امروز: پنجشنبه 30 اسفند 1403
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 30 بهمن 1403 - 12:02

اتحادخبر: معاون نخست‌وزیر روسیه اعلام کرد که اوپک‌پلاس قصدی برای به تأخیر انداختن برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه شماری از اعضای این ائتلاف ندارد.

اتحادخبر: معاون نخست‌وزیر روسیه اعلام کرد که اوپک‌پلاس قصدی برای به تأخیر انداختن برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه شماری از اعضای این ائتلاف ندارد.

برنامه افزایش مرحله‌ای عرضه اوپک‌پلاس بدون تأخیر اجرا می‌شود

به گزارش مهر به نقل از رویترز، الکساندر نواک روز دوشنبه (۲۹ بهمن) گفت: تولیدکنندگان عضو ائتلاف سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و متحدانش (اوپک‌پلاس) قصدی برای به تأخیر انداختن برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای (افزایش مرحله‌ای) هشت عضو که قرار است از آوریل آغاز شود، ندارند.

خبرگزاری بلومبرگ دیروز به نقل از نمایندگان اوپک‌پلاس گزارش داد که درخواست‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، برای کاهش قیمت نفت از سوی این ائتلاف مانند موضوع به تعویق انداختن افزایش مرحله‌ای عرضه هشت عضو اوپک‌پلاس در حال بررسی است.

سه نماینده اوپک‌پلاس به رویترز گفتند: تاکنون هیچ بحثی درباره به تعویق انداختن افزایش وجود نداشته است.

یکی از این نمایندگان گفت: ممکن است بازار نفت بتواند عرضه اضافی را از ماه آوریل به‌دلیل تحریم‌های سخت‌تر علیه روسیه و بالا رفتن تقاضای چین جذب کند، اگرچه برای انجام این درخواست خیلی زود بود.

برخی تحلیلگران مانند تحلیلگران بانک مورگان استنلی پیش‌بینی کرده‌اند اوپک‌پلاس سطح تولید کنونی خود را افزایش می‌دهد.

اعضای ائتلاف اوپک‌پلاس که نیمی از نفت جهان را تولید می‌کند، از سال ۲۰۲۲ تاکنون به‌منظور حمایت از وضع قیمت و بازارهای جهانی نفت خام، با در نظر گرفتن برنامه کاهش عرضه گروهی در کنار کاهش عرضه داوطلبانه درمجموع روزانه ۵ میلیون و ۸۶۰ هزار بشکه از تولید خود کاسته‌اند که معادل ۵.۷ درصد تقاضای جهانی است.

اجرای برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه هشت عضو ائتلاف اوپک‌پلاس به‌دلیل ضعف تقاضا در بازارهای جهانی پیش از این چند بار به تأخیر افتاده است.

بر اساس محاسبات رویترز، برنامه تعدیل تدریجی کاهش عرضه داوطلبانه اضافه روزانه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه‌ای از آوریل و طرح افزایش تولید امارات متحده عربی، با افزایش روزانه ۱۳۸ هزار بشکه‌ای به‌صورت ماهانه آغاز می‌شود و این افزایش تا سپتامبر ۲۰۲۶ ادامه خواهد داشت.

بر اساس رویه پیشین اوپک پلاس، تصمیم نهایی برای ادامه افزایش ماه آوریل در اوایل ماه مارس و با برگزاری نشست وزارتی انتظار می‌رود.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • تصاویر اتحاد خبر از حال و هوای نوروز باستانی در برازجان
  • از مکتب‌خانه میرزاعلی در برازجان تا دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در آمریکا
  • سال سخت، چالش وفاق و ناترازی ها
  • درس زندگی و حکمرانی را از قرآن و نهج‌البلاغه باید آموخت / برای بهشتی شدن باید اعمال بهشتی انجام داد
  • تیترون
  • سال نو و عید نوروز در ایران
  • ۶۳ هزار میلیارد ریال مالیات ارزش افزوده در استان بوشهر توزیع شد
  • کمک مومنانه پتروشیمی پردیس در ماه مبارک رمضان/ توزیع ۱۵۰۰ بسته معیشتی در آستانه نوروز ۱۴۰۴
  • گزارش تصویری از آخرین نشست شورای مدیران شرکت عملیات غیرصنعتی پازارگاد
  • پویش نوروزی «شیش دونگ برانیم» در بوشهر آغاز به کار کرد
  • تصویب طرح طبقه‌بندی مشاغل پس از سال‌ها انتظار/ نوآوری در خدمت در دستور کار
  • بدون اصلاحات اساسی، رشد ۸ درصدی اقتصاد ایران دست یافتنی نیست
  • پیام خلیل شیخیانی مدیرعامل قطب پتروشیمی سپهر لاوان به مناسبت سال نو و شبهای قدر
  • چهارمین حمله انصارالله یمن به ناو هواپیمابر آمریکایی
  • نظارت ویژه پلیس راهور بر ناوگان حمل و نقل عمومی مسافر در ایام نوروز
  • .: مرتضی اصغری حدود 21 ساعت قبل گفت: سلام جناب آقای نکیسا ...
  • .: محمد حدود 3 روز قبل گفت: بهتره گفته بشه چهارشنبه ...
  • .: علیکرم افشار حدود 3 روز قبل گفت: با درود به استادقلم ...
  • .: پرویزشاه صافی حدود 3 روز قبل گفت: درود به دوست موفق ...
  • .: محمد مهرزاده حدود 5 روز قبل گفت: احسنت ودرود بر شما ...
  • .: گوش شنوایی نیست!!! حدود 5 روز قبل گفت: طبق معمول قطعه کنارگذر ...
  • .: حامد حدود 6 روز قبل گفت: بسیار عالی بود ...
  • .: محمود طاهری حدود 7 روز قبل گفت: بیمارستان و سایر مراکز ...
  • .: شهروند حدود 11 روز قبل گفت: مامی توانیم درپویش ایمن ...
  • .: مرضیه حدود 11 روز قبل گفت: احسنت بر این نماینده ...