اجرای قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار یک سری ایراداتی وجود دارد که باید اصلاحاتی انجام شود و مجلس شورای اسلامی نیز به این موضوع رسیده است.

پیرزاده مدیرکل دفتر مجلس و نمایندگان قوه قضائیه گفت: در راستای تعاملاتی که میان قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی صورت گرفته مخصوصاً در این دوره با حضور سرگزی رئیس کمیسیون قضائی و حقوق مجلس و همراهی تمام اعضای کمیسیون که به صورت یک دل و هم صدا در راستای تعاملات پیش می‌روند زمان مناسبی است که قوه قضائیه، نظام حقوقی قضائی و دستگاه وابسته به قوه قضائیه از این فرصت استفاده کنند تا اشکالات و ابهامات رفع و اصلاح در قوانینی که نیاز است صورت گیرد.

وی افزود: کمیسیون قضائی با این فرصت، ظرفیت، ایده و رویکردی که دارد و توان علمی که در آن حاکم است نه تنها در حوزه اصلاح قوانین بلکه در حوزه نظارت بر حسن اجرای قوانین ایفای نقش می‌کند.

مدیرکل دفتر مجلس و نمایندگان قوه قضائیه بیان کرد: رئیس قوه قضائیه در بسیاری از جلساتی که با کمیسیون برگزار می‌کنند به خدمات رضایت بخش و اقدامات سازمان ثبت اسناد اشاره می‌کنند و اخیراً نیز در چندین استان معضلات چندین ساله ثبتی در بخش‌های مختلف وجود داشته که با پیگیری‌های صورت گرفته رفع شده است. نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی در جلسه‌ای که با حضور معاون اول قوه قضائیه برگزار شد اعلام کردند ۳ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان کرمان وجود دارد که فاقد سند است امیدوارم این موضوع را نیز پیگیری کنید تا نتایج مطلوب حاصل شود.

در این نشست معاونان و مدیران سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به بیان اقدامات، عملکردهای خود پرداختند و انتظاراتی اعم از تجدید نظر در اجرای قانون تسهیل، اصلاح موادی از قانون تعیین تکلیف وضعیت ثبتی اراضی و ساختمان‌های فاقد سند مصوب ۲۰ آذر ۱۳۹۰ مجلس شورای اسلامی، کمک به همکاری و مشارکت وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها با سازمان ثبت و قوه قضائیه در اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، تأمین بودجه و اعتبارات برای سازمان و… که از کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی داشتند را اعلام کردند.



