امروز: شنبه 07 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 01 اسفند 1403 - 11:30

اتحادخبر: بررسی ها و گزارش های پزشکان حاکی از این است که مردان ایرانی، کمتر از آنچه که ضرورت دارد، نزد پزشک می روند.

اتحادخبر: بررسی ها و گزارش های پزشکان حاکی از این است که مردان ایرانی، کمتر از آنچه که ضرورت دارد، نزد پزشک می روند.

مردان ایرانی سراغ پزشک نمی‌روند

به گزارش مهر، حدود نیمی از جمعیت کشور را مردان تشکیل می‌دهند، بیشترین سهم در گردش چرخ اقتصاد بر دوش مردان است. بنابراین، سلامت مردان برای رشد و توسعه جامعه در تمامی ابعاد آن، از اهمیت زیادی برخوردار است. این در حالی است که بنا به دلایل مختلفی، مردان ایرانی، کمتر از آنچه که نیاز است؛ به سلامت خود اهمیت می‌دهند و کمتر نزد پزشک و انجام معاینه و آزمایش و…، می‌روند.

مطالعات نشان داده است که فقط ۳ درصد مردان ایرانی هیچ عامل خطری در شیوه زندگی خود برای ابتلاء به بیماری‌های مزمن غیرواگیر از قبیل سکته قلبی، مغزی و سرطان‌ها ندارند.

بنا بر اعلام مرکز تحقیقات سلامت مردان و بهداشت باروری، مردان به دلایل متعددی همچون هراس از پزشک و مشغله کاری، کمتر به مراکز بهداشتی مراجعه کرده و علائم بیماری را نادیده می‌گیرند که این مسئله باعث افزایش عوارض بیماری و خطر مرگ و میر در مردان می‌شود.

موضوع خانواده و تأمین نیازهای آنها توسط مرد و پدر خانواده، مهم‌ترین نکته قابل تأمل در بی توجهی به مقوله سلامت مردان است. زیرا، پدر خانواده با خود فکر می‌کند اگر قرار باشد برای یک سرماخوردگی ساده حداقل ۵۰۰ هزار تومان هزینه ویزیت پزشک و پول دارو بدهد؛ باید از پول خورد و خوراک خانواده بزند که برای او قابل قبول نیست.

در همین حال، وقتی به روند بیماری‌ها و مرگ و میرهای ناشی از بیماری‌ها در کشور نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که مردان بیشتر از زنان، هم بیمار می‌شوند؛ هم به دلیل همان بیماری‌ها، فوت می‌کنند.

مرد ایرانی امروز به دلیل ضعف اقتصادی، سلامت فردی را اولویت خود نمی‌داند و هنگامی به پزشک مراجعه می‌کند که زمان طلایی درمان گذشته است و نتیجه می‌شود مصرف بی‌رویه دارو، که همین مسئله هم دربردارنده مشکلات فراوانی است.

به غیر از سرطان پستان که در زنان شیوع بیشتری دارد، سایر سرطان‌ها و بیماری‌ها در مردان شیوع بیشتری دارد و این در حالی است که مردان به علائم بیماری توجه نمی‌کنند و دیرتر به پزشک مراجعه می‌کنند.

مردان، رفتارهای پر خطر بسیاری همچون تصادفات، مصرف مواد دخانی و مضر و همچنین خشونت، نزاع، تنش و فشارهای اجتماعی بیشتری را تجربه می‌کنند و در نتیجه آسیب بیشتری به سلامت خود می‌زنند.

در همین حال، روند ابتلاء به بیماری‌های سخت درمان مثل سرطان‌ها نیز در مردان، شایع‌تر از زنان است. اما، برای چکاب و معاینه، کمتر نزد پزشک می‌روند.

مردان در صف اول مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی، سرطان‌ها، حوادث ترافیکی، حوادث محل کار، نزاع‌ها و دعوای خیابانی و همچنین، در صف اول بیماری‌های روحی و روانی قرار دارند. در مقابل، درصد کمی از مردان، در سنین میانسالی و سالمندی؛ سراغ ورزش و فعالیت فیزیکی می‌روند. کمتر برای معاینات و آزمایش‌های روتین، اقدام می‌کنند و در نهایت؛ عمر کمتری در مقایسه با زنان دارند.

مردان ایرانی، به سلامت خود توجه نمی‌کنند و کمتر، سراغ پزشک می‌روند. در حالی که اگر پدر خانواده بیمار شود، آن خانواده در معرض انواع تهدیدات اقتصادی و اجتماعی قرار می‌گیرد و در نهایت، جامعه آسیب می بیند.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • وزیر اقتصاد از پتروشیمی آسیب‌دیده در جنگ اخیر بازدید کرد
  • بازدید میدانی نماینده مرزبانی فراجا از مرزهای آبی گناوه
  • جوان‌گرایی در صنعت انرژی؛ ابتکاری از پتروشیمی سروش مهستان برای تربیت مدیران آینده صنعت
  • فرماندار بوشهر: ظرفیت شناورها برای تردد دریایی خارگ افزایش یابد
  • وزیر اقتصاد :سیاست دولت تسهیل فعالیت های اقتصادی در پارس جنوبی است
  • رهبر شهید وحدت اسلامی را اصلی راهبردی برای عزت، استقلال می‌دانستند
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 209 پروژه با اعتبار 1656 میلیارد تومان در هفته دولت در بخش مرکزی دشتستان
  • بازسازی ۱۰۰ درصدی آسیب‌های پارس جنوبی تا سال آینده
  • ترامپ وضعیت اضطراری ملی اعلام کرد
  • مصاف مدعیان در اصفهان/ گیتی‌پسند به دنبال اولین سه امتیاز
  • بهره‌برداری از جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان / اجرای ۵۵ میلیارد تومان پروژه عمرانی در هفته دولت
  • جهش تولیدات کشاورزی بوشهر/ افتتاح ۷۲ طرح با سرمایه‌گذاری ۱.۹ همتی در هفته دولت
  • پروژه‌های هفته دولت، زمینه‌ساز ایجاد بیش از ۶ هزار فرصت شغلی جديد در استان شد
  • افتتاح واحد تولیدی انواع فرآورده های قهوه در دشتستان
  • تجدید میثاق بخشدار مرکزی دشتستان با شهدای شهر دالکی
  • صادق بارانی دادستان بندر گناوه شد
  • دیدار صمیمانه مدیرعامل شرکت قطب پتروشیمی سپهر لاوان با آموزگاران دوران دبیرستان
  • اولین واحد تولیدی در منطقه آزاد بوشهر به بهره‌برداری رسید
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • بحران معیشت و فروپاشی منزلت اجتماعی
  • طرح اشتغال پایدار در نوار ساحلی دشتی و تنگستان آغاز شد
  • دولت چهاردهم و «دکترین دفاعی هوشمند»/ «امنیت» شرط توسعه پایدار و اقتدار ملی
  • آغاز عملیات اجرایی و افتتاح ۷۳ پروژه عمرانی و اقتصادی در بخش چاه مبارک به مناسبت هفته دولت
  • نیچه از اوج نبوغ تا مرز جنون
  • ماهور گناوه فاتح لیگ برتر بسکتبال استان بوشهر شد
  • افزایش قیمت نفت در سایه تشدید تنش‌ها در خاورمیانه
  • مهاجرانی: حفظ محیط زیست، مسئولیتی در برابر آیندگان است
  • رهن خانه؛ نیازی که در جدول دهک‌ها دیده نمی‌شود
  • .: نصیبه 1 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 3 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 4 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 6 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 7 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 7 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 7 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 8 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 8 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 8 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...