امروز: سه شنبه 10 شهريور 1405
    طراحی سایت
تاريخ انتشار: 20 دي 1403 - 17:08
ستاندار فارس:

اتحادخبر: استاندار فارس با بیان اینکه مدیریت باید مبتنی بر اصول و قوانین علمی باشد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین ابزار بررسی، شاخصی است که مبتنی بر اصول علمی باشد.

 

اتحادخبر: استاندار فارس با بیان اینکه مدیریت باید مبتنی بر اصول و قوانین علمی باشد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین ابزار بررسی، شاخصی است که مبتنی بر اصول علمی باشد.

مدیریت باید مبتنی بر اصول و قوانین علمی باشد

به گزارش ایسنا: حسینعلی امیری امروز، ۲۰ دی‌ماه در برنامه بازدید از طرح‌های توسعه حوزه سلامت فارس که شامل بیمارستان نمازی، بیمارستان حضرت زینب (س)، پروژه بیمارستان ۱۰۰۸ تختخوابی حضرت محمد (ص) و بیمارستان حضرت خاتم الانبیاء(ص) و دانشکده‌های بهداشت، تغذیه و علوم غذایی بود، با بیان اینکه مدیریت‌ها باید مبتنی بر اصول و قوانین علمی باشد، بیان کرد: ارزیابی‌های توصیفی ممکن است در برخی مواقع درست باشد ،اما لزوماً ارزیابی توصیفی تمام حق را نمایان نمی‌کند، به همین دلیل اعداد، ارقام و آمار در نظام مدیریتی از جایگاه قابل توجهی برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه آمار و ارقام گویای شرایط یک جامعه و یک نهاد است و وضعیت آن جامعه و نهاد را نشان می‌دهد، گفت: یکی از مهم‌ترین ابزار بررسی، رصد و پایش، شاخص‌ها است که مبتنی بر اصول علمی هستند.

امیری با اشاره به اینکه در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان، قرار شد که شاخص‌های رفاه ارائه شود و مدیران مشاهده کردند که در توزیع خدمات و امکانات با یک سری نابرابری‌ها و برخی مواقع با یک سری تبعیض‌ها و البته تفاوت‌هایی مواجه هستیم، بیان کرد: این تفاوت‌ها فی نفسه بد نیست، آن چیزی که بد است، بی‌عدالتی‌ست.

استاندار فارس در بخش دیگر سخنان خود اظهار کرد: در بخش بهداشت و درمان وقتی از بیرون به ماجرا نگاه کنیم، با توجه به اینکه شیراز قطب سلامت و پزشکی جنوب کشور با کادر درمان مجرب است، تصور می‌شود که همه امکانات در بخش خدمات و درمان وجود دارد، اما در واقعیت در زیرساخت‌های این حوزه مشکلاتی نیز وجود دارد، مانند واحدهای بهداشتی، تعداد بیمارستان، تعداد تخت و حتی اخیراً از نظر تعداد پزشک مشکلاتی وجود دارد.

وی افزود: شاخص‌ها نشان می‌دهد که در شیراز بهداشت و درمان به نسبت جمعیت، وضعیت مطلوبی ندارد و چون از استان‌های همجوار نیز برای خدمات پزشکی و درمانی به فارس و شیراز مراجعه می‌کنند، کمبودهایی مشاهده می‌شود، لذا لازم بود که رسیدگی به امورات مربوط به بیمارستان، تخت بیمارستانی و بخش‌های بهداشت و درمان مورد رسیدگی قرار بگیرد.

امیری با بیان اینکه بهداشت و درمان در اولویت کار و رفع مشکلات قرار دارد و عموماً در شیراز پروژه‌های این حوزه وضعیت‌های متفاوتی دارند، اظهار کرد: مرکز تشخیص سرطان در مجاورت بیمارستان نمازی و بخش خوابگاه متاهلان در همان قسمت، پیگیری‌ها انجام خواهد شد و مشکلات این بخش‌ها رفع می‌شود. مشکلات بیمارستان حضرت زینب(س) جنس متفاوتی دارد و فعلاً باید مشکلات حقوقی این بیمارستان حل شود و بعد از پروژه خوابگاه متاهلان و مرکز تشخیص سرطان، مشکلات این بیمارستان نیز برطرف خواهد شد.