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تقدیر رئیس نظام پزشکی دشتستان از پزشکان و داروسازان نمونه
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/08/04
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/08/04
  • احتمال بارش باران در استان بوشهر از اواخر هفته
  • اقدام بزرگ مدیرعامل شرکت مخازن سبز در مدارس شهرستان عسلویه؛ آموزش تخصصی آتش‌نشانی صنعتی سطح یک و دو برای ۹۰ دانش‌آموز هنرستان‌های اخند و سواحل
  • پتروشیمی هنگام و پژوهشگاه صنعت نفت تفاهم‌نامه همکاری فناورانه امضا کردند
  • بقایی: در وضعیت جنگی هستیم و در دفاع از خود درنگ نمی‌کنیم
  • تولید میعانات گازی پالایشگاه فجر جم ۵۰ درصد افزایش یافت
  • حیاتی از کارنامه اشتغال تا افق توسعه اقتصادی پارس
  • آبزی‌پروری؛ نسخه اشتغال‌زایی مددجویان و توانمندسازی محرومان بوشهر
  • امتیازات «پَرکشیده» برای سرخابی‌ها؛ غرش سپاهان و تراکتور برای جام
  • استاندار بوشهر: امر به معروف باید همراه با حفظ کرامت انسانی باشد
  • نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در تهران برگزار می‌شود
  • پزشکیان: تنش‌های دی‌ماه بیشتر ناشی از آسیب‌های اجتماعی بود
  • پنج دستگاه" ام‌ آر آی" در استان بوشهر فعال است
  • محبی: توانمندسازی فرهنگی و تحصیلی دانش‌آموزان اولویت دارد
  • در آبان پیش‌رو با احتیاط بیشتری رانندگی کنیم
  • انتصاب محمدعلی عبدالشیخی به‌عنوان مشاور و دستیار مدیرعامل بیمه تعاون کشور
  • بزرگراه «دالکی–کنارتخته» در ایستگاه پایانی؛ اتصال ایمن بوشهر و فارس
  • سه کوهنورد پتروشیمی پردیس؛ روایتی از صعود تا قله‌های زندگی
  • فازهای بعدی بوشهر مال به حمایت منطقه آزاد نیاز دارد/بوشهر مال برای ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرد
  • آبدان قهرمان کونگ‌فو توآ جنوب بوشهر شد / درخشش ۱۲۰ ورزشکار در میزبانی کنگان
  • ‌‌«بوشهرمال» می‌تواند محور تجارت و گردشگری منطقه آزاد بوشهر شود
  • نقشه راه مهار بحران ارزی و معمای پنهان‌سازی ذخایر در اقتصاد تحریمی
  • هیچ سلاحی در برابر دشمن کارآمدتر از وحدت ملی نیست
  • ندا غایبی در بوچیا به مدال نرسید
  • عناوین روزنامه‌های امروز1405/07/29
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/07/29
  • رئیسی: پزشک خانواده به همکاری دستگاه‌ها و بیمه‌ها نیاز دارد
  • کمبودی در کالاهای اساسی نداریم؛ بازار تحت کنترل است
  • پیشنهادات کارگروه ویژه پرستاری اجرایی نشده است
  • دستگیری شکارچی متخلف و ضبط گونه‌های حفاظت‌شده در منطقه شکارممنوع دشتستان
  • 🎥ویدیو/مسئولیت افزایش کالابرگ به سازمان برنامه و بودجه سپرده شد
  • استاندار بوشهر: رضایتمندی مردم، شاخص اصلی ارزیابی مدیران است
  • روز جهانی دریانوردی و به یاد شهدای شناور «دلیر»
  • سروش گرمسیری‌نژاد سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک دفتر فنی استانداری بوشهر شد
  • ارتش امسال از مسیر کنکور سراسری دانشجو جذب می‌کند
  • آمریکا مقابل ملتی ایستاده که از چیزی جز خدا نمی‌ترسد
  • اخلاق اداری؛ جایی که اعتماد عمومی آغاز می‌شود
  • رگِ گردن؛ برای مردم یا برای جناح؟
  • آباده باید به قطب رویدادهای جهانی منبت تبدیل شود
  • اجرای ۷۵۰برنامه هفته انتظامی در فارس؛ ازپاکسازی محلات تا پویش خرید امن
  • 🎥ویدیو/عراقچی: پاسخ ایران به هرگونه برخورد نظامی، محکم‌تر از گذشته خواهد بود
  • خاکستر یک صبح تلخ در عسلویه
  • کمیسیون اصل ۹۰ مجلس به پرونده مسکن ایثارگران برازجان ورود کرد
  • .: محمد حدود 4 روز قبل گفت: از توجه ویژه مدیر ...
  • .: منطق حدود 6 روز قبل گفت: فقط جنوب استان بوشهر ...
  • .: علیرضا حسین آبادی حدود 6 روز قبل گفت: متأسفانه مرحوم کوهی برای ...
  • .: نیکنام حدود 8 روز قبل گفت: احسنت قلمت مانا و ...
  • .: مریم حدود 10 روز قبل گفت: عالی هست ...
  • .: فرهنگی بازنشسته حدود 14 روز قبل گفت: تبریک فراوان به جناب ...
  • .: محمود حدود 17 روز قبل گفت: درود بر شما.. و ...
  • .: محمد حدود 20 روز قبل گفت: جناب حیاتی تخلف چای ...
  • .: هادی جلالی ثابت حدود 24 روز قبل گفت: با سلام در ظاهر، ...
  • .: سامی حدود 28 روز قبل گفت: احسنت براقای یوسف منافی ...