استاندار فارس ادامه داد: بیمارستان نمازی۲ که در شروع کار است و اعتبار ملی دارد، در احداث آن نگرانی وجود ندارد. پردیس شهید دوران دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با توضیحات ارائه شده، یک پروژه تعریف شده است و با مشکلات چندانی مواجه نیست و فقط مشکلات راه دارد که در دستور کار قرار خواهد گرفت.

 



کانال تلگرام اتحادخبر


نظرات کاربران
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

تازه ترین خبرها

  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • 🎥ویدیو/افتتاح و اجرای ۱۰۵طرح اقتصادی و عمرانی در شهرستان دیلم
  • تنوع انتخاب رشته در دانشگاه پیام نور استان بوشهر افزایش یافت
  • محمد پیامبری که از نو باید شناخت
  • صدور 30 فقره جواز تأسیس صنعتی در شهرستان دشتستان
  • خسارت ۸۶۷۸ واحد در جنگ اخیر؛ پرداخت ۱۰۰ میلیارد تومان به آسیب‌دیدگان/ بوشهر برای نخستین‌بار رتبه اول کشور را کسب کرد
  • هشدار آبی در بوشهر؛ افت ۲۶ متری آبخوان‌ها | تکمیل سدهای استان نیازمند ۱۳ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • عناوین روزنامه‌های ورزشی امروز1405/06/09
  • سواحل بوشهر از امروز مواج می‌شود؛ کاهش دما در راه است
  • توسعه زیرساخت‌های سلامت در استان سیستان و بلوچستان امیدبخش است
  • پیدا و پنهان خانه نشینی ۶۰ تا ۷۰ هزار پرستار
  • سکته گوش را جدی بگیرد؛ هشدار نسبت به کم شنوایی ناگهانی
  • ثبت سفارش واردات انواع کنجاله آغاز شد
  • کارنامه سازمان غذا و دارو در تأمین شیرخشک
  • تجلیل از کارمندان نمونه دشتستان در سومین روز هفته دولت / تصاویر
  • تصاویر اتحاد خبر ازبهره‌برداری ۲ نیروگاه خورشیدی در دشتستان
  • گامی برای نشاط و توسعه روستایی؛ پارک ۱۲ هزار مترمربعی قلعه سفید به بهره‌برداری رسید
  • تبریکات زودهنگام و کالایی‌ شدن روابط اجتماعی
  • از برنامه چهار ساله توسعه شهر تا گلایه از بی‌عدالتی نفتی؛ سهم وحدتیه از مسئولیت‌های اجتماعی کجاست؟
  • پیام تبریک مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت
  • پيام مديرعامل شركت مخازن سبز پتروشيمى عسلويه به مناسبت هفته وحدت
  • تقدیر ویژه رئیس‌جمهور از استاندار بوشهر در بیست‌ویکمین جشنواره شهید رجایی
  • مهندس محمدی، موفق ترین و فعال ترین شهردار ادوار برازجان
  • افتتاح پروژه‌های مسکن مددجویان و مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در بنداروز با حضور فرماندار دشتستان
  • جاده سلامت ویژه بانوان وحدتیه با حضور فرماندار دشتستان افتتاح شد
  • برگزاری رقابت‌های تیراندازی ویژه کارکنان ادارات دشتستان به مناسبت هفته دولت
  • افتضاح آسیایی فدراسیون فوتبال؛ سهمیه‌ای که در زمین به دست آمد و پشت میز از دست رفت
  • تمجید فدراسیون آسیایی از پرچم‌داری ووشو ایران در بازی‌های آسیایی
  • ظرفیت تولید مرغ در استان بوشهر افزایش می یابد
  • .: نصیبه حدود 4 روز قبل گفت: خانم سعادتمند؛ بانویی که ...
  • .: سلام حدود 5 روز قبل گفت: مهندس محمدی و ایوب ...
  • .: 🙏 حدود 6 روز قبل گفت: بخش مرکزی شهرستان تنگستان ...
  • .: محمد حدود 8 روز قبل گفت: جناب دریسی ،دولت شهیدرییسی ...
  • .: 😭 حدود 9 روز قبل گفت: باز هم کميته امداد ...
  • .: جعفر کثیر حدود 10 روز قبل گفت: عالی بود درد کنکور ...
  • .: جواد حدود 10 روز قبل گفت: با سلام از رسانه ...
  • .: دراهکی حدود 10 روز قبل گفت: خیلی خوب مثل خودشان ...
  • .: زهره عرب حدود 10 روز قبل گفت: درود بر استاد آتشی ...
  • .: بهرام منوچهری حدود 10 روز قبل گفت: سلام عرض ادب تشکر ...